Eilen me juhlittiin tyttöjen kanssa avioliiton onnelliseen satamaan astuvaa ystäväämme. Oltiin siis Miamin ja Skålin järjestämällä ”bileristeilyllä” ja vettä tuli kuin kaatamalla eli juhlat olivat melko kosteat :D

 

Polttarisankarin fleda kuosissa, check (hyvähyvä Hair Art)!

 

Ekaks fiilisteltiin Suvi-laivalla kaatosadetta…

 

Markiisista huolimatta tarvitsimme sateenvarjoja. Tässä vaiheessa se olisi sitten ollut ihan sama, vaikka ne hiukset olis jätetty kuivaamatta suihkun jälkeen… Onneks me ei oltu sokerista ja sitäpaitsi sadekin lakkasi jossain kohtaa.

 

Fiilis kohosi, kun päästiin botskille :)

 

Party ON!

 

Tanssilattialla olis erottunut joukosta parhaiten pitkillä housuilla?

 

Woop woop!!

 

Misut <3

 

BB Salby vetäs yllärikeikan ja ”Tää on se ilta” raikui  Pyhäjärvellä.

 

Kukas  se siihen tupsahti?

 

Liukkaalla kannella hiihtotyylillä! Punaiset shortsit on nyt kuuminta hottia, tiesittekö?

 

Stig? Noup.

Dj Rico Tubbs sai ihmiset viilliintymään. Tyyppi oli ihan mieletön ja muuten, sillä oli nuo lasit ekaks ;) Rico myös harmitteli myös keliä, sillä lämpörulla-kampaus meni aivan hukkaan :D

 

Kippis!

 

 

Vaihtelu virikistää! Meillä oli niiin hyvä porukka ja superhauska ilta <3  Välittyikö kostean kelmeä kesäkeli ja iloiset fiilikset sinne teidän ruuduille saakka?

0 Comments

 1. Kirsi 8.7.2012

  Kyllä välittyi oikein kosteat juhlat :D

  Säätä kun ei voi valita, ja yleensä silloin kun olisi jotain kovasti odotettua menoa, vettä alkaa tiputtamaan. Mutta onneksi meitä ei ole tehty sokerista, kun ei anna sateen viedä fiiliksiä niin eihän se mitään haittaa. Kivaa teillä ainakin näytti olevan siitä sateesta huolimatta :)

  Vastaa
  • Maj 8.7.2012

   Kivaa oli, sehän on pääasia!

   Vastaa
 2. Mimmu 8.7.2012

  Heipsan! Saako kysyä, että oletko joskus käynyt hampaiden valkaisussa? Ja jos olet, mitä menetelmää käytettiin? En voinut olla huomaamatta kuvista, että hampaasi näyttävät niin kauniin valkeilta :) Asia kiinnostaa, koska olen itse jo jonkin aikaa suunnitellut meneväni valkaisemaan hampaat ja pohtinut, että mikähän menetelmä olisi paras vaihtoehto.

  t. Valkoisesta hymystä haaveileva :)

  Vastaa
  • Maj 8.7.2012

   Saa kysyä, mutta en ole käynyt hampaiden valkaisussa, mulla sattuu olemaan luonnostaan aika vaalea hammasluu.

   Vastaa
 3. Sini 8.7.2012

  Heippa Maj!!

  Täällä tunnustan olleeni minä, joka tuli häiritsemään juhlimistasi eilen Hullussa Porossa. :) Olit vain niin ihana ja söpö (sekä niiiiin pikkuruinen), että oli tultava sanomaan moikat :)

  Vastaa
  • Maj 9.7.2012

   Et sä mitään häirinnyt :) Varmaan kaukana söpöstä, mutta noh. Oon mietiskellyt, että näytänköhän mä kuvissa joten suurelta, kun moni sanoo, että aaai sä ootkin oikeesti noin pieni :D

   Vastaa
 4. retromoderni 8.7.2012

  Kyllä Riku on vaan kova! Monet pileet bailattu Rikun tahdeissa.

  Vastaa
 5. Ma 8.7.2012

  Hyvä boogie! Kuuluivatko noi kaikki ihmiset polttariseurueeseen? Eli oliko koko båtski varattu vain polttareita varten? :)

  Vastaa
  • Maj 9.7.2012

   Ei kuuluneet :) Meitä oli vaan pikkuinen porukka.

   Vastaa
 6. Ano Nyymi 9.7.2012

  Pahannäköstä ryhmää. Muuta ei voi sanoa.

  Yleensähän nuoret on kauniita…

  Vastaa
  • Maj 9.7.2012

   vai niin, haha :)

   Vastaa
 7. Eve 9.7.2012

  heei, mä en ole ees kuullut tommosesta, näyttääpä kivalta! :)

  Vastaa
  • Maj 10.7.2012

   Ens vuonna sit? vai hä?

   Vastaa
 8. Tinsu 9.7.2012

  Viimeisessä kuvassahan on mun vanha koulukaveri! Aikuisen näköinen nykyään, jos vertaa ulkonäköä ala-asteella ja ylä-asteella, siis mutta tunnistettavissa :) Hyvä JIMI!

  -Tinsu-

  Vastaa
  • Maj 10.7.2012

   Okei :)

   Vastaa
 9. Niina 9.7.2012

  Moikka!

  Tää kommentti ei nyt kyllä liity yhtään tähän postaukseen mutten ollu varma näätkö jos jonnekin vanhaan postaukseen laittaa kommentin…

  Kysymykseni olisi että ootko edelleen tykänny käyttää Tula-kantoreppua, onko tullu uusia ajatuksia sen hyödyllisyydestä vai onko jäänyt käyttämättä?

  Pohdin kovasti erilaisia kantamisvaihtoehtoja vauvalle joka tosin syntyy vasta vuoden lopulla… :) Toki siihen varmasti vaikuttaa vauvan persoonakin ja toiset viihtyy paremmin yhdessä ja toiset toisessa kantosysteemissä:)

  Vastaa
  • Maj 10.7.2012

   Mun mielestä reppu on hyvä, en itse käytä sitä kovinkaan sisällä, mutta ulkoillessa :) Viimeksi viime viikolla olin lenkittämässä koiraa vauva repussa. Se on totta, että äidit ja lapset tykkäävät erilaisista kantojutuista ja jotkut eivät sitten mistään :D

   Vastaa
 10. Ride on 14.7.2012

  Eipä tullut yllätyksenä tuo muoti, lyhyet shortsit, päälle vaan vaikka kuinka on sellua :D Pinnalliselta menolta näytti, anteeks vaan. Riku ainut jees, ihmettelenkin mitä hän tekee tuolla mutta onneksi olikin vain töissä…?

  Vastaa
 11. tällä kertaa nimetön 15.7.2012

  Tähän postaukseen ei ilmeisesti niitä toisenlaisia eli mahdollisesti toista mieltä olevia kommentteja julkaista. Hmm..

  Vastaa
  • Maj 15.7.2012

   En julkaise täällä blogissa loukkaavia tai ilkeitä kommentteja ollenkaan. Jos olet aikaisemmin poistamani kommentin lähettäjä, niin tiedoksi vain, että oletukseksi meni väärin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *