Vihdoin ja viimein ”se” nukahti, kaikkea kokeilin, mutta tämä biisi sitten lopulta toimi. Olen kaikkeni antanut, ihan puhki ja käsissäni ei ole enää tuntoa, kun olen kantanut vauvaa niin monta tuntia. Cold kuului muuten lemppareihini yläasteella, kun olin 24/7 ahdistunut ja elämäni oli niin kovin raskasta. Ajattelin siis, että ehkäpä Samuelillakin on vähän synkkää, kun se täydestä pikku sydämestään huusi niin kovaa ja korkealta! Well…

Kauniita unia <3 Maj

0 Comments

 1. sinnasofia 15.5.2012

  Voi että! Oma lapseni on nyt puolivuotias ja siitä on vasta niin vähän aikaa kun minä olen viikko tolkulla hyssytellyt tunti kausia vatsa kipua itkevää vauvaa. Tiedän todellekin tuon olevan ”hieman” puuduttavaa.. nim. kokemusta on :D Meillä ei olisi tullut kuuloonkaan että Oliver olisi nukahtanut ilman musiikkia, ja vieläkin nukahtaa paremmin muusikin soidessa. Jaksamisia teille sinne <3.

  Vastaa
 2. sinnasofia 15.5.2012

  Oho.. toistin vähän itseäni edellisessä kommentissa :D haha ei niin vakavaa !

  Vastaa
  • Maj 15.5.2012

   Hih, mä fiksasin sen kuntoon :)

   Vastaa
 3. kalamuija 16.5.2012

  Voi pienta.. ja voi aitia. Toi on varmasti tosi raskasta. Mulla meinaa loppua huumori jos vauva huutaa pari minuuttia. Meilla kanssa ollut nyt vahan levottomia øita ja huonoja paivaunia. Vauva 5kk tekee hampaita ja on oppinut ryømimaan. No nukutaan sitten haudassa:) Voimia sinne!

  Vastaa
 4. Ansku 16.5.2012

  Voi että. Itselläni ei vielä omia lapsia ole, mutta kätilönä olen hoitanut paljon lapsia osastolla. Paljon voimia teille, toivottavasti pikku-Samuel antaa sinun nukkua nyt yöllä edes yhden hyvän pätkän.

  Vastaa
 5. Hanna 16.5.2012

  Voivoi, toivottavasti ei maitoallergia vaivaa häntä(kin)?

  Hanna

  Vastaa
 6. Kärty 16.5.2012

  Äideillä on varmasti parhain ajatuksenjuoksu!

  Vastaa
 7. fiiba 16.5.2012

  Meiän unibiisi on metallican nothing else matters.. jos on vatta vaivoja niin meilä ainaki autto kun vaihettiin d-tipat jekovittiin :)

  Vastaa
 8. Paukkuliini 16.5.2012

  Täällä kans huutopäivä…ei meinaa hermot kestää. Harmillista mutta minkäs teet. Meidän pienellä taitaa olla vatsavaivoja. Harkitsen korvatulppia loppupäiväksi. ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *