Tänään on ollut matalapainetta. Sataa ja on lämmintä, välistä paistaa. Vaihtelevaa, ihan kuin naisen mieliala… Rebekalla on myös ikävä isää ja kotia. Pientä ja vähän suurempaa kiukuttelua. Kaikkia tuntuu väsyttävän tänään, paitsi vauvaa, joka ei suostu nukkumaan ollenkaan.

Muakin väsyttää ja on ikävä, ei niin paljon kotia, mutta miestä. En silti ajatellut kirkua tai heitellä tavaroita. Koitan olla kiltisti.  Montako tuntia lasten nukkumamenoon on, nopeasti laskettuna kaksi tai kolme? Stig, tarjoa mulle huikka?

 

-M

ps. Mitäs pidätte uudesta bannerista?

 

0 Comments

 1. Ellu 12.6.2012

  Niin tuttua, meillä ollut tänään aikalilla samanlainen ilma ja sääkin! Johtuu siis ilmiselvästi säästä! Huomenna parempi päivä, eikö vain :) ? Kiitos ihanasta blogista.

  Vastaa
 2. Ellu 12.6.2012

  eikun siis sää ja fiilikset XD

  Vastaa
 3. kalamuija 12.6.2012

  Banneri on niin sun nakøinen, etten edes tajunnut etta se on uusi:)

  tai sitten olen ihan yhta vasynyt kuin sinakin.. voimia:)

  Vastaa
 4. Veera 12.6.2012

  Banneri on ihana, yksinkertainen on joskus parasta. (:

  Vastaa
 5. Emppuliisa 12.6.2012

  Vitsi sä kirjotat niin aidosti ja saat aina hymyn kasvoille! Näin blogin välityksellä (enkä yhtään epäile että muutenkin!) olet kyllä kaunis tyyppi sisältä ja ulkoa! Ihanaa kesää koko perheelle!

  Vastaa
 6. Maria 12.6.2012

  kiva kuulla, että teilläkin tällainen päivä! meilläkään mikään ei ole tuntunut tänään miltään paitsi kaksi vuotiaalla kaikki kiukuttanut! joka asia; ruoka, vaatteet, sisälle tulo, ulosmeno, muumit, ihan kaikki kiukuttanut . No välillä näitäkin päiviä, jospa huomenna paistaisi aurinko ja mieli kirkastuisi :)

  Vastaa
 7. PikkuMy 12.6.2012

  Sateen jälkeen paistaa aurinko! Lupaan että huomenna parempi päivä. Meillä kans just tuota välillä, kaikkia muita väsyttää mutta ei vauvaa… Mutta onneks ne pienet vaan lopulta taas nukkuu. Tsemppiä sulle! Ja tuo huikka olis täälläkin aina välillä NIIN tarpeen :D Nyt ne sata hommaa mitä on pakko tehdä kun lapset saatu nukkumaan, huh huh… Jee!! :)

  Vastaa
 8. Kata 12.6.2012

  Ääh, mulla ei oikeen nappaa tuo uus banneri, vanhempi oli parempi ;)

  Vastaa
 9. Elena 12.6.2012

  Uusi banneri on kiva, sopii hyvin. Ja voimia sinne kiukuttelun keskelle ;)

  Vastaa
 10. India 12.6.2012

  Banneri on musta tosi kiva! Kiinnitin heti huomiota siihen :) Miellyttää esteetikon silmää!

  Vastaa
 11. Julia 12.6.2012

  Hahahah ihana tuo stig kommentti ;D (oli pakko kuunnella) voimahaleja sinne!

  Vastaa
 12. Adele 12.6.2012

  Anteeksi ,mutta on pakko antaa hieman negtiivistä palautetta.Ymmärrän ,että lapsesi ovat sinulle tärkeitä,ihania ja elät jokainen päivä heidän kanssaan mutta nyt alkaa jo ärsyttämään kun magicpoksista on tullut lapsi/äiti/vauva blogi! missä ovat jutut joilla ei ole tekemistä näiden aiheiden kanssa? kaipaan ”lapsetonta” aikaa magicpoksissa :( ps. rapsutuksia ja pusuja tepolle! :)

  Vastaa
 13. inkku 13.6.2012

  Keskiviikko, aurinko paistaa! Toivotaan teillekkin aurinkoista ja hauskaa päivää:)))

  Vastaa
 14. juku 13.6.2012

  Hahah mun mielestä on taas kiva lukee näit lapsijuttuja vaik lapsii ei mulla ookaan.,, varsinkin kun noissa on aina noi hauskat tekstit, just hauskin blogi:))

  Vastaa
  • Fiipi 13.6.2012

   Sama juttu täällä! Kuvatekstit on aina parhaimpia Maj!

   Vastaa
   • marjut 13.6.2012

    Munkin lemppareita on just lapsiin kohdistuvat postaukset, muoti- ja sisustusblogeja riittää, mutta magicpoksiin tuun aina lukemaan rebekan ja samuelin kuulumisia. Ja marin tietysti myös! ;)

    Vastaa
 15. Sanna 13.6.2012

  Eeeiii. Nyt on parasta magicpoksia!!!!

  Vastaa
  • Sanna 13.6.2012

   Tää oli siis adelelle joka kaipaa lapsetonta magicpoksia :)

   Vastaa
 16. Juttis 13.6.2012

  Sellanen banneri on minusta kivompi, missä on teistä kuvia :) Nyt ehkä vähän tylsähkö, vaik simppeli..

  Vastaa
 17. Maikki 14.6.2012

  Minulla on kaksi kuukautiset kaksosvauvat ja käyn silti päivittäin lukemassa postauksiasi. Yksinkertaisesti blogissasi on kaikkea sitä mikä itseäni kiinnostaa. Arvostan sinussa niin paljon sitä että uskallat postata siitä miltä tuntuu.. Jokaisen elämässä on hetkiä joilloin elämä ei ole täysin vaaleanpunaista :) Tämä postaus oli liikuttava ja vielä liikuttavampi (näin kahden vauvan äitinä) oli se missä sanoit jotenkin niin, että vastuu painaa harteilla noin viis kiloa (vai muten se meni). Oot(te) niin mun lepppareita! KIITOS!

  Vastaa
 18. Niina 24.6.2012

  Pääsin piiiitkästä aikaa kurkistamaan sinun blogisi puolelle kun olen ollut melkein kolme viikkoa ”blogipimennossa” ja vielä ois yks viikko kärvisteltävä. Nyt kuitenkin pääsin tällaiselle eräälle yleiselle koneelle kurkkimaan hieman paremmalla ajalla sunnuntain ratoksi mitäs kaikkea sinulle, lapsukaisillesi, koiruudelle ja muille ihanille immeisille on sattunut ja tapahtunut kesäkuun aikana : ) Oioi, olinkin jo kovin ikävöinyt sinun rentoa tapaasi kirjoittaa, mukaansatempaavaa tapaa kertoa asioista ja kauniista ja elämänmakuisista kuvista niiden tekstien ohella! <3 Kiitos blogistasi, jälleen kerran Maj!

  …niiiiii ja se vastaus kysymykseesi, banneriin ihastuin HETI! : ))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *