Me taidetaan olla kirkkaan pinkeissä farkuissamme jo auttamattomasti ihan out, sillä nyt katukuvassa näkyy enemmänkin sellaisia purkkapallon värisiä pinkkejä farkkuja :D Eipä sillä, että se paljon housujen käyttämistä tai menoa haittaisi, hihi! En periaattesta innostu ajatuksesta, että äiti ja tytär pukeutuu tismalleen samanlaisesti, enkä tietoisesti metsästä meille mitään samisvaatteita. Mun farkut on reipas vuosi sitten ostettu Zarasta ja Rebekan pöksyt on lahja siskoltani. Tänään en kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, vaan puin meille kummallakin nuo housut kaupunkireissulle. Toivottavasti kukaan ei nyt menetä tämän takia yöuniaan ;)

 

Aika touhukkaat päivän asu poseeraukset tällä kertaa! Laitoitteko te jo kirkkaanpinkit housunne kierrätykseen vai vieläkö ne on käytössä?  Mitä luulette kannattaako panostaa useisiin kirkkaan värisiin farkkuihin vai riittääkö yhdet? Jouluksi voi sitten ehkä hankkia punaiset? :D

 

-Maj

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Alma 30.6.2012

  Liian imelä väri aikuiselle, lapselle käy hyvin.

  Vastaa
  • Maj 30.6.2012

   No mutta mä oon ainaski lapsenmielinen, jos ei muuta ;))

   Vastaa
 2. Veera 30.6.2012

  En itsekkään pidä erityisesti siitä, että lapsilla on samanlaiset vaatteet tai että lapsilla ja aikuisilla on samanlaiset vaatteet. Mutta joskus tuommoinen ”sattuma” on hauska ja pidän värikkäistä farkuista.

  Itse en osaa värikkäitä pitää, kun tuntuu että korostaa ylileveää lantiota ja pulleita jalkojani :D Mutta sulle sopii, samoin rebsulle! :)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kiitos :) Nyt kun alan oikein muistelemaan niin onhan meillä Viivin tai Rebekan kanssa muutamia samisjuttuja… mut se on toisaalta aika loogista? Tottakai sitä valikoi omasta mielestä parhampia ja kivoimman näkösiä vaatteita niin itsellekin kuin lapsillekin :)

   Vastaa
 3. Anonyymi 30.6.2012

  Mun mielestä myös nuo kaikki purkkavärit/karamellivärit/pastellivärit yleensäkin on suunnattu jo/melkein teini-ikäisille tytöille, aikuisen naisen päällä ne näyttävät melko huvittavilta. Vaikka sulle kyllä sopii erinomaisesti tuon malliset farkut, mutta väri on auttamatta väärä.

  Vastaa
  • Maj 30.6.2012

   No tästä me ollaan kyllä eri mieltä, mutta sehän ei haittaa mitään. Mun mielestä olisi kiva nähdä supervärikästä vaatetta vaikka vanhemmallakin tädillä (oikein yhdisteltynä), kadullakin vastaantulessa piristäisi kummasti :) Ja toiseksi en koe olevani 26-vuotiaana liian vanha värikkäisiin farkkuihin!

   Vastaa
   • Anonyymi 1.7.2012

    En olettanutkaan, että olisit samaa mieltä :D Muutenhan et pukeutuisi kyseessäoleviin farkkuihin.

    On muuten jännä huomata, miten hyökkäävästi suhtaudut siihen, jos lukijoista joku ei välttämättä olekaan ihan täysin samma mieltä kanssasi. Jos et halua keskustelua, niin miksi sitten pidät tätä kommenttiboksia avoinna? Kannattaisi ehkä muistaa, että vaikka jotkut eivät pidä samoista vaatteista tai asioista kuin sinä, niin eihän se tarkoita sitä, että kyseessä olisi jokin vihamielinen kannanotto, niinkuin ilmeisesti sen käsität. Aikuisuuteen kuuluu se, että asioista keskustellaan ja näkökulmia vaihdetaan. Maailma ei ole sellaista ”Hubbabubbaa”, jossa kaikki kilvan kehuvat.

    Toisaalta ymmärrän, että ehkä sinäkin olet hieman väsynyt tällaisen kaupallisen blogin vaatimuksiin ja sen takia suhtaudut hyökkäävästi mielipiteisiin. Sillä työtähän sinä teet: mainostat. Joskus taitaa vain olla melko raskasta sovittaa oma elämä mainostajien vaatimusten mukaiseksi?

    Vastaa
    • Maj 1.7.2012

     En tarkoittanut vastata vihamielisesti sinulle :) Välillä on raskasta, kun joku toinen luulee tietävänsä asioistani enemmän kuin minä itse. Pienenä vihjeenä, että en todellakaan sovita omaa elämääni mainostajien tai kenenkään muun mukaiseksi. Kirjoitan blogia omien ehtojeni mukaisesti ja saan kuukausittaisen palkkioni, eikä minun tarvitse mainostaan yhtään mitään sitä vastaan.

     Vastaa
     • Anonyymi 1.7.2012

      En todellakaan luule (eikä kukaan muukaan täällä luule) tietäväni kenenkään asioista paremmin, kuin asianomainen itse, enkä edes käsitä, kuinka kommentistani voisi sellaisen käsityksen saada. Asia vain on niin, että kun esitetään mielipiteitä, niin ne todellakin ovat mielipiteitä asioista -ei siis toisesta ihmisestä henkilökohtaisesti ja hänen elämästään. En halua alkaa neuvomaan ketään, mutta jos tosiaan otat kaikki (eriävätkin) mielipiteet itseesi ja pidät sitä asioisihi puuttumisena tai että mielipteen esitttäjä muka tietäisi asioistasi paremmin kuin sinä itse, niin elämästäsi tulee hyvin raskasta sekä sinulle että läheisillesi. Jos siis et halua, että mitään juttujasi täällä kommentoidaan, niin estä kommentoiminen kokonaan ja sulje tämä kommenttilaatikko.

      Kuitenkin sinulle ja perheellesi oikein hyvää kesää. Ehkä kaikki ei sittenkään ole sitä, miltä näyttää…


     • Maj 1.7.2012

      Herää nyt, äskön sä väitit, että mä ”sovitan elämäni mainostajien vaatimusten mukaiseksi”.


    • Emmi 2.7.2012

     Hahh taitaa anonyymillä pikkusen kirrata korvien välissä :D kyllä ihmiset kekseliäästi vetää herneet nenään!

     Blogin kirjoittajalla on oikeus vastata ihan just niinkun tykkää, mitä sä siitä vouhkaat tai pahotat mieltäs?

     Mukavastihan Maj vastailee kommentoijille, tiukka saa olla jos on tarvetta!

     Maj saat mut niin hyvälle tuulelle!

     Vastaa
    • Tiina 2.7.2012

     Hei anonyymi, pitäiskö nyt vähän laittaa jäitä hattuun? :)

     Vastaa
    • Jenni 11.7.2012

     On kyllä ihan pakko ääneen tulla hämmästelemään, etten etsimälläkään löydä Majn vastauksesta mitään hyökkäävää. Hän perusteli oman kantansa ystävällisesti ja asiallisesti, joten tuntuu hassulta, että provosoidut tällä tavalla. Eikö Maj ole yhtälailla oikeutettu mielipiteeseensä kuin sinäkin omaasi? Mielipidejutuissa kun harvoin on olemassa yhtä oikeaa näkökantaa. :)

     Vastaa
   • Hippie 1.7.2012

    Olen ihan samaa mieltä Maj! Mielestäni ei ole iästä kiinni minkä värisiä vaatteita voi käyttää ja pinkit farkut sopivat sinulle oikein mainiosti. Ja tosiaan, 26-vuotias on kyllä vielä niin nuori että voi huoletta käyttää ihan mitä vaatteita vaan… Itse olen 30-vee ja pukeudun hyvin samalla tavalla kuin 25-vuotiaana, en koe että tyyliä täytyisi yhtäkkiä muuttaa jotenkin ”aikuisemmaksi”. Pukeutuminen on niin paljon luonteesta kiinni. Omassa kaveripiirissäni on 35-vuotias jakkupukuihin pukeutuva nainen ja 36-vuotias bändipaita-pillifarkut-converse-tyyliin pukeutuva nainen.

    Vastaa
    • Maj 1.7.2012

     Jep, I know, toisilla on kato vähän suppeampi tapa tarkastella ihmisiä ja tätä maailmaa yleensäkin. Mun puolesta ihminen voi pukeutua vaikka Haltin telttaan, jos hänestä siltä tuntuu. Ylävitonen? :D

     Vastaa
     • Anonyymi 1.7.2012

      Onneksi suhtautuminen punaisiin farkkuihin ei määritä sitä, miten suhtautuu muihin maailman asioihin :) Toisaalta toisille punaiset farkut ja oikeansävyinen kynsilakka ovat koko maailma.


 4. Mari 30.6.2012

  Sopii hienosti teille molemmille!

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kiva kuulla, kiitos Mari :)

   Vastaa
 5. Kippuri 30.6.2012

  Ihanat farkut teillä. Kyllä sopii molemmille eikä se mitään haittaa! Onneksi sitä pukeudutaan itseä varten ei muita!!

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   No oot kyllä aivan oikeassa, siis siinä, että itseä vartenhan sitä pukeudutaan :) Olishan se sitäpaitsi vähän tylsää jos kaikilla olisi ihan samanlaiset vaatteet, vai mitä?

   Vastaa
 6. Veijju 30.6.2012

  Kyllä noi mun mielest aikuisillekki sopii :)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   No miksipäs ei :)

   Vastaa
 7. Ida 30.6.2012

  Oon lukenu blogias jo kauan ja tosi hienoa nähä, kuinka vastuullisesti hoidat lapsia, vaikka oot vielä aika nuori! Tai nuori kun Rebekan sait. :)Tosi useesti näkee parikymppisiä äitejä, jotka on vähän ehkä väärään elämäntilanteeseen vauvansa hankkinut, mutta sä oot kyllä hieno äiti! Myös sun blogi on ihanan raikas ja hyväntuulinen! Toki blogi kertoo vain pintasilauksen elämästäsi, mutta onnelliselta vaikutatte koko perhe ja se jos jokin onkin elämässä tärkeää! :) Mukavaa kesää teille! :)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   No voi ihana :)) Ollaanhan me toki onnellisia! Oikein kivaa kesää sinnekin ja kiitos mukavasta kommentista :)

   Vastaa
 8. Jenna 30.6.2012

  Mun mielestä taas värikkäät housut on just in nyt varsinkin kesällä! Ja kyllä ne sopivat kyllä vanhemmillekkin kuin vain teini-ikäiselle. Ihanat asut molemmilla! :)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kiitos Jenna :) Mä taidan olla ikiteini :D

   Vastaa
 9. Nella 30.6.2012

  Sopii teille molemmille kyllä tosi hyvin, ihanan pirteen väriset! :)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kiitos Nella :))

   Vastaa
 10. Riittag 30.6.2012

  Kohta 40v. ja värikkäitä housuja käytän tuntematta olevani niihin liian vanha! Tietysti oikein yhdisteltynä toimii oikein hyvin.

  Vastaa
  • Maj 30.6.2012

   Oikein, hyvä Riitta!

   Vastaa
 11. PikkuMy 30.6.2012

  Ei musta ole mitään ikää milloin mitäkin väriä :) Mä reilu 30v. ja mulla kirkkaat farkut (oranssit) ja voisin ihan hyvin ostaa toisetkin vaikka limen väriset :) Sulle sopii hyvin pinkki! Mun täti on 55 ja se kans laittaa välillä oikein kirkasta ja räikyvää ja sopii niin hyvin.

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Oikein!! Ja sulle sopii varmasti hyvin oranssi!! :)

   Vastaa
 12. Tiinanen 30.6.2012

  Ihanaa, kun täällä on teilattu räikeät värit päälle parikymppisiltä, itse huitelen vuoden päästä kolmenkympin puolella ja just ostin hennesiltä kirkkaan pinkit ja keltaiset farkut :D Kaapista löytyy myös kirkkaan punaiset ja mintunvihreät pökät Kesällä on kiva leikitellä väreillä ja nämä piristävät muuten niin musta-valkoinen-harmaa-sävyistä vaatekaappiani. Että jos tuntuu, että kesällä tulee halu käyttää värejä, niin mielestäni kannattaa hankkia toisetkin värilliset housut. Itse mätsäilen housujani kynsilakan kanssa. Ja vähät välittää siitä, pilaako peräti jonkun toisen päivän sillä, että ei pukeudu iälleen sopivalla tavalla :D Se on sen toisen ongelma.

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Katotaan jos mä pärjäisin näillä, mut kaupastahan niitä saa, jos alkaa siltä tuntumaan :) Kiitos ihanasta kommentistasi Tiinanen :))

   Vastaa
 13. Veera 30.6.2012

  Täälläkin yksi 30v. ja pastelliset pillifarkut on olleet tämän kesän lempparihousut. En ollut ajatellutkaan, että voisin olla liian vanha pitämään niitä ;)

  Ja ihanat on asut teilläkin molemmilla!

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Ei mulla ole käynyt pienessä mielessänikään että olisin liian vanha mihinkään vaatteeseen :P Toki saattaisin jättää ehkä jonkun minipienen napapaidan välistä… :D

   Vastaa
 14. MAMI GO GO 30.6.2012

  Voi miten suoloisen söpöjä olette! ihanat! Ja pinkki sopii teille molemmille hyvin! Edelliset postauksen pinkit kumpparit olivat ehdottomasti suosikkini myös!

  Vastaa
  • Maj 30.6.2012

   Kiitos Minttu :) Pinkit ja pinkeet on hyvät :F

   Vastaa
 15. Maikku 30.6.2012

  aaws<3 En kestä :D Niin ihania ootte rebekan kans <3

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Ihana olet ite :)

   Vastaa
 16. tarie 30.6.2012

  hahhhah, mitä yleistystä, ei kyllä taitaa muutama ylin kommentoija olla ihan perillä nykymuodista :) kyllä niitä värejä vaan näkyy ihan kaikilla, oli sitten 12 tai 42, sori vaan!

  Vastaa
  • Maj 30.6.2012

   tai 62?

   Vastaa
 17. SM 30.6.2012

  Eiiikä kuinka söpöt hihi! Mulla on liki samanväriset farkut Stradivariuksista, en ihan niille hempeille syty, kaipaan vähän värikkäämpiä. Joten en todellakaan vielä kierrätä, ihan lempparit tänä kesänä! Eikä todellakaan ole liian imelät aikuiselle, kai sitä nyt saa pilkettä olla silmäkulmassa ja pitää hauskaa pukeutumisellaan :-) Omatpahan on pökät! Harmi se ois jos aina pitäs kulkee harmaassa.

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Näinhän se on :)

   Vastaa
 18. Janna 30.6.2012

  Tiedän saavani jonkun teini-iän ohittaneen syljet niskaani, mutta sanonpa kuitenkin. Minusta neonhousut sopivat hädintuskin 14-vuotiaille. Järkyttäviä värejä näkee kuitenkin vanhempienkin ihmisten jalassa, ja vaikken ole mikään kommentoimaan toisten vaatetusta, minusta neontrendi pitäisi jättää korkeintaan alaikäisille. Parasta olisi, jos tämä kasikytluvun comeback hiipuisi äkkiä kokonaan, mutta sehän on vain minun mielipiteeni.

  Vastaa
  • Maj 30.6.2012

   Makuasioistahan sitä nimenomaan kiistellään, ei faktoista. Mun kaapista löytyy neonvärejä, eikä ees hävetä, haha :)

   Vastaa
 19. tiia 30.6.2012

  Oon 31-v ja omistan oranssit,punaset ja kirkkaan siniset pöksyt. Antaa mun mielestä väriä päivään ja en todellakaan ole liian vanha.

  Mistä tuo neuletakki on? Ihana!

  T: yksi yli kolmekymppinen, joka haaveilee My little pony-paidasta

  Vastaa
 20. Tuulia 30.6.2012

  Siis nuo ”räikeet” värit sopii sulle niin täydellisesti!! Ja mitä tulee tohon ikäkysymykseen, blaah!

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   :) Ihana!

   Vastaa
 21. Sarkkuli 30.6.2012

  Harvalle pinkki sopii, mut sulle ja tytölle se sopii just eikä melkeen! Tosi nätteinä ootte ollu liikenteessä :-)

  t. Vakkarilukija, jonka oli pakko ekaa kertaa kommentoida.

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kiitos kehuista ja tosi kivaa, kun jaksoit kommentoida :)

   Vastaa
 22. Abe 1.7.2012

  Täällä kolmekymppinen, jolla on kaapissaan punaiset ja vihreät housut. Paitojakin löytyy aina mintunvihreästä oranssin kautta lilaan. Eri kuosejakin löytyy, kuvioita ja kaikkee. Puhumattakasn niistä eri värisistä tennareista. Enkä edes tajunnut olevani liian vanha käyttämään niitä. Onneksi nyt sen tiedän ja menenkin huomenna ostamaan mustan kynähameen ja valkoisen tyköistuvan kauluspaidan.

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kolkythän on uus kakskyt vai miten se meni?

   Vastaa
 23. Elsi 1.7.2012

  Tähän on nyt pakko kommentoida, kun tuolla jokunen nipottaa siitä, että kenelle kirkkaat housut nyt sopii ja kenelle ei. Makuasioitahan nämä ovat, mutta oma äitini, joka on tarkalleen ottaen 51vuotias, omistaa ja KÄYTTÄÄ kirkkaan punaisia ja oransseja farkkuja. Hän yhdistää niihin kivasti esimerkiksi hillittyjä valkoisia yläosia ja näyttää oikeasti tyylikkäälle, jopa minun mielestäni. Itse taas en pystyisi koskaan käyttämään kirkkaan värisiä housuja ja olen 23vuotias, eli ei se siitä iästä ole kiinni:)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Olet ihan oikeassa :) Kaikki ei tykkää kaikesta ja se on ihan ok!

   Vastaa
 24. Tiunamiuna 1.7.2012

  <3

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Syrämmii!

   Vastaa
 25. retromoderni 1.7.2012

  pitkälti yli kolmekymppisenä pukeudun todellakin värikkäisiin farkkuihin, Ihan aikuisten osastolta ostettu. Ja päälle menee kasaripaitaa, ehkä sieltä nuorisopuolelta ne mutta väliäkös sillä. Ei mua kuitenkaan mihkä jakkupukuun saa laitettua.

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Mulla menee kyllä se jakkupukukin, mutta vaihtelu virkistää :)

   Vastaa
 26. marjut 1.7.2012

  Sopii hienosti niin äidille kuin Rebekallekin! Ja kyllä väriä saa aikuinenkin käyttää, varsinkin noin upeat sääret omaava! ;D

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Hähä, thänks… Aika veltot on mun sääret ja jalat yleensäkin, mutta ehkä tää tästä… :)

   Vastaa
 27. Napsutar 1.7.2012

  Kirkkaat ja värikkäät housut on ihania! :) Mitä väliä jos joku mennyt muodista, rohkeesti vaan värejä käyttämään!

  http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Ei mitään väliä!

   Vastaa
 28. Maria 1.7.2012

  Että 26 vois olla liian vanha väreihin, tai ylipäätänsä yhtään mihinkään? :-) Hyvältä näyttää, värit on ihania!

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   16-vuotiaana 30-vuotias tuntui ihan ikälopulta, mutta eipä enää… Haha :P

   Vastaa
 29. E 1.7.2012

  Ihanalta näyttävät teidän pöksyt! Ehdottomasti voi ja kannattaakin panostaa värikkäisiin housuihin, niitä voi mun mielestä käyttää vuoden ympäri sellasena väripilkkuna pukeutumisessa :) Oranssit olis vielä itelläkin hakusessa…

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Mä halusin jo viime talvena niitä punasia farkkuja, mutta jostain syystä ne jäi sit ostamatta :D

   Vastaa
 30. anna 1.7.2012

  Mistä tuo sun nätti neule on? :)

  Vastaa
  • Maj 1.7.2012

   Kiitos :) Neule on Vero Modasta!

   Vastaa
 31. Laukki 2.7.2012

  Taas yksi vakkarilukija ilmoittautuu, en ole vain ikinä kommentoinut blogiasi :) Nyt vaan täytyy kommentoida, koska piristit päivääni todella paljon.

  Kritiikin antajista tuli vähän ärtynyt olo, nimittäin oma 52-vuotias äitini osti juuri ensimmäiset vähän kireämmät farkkunsa, ja ne olivat värikkäät myöskin. Äidilläni on upea kroppa ikäisekseen, ja hyvin hoidettu iho + kampaus saavat hänet näyttämään muutenkin ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Äitini mietti sovituskopissa varmaan 20 minuuttia, että onkos ne housut nyt sopivat hänen ikäiselleen, mutta myyjä ja minä saimme hänet vakuutettua, että tyylikkäästi yhdistelemällä ja sopivan koon valitsemisella värikkäät housut ovat tosi hyvän näköiset. Äitini osti housut, ja on jo nyt jotenkin paljon rohkeampi ja itsevamempi vaatteissaan!

  Toivoisin, ettei tuollainen värinegatiivisuus ainakaan enempää leviäisi: nimenomaan vanhempien ihmisten pitäisi näyttää nuoremmille sallivuuden ja hyväksymisen esimerkkiä, eikä tuomita hyvännäköisiä farkkuja internetissä vedoten ”värin imelyyteen”! Värikkäät vaatteet eivät ole mielestäni mitenkään ikäsidonnaisia, haluaisin tietää kuinka nämä kriitiikin antajat sitten suhtautuvat esimerkiksi kaiken ikäisten omaan Marimekkoon, värikkäiden vaatteiden suunnannäyttäjään?

  Olen 22.v opiskelija/kesätyöläinen ja maanantai aamun alku on ollut todella surkea (mm. pään lyönti auton kattoon jne). Kun avasin blogisi ja näin ihanat pinkit farkut teillä molemmilla, tuli vaan tosi paljon parempi fiilis: sellanen, että kun joskus hankin omia lapsia (jos se mulle suodaan), toivon vilpittömästi että musta tulisi edes puoliks noin tyylikäs ja ihanan oloinen äiti kun sä olet, ja mun lapsesta yhtä mielettömän herttaisen oloinen ja söpö lapsi kun Rebekka. :) Kiitos ihanasta blogista, ja sori romaanin pituisesta palautteesta!

  Vastaa
  • Maj 2.7.2012

   Olen tosi otettu kauniista sanoistasi <3 Ihanaa lukea välillä vähän pidempääkin palautetta, ei siis tarvitse missään nimessä anteeksi pyydellä :) Aurikoa päiviisi! -Maj

   Vastaa
 32. mippe 2.7.2012

  Ihanat pöksyt ja sopii hyvin teille kummallekin! Ennen inhosin värejä mut nyt kaapista löytyy jo vihreät,oranssit,siniset ja vaaleensiniset pöksyt. Vielä jos keltaset ja vaaleenpunaset/pinkit löytyis :p

  Vastaa
  • Maj 2.7.2012

   Entss sellaset farkun siniset tai mustat, hääääh :S :D

   Vastaa
 33. Johanna 2.7.2012

  Ihanaa pinkkiä! <3

  Vastaa
  • Maj 2.7.2012

   No niiiiii-ii!

   Vastaa
 34. Tiina 2.7.2012

  Ihanat on pöksyt jalassasi eikä ollenkaan lapselliset :) Kivalta näytätte! Oma äitini on yli viisikymppinen ja käyttää lähes aina värikkäitä housuja, nuorentaa ja piristää kovasti. Minutkin on pakottanut ostamaan lisää värikkäämpiä housuja alemyynneistä :) Itse ostin tälle kesälle kirkkaan siniset, kirkkaan vihreet, kirkkaan keltaiset ja korallin väriset housut. :) Yläosat sit on yleensä mustia tai valkoisia. Ompas mukavaa kulkee väreissä. Älä välitä tyhmistä kommenteista, olet ihana! :)

  Vastaa
  • Maj 2.7.2012

   En välitä enää tämän jälkeen, itse olet <3

   Vastaa
 35. J 5.7.2012

  Berliinissä ”kaikilla”, erityisesti miehillä, oli viime viikolla kirkkaat (punaiset) housut jalassa. Muutoin pukeutuivat harmaaseen ja mustaan!

  Vastaa
 36. Paula 5.7.2012

  Ostin just vero modasta uudet sellaset peruspökät (farkkuleggingsit) mitä niillä on niin monissa väreissä et oli vaikee valita, mut päädyin sellasiin korallin sinivihreisiin ja tykkään niistä hulluna! pinkit/vaaleenpunaset ois ollu toinen vaihtoehto. Lisää vaan värejä! :D Pukeutumisen ei tarvi olla niin vakavaa, ennakkoluulojahan riittää, mut ei välitetä niistä. Mihetkin voi hyvin käyttää minkä värisiä housuja vaan! pojat samanlailla. mun eskarilainen poika käyttää ainakin punasia farkkuja ja pinkkejä t-paitoja. se on yleensä vaan aikuisten korvien välissä ne rajotukset.

  Sä osaat Maj ihanast käyttää värejä ja yhdistellä vaatteita!

  Vastaa
 37. Claire 16.7.2012

  Voi miten ihanat, ootte ihan jättesöt molemmat! Yhdessä ja erikseen :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *