Mun siskolla on tapana lahjoa meidän lapsia. Hän ostelee niille milloin mitäkin puseroa, lelua, pipoa, herkkuja, leikkimattoa, palapeliä. Olen itse paljon tarkempi, enkä tuosta noin vain osta mitään, ellei se todella ole tarpeellista.

Tällä kertaa Petu-siskoni näki puisen leikkihellan lastentarvikeliikkeen ikkunassa, hän päätti ostaa sen Rebekalle, ihan tuosta noin vain. Sisko tuli kuitenkin liikkeestä ulos sitteri kainalossaan, ”tästä on enemmän hyötyä sullekin”. Rebekalta jäi hella saamatta tällä kertaa.

 

Niin meidän Samuelista tuli säädeltävän sitterin (jossa roikkuu tuollaisia härpäkkeitä) onnellinen omistaja.

 

Kokeiltiin heti, että viihtyykö vauva sitterissä. Kyllä hän viihtyi. Sitterissä on viihtynyt tosi hyvin myös Rebekan nukke, joten siitä on ollut paljon iloa kaikille :D

 

Päätettiin lähteä jalkamiehinä kävelemään siskon luota meidän porukoille, noin reipas kolmen kilometrin matka vain… mutta mihin laitetaan sitteri?

 

”Et sää voi sitä kantaa” ”Jaa en vai, katotaanko?” Niin mä sitten kävelin sitteri selässäni koko matkan, mut mitä sitten, eihän mun tarvinut työntää edes rattaita. Me ollaan joskus käyty vähän samanlainen keskustelu aikaisemminkin ”Sä et ikinä lähde minnekään ilman meikkiä” ”No lähdenhän, lähden vaikka lammaskuosisissa yöhousuissani” ”No et varmaan lähde” ”Katotaanko?” Ja niin sai siskoni hävetä taas kerran, kun vedin kauppareissun lammasunihousuissani…

 

 Sellasia ne siskot on. Välillä niin ärsyttäviä, mut enimmäkseen ihania <3

Mun sisko on vähän sellainen mutsi kakkonen, kun meillä on aika paljon ikäeroa.

Se aina huolehtii kaikesta ja voin kertoa, että jos Petusta on kiinni, niin  meidän lapsilta ei koskaan tule puuttumaan mitään. Rebekkakin sanoo kaikista tavaroista, että ”Petu on ostanu” <3

0 Comments

 1. Pärpi 10.6.2012

  Voi kuinka suloista; Samuelhan on ihan kuin Rebekka kasvoiltaan :). Ja hauska lukea siskostasi, kun itse olen ystävien lapsien ja erityisesti kummipoikani suhteen aivan samanlainen. Ostan todella mielelläni uusia vaatteita, leluja ym. jo ihan vaan senkin takia, että siitä tulee itselle hyvä mieli + perheellisten ihmisten ”budjetit” on usein tiukempia kuin tällaisten yksinelävien, työssäkäyvien tyyppien :).

  Vastaa
  • Maj 11.6.2012

   Niinhän se taitaa olla, olet varmasti ihana kummitäti :)

   Vastaa
 2. Elämisen ilo 10.6.2012

  Siukut on ihan parhaita <3 Voi miten teidän Samuelista on kasvanut jo iso poika, kyllä kelpaa noin hienossa sitterissä leikkiä. Samaa mieltä oon myös siitä että poika muistuttaa kovasti ihanaa isosiskoaan :)

  Kivoja juttuja oot kirjoitellut reissultanne, varsinkin uimapaikastasi oon kateellinen!!! ;)

  -H-

  Vastaa
  • Maj 11.6.2012

   Samuel on jo aika iso mötkäle, osaa kääntyilläkin ja kaikkea <3

   Vastaa
 3. Adriana 11.6.2012

  Meillä on ihan samanlainen sitteri :D Olen vasta kuukauden lukenut sun blogia ja heti jäin ihan koukkuun! Tää on ihana! Itsellä on sama tilanne että olen kotona vauvan kanssa, ja ihmettelen miten sulla riittää aikaa bloggaamiseen?! Tästä toivoisinkin jotain postausta, että miten onnistut tekemään tän kaiken? Olet varmaan todella tehokas ajankäyttäjä! =) Tää on todella inspiraatiota mulle =)

  Vastaa
  • Maj 11.6.2012

   Moikka Adriana ja kiitos kivasta kommentista! Kyselit, että miten mä ehdin kirjoitella blogia… Mä pidän tosi paljon kuvaamisesta ja nappailen kuvia aina mistä milloinkin, osa tulee blogiin ja osa ei. Kirjoittelen usein iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan, mutta joskus myös päiväunien aikaan tms… Oon mä aika tehokas niin halutessani, mutta olen joutunut paljosta tinkimäänkin. Ei meillä enää ole niin siistiä kotona, mitä vaikkapa raskausaikana, en vaan ehdi… Mä en myöskään viihdy hirveän hyvin keittiössä, vaan kokkaan nopeasti perusruokia. Toisaalta, ainahan sitä ehtii tekemään sellaista, mikä on itselle tärkeää :))

   -M

   Vastaa
 4. Anni 12.6.2012

  Herttainen blogi :) Ja ihana tuo neuletakki! Mistä olet sen ostanut?

  Vastaa
 5. Kristiina 13.6.2012

  harvoin olen mistään kateellinen ihmisille,mutta löytyypi yksi asia…ja se on siskot. Mulla ei ole siskoa,kaksi vanhempaa veljeä ja aina aina olisin halunnut siskon.

  Sulla on ihana sisko!

  Vastaa
 6. Reetta 13.6.2012

  Ihana postaus! Mä niin repesin tuolle, että Rebekan nukkekin on viihtynyt sitterissä, tosiaan kaikille siitä on sitten iloa ;)

  Ja oikea asenne Maj, sitteri selkään ja menoksi :D

  Vastaa
 7. Laura 15.6.2012

  Hahaa! Meidän likan sitteri kannettiin ihan samalla tavalla Ideaparkin uumenista autolle :) Kantaja vain oli 12-vuotias pikkusiskoni, joten näky oli varmasti vielä vähän hauskempi, raukka kun ei paljon sitterin takaa näkynyt ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *