Mintunvihreät farkut ovat olleet hintansa väärti jo nyt. Maksoivat hiukan alle 20 euroa H&M:llä. Olisi ehkä kannattanut ottaa vähän pienempi koko (sitähän ne myyjät aina toitottaa) koska pöksyt löystyvät käytössä vähän liikaakin, muuten ei ole kyllä mitään valittamista. Täytyy varmaan kaivaa viime keväänä ostetut pinkit farkut jostain tuolta kaapin uumenista esille. Tosin mieluiten hyllyttäisin kaikki farkut ja vetäisin shortseilla syyskuuhun saakka…

 

-M

 

 

 

0 Comments

 1. Johanna 18.6.2012

  Mitä kokoa nuo mintunväriset housut on? Itselläni on samantapaiset persikan väriset ja löystyneet vyötöltä ihan liikaa :(

  Vastaa
  • Maj 18.6.2012

   Ne ovat 36 tai s? :)

   Vastaa
 2. Helena 18.6.2012

  housut cool! Minulla on 38 koko: ( my ass is too fat in these pants: ((

  Vastaa
 3. inkku 18.6.2012

  Kivoja asukokonaisuuksia!

  Vastaa
 4. ana-i-s 21.6.2012

  Ovatpa kyllä kerrassaan ihanat housut :D Itse olen vähän arka pitämään värikkäitä alaosia, mutta tuollaiset mintunvihreät kyllä kiinnostaisivat. Vaikuttavat sopivan neutraaleilta, mutta kuitenkin jollain tapaa pistävät silmään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *