”magicpoks blogi ei ole erityisesti keskittynyt mihinkään tiettyyn aihealueeseen. Postauksia kirjoitellaan ”päiväkirjamaisesti” kauneudenhoidosta, äitiydestä, koirista, harrastuksista ja kaikesta maan ja taivaan väliltä…” Kerrotaan tuossa sivun oikeassa laidassa. Sain eilen kommentin Adelelta, joka meni näin  ”Ymmärrän ,että lapsesi ovat sinulle tärkeitä,ihania ja elät jokainen päivä heidän kanssaan mutta nyt alkaa jo ärsyttämään kun magicpoksista on tullut lapsi/äiti/vauva blogi! missä ovat jutut joilla ei ole tekemistä näiden aiheiden kanssa? kaipaan “lapsetonta” aikaa magicpoksissa”  Luen muuten kaikki kommentit tarkasti, vaikka en aina kerkeäkään vastaamaan. Kommenttinne ovat blogin suola, ilman niitä ei tätä blogia olisi enää.

Magicpoksissa ei olla enää koskaan ”lapsettomia”. Magicpoksiin kaikki inspiraatio tulee mun omasta elämästä, luonnollisesti. Nyt mun elämä on erittäin lapsipainotteista, joten juttuja arjesta tulee aika paljon. En pysty ajattelemaan tai kirjoittamaan mistään asiasta, jos ei ole sellaista oikeanlaista fiilistä. En voi kirjoittaa väkipakolla, haluan olla aidosti innostunut asiastani, ymmärrättehän?

 

Magicpoks lasketaan varmaan lifestyle-blogiksi. Kuulostaa vähän naurettavalta. Onko Magicpoks mammablogi? Varmasti osittain. Magicpoks on varmasti ainakin perheblogi! Magicpoks on vähän kuin päiväkirja. Magicpoks on mulle paikka, jossa voin jakaa haluamani fiiliksiäni ja ajatuksiani, iloisia, pohdiskelivia ja välillä surullisiakin sellaisia. Toisinaan on kivaa kirjoitella ihan vain ”kevyistä” ja pinnallisista jutuista.

 

Magicpoksilla on parhaat lukijat. Kannustavat, myötätuntoiset, fiksut ja ihanat lukijat. Kuka keksi muuten tuon hassun Magicpoks nimen, joka ei tarkoita mitään? Niin minä se taisin olla…Voi miksi? … Ja jos tämä ei olisi Magicpoks niin mikä tämä sitten olisi? Eipä ole mitään pontentiaalisia vaihtiksiakaan.

 

Asiasta kukkaruukkuun, mitä piditte siitä kauneudenhoito/hyvinvointi teemaviikosta? Mun mielestä oli hauskaa tehdä postauksia viikon ajan yhtenäisellä aiheella. Olisiko kenties toiveita jo toiselle teemaviikolle?

 

Olisko teillä kenties jotain muita hyviä ideoita tai toiveita tämän blogin suhteen? Mistä haluaisitte lukea enemmän?

 

Joka tapauksessa, tuli teiltä sitten ruusuja tai risuja, niin luen aina kaikki kommenttinne. Koitan ottaa ne negatiivisetkin rakentavasti, vaikka kritiikkiä on aina vaikeampi käsitellä. Osaan kommenteista suhtaudun huumorilla ja loukkaavat/törkeät päätyvät ennen julkaisua jo roskikseen. Näin käy erittäin harvoin, ei edes joka viikko. Olette huippuja :)

Kiitokset,

Maj

0 Comments

 1. Nonna 13.6.2012

  Oot ihana! Kirjotat just siitä, mikä parhaalta tuntuu, se välittyy myös blogiin. Miks yrittää puhua naamarasvasta, jos rakkaan lapsen multaset varpaat tekivät sut iloiseksi! Jatka samaan malliin! :)

  Vastaa
  • Maj 13.6.2012

   Joo, ei väkisin voi oikein juttua vääntää :)

   Vastaa
 2. S 13.6.2012

  Mulla on aina nostattanut verenpainetta tää puheenaihe. Kun ei saisi puhua lapsista/perheestä niiden ihmisten kuullen, joiden elämäntilanteeseen se ei kuulu, Ihan yhtälailla voisin sitten kieltää lapsettomien ystävieni jutut töistään ihan vaan sillä perusteella, kun ei nyt kiinnosta, koska ei kuulu omaan elämääni. Miksi siis työelämästä saisi jauhaa loputtomiin, mutta lapsista ei? Olen samassa elämäntilanteessa kanssasi ja tässä putkessa on aika vaikeaa keksiä tikusta jotain muuta asiaa. Niin se vaan menee.

  Vastaa
  • Maj 13.6.2012

   Niinhän se vähän on :)

   Vastaa
  • Claire 14.6.2012

   WORD! Miksei koskaan noinpäin, aivan.

   Vastaa
  • tupu 14.6.2012

   Varmasti lapsettomat eivät halua kieltää KOKONAAN lapsista puhumista mutta jos perheelliset tutut eivät puhu MISTÄÄN muusta kuin lapsistaan niin äkkiä siinä loppuu lapsettomalta jutut. Ihan samoin loppuu jutut toiselta perheelliseltä, jos toinen puhuu VAIN omasta elämästään. Tiedättehän keskustelut:

   Kaveri A: ”Väsyttää kun PirjoPetteri ei nukkunut viime yönä ollenkaan.”

   Kaveri B: ”Meidänpä TarjaTaneli ei oo nukkunut koko vuonna kunnolla!”

   TAI

   Kaveri A: ”PirjoPetteriltä murtui käsi eilen.”

   Kaveri B: ”TarjaTanelilta murtui molemmat kädet jo viime viikolla!”

   Jos ei itse keksi puhuttavaa lapsettoman tutun kanssa niin kysele kuulumisia ja kaverin harrastuksia, reissuja, yhteisistä tutuista, muistele menneitä jne. Muistan kyllä kun lapsettomana näin äitikavereitani ja kaksi tuntia kahvilla istuttuamme tajusin, että olin kuunnellut vauva-, perhe-, mies-, rakennus-, rahapulajuttuja ym. eikä kukaan ollut kysynyt kertaakaan mitään mun kuulumisistani. Tai jos aloin juttelemaan jostain uusimmista juoruista, vaikka Tuksun häistä, niin keskustelu käännettiin heidän omiin häihinsä ja sitä kautta taas peheeseen ja lapsiin. Samoin jääkiekon MM-kisoista keskustelu kääntyi miehen jääkiekkovuoron kautta siihen, miten rankkaa on olla ilta lasten kanssa yksin kotona jne. Ei tuota varmaan ilkeyttään kukaan tee mutta onko varsinkin kotiäideillä vain kovempi tarve päästä kertomaan/purkamaan kuulumisiaan jos on päivät lasten kanssa kotona ilman muita aikuiskontakteja. En tiedä mutta kai tässäkin asiassa kultainen keskitie on paras.

   Ja tää oli S:n kommentille, ei sulle Maj. Kiitos kivasta blogista ja hauskaa kesää!

   Vastaa
   • S 14.6.2012

    Pointtini ei ollut se, ettei saisi puhua muista kuin lapsista, vaan se, että useimmiten ne tuttavani, jotka valittavat lapsista puhumisesta eivät itse osaa puhua muusta, kuin omaan elämäänsä kuuluvasta. Tää on hassua, sillä juuri tuota tarkoitin: kommunikointi on sitä, että osaa myös puhua toisen elämästä. Ystävieni ollessa töissä kuuntelin ja keskustelin työt sun muut, mutta kun puhe kääntyi lapsiin, ei juttelu enää kiinnostanut. Korpeaa siis se, miksi kyseinen ihminen saisi puhua esim. pelkästä työstä, ja sitten kuitenkin valittaa, jos toinen ei osaa puhua muusta kun perheestään. Onpas huonosti selitetty, en tiedä löytääkö tästä pointtia. Blogin kirjoittaminen on eri asia, kuin face-2-face -kommunikointi, sillä bloggari kirjoittaa mielestäni siitä, mikä häntä itseään kiinnostaa, ja lukijat lukevat, jos kiinnostaa. Se tuossa edellisessä kommentissa oli se juttu, mutta tarkoitusperä taisi myöhäisillä tunneilla jäädä hämärän peittoon.

    Ja allekirjoitan täysin tuon esimerkkisi. Lapseni ovat oksennustaudissa, ja kun siitä lapselliselle ystävälleni kerroin, hän oli sitä mieltä, että ”no johan oli aikakin, että se teille tuli, mutta eihän tuo ole yhtään niin kova oksennustauti kun meillä aina on, pääsittepäs helpolla”. Ja sekin korpeaa, ja toivon, etten koskaan alennu siihen.

    Vastaa
 3. M 13.6.2012

  Mitä mieltä Tarja H. on mieltä siitä, kun laitat tänne sen kuvia koko maailman nähtäväksi? Varmasti isompana vihoittelee sulle tästä. Sori.

  Vastaa
  • Maj 13.6.2012

   Tässä blogissa ei ole yhtään kuvaa Tarja H:stä, joten ei ole mitään hätää pikkuinen :)

   Vastaa
   • - 14.6.2012

    Onhan, sun lapsi näyttää ihan Tarja Haloselta. :)

    Vastaa
    • susanna 14.6.2012

     On nää kateellisten kommentit niiin huvittavia! Maj:n lapset ovat ehkä maailman suloisimpia ja perhe on kuin ihanasta sadusta. ihan mielenkiinnosta haluisin kyl nähdä minkä näkönen tyyppi näit Tarja H kommenttei kirjottelee :D

     Vastaa
  • Meri 14.6.2012

   Mitähän mieltä nimimerkki M on siitä, että hällä on paha olla ja pakko kirjotella ilkeitä kommentteja toisille?

   Vastaa
   • Maj 15.6.2012

    Helpotti? :D

    Vastaa
 4. susanna 13.6.2012

  Itse pidän blogistasi juuri tällaisena! ja en ymmärtänyt oikein adelen pointtia, miksi ihmeessä sinun pitäisi alkaa postailemaan jostain joka et oikeasti ole tai jättää postauksissa lapset ulkopuolelle? olet upea,ihana ja aito ihminen ja niin on myös blogisi. On ihanaa seurata ja lukea postauksia ihan tavallisesta arjestakin, kerrot asioista jotka ovat itsellesi tärkeitä päivissäsi ja koskaan ei tiedä mitä seuraava postaus tuo tullessaan, en ikinä malttaisi odottaa! :) ja olisi harmi jos esittäisit jotain muuta mitä oikeasti olet, niinkuin adele antoi kommentissaan ymmärtää. Jatka samaan malliin, blogisi on täydellinen! :)

  Vastaa
 5. Johanna 13.6.2012

  Juuri siksi tämä blogi onkin niiiiiiin hyvä, koska kirjoitat päiväkirjamaisesti!!!:)

  Vastaa
 6. Susse 14.6.2012

  Moikka!:)

  Kun kerran tykkäät kommenteista niin kommentoinpas nyt ekan kerran!

  On pitäny monta kertaa kertoa tämmönen hassu juttu eli sillon kun eksyin ekan kerran sun blogiin niin olit aika alkuvaiheissa odottamassa Samuelia ja mä luulin, että blogin nimi tulee siitä, että Magic-kondomi merkki oli poksahtanut eli Magicpoks! Ja sitten tutkisin vähän sun blogia ja tajusin, että eihän se siitä tule! Naurattaa niin paljon, kun ajattelenkin sitä kertaa, ku löysin sun blogin! :D

  Ja tohon Adelen kommenttiin, niin mun mielestä ne ”lapsellisetkin” jutut on tosi kivoja! Jännä, että joku ajattelee noin!

  Vastaa
  • tanja 14.6.2012

   Apua, tästä sai päivän naurut, heh!:D Ja mun mielestä blogissa ei ole mitään vikaa, itseä kiinnostaa varsinkin lapsijutut kun olen kahden pienen äiti.:) Ja jos jotakin saa toivoa niin päivän asut on kivoja.

   Vastaa
  • silja 14.6.2012

   :D::D:D:D:D Jee vihdoinkin selitys tolle nimelle;) haha kiitos päivän piristyksestä Susse!!!

   Vastaa
  • Tiunamiuna 15.6.2012

   Ei oo totta!!! Siis mää niin repesin itsekseni tässä nauruun =) Aivan mielettömän hauska juttu!!! Ihan pakko kertoa kaverilleni tämä kuka myös lukee tätä blogia. Ei tuu loppua tästä mun hihityksestä nyt, ei millään =)

   Voin vaan kuvitella kuinka Sussea on huvittanut =) JEE!!!

   Maj, kuvittelepa kuinka hauskaa voi olla lukea sun blogin kommentteja =)

   Vastaa
 7. Eea 14.6.2012

  Itseni olisi kyllä todella vaikeaa kirjoittaa mistään muusta kuin lapsista, tai ainakaan niin että ne eivät jollain tapaa vilkkuisi mukana. Varsinkin jos heidän kanssaan on 24/7. Jatka vaan samaan malliin :)

  Vastaa
 8. Maija 14.6.2012

  Ite oon lukiolainen mutta musta on ihan kiva lukea perhejuttujakin. Huomaa selvästi että tää blogi heijastaa sun elämää. Nyt kun tuli yks lapsi lisää taloon, niin tottakai postaukset pyörii enemmän lasten ympärillä, kuin vaatteiden. Jatka samaa rataa vaan :)

  Vastaa
 9. Tiunamiuna 14.6.2012

  Oon lukenut sun blogia tooosi pitkään ja aina olen tykännyt olipa sitten lapsijuttua tai ei. Itseasiassa nyt kun mietin asiaa niin jännästi ehkä tykkäänkin enemmän nykyään kun on nuo lapsi/perhe aiheet enemmän mukana. Sun blogi ei oo koskaan ollut sellainen turhan tärkeilevä tai keskittynyt vain yhteen kahteen aiheeseen.

  Just se onkin aika kiva kun ei tiedä onko postaus vaatteista, hiuksista, kukkien hoidosta (hohohoo =) ) vai lapsista vai jostain ihan muusta!

  Sellainen Maj:n päivä postaus vois olla kiva, en muista sun tehneen sellaista ihan heräämisestä nukkumaanmenoon tai sitten en vaan muista…

  Vastaa
 10. K 14.6.2012

  Teemoista..

  Urheilupäiväkirjaa tai ruokapäiväkirjaa voisi olla kiva lukea, muun ohella siis. :)

  Vastaa
 11. Viivi 14.6.2012

  Tavallisesta elämästä on kiva lukea, koska siihen on helppo samaistua. Olisi kiva, jos pitäisit teemaviikon jostain liikuntaan tai ravintoon liittyvistä asioista.:)

  Vastaa
 12. Claire 14.6.2012

  Postauksen aloittanut kommentti oli mun mielestä ääliömainen. Voihan sitä siirtyä muualle lukemaan, jossei teidän perheen kuulumiset kiinnosta. Mä tykkään tästä ja susta just tälläisenä! :)

  Vastaa
 13. Riikka 14.6.2012

  Itse olen seurannut blogia jo niiltä vanhoilta blogger ajoilta. Aina tää blogi on ollut yks lemppareists, ainoa joka on sieltä asti mukana pysynyt…ajat kuitenkin muuttuu ja elämän tilanteet, teillä perheytyminen itselläni muu tilanne. En samaistu aiheisiin enää samalla lailla, ehkä ollaan kasvettu blogierilleen? silti palaan aina katsomaan tuoreimman päivityksen, ja nautin niiden lukemisesta edelleen, erilailla kuitenkin. Blogisi ystävänä olen iloinen että kirjoitat aidosti ja vilpittömästi tänne mielestäsi sopivista aiheista, sen vuoksi olen aina lukenut Magicpoksia. Teemaviikot on kivoja! Lämpöisää kesää(:

  Vastaa
 14. Adele 14.6.2012

  oi minkä ryöpyn nyt sainkaan aikaan ! :( tarkoitukseni ei ollut haukkua/pahoittaa mieltäsi pahasti..olen suorasukainen ihminen ja taisin sanoa asiani turhan kärkkäästi,pahoitteluni.Pointtinani oli kuitenkin terävä huomautus,että kaipaan todella muita postauksiasi sillä itse en ole äiti,enkä niin erityisen lapsirakas (en myöskään vihaava,mutta henk.koht. en ole sen tyylinen ihminen joka lapsia paapoo ja jaksaa niistä jutella vaikka perhe sinänsä on minulle tärkeintä).Pidän niin hurjasti kyllä rennosta bloggaustyylistä! viestität minulle kyllä upeaa kuvaa äiti ”mallista” ja on ihanaa miten avoimesti olet kertonut niin vaikeista ja aroistakin asioista siinä missä iloisistakin.Mielessäni olet kuitenkin upea nainen ja loistava nykyaikainen äiti jollainen toivon itsekkin joskus olevan mikäli haikara meidän luona jonain päivänä tulee vierailemaan.

  Vastaa
 15. Tiu 14.6.2012

  En kyllä ymmärrä lukijoita, jotka valittaa siitä mistä blogissa kirjoitetaan.. Sun blogi on just hyvä ku kirjotat sitä niin aidosti ja kirjotat asioista, jotka on sulle tärkeitä! Ja niin sen pitää mun mielestä ollakki :) Oot ihana <3

  Vastaa
 16. Voisilmäpulla 14.6.2012

  Hei,

  Kommentoin blogiasi nyt ensimmäisen kerran vaikka olen lukenut jo pitkään. Minusta on ihanaa, että perhe on mukana blogissasi ja siksi kai osittain pidänkin blogistasi niin paljon. Blogaajan elämä muuttuu ja sen mukana blogi. Ihanaa kesää ihana Maj <3

  Vastaa
 17. pee 14.6.2012

  Me odotimme ja toivoimme lasta pitkään ennen kuin saimme hänet syliimme. Silti mietin aina ennen, että minähän sitten osaan puhua muistakin asioista kuin siitä lapsesta. Ja minä käyn tapaamassa ystäviä yksin ja harrastan ilman lasta.

  Mutta…

  Kun se ihana lapsi osoittautuikin aikamoiseksi pulloa vieroksuvaksi tissitakiaiseksi, ei ollutkaan helppo harrastaa. Ja kun viettää päivät pitkät lapsen kanssa, aamusta iltaan, päivästä ja viikosta toiseen, on välillä vaan niin vaikea keksiä puhuttavaa mistään muusta. Mitä jos elämässä ei tapahdu muuta kuin lapsijuttuja!

  Itse olen ainakin äärettömän onnellinen tähän elämääni kotiäitinä ja ymmärrän paremmin kuin hyvin ettei niitä lapsettomia asioita niin vain tapahdu jokapäiväisten postausten verran. Minusta ainakin on ihana lukea teidän perheen arjesta, jatka samaan malliin. :)

  Vastaa
 18. Pikku pikku 14.6.2012

  Minusta tämän blogin tyyli kirjoittaa ja kuvata arkisen elämän tapahtumia hauskasti kerrottuna on just sen suola! :) En muuttaisi mitään, tykkään tämmöisenään, vaikka myös kosmetiikka+vaatepostaukset kiinnostaa.

  Vastaa
 19. Minja 14.6.2012

  Eikö kuitenkin ihan jokaisella ole vapaus kirjoittaa itselleen tärkeistä asioista :) Minusta ainakin on kiva lukea ihan ”arkisistakin” asioista. Jokainenhan itse valitsee omat lukemisensa. Jos aihe ei vaikuta kiinnostavalta, niin kannattaako lukemista jatkaa.

  Vastaa
 20. S_ano 14.6.2012

  Moikka Maj ja kiitos ihanasta blogistasi! Olet tosiaankin lähes aina huolitellun näköinen ja sen tähden minua kiinnostaakin että mistä ihmeestä kahden lapsen äitinä löydät ajan siihen että kykenet aamulla meikkaamaan, laittamaan hiuksesi ja ynnä muuta. Itselläni ei ole toistaiseksi lapsia mutta olen aina miettinyt lapsirakkaana mutta kuitenkin ulkonäöstä välittävänä ihmisenä että miten sitä joskus oikeasti ehtii kaiken jos on lapsia. Eli postaus siitä kuinka oikeasti yhdistät kaiken olisi kiva? Meikkaatko oikeasti vasemmalla kädellä samalla kun imetät Samuelia vai oletteko sopineet Miikan kanssa että saat aamuisin oman pienen kauneushetkesi? Tällainen tuli mieleeni! Muutakin aiheeseen liittyvää saa kertoa, eli asiaa elämästäsi – kuinka olet saanut säilytettyä oman itsestäsi välittävän itsesi vaikka sinulla on ihanat lapset jotka kaipaavat aikaasi ja energiaasi?

  Vastaa
  • Tiunamiuna 15.6.2012

   Mun on pakko kommentoida tähän, vaikka Maj:lta asiaa kysytkin. Mulla on 1v3kk lapsi ja usko tai älä niin aikaa laittautumiseen ja kodin siistinä pitämiseen löytyy. Tuntuu, että kiinnostustakin enemmän etenkin kodin siisteyteen. Itse olen ihan samaa pohtinut miten sitten kun on lapsi jne. ja nyt huomaan, että kyllä se onnistuu. Välillä tuntuu, että jopa paremmin ku ennen lasta. Olen tietysti paljon enemmän kotona kun en käy nyt töissä, joten kodin siistaus tapahtuu pitkin päivää. Joo no tosiaan sitä siivottavaakin on paljon enemmän ku ennen lasta… Meikkaan ja laitan hiukset päivittäin (noh lähes) enkä tarvitse siihen miehen apua. Myönnän, että kunnon siivous on helpompi tehdä kun joku ei sammuta imuria 27 kertaa tai levitä tavaroita sieltä mistä ne just sain kerättyä =)

   Lapsissa ja heidän vaatimuksissa on tietysti eroja, mutta etenkin nyt kun lapsi jo osaa leikkiä itsekseen niin on helpompaa. Pienempänä nukkui toki enemmän tai sitten heräsin itse hieman aiemmin ja laittauduin. Pahimmassa seisomisharjoitteluvaiheessa saatoin laittaa lapsen syöttötuoliin istumaan ja ottaa ”mukaan” laittautumistuokioon, annoin tutkia ja ihmetellä tavaroita. Yks päivä sanoin pojalle, että äiti laittaa vielä hiukset ja sitten lähdetään niin poika avasi lipaston laatikon, otti mun hiusharjan ja ojensi sen mulle. Ja heti perään ojensi samasta laatikosta ison käsipeilin! Kyllä mua nauratti =)

   Minua ainakin piristää paljon kun pidän itsestäni ja kodista huolta. Sanoisin, että sekä minä että kotimme näyttää paremmilta nyt kuin ennen lasta =) Kai siihen vaikuttaa myös onnellisuus mikä tuplaantui lapsen myötä…

   Tarkoitukseni ei ole aiheuttaa tunteita tällä, kunhan vain halusin kommentoida, koska itse pohdiskelin ennen lasta just sitä kuinka en kai ikinä enää ehdi meikata, väkertää hiuksiani ja kotikin on varmasti yksi kaaos ja miten pystyn tekemään ruokaa yms. 3 eka kuukautta teinkin aika paljon asioita vauva sylissä! Juuston höylääminen on yllättävän vaikeaa yhdellä kädellä =) Ostin sitten valmiita siivuja heh…

   Vastaa
 21. Piparminttu 14.6.2012

  Magicpoks on lemppariblogejani juuri tällaisena! Vaikka olenkin parikymppinen lapseton opiskelija, niin mun mielestä on kiva tulla lukemaan tänne sun perheen arjesta ja söpistellä teidän lapsia ;) Sellaiset kaivatut kauneudenhoitojutut ja kymmenet kuvat päivän asusta yms. hyppään yleensä suosiolla blogissa jos toisessakin. Oikea arki on aina parasta! Jatka vain samaan malliin :)

  Vastaa
 22. MiaMatleena 14.6.2012

  Uskon, että bloggaajan tuleekin kirjoittaa asioista, jotka ovat sillä hetkellä pinnalla, tärkeitä. Itse olen kirjoittanut blogiini niin poikani vaatteista kuin matkasta ystäväni kanssa. Jos blogi on päiväkirjamainen, niin eikö silloin sinne juuri kuulukin kirjoittaa asioista, jotka koskettaa juuri nyt, oli se sitten vaippamerkki, uusi tyynyliina tai luomiväri. Pidän blogistasi kovasti!

  Ja kiinnostaisi lukea ainakin juttu haavematkoista, eli minne matkustaisit (perheen kanssa :D), jos olisi mahdollisuus ja miksi.

  Vastaa
 23. laura 14.6.2012

  Moi,

  Mulla ei ole lapsia, mutta näitä sun postauksia on todella kiva lukea, etenkin niitä missä pienet pallerot esiintyvät! Itse asiassa mua ei niinkään kiinnosta ne kauneuspostaukset, parhaita on juurikin ne teidän tavallisesta (perhe)elämästä kertovat jutut. Tyylisi kirjoittaa on hauska ja aito ja vaikka vähän kadehdinkin sua niin pelkästään hyvällä, koska sä et oo ollenkaan ärsyttävä, päinvastoin! Hyvää kesää!

  Vastaa
 24. Lillukka 14.6.2012

  Mulla tämän blogin luku on päivittäistä, ja parastahan tässä on just se että kirjoitukset on niin aitoja! Elä vaan lähde mitään muuttamaan, tää on paras blogi just tämmöisenä, ja mun mielestä ainakin erittäin monipuolinen ja naisen elämää kattava! :)

  Vastaa
 25. Eve 14.6.2012

  Heippa, tää on ihan huippu blogi.. Tykkään kyllä aina kaikista postauksista ja teemaviikot olis kivaa vaihteluakin välillä, se kauneusviikko oli niin kiva! Lisää kauneusjuttuja:) ja Teppo on niin ihana kuvissa! Mukavaa viikonlopun odottelua:)

  Vastaa
 26. Elena 14.6.2012

  Olen lukenut blogiasi jo ennen Rebekan syntymää. Palaan tänne lähes päivittäin, koska ihan sama mistä kirjoitat, minulle jää siitä hyvä mieli. Miksi kukaan kirjoittaisi asioista, jotka eivät tunnu omilta. Sellainen blogi ei pysyisi kauaa pystyssä!

  Vastaa
 27. jenny 14.6.2012

  lastenvaate/tarvikepostaukset, ajatuksia äitiydestä, kaikki perhepainotteinen on tänne suuntaan hyvin tervetullutta (ohessa tietty sunkin päivänasukuvat on mielenkiintoisia)!

  Vastaa
 28. HeidiH 14.6.2012

  Mä ainakin tykkään sun blogista ihan sikana, sellaisena kuin se on! Tottahan ne jutut muuttuu, kun elämäntilannekin muuttuu. Lapset on iso ja tärkeä osa sun elämään, miksi sivuaisit niitä täällä blogissa?

  Kiitsa ja aurinkoista kesää!!

  Vastaa
 29. kinkku 14.6.2012

  Sun blogi on ihana! Älä muuta mitään<3

  Vastaa
 30. miisa 14.6.2012

  Khihi olen sitten jotenkin oudolla tavalla ehkä kieroutunut kun mä tykkään tästä nykyisestä tyylistä vieläkin enemmän mitä lapsettomasta blogista, vaikkei mulla olekkaan lapsia. Tykkään sun blogista kokonaisuutena mukaanlukien kaikki ”perhepostaukset” ja myös ne kauneudenhoito, päivänasu yms tekstit! Tietysti blogi muuttuu lapsien myötä, eihän varmaan naisten henk. koht, päiväkirjatkaan pysy samana lapsen syntymän jälkeen :p Ihanaa kesää!

  Vastaa
 31. Nanne 14.6.2012

  Tämä blogi on raikas sillisalaatti :) Ihanasti kaikkea laidasta! Älä muuta mitään. Mulle kelpaa enemmän kuin hyvin lapsijutut, mutta minua kiinnostaisi myös sinun sisustusmakusi ja sitä kautta sisustusjutut :) Kuvissa vilahdellut asuntonne on ainakin todella kivasti sisustettu. Ehkä joskus magicpoksin sisustusviikko? ;)

  Vastaa
 32. She loved life 14.6.2012

  On se kumma kun ei blogin pitäjät saisi kirjoittaa siitä mistä itse haluavat. Miksi tullaan kitisemään muutoksesta blogissa? Ollaan hyviä ja lopetetaan sitten blogin lukeminen jos ei enää miellytä :) Toki rakentava kritiikki on aina tervetullutta ja pitäisihän meillä olla sananvapauskin, mutta jotenkin tuntuu oudolta kun tämänkaltaisista asioista lauotaan omia mielipiteitä. ”Mua ei kiinnosta lapset, kirjoita jostain muusta kuin elämäsi jokaisen päivän täyttävistä lapsistasi”, jos nyt saa kärjistää. Ei muakaan hirmuisesti kiinnosta lapset, mutta sinun ovat söpöjä, ja silti täällä blogissa on paljon muutakin. Ja luenhan muitakin blogeja, joissa ei sitten olekaan lapsijuttuja ollenkaan. Joko saarnasin tarpeeksi? ;) Keep up the good work!

  Vastaa
 33. shazz 14.6.2012

  Itelläni ei ole lapsia, mutta mun mielestä on ihana ”tirkistellä” äiti-ihmisen elämää tälleen luvan kanssa :) Sun elämäntilanne on niin erilainen kuin mun omani, että on virkistävää lueskella tätä blogia. Plus kai tässä vauvakuume meinaa hiipiä.. Mutta siis yhteenvetona, tää Magicpoks on ihanaa vaihtelua muiden indiedaysblogien seassa :) Pidä tää just itses näkösenä!

  Vastaa
 34. -S 14.6.2012

  Hei Maj!

  PIdän blogistasi juuri tällaisena. Itsestäni on kiva lukea just niistä arjen tavallisista hetkistä.

  Ja LAPSISTA! :)) Nehän ovat osa sinun elämää.

  Lukisin mielelläni myös sisustusjuttuja ja toisena olisi kiva kuulla vaikka viikon ruokapäivä kirja.

  Mitä teillä tehdään viikolla ruoaksi. Olen ollut aina laiska laittamaan ruokaa, nyt pojun myötä on pakko kehitellä lähes päivittäin jotain omatekoista. Tuntuu vain, että viikosta toiseen pyörii ne samat ruoat.

  Aurinkoista kesää!

  -S

  Ps: Jos blogin sisältö ei nappaa jota kuta -eikö silloin ole aika etsiä uusi blogi luettavaksi?

  Vastaa
 35. Dalmi 14.6.2012

  Magicpoksin kaltaisia blogeja on aivan liian vähän! Joko ne ovat pelkkiä lastenvaateblogeja TAI (äidin) muotiblogeja. Minä, itsekkin perheellisenä, kaipaan lisää juuri tällaisia ”perheblogeja”, joista löytyy lapsijuttuja mutta myös muoti- ja kosmetiikkapostauksia silloin tällöin.

  Älä muuta mitään, sanon minäkin! :) Kiitos ihanasta blogista!

  Vastaa
 36. -M- 14.6.2012

  Tykkään sun blogista juuri sellaisena kuin se on!! Ja päiväkirjamaisesti kirjoitettu blogi on mitä ihaninta luettavaa!! Jatka samaan tyyliin vaan! :)

  Noista teemoista niin ruokateema ois ihana! :)

  Vastaa
 37. Rytsis 14.6.2012

  Totta kai kirjoittelet lapsista niin paljon, kun kirjoitettavaa on!! En voi ymmärtää, miten kukaan edes kehtaa alkaa nillittämään moisesta…. No, ehkä teinit ei vaan tajuu, että kun lapset on pieniä, niin ne vie elämästä sen 100 prosenttia. Jatka samaan malliin siis!

  Vastaa
 38. Kirsi 14.6.2012

  Minulle mielenkiintoisia blogeja edustaa usein juuri ne, missä kirjoitetaan aiheista, jotka itselleni eivät välttämättä ole arkipäivää. Joten jatkappa vain ihan samaan mallin! Kosmetiikka ja päivän asut ovat myös kestosuosikkejani postausrintamalla!

  Tsemppiä ja ihania kesäpäiviä toivotan!!!

  Vastaa
 39. Tanja 14.6.2012

  Mulla tuli tuosta Adelen viestistä mieleen muutaman päivän takanen tilanne meidän tytön kanssa. Monet kerrat on karkkipäivänä saanu valita oman karkkipussin, just niitä mistä tykkää. Nyt ei kuitenkaan ollu karkkipäivä, mutta koska koko porukalla vähän teki mieli jotain pientä, ostettiin jaettavaksi ihan mini pussi, jokainen saiehkä 3 karkkia. Tyttö nosti kamalan metelin siitä, että hän haluaa oman pussin, enemmän, ei noin vähän, ja mitä kaikkea! Yritettiin selittää, että on parasta tyytyä siihen mitä saa, eikä aina vaatia enemmän ja enemmän, tai voi jäädä kokonaan ilman. Varsinkin kun kyse oli jostain, mitä toinen hyvää hyvyyttään antaa, jotain kivaa extraa.

  5-vuotiaalle tämä mahto olla ihan asiaankuuluvaa uhmaa, tietämättömyyttä ja ymmärryksen puutetta, mutta entäs blogin lukijalle?

  Vastaa
 40. Ida 14.6.2012

  Mun mielestä tämä on mahtava blogi ja sen tekee juurikin se että kaiken äitiyden/vaippa arjen keskellä jaksat pitää blogia ja olla tyylikäs ja positiivinen. Itse kiireisenä uran keskellä on ihan ottaa aikaa ja lukea päivän postausksesi ja miettiä miten ihanaa (ei välttämättä aina niin ruusuista sekään :P) olisi jos olisi vaan lasten kanssa kotona. Mitä ei siis vielä ole. Mutta älä muuta mitään, ihan huippua lukea juuri tälläisenään. Ihanaa kesän jatkoa! :)

  Vastaa
 41. Laura 14.6.2012

  Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa! Kiva jos kirjoitat rehellisesti arjestasi. Siihen kuuluu perhe ja lapset ja olisi teennäistä yrittää häivyttää niitä pois. Minulla ei ole lapsia, mutta tykkään silti lukea sun postauksia lapsistasi! Blogi on kiinnostava ja hauska juuri tällaisena. :)

  Vastaa
 42. Maikku 14.6.2012

  Sun blogi on just näin ihana! Samaa mieltä monen muun kans :)

  Niinkuin olen täälä jo muutaman kerran kommentoinutkin että vaikka olen 20 vuotias ja elämän tilanteet erilaiset kun ei lapset ole ihan vielä ajankohtaista meillä, niin tämä blogi on silti mun suosikki!

  Ihannoin sun ” elämän asennetta” ja toivon että kun joskus lapsia saamme niin musta tulee yhtä ihana äiti kuin sinä olet <3

  Lueskelen kyllä kaikkia muotiblogeja mutta en mä niitä joka päivä innolla säntää lukemaan :D

  Sun postauksia odottaa aina innolla ja pakko päästä lukemaan joka päivä ;)

  Älä siis missään nimessä mene muuttamaan yhtikäs mitään :)

  Vastaa
 43. Kuono 14.6.2012

  Tsemppiä muru!

  Vastaa
 44. vanilja 14.6.2012

  Tämä linja on se mikä saa palaamaan tänne joka aamu katsomaan onko Tepon silmä säästynyt amppareilta, onko Rebe sanonut taas hassuja lauseita, Samuel jo kasvanut tai Maj laittanut itse sitterin selkään ja kävellyt ympäri kyliä. Eihän se jos kertoo vain silmäkynistä tai uusista huulikiilloista kait ole Magicpoksin tarkoitus onhan noita blogeja ja lehtiä satoja.

  Älä koskaan ikinä muutu.

  Vastaa
 45. H 14.6.2012

  Mulla itellä ei oo lapsia eikä kyllä tule olemaankaan pitkään aikaan, mutta silti rakastan lukea sun blogia, etenkin kun kerrot ihan vaan sun arjesta! Sinä ja sun lapset ootte niin sulosia!:) Ja Teppokin<3

  Vastaa
 46. Jasmine 14.6.2012

  Kun aloin seuraamaan blogeja, blogisi oli ensimmäisiä, johon tutustuin ja varmaan siitä syystä se on edelleen niitä, jotka aina luen ensimmäisenä. Blogissasi välittyy hieno asenne ja oikeastaan on aivan ihanaa seurata myös teidän pienten elämää vaikka en itse ole äiti. Kaikkea hyvää ja ihanaa kesää Maj.

  Vastaa
 47. Sarkkuli 14.6.2012

  Magicpoks on yksi parhaista just tällaisenaan! Sun blogi on ihana, juuri sopivassa suhteessa lapsia, ruokaa, treeniä, vaatteita, arkea, kauneusjuttuja yms. Hei tää blogi kertoo SUN elämästä eli tän täytyy olla just SUN näköinen :-) Jatka samaan malliin!

  Vastaa
 48. Maria M 14.6.2012

  Magicpoks rulettaa!

  Vastaa
 49. P 14.6.2012

  Mä tykkään lukea sun blogia just tällasena kun se on :)

  Ja itsekin vauvaa odottavana nimenomaan vauva-arki kiinnostaa kovasti.

  Etkä sä nyt mitenkään NIIN kauheasti pelkästään lapsistasi oo kirjotellut,

  on täällä paljon paljon muutakin juttua :)

  Lämpöistä kesää!

  Vastaa
 50. Elena 14.6.2012

  Blogisi on ihana juuri tällaisena, älä muuta mitään ja kirjoita juuri siitä, mistä itse haluat! :)

  Mä olen ainakin pitänyt jokaisesta postauksestasi, vaikkei lapsia mulla olekkaan :)

  Vastaa
 51. Merja 14.6.2012

  Minä tykkään lukea ja katsella enemmänkin juuri perhepostauksia… Muoti, naamarasvat ja muutkin aiheet menee, mutta enemmän olen tällaista ”meidän elämä”- tyyppiä mitä kiinnostuksen kohteisiin tulee. ;) Ainahan ne perhepostaukset voi jättää vähemmälle huomioille lukijana, ja etsiä muita blogeja, jotka keskittyvät enemmän omiin kiinnostuksen kohteisiin. Niitä varmasti löytyy. En tarkoita, että pitäisi jättää sinun blogisi lukematta, minä en ainakaan jätä! Oma elämäntilanne vaikuttaa toki isosti siihen mikä kiinnostaa, täällä elellään pikkulapsi arkea (ja juhlaa:) ja siksi onkin mukava seurata samantyyppisessä elämäntilanteessa olevien blogeja…

  Kirjoittele mistä parhaalta tuntuu, kyllä me ollaan ihan messissä! :D

  Vastaa
 52. Iina 14.6.2012

  Toivon todella että tämä blogi ei muutu mihinkään suuntaan! Paras blogi – juuri tällaisena kuin sen nyt on.

  Vastaa
 53. S 14.6.2012

  Hei! Pitkään olen blogiasi lukenut mutten koskaan kommentoinut, huono tapa, tiedän! :/ Nyt on pakko kuitenkin laittaa sinulle kommenttia. Blogisi on ehdoton suosikkini ja juuri tämän päiväkirjamaisen tyylin ja niin ihanan perheesi takia. Olen itsekin kotiäiti tällä hetkellä, vieressä tuhisee 5kk ikäinen poika, joten perhe-arki siksikin kiinnostaa. :) Ja sinä vaikutat niin symppikseltä ihmiseltä että! Postauksesi tuovat aina ihanan hengähdyshetken arkeen kun lapsi nukkuu. :) Hyvää kesää teidän perheelle!

  Vastaa
 54. memma 14.6.2012

  Tää on ihan kunkku blogi. Kuuluu ehdottomasti mun suosikkiblogien top kolmoseen:) Jatkat vaan samaan malliin omien fiilisten mukaan. sillai tulee aidoimmat postaukset ja mikäs sen parempaa ku aitous.

  Vastaa
 55. marjut 14.6.2012

  Kommentoin jo aikaisemmenkin, että minusta sisältö on hyvä juuri tällaisenään. Tykkään lukea teidän arjesta, sen iloista ja suruista. Paras blogi tällä hetkellä! <3

  Vastaa
 56. -tintti 14.6.2012

  Mä olen löytänyt sun blogin vasta muutama kuukaus sitten, joten olen vähän jäävi vertaamaan nykyisiä ja vanhoja juttuja (niin ihanaa kun oiskin viettää joku viikonloppu lukien kaaaaikki vanhat postaukset!). Puolitoistavuotiaan pojan äitinä tykkään kuitenkin tästä juuri tällaisenaan. Jotain kauneus- ja sisustusjuttuja voi lukea muistakin blogeista. Ymmärrän kuitenkin, että joillain lapsettomilla voi välillä kurkkua kiristää lukea lasten tekemisistä ja höpisemistä, mutta se nyt vaan kuuluu tiettyy elämäntilanteeseen ja on ihan normaalia arkea monille. Never say never; vielä niilläkin lukijoilla joskus maku muuttuu :D Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että jokainen kirjoittaa blogiaan omalla tyylillään ja omasta elämästään. Jos lukijaa ei nappaa, siirtyköön seuraavaan blogiin. Kieltämättä kielesi on värikästä ja jutut mukavia ja helppolukuisia ja sulla on aivan ihania kuvia, just sopivassa suhteessa tekstiin. Eli en ihmettele, jos jotain harmittaa, ettei aiheet ihan napaa kun on tätä niin kiva lukea ;D No olipa nyt hieno ja sekava ensimmäinen kommenttini sulle.. pointti: jatka samaa rataa, kyllä me luetaan ja tykätään!

  Vastaa
 57. Iiris 14.6.2012

  Moikka! Pakko tulla kommentoimaan… Tottakai blogi muuttuu sen mukaan, mikä on elämäntilanne. Turha luokittaa blogia minkään alalajin blogiksi liian suppealla tavalla, jos ideana on kertoa elävästä elämästä. Muutos on luonnollista ja piristävää. Älä mieti liikaa miellytätkö tarpeeksi jotain yhtä valittavaa lapsetonta lukijaa, sinähän kirjoitat blogia itseäsi varten ja se että aiheet tulevat sinulta luonnostaan eikä väkisin, välittyy teksteihin, joten kirjoitteletha jatkossakin siitä mikä tuntuu sillä hetkellä oikealta… :)

  Vastaa
 58. Petra 14.6.2012

  En ole koskaan kommentoinut, vaikka olen lukenutkin jo pitkään, mutta älä ihmeessä muuta blogiasi! Kauneudenhoitoteemaviikko oli ihan jees, mutta naamarasvoista kertovia blogeja on internet pullollaan.

  Vaikka oma elämäntilanteeni on täysin erilainen ja minulla ei ole lapsia ja tuskin tulee moneen vuoteen olemaankaan, niin Magicpoksia lukiessa on sekä naurattanut että itkettänyt ja juuri aitous ja kaupallisuuden vähyys tekee tästä yhden lemppareistani. Se, kuinka paljon tunnut rakastavan ja arvostavan perhettäsi välittyy ruudun tälle puolelle ja se erottaa tämän muista blogeista.

  Jatka samaan malliin ja aurinkoista kesää sinulle ja ihanalle perheellesi! <3

  Vastaa
 59. Sanni 14.6.2012

  Mä tykkään lukea blogiasi juurikin sen takia, että juttua tulee aiheesta kuin aiheesta. Onhan tekstien aiheet tietysti hieman muuttuneet, mutta se on täysin ymmärrettävää, kun ottaa huomioon elämäntilanteesi. Kuten edelliset kirjoittajat ovatkin kommentoineet, myös minä tykkään juurikin blogin päiväkirjamaisesta tyylistä. Jatka samaan malliin, täällä ainakin luetaan ahkerasti!

  http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/

  Vastaa
 60. Lili 14.6.2012

  Mun mielestä on vaan hyvä että Indiedaysilta löytyy joku blogi missä niitä naamarasvoja

  ei käsitellä päivittäin. Niitä riittää ja uskon että he, jotka haluavat lukea rasvoista ja meikeistä, löytävät kyllä mieleisensä blogin vaikka sitten Indiedaysin ulkopuolelta. Mä ainakin jäin lukemaan sun blogia sen takia, että täällä ei puhuta niistä sävyttävistä kasvotilpehööreistä (mitäneon??) joka päivä.

  Ps. Sulla on kaunis perhe.

  Vastaa
 61. Henna 14.6.2012

  Mun mielestä tämä blogi tällaisena on ihana ja ihan mun ykköslemppariblogi. Mä en välitä ollenkaan lukea naamarasvoista, hiuslakoista ja meikeistä, vaan musta on ihana lukea lapsista ja arjesta. :)

  Teemaviikot on siinä mielessä kivoja, että nekin, ketä ei lapsijutut kiinnosta niin paljon, saa myös jotain luettavaa. Mutta minä henkilökohtaisesti viime teemaviikolla odotin kovasti sen loppumista ja kivojen lapsijuttujen palaamista kuvioihin. :D

  Vastaa
 62. Noora 14.6.2012

  Blogisi on yksi lemppareistani ja olen sitä seurannutkin jo pitkän aikaa, en ole koskaan silti kommentoinut mitään. Tykkään lukea perheenne kuulumisista ja esimerkiksi pukeutumiseen liittyvät postaukset ovat kivoja. Niitä voisi olla siis enemmän, sinulla on ihana tyyli! :)

  Vastaa
 63. avista 14.6.2012

  Harvoin kommentoin, mutta aina luen blogiasi. Ittelläni vajaa 3v ja vauva, joten tykkään tietty myös lasten arkeen liittyvistä postauksista. Eniten pidän kauneudenhoitoon ja pukeutumiseen liittyvistä postauksista, sekä äidin että lasten. :)

  Vastaa
 64. Vilma 14.6.2012

  Oot vaan sellainen kuin oot. Älä vaan ala muuttamaan blogia muiden takia. Netti on pullollaan erilaisia blogeja joten sieltä voi napata ne itseään kiinnostavat. Itse seuraan joka päivä 10-20 blogia, on koira-, mamma/perhe- ( en ole perheellinen ) , julkkis-, kauneus-, terveys-, urheilu- jne. blogeja. Persoonallisuuden myötä sitten päätän jäädä seuraamaan blogia.

  Vastaa
 65. Karamellikettu 14.6.2012

  Blogisi on ihana juuri sellaisenaan!

  Vastaa
 66. Jenny 14.6.2012

  Joukon jatkeena kertomaan, että mäkin tykkään ihan hirveesti nimeonmaan niistä jutuista, joissa on perhe mukana ja niistä jotka kertoo teidän elämästä. Ja pakko sanoa vielä, että nyt kahden lapsen äitinä mun elämä on ainakin aika paljon erilaista kun ennen lapsia, että aika vaikeeta olis nyt ruveta kirjottelemaan jostain bilevinkeistä, siiderimerkeistä tai baareista, jotka ei millään tavalla oo enää osa elämää, eikä vois itteä vähempää kiinnostaa. Jotenkin vähän outoa, että joku närkästyy siitä että jutut ei oo samanlaisia kun elämä on muutenkin niin erilaista varmasti kun ennen lapsia :)

  Vastaa
 67. Ira 14.6.2012

  Huippublogi juuri näin <3

  Vastaa
 68. Ellu 14.6.2012

  Kiitos itsellesi jaat meidän lukijoiden kanssa kuitenkin hyvin suuren osan elämääsi. Mun mielestä sun blogi on juurikin perheblogi ja hyvä sellaisena. Tiheään tulleet tuote-esittely/yhteistyökumppaneiden esittely -postaukset rupes jossain vaiheessa tympiin. Olen saanut sun suositteluista, kokemuksista, ym. vinkeistä paljon hyviä tärppejä ja ymmärrän yhteistyökumppaneiden kuuluvan blogeihin. Mutta kuitenkin parit viime viikot ovat mielestäni olleet parempia Magicpoks-viikkoja!

  Vastaa
 69. Saana 14.6.2012

  Sellasia mulla on taas uus Mulberryn-laukku blogeja on ihan tarpeeks. Sun blogissa on parasta sen aitous, arkipäiväisyys hyvällä tavalla ja sun hauska ja humoristinen sävy kirjoittaa. Ite en juurikaan jaksa enää lukea sellasia kiiltokuvamaisia blogeja, joista puuttuu kokonaan aidon elämän suola ja tuntu.

  Itseäni ei kamalasti kiinnosta kauneusjutut, mutta on luonnollista että niistä kirjoitat kun olet kerran sillä alalla. Vaatejutut taas kiinnostaa, mutta kaikkea on musta just sopivasti. Ehkä sisustuksesta voisi olla enemmän, koska musta teillä on kiva, tyylikäs, nuorekas ja sopivan värikäs koti. Olen itsekkin miettinyt, että olisi hyvä saada kotiin enemmän värejä ihan vaan sen takia, että olen täällä blogissa todennut niiden piristävän kummasti neutraalia sisustusta.

  Ole vain omaitsesi, niin kuin monet ovat sinulle kommenteissa todenneetkin. Sillä mennään tosi pitkälle. Ja Tampere rulettaa!

  Vastaa
 70. mem 14.6.2012

  Magicpoks on parhautta juurikin siksi että tää kertoo juuri sun/teidän arjesta ja muutenkin elämästä! En ymmärrä miten ihmiset edes rupeavat kommentoimaan tuollaisia asioita, jos joku blogi ei nappaa niin miksi sitä täytyy sitten lukea ollenkaan? Älä vaan muuta tyyliäsi vaan jatka just samaan malliin! Tätä blogia lukee varmasti moni muukin nuori nainen, joka haaveilee perhe-elämästä lähitulevaisuudessa.

  Vastaa
 71. rrain 14.6.2012

  nojuu. on noussut munkin ihan lemppareihin. nämä postaukset on ainoita, jotka käyn heti lukemassa, kun ilmestyvät :)

  eli mun puolesta jatka vaan tällä linjalla. vaikkei itsellä ole lapsia eikä mitenkään yltiöpäisesti aihe kiinnosta niin en silti koe tätä mitenkään mammablogiksi niin, että äitiysjuttuja olisi liikaa :) itseäni kun taas sitten nuo kauneus ym. aiheet ei välttämättä aina niin kiinnosta… arkeen liittyviä juttuja tykkään lukea ennemmin.

  Vastaa
 72. Ansku 14.6.2012

  Voi Maj, tosi harvoin tulee kommentoitua, mutta nyt on pakko:

  sun blogi on ihan paras juuri tällaisena kuin se on, sekaisin lapsiperhearkea ja muita juttuja. Sellaista kai sun (ja mun ja monen muun naisen, jolla on lapsia) elämä on :) ? Juuri sellaisena ihan parasta <3

  Jos jotain blogipostausta haluaisin, niin voisit kertoa sun hiustenpidennyksistä ja niiden hoidosta ja laitosta :) Muutenkin nuo kauneuspostaukset ovat minusta tosi kivoja, vaikka luen kyllä mielelläni ihan mistä vaan satutkin kirjoittamaan. Sulla on hyvä randomgeneraattori, sillä miksaat hyvin juttuja, ja blogi pysyy monipuolisena. Jatka samaan malliin!

  Vastaa
 73. Lellu 14.6.2012

  Ikinä ei voi miellyttää kaikkia, jotain ärsyttää lapsi jutut ja joitain sitten kauneudenhoito jutut. Joten kai kultainen keskitie on tässäkin se oiva juttu :) Kaikkea kohtuudella, täällä odotetaan aina innolla uutta postausta.

  Hyvää kesää sinulle Maj, ja koko perheellesi joka näyttää olevan sinulle mielettömän rakas ja läheinen. Joka on aivan ihana juttu !

  Vastaa
 74. Nanna 14.6.2012

  Tämä blogi on paras juuri tällaisenaan. Minusta on ihanaa lukea arjestanne. Pinnalliset blogit ovat alkaneet työntää ainakin minua luotaan ja niiden joukossa tämä blogi on ihanan aito ja elämänmakuinen. Tulee aina tosi lämpimiä symppisfiiliksiä kun käy täällä. <3

  Vastaa
 75. lotus 14.6.2012

  Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot ;)

  Vastaa
 76. Marde 14.6.2012

  Mun mielestä sulla on jo aika monipuolinen ja hyvä blogi ja siksi tykkäänkin sitä seurailla :). Itselläni on yks kohta 1,5v. poika , joten kaikki lapsiaiheiset postaukset ovat myös mieleeni . Pidä ihmeessä sama ote ja oikein mukavaa /rentouttavaa kesää teidän perheelle:) !!

  Vastaa
 77. lilla 14.6.2012

  Tää on minusta hassua että bloggaajat kyselee lukijoiltaan mistä aiheista pitäisi kirjoittaa. Jos ei itsellä riitä kiinnostavia aiheita niin eikö voi hidastaa postaustahtia tai lopettaa kokonaan.

  Vastaa
  • imlacking 15.6.2012

   Mun mielestä ainakin saa kysellä aiheita, mistä lukijat haluaisivat lukea ja sit bongaa sieltä ehdotuksista ne asiat jotka itseä kiinnostaa ja mistä voisi blogiinsa postauksia tehdä.

   Vastaa
  • aanaV 18.6.2012

   todellakin voi ja on hyväkin kysellä välillä lukijoilta, että onko toiveita!

   maj, blogisi on ihana!

   Vastaa
   • Maj 22.6.2012

    Niin, itsehän mä päätän, mitä, mistä ja milloin kirjoitan, mutta saatan silti inspiroitua sekä saada uusia kivoja ideoita lukijoiden vinkeistä/toiveista, hassua tai ei :)

    Vastaa
 78. Sanna 14.6.2012

  Tämä oon juuri hyvä tällaisenaan ja juuri siksi yksi ehdottomista lemppareistani! Postauksista tulee aina hyvälle mielelle, jopa niistä joissa käsittelet surullisiakin ja vaikeita asioita koska niiden jälkeen tulee sellainen olo että ”mahtavaa kun joku pystyy omalla nimellään kirjoittamaan noin rehellistä ja avointa tekstiä”. Kyllä niitä huulirasva-kynsilakka-hoitsikka postauksia löytyy netistä mielinmäärin joten eiköhän jokainen etsimällä löydä itseään kiinnostavat sivut. Itselläni elämäntilanne on ihan eri kuin sinulla, mutta tuntuisi silti oudolta samaistua kahden lapsen äitiin jolla on aikaa ja viitseliäisyyttä kirjoittaa shoppailuvinkkejä ja linkitellä verkkokauppojen mekkoja blogiinsa.

  Jatka samaa rataa kuin tähänkin asti, kyllä sen sitten huomaa jos alkaa miellyttämään vain muita ja rajaa itselleen oikeasti merkittävät asiat pois.

  Vastaa
 79. Rilli 14.6.2012

  Blogisi on hyvä juuri tällaisena, yksi parhaista! :)

  Vastaa
 80. Maria 15.6.2012

  Olen ehdottomasti sitä mieltä, että parhaat blogit syntyy kirjoittajan omasta elämästä ja mielenkiinnon kohteista. Kuten tämä sinunkin blogisi. Ei tulisi mieleenikään tulla latelemaan vaateita siitä, että ”Vähemmän tuota, enemmän tätä! Ei kiinnosta nää sun jutut, kerro jotain muuta!”

  Blogisi on toki muuttunut paljon alkuajoista eli siitä, kun asuitte Enkeli-Maunon (rauha hänen sielulleen, söpöliini) kanssa kolmisteen keskustassa ja aloit odottaa Rebekkaa (hui, kun oon stalkannu sua jo pitkään!), mutta tärkeintä on pitää homma oman näköisenä. Kyllä me lukijat sitten itse joko ajaudumme pois tai jatkamme lukemista. Eli jatka samaan malliin!

  Vastaa
 81. Jenska 15.6.2012

  Älä ala olennaisesti muuttamaan blogissasi mitään! Minusta puhut perhe-elämästä hyvin realistisesti, mikä on hyvä, mutta sinulla on sopivasti myös muita asioita käsitteleviä juttuja! Se on ihan selvää että jutut pyörii perheen pyörittämisen ympärillä ja that´s fine! Itse olen samanikäinen kanssasi ja kotoa löytyy miehen lisäksi kaksi poikaa ja on kiva lukea blogiasi!

  Vastaa
 82. Kat 15.6.2012

  Muutaman ensimmäisen kommentin luettuani, huomasin, että muutkin haluavat blogin pysyvän ennallaan.. Mutta ajattelin, ettei yksi ”in favour” kommentti huonoa ainakaan tee :) Mun mielestä nimittäin sun blogi on ihan mieletön -paras blogi ehdottomasti. Ihanat kuvat (mitä suurimmaksi osaksi kattelen), ihanat lapset, perhe, ihana koti jne jne.. Meikki yms. jutut silmäilen, mutta ei nekään haittaa yhtään. Olen tosi kiinnostunut myös kauneudesta, mutta huono lukemaan siitä. Jatka ehdottomasti samaan malliin, tai kuten totesitkin, et voisi muulla lailla tehdäkään.

  Tsemppiä, terkuin tuleva mamma neljännellä kuulla (sooo happyy)

  Vastaa
 83. Soffe 15.6.2012

  Musta on ainakin ihanaa että sun blogi on juuri tällainen. :D Kirjoitat omasta elämästäsi. Se on ihan ymmärrettävää että kahden lapsen kanssa, joista toinen on vielä niin pieni, elämässä on aika paljon lapsi-juttuja. :D

  Sulla on ihana blogi, jatka samaan malliin! :D Mä nautin kun saan lukea ja katsella vauva-juttuja, ilman että pitää vielä näin opiskelijana itse hankkia lasta. ;)

  Vastaa
 84. Minna 15.6.2012

  Tykkään kovasti blogistasi.Tapasi kirjoittaa arkisistakin asioista on kiinnostavaa luettavaa.Myös meikki jutut ovat olleet kiinnostavia.Vaikka vähän iäkkäämpi äippä neljälle olenkin.Nuorin 3,5 vuotias meillä.Aurinkoista kesää koko perheellesi:=)

  Vastaa
 85. Jenni 16.6.2012

  Juuri lifestyle -blogihan tämä on. Ja jokainen sellainen on tekijänsä näköinen. On ihana päästä kurkkimaan hiukan toisen ihmisen arkeen ja juhlaan, niihin asioihin, mitä kukin haluaa jakaa. Toisen elämästä, kauniista kuvista, kauneudentajusta, elämänmakuisuudesta inspiroituu ja tämä on tosiaan inspiroiva blogi. Jokainen postaus on kuin kalenterin luukku, ei voi tietää, mitä sieltä avautuu, mutta sehän se juju onkin. Jatkat tietenkin omalla linjallasi, saat kyllä aika hassuja kommentteja joiltain:)..

  Vastaa
 86. Jonna 18.6.2012

  Hei, täällä 18 vuotias lukija :) Munkin mielestä parasta tässä blogissa ovat juurikin hymyn kasvoilletuovat perhepostaukset, kommellukset, kuvat ja kuvatekstit! Suoraa sydämestä tulevia postauksiasi on mukava lukea ja niistä jää hyvä ja positiivinen mieli :) Jatka samaan malliin!

  Vastaa
 87. -Milja- 18.6.2012

  Moikka,

  Mun mielestä sun blogi on just sopiva annos kaikkea mitä naisen elämäään kuuluu. Varsinkin se, että olet äitinä olemisen lisäksi myös nainen, on hyvin esillä. Jatka samaan malliin.

  -M-

  Vastaa
 88. jonnna 27.6.2012

  Itse kaihdan sellaista liiallista muksuhömppää ja mammailua, ja tulkkausta siitä mitä muksu teki tänään ja paljon se nyt painaa jne. Musta tämä blogi on kaukana sellaisesta, vaikka perhearki mukana onkin, ja itse kyllä tykkään tästä juuri tällaisena erittäinkin paljon :) Liiallinen materialistisuus ja pinnallisuus joissain blogeissa jo ärsyttää, täällä meininki on aitoa :) Tämän kommentin jälkeen voisin ehkä vihdoin lisätäkin tämän blogin blogilistalleni, tämä on ollut aina yksi niistä blogeista johon on kiva aina klikata itsensä silloin kun hyvin aikaa ja lukea monta postausta peräkkäin :) Sen takia tämäkin kommentti ”hieman” muita myöhemmin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *