Tämä kesän suosituin iltapala on meillä ollut Halloumi-juusto & tomaatti leivät. Esipaistettu maalaispatonkin uuniin vaan ja paketti Halloumi-juustoa pannulle tirisemään! Lisäksi joutuu sen verran rehkimään, että viipaloi 2-3 tomaattia! Leivästä riittää mainiosti neljälle hengelle, ellei ole ihan kauhea nälkä. Leipä kantsii voidella huolella ja tomaattien päälle voi laittaa ihan pienen ripauksen mustapippuria antamaan makua.  Kylkeen voi nopeasti tekaista vaikka jotain variaatiota edellisen postauksen salaatista. Nam! – sanoo jopa Miika joka ei yleensä juustoista välitä. Mun ”ruuanlaiton” taikasana taitaa olla se helppous.

Huh, tässähän tuli sitten ruokapostauskiintiö täyteen koko vuodeksi vai mitä sanotte? :”)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Minna 25.6.2012

  Eikä mitään , ruokajutut on just parhautta :)

  Eikä nyt puhuta mistään gurmee hommeleista vaan nimenomaan arjen helpoista ja nopeista herkuista!

  Kiitos, salaatti menee muuten varmasti kokeiluun.. halloumista en niinkään välitä! :P

  Vastaa
 2. Hanssuin 25.6.2012

  Moi!

  Aivan ihania ruokapostauksia! Iltapuplauksiin kaipaakin vaihtelua. Monestihan ne hyvät herkut on just yksinkertaisia ja nopeita juttuja. Meillä kolme lasta ja pienin on 3kk,joten iltaisin kun talo hiljenee, niin miehen kanssa kiva tehdä jtn iltapalaa. Kiitos aidosta ja elämänmakuisesta blogista ja tsemppiä arkeen!

  Hanssuin

  Vastaa
 3. Maisa 25.6.2012

  Heippa!

  Osaatko kertoa, mistä siskosi antama sitteri on ostettu? Se on ollut kauan ”unelmasitterini” tulevalle vauvalle, koska on niin kaunis,mutta nyt yhtäkkiä en löydäkään sitä mistään nettikaupoista! Eli jos siskosi osaisi kertoa, mistä on ostanut sitterin tai että voin hankkia samanlaisen tai te haluaisitte jossain vaiheessa myydä sitterin minulle, olisin tosi iloinen! :)

  Vastaa
  • Maj 25.6.2012

   Moikka! Se on ostettu Ylivieskasta, mutta hei, se on 100% varmasti myynnissä muutaman kuukauden päästä :)

   Vastaa
   • Henna 25.6.2012

    Maisa: Kyseisiä sittereitä löytyy ainakin Tampereen Lielahdessa sijaitsevasta Muksutallista :)

    Vastaa
 4. Tiina 25.6.2012

  Halloumi on mun ehdoton suosikki. Tähän mennessä sitä on tullut nautittua enimmäkseen salaatissa mutta pitääpä kokeillä myös leivän päällä.

  Vastaa
 5. PikkuMy 25.6.2012

  Nää toivepostaukset on tosi hyviä!!! Ja näitä ruokajuttuja kyllä teen, tämmöset ideat on hyviä kun ei aina oma lanttu leikkaa ;) Tuo millainen äiti minä olen oli kyllä TOSI hyvä postaus, pitää lukea kommenttiboksikin kun ehdin :) Rupesin tosiaa oikein kunnolla miettimään millainen äiti minä olen ja millainen haluaisin olla :)

  Odotan jo innolla uusia toivepostauksia vaikka en näitäkään vielä kunnolla ole saanut luettua ;) Onneks eivät häviä mihinkään.

  Vastaa
 6. Suski 25.6.2012

  Lisää ruokapostauksia!!!!!! :) Nää on just huippuja.

  Vastaa
 7. vanilja 25.6.2012

  aivan loistavia postauksia! ihania kuvia vuosien takaa, niin kaunis olet!!

  Vastaa
 8. Paula 26.6.2012

  Nam nam nam! niin herkullinen iltapalakuva sulla!!! en kestä, mulla on ollu koko raskausajan hirvee halloumijuustohimo, voisin syödä sitä joka ruualla. :D Kiitos siis ihanasta vinkistä. miehen pitää olla nopee jos aikoo saaha jotain, häviää juustot pannulta ennenku ne ehtii leivälle, hähää…

  Vastaa
 9. Tiia Janette 28.6.2012

  Noi on varmasti törkeen hyviä. Halloumi, varsinkin paistettuna on vaan niin herkkua! :D

  Tee toki useemminkin ruokapostauksia. :)

  http://tiiajanette1.blogspot.fi/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *