Olettekin ehkä huomanneet jo aikaisemmissa postauksissa Rebekan päällä olevan ihanan turkoosin Phister & Philinan mekon ja harmaan jakun? Niitä ihasteltiin lauantain juhlissakin kovasti. Vaatteet ovat peräisin Vilhelmia-nettikaupasta, josta löytyy vähän erilainen valikoima lastenvaatteita, verrattuna vaikkapa perus ketjuliikkeiden vaatteisiin. Vilhelmiasta löydät Phister & Philinan lisäksi ainakin Mini a turen-, CeLaVin-, Drappa dotin  ja Racoonin vaatteita.

 

Pilehile ei halunnut lähteä kotiin juhlista :”)

Sain valita muutamia vaatteita Vilhelmiasta omille lapsilleni ja oi voih, kun ne sitten tulivat minulle postitse kotiin. Ne olivat vieläkin suloisempia, kuin kuvissa. Kannattaa käydä tsekkaamassa ehdottomasti Vilhelmian tarjonta, etenkin jos mielii sellaisia vaateita, joita ei ihan joka toisella olekaan. Olisin ehdottomasti tilannut tämän paidan, mutta ikävä kyllä mulla ei ole 4 tai 6-vuotiasta tyttöä :/ Niin söpö!

Pienenä bonuksena vielä on, että te Magicpoksin lukijat saatte Vilhelmiassa asiodessanne -20% alennusta ostoksistanne. Tilausta tehdessänne kirjoittakaa vain alennuskoodi kenttään magicpoks. Koodi on koko kesäkuun ajan voimassa :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Tanja 4.6.2012

  Todella kaunis mekko ja ihana tuo malli!

  Vastaa
 2. empsu 4.6.2012

  Ihana mekko! Minkä ikäinen Rebekka on? :D

  Vastaa
 3. Paula 5.6.2012

  Aivan sulosia vaatteita, niin herkkuja värejä. Koskeeeko toi -20% myös aletuotteita, siis saako niistä vielä lisäksi sen 20 prossaa? Kiitos tästä vinkistä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *