100 euron lahjakortti Footwaylle lähtee…… TÄTTÄRÄTÄÄ…

”Mulla on vaan kulahtaneita mustia korkkareita, joten kaipaisin sähäkämmän värisiä, korkeita mutta silti mukavia korkkareita! Eihän sitä nyt aina voi vetää kaikkialle ympäriinsä 3 vuotta vanhoilla korkkareilla, jotka on venyny niin muodottomiks, että tippuu melkeen jalasta :D”  tällä kommentilla arvontaan osallistuneelle Meille! Voittaja saa ihan pian postia asian tiimoilta :)

EDIT: VOITTAJAN SÄHKÖPOSTI EI  JOSTAIN SYYSTÄ TOIMI, joten laitatko mailia pikaisesti minulle osoitteeseen magicpoks@gmail.com

 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, olisi ihanaa jakaa jokaiselle teistä lahjakortit.

-Maj

0 Comments

 1. Malttamaton 8.8.2012

  Heippa! Mahtaisitko keretä laittamaan niitä Rebekan vanhoja takkeja myyntiin tonne huuto.nettiin, olen jo malttamattomana odotellut ja ties kuinka moneen kertaan käynyt kyttäilemässä olisivatko ne jo siellä! :)

  Vastaa
 2. Päivänsäde 8.8.2012

  Terve!

  Koitin eilen sun kyykkäysliikkeitä ja voi apua, jalat ei toimi…eli liikkeet siis todellakin toimi. Tattis vaan :) tykkään kuntoilupostauksista että niitä lisää.

  Vastaa
 3. Jasmiina 8.8.2012

  Haha, oliko pakko oikein laittaa Uggin laatikot kuvaan särkemään sydäntä lisää?;) No, onneksi arpaonni voi suosia mua joku toinen kerta!:)

  Vastaa
 4. Krista 8.8.2012

  Sinulle on tunnustus blogissani. (:

  http://risutin-huhtikuunhelmi.blogspot.fi/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *