Eilen oli erityinen päivä, sillä me pääsimme juhlimaan ystäviemme häitä. Ihan perinteisistä häistä ei ollut tällä kertaa kysymys, vaan ystävämme halusivat järjestää yhdistetyt synttäri/hää-bileet kamuille rennoissa tunnelmissa. Bileissä tarjottu ruoka oli hyvin pitkälle ns. lähiruokaa. Juhlapaikan kukat olivat luonnosta itse kerätty ja koristeluun käytettiin muutenkin mahdollisuuksien mukaan vain lainattua/kierrätettyä materiaalia.

 

Boolin marjat oli morsian samana aamuna käynyt kereilemässä, nam :) Heillä oli niin heidän näköisensä juhla ja oikein ihailtava teema. Itse en henkilökohtaisesti ymmärrä sellaisia kahden vuoden mittaisia hääjärjestelyitä ja täydellisyyteen pyrkimistä. Mulle eivät korkeat unelmakakut ja täydelliset pöytäkoristeet tuo sitä onnellisuuden tunnetta, vaan ihmiset ympärilläni. Toki pidän kaikesta kauniista ja varmasti itsekin panostaisin tiettyihin juttuihin, mutta kohtuus kaikessa.

 

Mä olen selkeästi se kiltimpi ja toi toinen on se pahis!

 

juhlapaikalle olivat karvaisetkin kaverit tervetulleita :)

 

Liikuttavia puheita, iloisia hetkiä, hassuja sattumia. Kaksi onnelista ovat niiiin löytäneet toisensa. Mä olin niin kovin liikuttunut ja onnellinen ystävieni puolesta, että kyyneleet vaan vierivät poskille. Illan hämärtyessä juhlissa jatkui vielä iloinen biletunnelma, mutta sitten… mulla tuli ikävä lapsia. Hetken kuluttua jo köröttelin taksissa sydän sikkuralla(miettikääpä mitä se ikinä tarkoittaakin) kotiin <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Tarja 15.7.2012

  Kuulostaapa juuri sellaisilta hääjuhlilta, jotka itsellenikin haluaisin. Rennot, tunnelmalliset, lämminhenkiset, oman näköiset. Vaan taitaapa jäädä häät pitämättä… 15 vuotta yhdessä ja kaksi lasta, ollaan jo niin yhdessä, ettei häillä oikeastaan ole merkitystä. Kun esikoinen syntyi, sanoin miehelleni, että nyt olemme yhdessä ikuisesti, halusimmepa tai emme, tavalla tai toisella. Ja ymmärrän tuon sydän sikkuran kyllä vallan hyvin… Mies ja lapset lähtivät eilen mummolaan ja hiljaisuudesta nauttiminen alkaa kääntyä ikävän puolelle ja harkitsen jo bussiin hyppäämistä ja mummolaan suuntaamista – ja kuinkahan kauan tätä omaa aikaa taas oli odotettu… On se kumma tuo äidin sydän :)

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   <3 Niinhän se on :)

   Vastaa
 2. PikkuMy 15.7.2012

  Ihana oot Maj!! Taas niin tunteella ja aidosti kirjoitettu. Ihan pääsi rentoihin hääfiiliksiin mukaan ja taksilla kotiin sen mä ymmärrän ;)

  Vastaa
  • Maj 16.7.2012

   Aaaw, kiitos ja kiva että joku ymmärtääkin välillä, hih :))

   Vastaa
 3. fffffffffffffuck 16.7.2012

  ei jumalauta mitä paskaa. onneks tästä tylsemmäksi ”hurja” blogisi ei voi tulla.

  Vastaa
  • PikkuMy 16.7.2012

   Tulin lukemaan tän postauksen toista kertaa kun minusta tää oli hyvä postaus. Ja sit täällä on tämmönen kommenti. Suksi kuule suolle senkin ilonpilaaja!!! Lue jumalauta jotain muuta :( Katso itteäs peilistä ja mieti miksi susta tää postaus oli paskaa ja miksi sinusta Maj blogi on ”hurja” blogi.

   Niin ja sit minusta ihmiset laittaa päälle sitä mitä haluaa ja Miika oli tosi tyyllikäs ;)

   Vastaa
   • Maj 16.7.2012

    Terve ”fffffffffffffuck”!

    Blogejen lukeminen on onneksi vapaaehtoista puuhaa ja ihme kyllä olet useammankin kerran tullut tänne lueskelemaan tekstejäni ja jopa kommentoimaan. Kenties sulla on muutenkin vähän tylsää tai jotain henkiläkohtaisia antipatioita mua kohtaan? Toivottavasti alkaa pikku hiljaa helpottamaan :)

    Vastaa
 4. -sofia- 16.7.2012

  Olipas oikein tunnelmallisen tuntuiset häät! Onneksi et laittanut sitä kermakakkumekkoa päällesi! Olisitte Miikan kanssa hieman ”erottuneet”, Miikallakin kun oli tuollainen ihmeellisen värinen neule (???) päällä häissä… Mutta tyylikäs olit, kun valitsit tummasävyiset vaatteet! :)

  Vastaa
  • Maj 16.7.2012

   Erottuminen ei ollut se syy miksi jätin sen mekon laittamatta juhliin. Mun mielestä Miikan neule on ihan törkeen hienon värinen. Onneksi meidän kaikkien ei tarvitse tykätä samoista jutuista :)

   Vastaa
 5. Olivia 16.7.2012

  Oi, tosi nätit kiharat sulla! Ja näyttää myös kestäville, toisin kuin itselläni kun teen kiharat, vaikka minulla on luonnonkihara tukka. Millä teit kiharat/mitä tuotteita laitoit pohjalle?

  Vastaa
  • Maj 16.7.2012

   Kiharat on tehty GHD:llä ja ne teki Hair Artin Riitta :) Voin kertoa, että ne oli tosi hyvät vielä seuraavanakin päivänä!

   Vastaa
 6. Heidi K. 16.7.2012

  Olipas kivan oloiset ja rennot häät!

  -Heidi K.

  http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

  Vastaa
 7. piia 18.7.2012

  Minkä rotuinen toi koira on? Satutko tietään:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *