Olen nauttinut täysin siemauksin joka hetkestäni täällä mummolassa! Minulla on ollut paljon rapsuttelijoita ja ihmetteljöitä, kaikki kysyy miten voin olla näin pieni? Joku luuli minua jopa kissaksi, pöh. Saan juosta täällä pihassa vapaana, kuin taivaanlintu ja se on mukavaa! Vahtikoiran viettini on vahvistunut ja rakastan haukkua ovikellon pimputtelijoille, vaikka tuota emäntää se vähän ärsyttääkin. Vartioin myös erityisen tarkasti nukkuvia lapsia, etenkin Samuveljeä, kun se on vielä niin pikkuinen. Petu-täti on suosikkini kaikista täällä olevista ihmisistä ja nykyään olen myös vähän hänenkin koira, kun vanhaa Alfa-koiraa ei enää ole. Iltaisin kaipaan kuitenkin omaa isäntääni, mutta onneksi me nähdään taas pian.

Iloisin hännän huiskutuksin,

Töppö

ps. Illalla kuulema tulee toinenkin postaus, joten pysykää linjoilla.

0 Comments

 1. kalamuija 10.6.2012

  Hyva kuulla Teppo, etta voit paremmin:) Ja pida pikkubroidista huolta:) Hyvaa kesaa!

  Vastaa
 2. Melina 10.6.2012

  Nyt kun ootte siellä Ylivieskassa, niin voisikohan mummu tehdä postauksen vaikkapa isovanhemmuudesta? :) Ja miten lastenlasten myötä elämä on muuttunut, miten Maj sinun ja äitisi välit ovat muuttuneet jne. Tai jostain muusta valitsemastaan aiheesta? Olisi hauska lukea vaihteeksi sellaistakin! Kun kuitenkin Miika ja sun sisaruksetkin ovat jo postailleet tänne – ja nyt Tepikin ;)

  Vastaa
 3. marjut 10.6.2012

  Ihana Teppo! <3 Munkin koirat viihtyy aina maalla parhaiten. Harmi, että emäntä viihtyy kaupungissa niin hyvin ;)

  Vastaa
 4. Gina 10.6.2012

  Ai että miten kiva postaus! :D

  Vastaa
 5. Helena 10.6.2012

  Teppo Boy! <3

  Vastaa
 6. Kirsi 10.6.2012

  Joku luuli minua jopa kissaksi… =D Kiitos Teppo! En voi lopettaa nauramista tuolle jutulle!!!

  Vastaa
 7. Hertta 11.6.2012

  Ihana Teppo! <3

  Vastaa
 8. Hilda 11.6.2012

  Siis ootteko luopuneet Teposta?

  Vastaa
 9. Elena 11.6.2012

  Heh, se on hassua aina miten chihuja luullaan vaikka mikskä ja joka kerta kun ulkona käy niin saa ihmetteleviä tai ihastelevia katseita :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *