1. Loreal Sublime Bronze itseruskettava kuivasumute (pienipullo kasvoille) 2. Sinless Sun itseruskettava geelivoide ja asteittain päivettävä voide 3. Doven päivettävä kosteusvoide

 

Näitä tuotteita minä suosittelisin testaamaan, jos mielii kauniisti päivettynyttä ihoa. Vielähän sitä ehtii huomiseksi ;) Suosittelen kuitenkin ensin lukaisemaan Sapen laatiman, erittäin kattavan ohjeistuksen itseruskettavien saloihin, se löytyy täältä! 

 

ps. Huuto.net-kohteeni sulkeutuvat 19 tunnin päästä!

 

0 Comments

 1. Fiipi 1.6.2012

  Dove on minunkin suosikki. Tänä keväänä ei oo tullu käytettyä kun ei oo vielä tajunnu että kohta voi käyttää ehkä kesäisempiäkin vaatteita :D

  Vastaa
 2. sannnij 1.6.2012

  Ostin tota dovea ekaa kertaa tällä viikolla ja rakastuin heti. Tosi paljon sävyä, vaikka yleensä näistä hiljaa päivettävistä ei tuu mitään!

  Vastaa
 3. Marmu 1.6.2012

  Dove on ollut suosikkini jo monta vuotta. Vaikka se haju ei olekaan paras mahdollinen, niin sillä ainakin tulee luonnollisen näköinen päivetys. :)

  Vastaa
 4. Wewe 1.6.2012

  Heips! Mistä tuota Sinless Sunia voi ostaa? :)

  Vastaa
 5. kalamuija 2.6.2012

  Oletko kokeillut Lumenen itseruskettavaa vaahtoa.? ihan paras:)

  Vastaa
 6. Lina 2.6.2012

  Minua kiinnostaa tuo Lorealin kuivasumute, osaisitko kertoa, mitkä ovat sen edut voiteisiin verrattuna?

  Vastaa
 7. Tassu 2.6.2012

  Hei! Osaisitko suositella hyvää ja peittävää ja suht edullista peitevoidetta tummiin silmänalusiin? Siis oikeasti jotain toimivaa, ei mitään valokynä diipadaapaa jotka ei peitä mitään jos on OIKEASTI tummat silmänaluset. Olisin tosi tosi kiitollinen vinkeistäsi. :) Kiitos blogistasi ja mukavaa kesää koko perheelle!!! :)

  Vastaa
 8. Emili 26.6.2012

  Hei! Mitä kautta oot päätynyt tekemään kosmetologin työtä? Tai mitä kouluja kävit ennen kuin varsinaisesti alotit kosmetologina?:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *