Tänään oli sitten oikein kunnon helle ja me oltiin Särkänniemessä. 3-4 tuntia huvipuistossa oli aika maksimi (ainakin mulle) vauvan ja 2-vuotiaan kanssa, mutta kivaa oli, ihana reissu :) Viivillä ja Sapella oli ”kausarit” joten ne painoivat kaksin menemään laitteesta toiseen. Mulle ja mummulle riitti ihan pelkkä sisäänpääsylippu, vanhaks ei oo tulemista…haha :D

 

Bongaa meidät kuvasta? Laitoin nuo punaiset pisteet helpottamaan tehtävää.

 

2-vuotiaan mielestä tämä liikkuva puu oli pomppulinnan lisäksi ehdottomasti parasta. 2-vuotiaalle ranneke maksaa 19 euroa ja se kyllä kannattaa ottaa, jos pikkutyyppi uskaltautuu laitteisiin. Meidän Repsun kohdalla se oli yhtä turha, kuin viime vuonnakin.

 

Särkässäkin ruuat ovat kalliita, kuten ne nyt tuollaisissa paikoissa yleensäkin on. Kannattaa btw ottaa vähän vaikka omia eväitä ja varata runsaasti juotavaa matkaan, ettei koko ajan tarvitse olla ostamassa jotain.

 

 Mikäs juttu tää nyt on?

 

Tehotytöt kävivät kaikissa mahdollisissa vempaimissa ja kieputtimissa. Ja montako kertaa Tornadossa? Viis?

 

Sellainen oli Särkänniemi, ensi viikolla otetaan selvää minkälainen on Muumimaa…

 

-Maj

0 Comments

 1. Lissu 6.7.2012

  Myös tämä sirkus suuntaa ensi viikolla Muumimaailmaan! 2-vuotias odottaa innolla voivansa ottaa PikkuMyyn olkapäilleen istumaan tai edes syliin.. Kuinkahan iso pettymys mahtaa olla kun PikkuMyy ei olekaan ihan niin pieni? :)

  Vastaa
 2. Murmeli 6.7.2012

  Huh, mua ei sais Muumimaailmaan enää kirveelläkään…ei vaikka lapsia oliskin! :D Järkyttävä paikka… :D

  Vastaa
  • Mirabele 6.7.2012

   Kerro ihmeessä mikä siitä tekee niin järkyttävän…kiinnostaa kuulla…..:D

   Vastaa
 3. Josefiina 6.7.2012

  Noin viikko sitten vein kummipojan ja serkkutytön muumimaailmaanj ja voi miten ihana paikka se olikaan! Muumien haliminen ja satupolku voittaa kyllä mennen tullen tornadot sun muut vempeleet ;) Muumimaailma on kyllä tosiaan sellainen paikka jonne kannattaa ottaa piknik eväät ja viltti mukaan, aurinkoisilla kalliolla omat eväät syö mielellään! Toivotaan että teille sattuu hyvät muumeilu säät :)

  Vastaa
 4. Sappe 6.7.2012

  Mä voisin lähteä muumimaailmaan vaikkahetinyt vaikkei lapsia olekaan.:D

  Vastaa
 5. Jamy 7.7.2012

  19 euroa 2-vuotiaalle? On kyllä pirun hintavaa! Voi niitä aikoja kun Lintsillekin sisään maksoi abauttiarallaa 3 euroa ja ranneke oli n. 20 euroa. Nykyäänhän sisäänpääsy on ilmainen ja rannekkeeseen on lisätty se vanha sisäänpääsymaksu ja muutama euro lisää.

  Mut kiva, että nautitte ja ilma oli ihana!

  Vastaa
 6. Jamy 7.7.2012

  Ps. tiiätkö saako tänne mitenkään tilattua sähköpostiin kommentien seurantaa? Olis aika kätevä :)

  Vastaa
 7. -M- 7.7.2012

  Moi,

  Missä päin tämä puhuva puu on Särkänniemeä? Jos satutaan siellä käymään niin tietää mihin päin lähteä katsomaan =) Ehkä meidän 1 v 4kk tyttöset tykkäisivät siitä, kun ei taida paljon muuta sen ikäsille olla.

  -m-

  Vastaa
 8. jasse 9.7.2012

  Mä olin kummityttöni kanssa muumimaailmassa kun hän oli 2,5 vuotias puheli matkalla et sit mä otan niit syliin. Ja kun päästiin portille oli siellä Muumipappa vastassa. Sen jälkeen oli tyttönen syvällä rattaiden kuomun alla piilossa :D

  Vastaa
 9. aurinkoinen 9.7.2012

  Tuli tuossa mieleen, että oiskohan aika päivittää tuota infoa tuossa blogin vieressä? :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *