Sorry, rakkaustarinaa ette saa. Mutta hei, saatte kuitenkin hiusvinkin, jee? Mietiskelin, että voisin tehdä jonkun kauneudehoitoon liittyvän postauksen ja homma varmistui, kun postiluukusta tupsahti Glitterin lähettämiä donitseja. Mustia ja vaaleita, hirrrwween käteviä muhkeaa nutturaa tehtäessä.

 

Tarvitset ensinnäkin nämä plus lisää pinnejä, toisen ponnarin (jos omaat vahvat pitkät hiukset) ja mahdollisesti hiuspuuteria ja lakkaa!

 

Testattiin Viiville ekaa kertaa tämmöstä viritystä ja meidän mielestä siitä tuli ihan hauska. Ainoastaan se olisi pitänyt kiinnittää hiukan tukevammin, niin, että se varmasti paikallaan vaikka jumppatreenejen ajan.

 

Alimmaisessa kuvassa näkyy vähän hiusten ”rakoilua” donitsin ympäriltä, mutta me jatkamme täällä harjoituksia, testatkaa tekin ihmeessä!

 

-Maj

 

ps. Toivepostaus-viikko päättyy tähän, mutta otan tosi mielelläni jatkossakin ideoita vastaan :)

0 Comments

 1. Maikku 28.6.2012

  Vaikka petyinkin hitusen kun ei rakkaustarina postausta tullut :D Niin kiitti vinkistä! taidampa itsellenikin kokeilla tuota nutturaa :) Pitäis vain jostaki hankkia toi donitsi.

  Ymmärrän kyllä että varmaan liian henk.koht kertoa täälä teidän ”rakkaustarina” :) Vaikka se meitä monia varmasti kiinnostaisikin :D

  Vastaa
 2. Mirkku 28.6.2012

  Kivan näköinen nuttura! Onko SUKKANUTTURA tuttu? Kyseinen viritys on pelastanut bad hair dayltä useasti… ;)

  Vastaa
 3. tuula 28.6.2012

  ton donitsin oikea nimi on HIUSVALKKI. :) on toi tyttö tuossa sun omalapsi?

  Vastaa
 4. Janna 28.6.2012

  Kuulostaa kätevältä. Minulla on vähän ohuet hiukset, mutta pituutta niissä on. Ehkä niistä saisi jotain vastaavaa aikaan.

  Vastaa
 5. iidha 28.6.2012

  Joku videopostaus pitkästä aikaa ois kiva.. :)

  Vastaa
 6. iitres 28.6.2012

  Nyt kaduttaa, että leikkasin itelleni kesätukan pari päivää sitten. Näihin lyhyisiin hiuksiin ei muutamaan kuukauteen saada tehtyä tuommosta nutturaa. Viiville sopii tosi kivasti :)

  Vastaa
 7. Suski 28.6.2012

  Tuolla valkilla saa tosi näppärästi tukevan nutturan tavallaan rullaamalla hiuksia latvasta ponnarin tyveä kohti. Eli tukka ponnarille, valkki ponnarin läpi, vedetään mahdollisimman latvaan ja sieltä sitten rullataan valkkia ja hiuksia kohti päätä. Alkuun hapsottaa, mutta jo suht lyhyetkin hiukset saa noin hyvin nutturalle, eikä välttämättä tarvi edes pinnejä kiinnittämään :)

  Vastaa
 8. pihla 28.6.2012

  Näin sut ja viivin tänään ideaparkin gina tricotissa ja olit tosi kaunis ja paljon pikkuruisempi kuin olin kuvitellut :)

  Vastaa
 9. niina 28.6.2012

  Ongelma onkin, että miten ihmeessä saa tehtyä siistin tiukan ponnarin?! Ei vaan onnistu!

  Vastaa
  • Eve 29.6.2012

   Moi Niina:) Tee ihan ponnari vaan niinku parhaiten saat, sitten vähän lakalla ja kammalla silotat sen tukan lähelle sitä ponnaria ja laitat vaikka pinnin tai pari ja sitten se hiusvalkki tulee siihen ja se peittää kaikki allensa:) kokeile!

   Vastaa
 10. Eve 29.6.2012

  Toi on niin kätevää, saa vähän ohuemmasta tukastakin muhkeen nutturan:) Meinaan kun itsekin olen valmentanut voikkatyttöjä, niin saa aika samankokoiset nutturat kaikille.. :) Mutta toi lettikin siinä kiva, ehkä laitetaan seuraaviin kisoihin:) Hauskaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Eve 29.6.2012

   Tai siis valmennan edelleen:D

   Vastaa
 11. OrientalElise 29.6.2012

  Kiva kun valkit oli iloinen yllätys ;) Ne meneekin ihan käsistä tällä hetkellä.

  Sellanen pienen pieni juttu, että kannattaa ehdottomasti laittaa ponnari valkin ympärille sitten kun on asetellut hiukset siististi sen päälle. Nutturasta tulee paljon tukevampi ja latvat on helpompi piilottaa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *