L’atelier des Délicesin tuotteilla tehdystä kasvohoidosta innostuneena lähdin vähän testailemaan luonnonkosmetiikka sarjaa nimeltä Couleur Caramel. En ole oikeastaan koskaan aikaisemmin varsinaisesti käyttänyt mitään luonnonkosmetiikkaa, joten innoilla tutkin pakkauksia ja fiilistelin tuotteita.

 

Tällä hetkellä minulla on käytössä Couleur Caramelilta Hydracotton meikkivoide, poskipuna ja huulikiilto.

 

”Huulikiilto kosteuttaa ja suojaa huulia tehokkaasti.Se on100% luonnollinen ja sisältää vähintään 85,2 % aktiivisia kasviaineosia. Suojaa UVA/UB säteiltä, eikä tunnu tahmaiselta huulilla. Jokaisella värillä on oma herkullinen, luonnollinen arominsa (amaretto, vaahtokarkki, aprikoosi, vanilja-manteli, suklaa, vadelma, karhunvatukka, kaneli-mandariini). Tuotteen valmistuksessa on käytetty yksinomaan kasvikunnan tuotteita sekä mineraaleja. Ei sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, fenoksietanolia, petrokemiantuotteita eikä PEG:tä.”

 

Kuulostaapa mainospuhe ainakin aika lupaavalta ja itseasiassa kiilto tuntuu huulilla yllättävänkin miellyttävältä! Antaa mukavasti kiiltoa, eikä silti tahmaa. Oma huulikiiltoni on väritön ja käytän sitä yleensä huulipunan päällä, mutta tässä kuvassa se on minulla on pelkkä kiilto. Puhalsin näköjään kameran linssin huuruun :D

 

Poskipuna näyttää pahvisessa kotelossaan tosi viileältä sävyltä, mutta iholla se onkin tosi luonnollinen.  Poskipuna sisältää mm. Karité-voita ja e-vitamiinia. Pidän levittyvyydestä  ja koostumuksesta, mutta kaipaisin itselleni vielä jotain heleämpää sävyä kesäksi!

 

 Meikkivoide on kevyt, levittyy hyvin ja tuntuu iholla huomaamattomalta. Omani olen ajatellut ottaa aktiiviseen käyttöön kesällä, sillä siinä on ehkä aavistuksen liian tumma sävy tähän ajankohtaan.  Tuntuu hyvältä ajatukselta laittaa kasvoille luonnonmukaista meikkivoidetta.

”Luomukokeiluni” jatkukoon,

kerron teille myöhemmin, että ”hurahdinko” täysin ;)

-Maj

ps. Ihonhoidon puolellakin on muutama ”luomu”tuote testissä…

 

0 Comments

 1. Saramama 7.5.2012

  Mä käytän melkein ainostaan noita Colour caramelin meikkejä. Harmittaa vain, kun pakkausuudistuksen myötä pidentävän ripsivärin harjaosa on huonontunut mielestäni. Toinen aika hyvä ja edullisempi luonnonkosmetiikkamerkki on Benecos ja heillä on ihan tosi superhyvät kynsilakat ja mineraalimeikipohjat (saa ainakin Ruohonjuuresta).

  Toinen hurahtamisen arvoinen on Madara (mistä olen postitellutkin muutamaan otteeseen innoissani). Heidän Shampoot ja hoitoaineet ovat aivan ihania ja samoin kasvojenpuhdistusaine ja sävyttävä päivävoide jne…

  Heh arvatenkin mä olen hurahtanut jo aikoja sitten ;)

  Vastaa
  • Maj 7.5.2012

   Okei! Madaran tuotteita oon aikaisemmin jo vähän tutkiskellut, mut Benecosista en ole koskaan kuullutkaan :)

   Vastaa
 2. Elina 8.5.2012

  Kiva, kun olet päättänyt kokeilla luonnonkosmetiikka! Itse olen käyttänyt luonnonkosmetiikkatuotteita (meikit, kasvojen/ ihonhoito, suihkugeeli) pian pari vuotta enkä ole katunut hetkeäkään. Iho voi ainakin minun kohdallani paremmin kuin koskaan aikaisemmin! :-) Omia suosikkituotteitani on Dr. Hauschka, Madara sekä Benecos. Colour Caramelin meikit lähtevät kokeiluun tulevan kesän aikana, kun pääsen Helsinkiin niitä shoppailemaan tai löydän hyvän nettikaupan, mikä myy niitä. :-)

  Benecosin tuotteita myy netissä ainakin ecodeal.com sekä ruohonjuuri.fi

  Vastaa
  • Sari 9.5.2012

   EcoBeauty ja Greenlips myyvät CC:tä netissä.

   Vastaa
 3. inkku 8.5.2012

  Poskipuna on loistavaa, voispa kokeilla muitakin tuotteita!

  Vastaa
 4. Stiina 8.5.2012

  Käytän myös Couleur Caramel:n luomivärejä ja poskipunaa (joka on maailman parasta). Aivan ihania ja niin hyviä. Tuotteita saa Helsingissä myös Nudgesta Yrjönkadulta.

  Vastaa
 5. Jonna 8.5.2012

  Kiva kun tulee juttua myös luonnonkosmetiikasta :)

  Vastaa
 6. Tiitu 11.5.2012

  Mahtavaa, luonnonkosmetiikkaa!!! :)

  Itse käytän nykyään melkeinpä vain luonnonkosmetiikkaa, meikit ovat mineraalimeikkejä, käytän Lily Loloa ja suosittelen kovasti sitä myös testaamaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *