Tämän viikon lauantaina järjestetään Hämeenpuistossa eurooppalaistyylinen sisustus-antiikin tapahtuma. Tapahtumaa aloitellaan noin klo 12 ja se päättyy klo 19 aikoihin. Paikalta voi ostaa kaikkea ihanaa, vaatteita lapsille ja aikuisille, sisustusjuttuja, kankaita, kukkia… Ajattelin itse mennä piipahtamaan paikalla ja ehkä tehdä vähän samalla ostoksiakin ;)  Itseasiassa Hämeenpuistossa on samaan aikaan Ranskalainen ruokatori, joten ihmisiä on varmasti ihan kivasti liikenteessä.

 

Minulle vinkkasi tästä tapahtumasta Lifestyle puoti Suvimarja, joka on mukana tuolla tapahtumassa. Saatiin puodista pari ihanaa yllätyspakettia postissa :)

 

Rebekka sai ihan oman paketin, josta paljastui…

 

Supersuloinen Creamien Ashleyn huivi <3 Samanlaisia huiveja löytyy mustikansävyisenäkin (14,95 e)  Creamien tyttöjen kesävaatteita saa ostaa tuolta tapahtumasta Suvimarjalta tarjoushinnoilla ja muutama huivikin kuulemma vielä löytyy.

 

Omasta paketistani löytyi Rosamunden pitkänmallinen silkkitoppi. Toppi tuntuu ihanan pehmeältä iholla ja se on myös omaan makuuni todellakin riittävän pitkä :) Rosamunden toppejakin löytyy kesän ja syksyn väreissä. Niitä on myös erimittaisina tarjolla siellä tapahtumassa.

 

Olipas sopivat ja ihanat yllärit, kiitos niistä Suvimarjalle.

 

Löydätte Suvimarjan omille nettisivuille tästä klikkaamalla, nettipuoti ei toistaiseksi ole toiminnassa, mutta paikanpäälle kyllä pääsee shoppailemaan aukioloaikoina. Niin ja ”messuilla” on ainakin oma Facebook-sivu, josta voi käydä vähän vaklailemassa lisää. Törmäillään ehkä lauantaina?

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Maria 16.8.2012

  Jos tyttösi on vähääkään oliivien perään, suosittelen oliivikojusta mantelitäytteisiä oliiveja. Ne olivat koko perheen makuun! :) Ihanaa kun Hämeenpuistosa tapahtuu!

  Vastaa
 2. Elena 16.8.2012

  Suloisen huivin on Rebekka saanut! :)

  Vastaa
 3. Hikka 16.8.2012

  HUI KAUHEE!! ootko huomannu tätä otsikkoa ylivieskasta :/

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288492166252.html?pos=ok-nln

  Vastaa
 4. hanssuin 16.8.2012

  Aivan ihana tuo huivi! Mulla itselläni on tuo Rosemunden toppi valkoisena ja olen tykännyt siitä kovasti! Ihana tuo mustakin…täytyy ostaa seuraavaksi se. Iloisia päiviä!

  Vastaa
 5. nieinda 18.8.2012

  Hei olipa kiva kun muistutit tapahtumasta, täytyykin katsoa jos saisi itsensä raahattua Hämeenpuistoon ihanan ruuan ja tavaroiden pariin. :)

  Vastaa
 6. Jennika 19.8.2012

  Onpa kyllä niin ihana ja söpönen huivi, että pitää tutustua tohon merkkiin paremminkin! :o

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *