Tässä reissailun välissä oltiin yksi iltapäivä kotosalla. Mun syntymäpäivä, jeah right pesukone lauloi ja sitä rataa. Sain kuitenkin ihanan lahjan kotiväeltä ja ystäväni Sape tuli meille, oltiin rannalla, syötiin herneitä ja jätskiä. Itseasiassa just hyvä syntymäpäivä ja muutenkin yksi koko kesän ikimuistoisimmista päivistä. Mulla tulee tippa linssiin, kun yritän kirjoittaa jotain itselleni kaikkein läheisimmistä ja tärkeimmistä ihmisistä. Noh, ne on joka tapauksessa niin ihania, että alkaa ihan itkettää. Ei siis siitä sen enempää, koska olen kertomassa nyt ihan toisesta jutusta…

Se mun Sape on kaikkea muuta kuin tavallinen keskitienkulkija. Sape on rakas sekopäinenälypääboheemitaiteilijacitynainen, joka keksii ainakaikenlaista jännää kuten tälläkin kertaa…

 

Sapen laukusta löytyi asfalttiliidut Rebekalle. Nuo höpönassut piirsivät mulle synttärikortin asfalttiin <3 Loppujen lopuksi minä ja Miikakin löydettiin itsemme tuolta maanrajasta kyyköttämästä.

 

Onnea Maj-äiti.

 

Rebsu piirsi renkaat Sapen kiesiin.

 

piirrä mulle kummituksia, kummitäti.

 

Polkeepolkeepolkee. Sapella on temppupyörä^^

 

Hänkin polkee.

 

Välillä pitää heittäytyä vaan tekemään ja nauttimaan. Ei tarvitse olla hyvä, ei tarvitse osata. Hyvä on olla pienessä hulluuden puuskassa, olla taas hetken kuten lapsena viimeksi. Fiilistellä kesäpäivää ja unohtaa kaikki muut.

Kuinkahan moni on hymyillyt tuosta ohi kulkiessaan? Toivottavasti Tampereella ei ole satanut.

Onni on ystävät. Onnellisuus on hetkissä. Kokeilkaapa tekin asfalttiliituja <3

<3 Maj

0 Comments

 1. höhh 29.7.2012

  mekin piirrettiin lapsena asfalttiliiduilla. sitten jokin vanha täti tuli ja pilasi ilon – pakotti meidät pesemään asfaltin ja torui kamalasti. mulla jäi traumat! tyhmää. eikä edes piirretty mitään rumaa, vaan heppoja ja muumitaloja. (aikuisena oon keksinyt sille naiselle oikean nimityksen – kukkahattutäti!)

  Vastaa
 2. Diidah 29.7.2012

  Meilläkin neiti piirusteli ukkinsa kanssa mummolan takapihan laattoihin, ja hauskaa oli. Harmi kun omassa pihassa ei olle edes niitä laattoja. Hienon kortin kyllä sait :)

  Vastaa
 3. Newbie 29.7.2012

  Onnea! Ihana kortti ja ihania pyöräily kuvia!

  Vastaa
 4. sinna-riikka 29.7.2012

  Me koristeltiin autotallin edus veljen tytön kanssa ja voi sitä naurun määrää ja onnellista hymyä pienen ihmisen hulilla :)

  Vastaa
 5. Minna 29.7.2012

  No olipa vaan hauskoja kuvia :D

  Vastaa
 6. Neely 29.7.2012

  Onnea synttärisankarille!

  Meillä tytöt myös välillä käyvät piirtelemässä tuohon viereiselle pyörätielle, joskus tulee itsekin suhrattua jotain, on muuten ihan älyttömän kivaa puuhaa=)!

  Vastaa
 7. sohvi 29.7.2012

  kiitos piristyksestä, nyt on helpompi hymyillä :) ja tuo repsun ”pyöräily”kuva, niin ylisöpö !

  Vastaa
 8. tweet 29.7.2012

  Teillä on ollut ihana päivä :) Meillä oli ihan samanlainen, piirrettiin asfalttiliiduilla maahan pikkusten kanssa ja oli kyllä niin hauskaa :)

  Vastaa
 9. IidaM 29.7.2012

  Voi eikä kun söpöjä kuvia! Ihana ja piristävä postaus :D

  – iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

  Vastaa
 10. Emppu 31.7.2012

  Voi kun ihana postaus! Muakin alkoi melkein itkettää kun tätä luin, onko se loppukesän haikeus, kuvat ihanasta päivästä ja iloisista hetkistä. En ole koskaan aikaisemmin kommentoinut, mutta tykkään sun blogista ihan hirmusesti, luen sitä aina, kun haluan lukea jotain elämänmakuista ja piristävää! Kiitos :)

  Vastaa
  • Maj 31.7.2012

   Kiitos kommentistasi Emppu… Ehkä se on juurikin se loppukesän haikeus, syksy jo kolkuttelee ovella.

   Vastaa
 11. Miia 1.8.2012

  Ihana postaus, tuli hymy huulille :)

  Vastaa
 12. Marika 24.8.2012

  Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja luin pari kuukautta kerta rysäyksellä! Hymyilytti kokoajan :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *