Tämän postauksen pääosassa on 2-vuotiaan tyttösen päivän asu. Vietimme kuluuneella viikolla äititytär-aikaa ja olimme yhdessä kaupungilla ja tytön kummeilla. Hänestä on tullut niin iso jo :”>

 

Neule/Stockmann, paita ja kengät/Zara, housut/KappAhl

 

Hän tykkäisi kovasti poseerata. Hän söisi jätskiä loputtomat määrät ja tekee omia lauluja möröstä. Hän kiipeilee kuin pikkuapina ja tahtoisi, että kynnet maalataan. Voi isosiskoa, hän on niiiin mun tyttöni <3

 

Äidin asu jää kakkoseksi. Mutta tälläkin kassilla on näköjään jalat, kurkatkaapa tämän postauksen laukku :S

 

On ”isoksi” tytöksi kasvamissessa kyllä puolensa. Lapsi, jolla on ollut koliikki, maitoallergia ja korvakierre ei luonnollisesti ole nukkunut ensimäisenä ikävuoteenaan kovin hyvin, noin kauniisti sanottuna. Toisen vuoden alku meni aika samaa rataa, töissä ne ihmettelivät mun silmäpusseja. Aikansa kutakin, nyt hän kipittää omaan huoneeseensa nukkumaan ja llmestyy vasta aamulla ilmoittelemaan, että ”olen tukki”. Se tarkoittaa, että ”nukuin kuin tukki” :D En silti haluaisi sanoa kenellekään kuukausia valvoneelle äidille, että ”kyllä se sitten joskus nukkuu” jne. Väsyneenä ei yhtään helpota sellainen tieto, että vuoden päästä saa taas ehkä nukkua, ei sitten yhtään. Voimia siis kaikille teille, jotka heräilevät syystä tai toisesta yöllä <3

 

Suukkoja,

Maj

 

ps. Kokeilin tuollaisia Magicpoks-tekstejä kuviin, häiritseekö ne teitä?

0 Comments

 1. mummu 4.8.2012

  Voi mummum kullanmurua, saankohan tulla viereen nukkumaan kun tulen teille.

  Tekstit on aika kivannäköisiä, ei häiritse.

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Kyllä varmaan saat <3

   Vastaa
 2. annareeta 4.8.2012

  oottako miettiny onko tollaset kengät hyväksi kehittyvälle jalalle : S nimimerkillä katkera vaivasenluullinnen (tosin leikattu). en tarkoita oikeasti pahalla, mutta ajattelin vain kysyä : )

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   En mä usko, että kengistä on haittaa jaloille, kun ne ovat sellaiset ns. ”kaupunkikengät”, eivätkä siis ole päivittäisessä käytössä :)

   Vastaa
 3. Rosa 4.8.2012

  Ihana pikkuneidin asu :) Eikä tekstit häiritse, päinvastoin meinasin lukiessani että hauskat tekstit on Maj laittanut.

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Aa, okei :) Hyvä sitten!

   Vastaa
 4. niina 4.8.2012

  mistä tuo sun neule on?

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Zarastahan se on :)

   Vastaa
 5. Sofi 4.8.2012

  Onnistut näyttämään niin laittautuneelta joka kerta, vaikka sulla on kaks lasta eikä varmaan hirveästi omaa aikaa kun kaksi pikkuista vievät kaiken huomion!

  Mitä meikkivoidetta muuten käytät, kun ihosi näyttää niin kuulaalta?

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Talvella mulla on ollut Lancômen Photogênic Lumessenceä, mutta kesällä olen käyttänyt Lumenelta sellaista ihan kevyttä meikkivoidetta (hydra drops) tai Lancômen Teint Miraclea :)

   Vastaa
 6. Nanni 4.8.2012

  Ihana asu Rebekalla :) ja kivat jalalliset laukut sulla :D Ja tekstit ei haittaa ollenkaan :)

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   No niin huippua!

   Vastaa
 7. Kaisa 4.8.2012

  Olisin halunnut kysyä kun mainitsit että tyttärelläsi on maitoallergia, onko jo postunut ja onko ollut ihooireinen vai suolisto oireinen? Itselläni on kohta vuoden ikäinen tyttö jolla todettiin reilu pari kuukautisena suolisto oireinen maitoallergia, meillä on kohta uusi siedätys jossa kokeilemme kävisikö jo tavallinen maito. Ja korva tulehduksia on myös ollut 3 kpl. Blogiasi on kiva lukea kun kirjoitat kivasti ja sanot asiat suoraan, kerrot rehellisesti millaista äitiys ja perhe elämä on, sellaista arvostan:)

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Vatsakipuja tuli maidosta, mutta meni sitten ohi ennen kahta vuotta, nyt tyttö juo ihan normaalia maitoa :) Lääkäri sanoi, että maitoallergia ja toistuvat korvatulehdukset liittyvät jotenkin toisiinsa. R:llä auttoi korvien putkitus, sillä siihen loppui pitkään jatkunut sairastelu-kierre.

   Vastaa
 8. Peppiina 4.8.2012

  Piti kommentoida, koska joku oli esittänyt huolensa liittyen Repsun jalassa oleviin kesäkenkiin. Tuskin tyttö joka päivä kyseisiä sandaaleja käyttää, ja miksi lapsilla pitäisi olla kesäkuumalla aina lenkkarit tai muut hiostavat tossut? Ei tietenkään aina kannata käyttää tasapohjaisia kenkiä, mutta pahin vaivasenluiden kasvattaja on pienet ja jalkoja hiertävät kengät. Relatkaa ihmiset, kyllä Maj tietää, mikä tytölle on hyvä ;-)

  Vastaa
  • Diidah 4.8.2012

   Kiitos, Peppiina, että kirjoitit tuolle hölmölle ”ei millään pahalla” -ihmettelijälle nätisti takaisin… mua ei enää suututtanut niin paljon Maj:n puolesta kun osasit olla tyhjentävästi rakentava. Ärsyttää kun joka paikassa pitää arvostella… kivat kengät, ihana tyttö ja mahtava, aito äiti! Kiitos blogista, Maj!! =)

   Vastaa
   • annareeta 5.8.2012

    en mä oikeasti millään pahalla sitä tarkottanut, oon vaan itte niin katkera siitä että mulla itellä meni niin että tuli niin pahat vaivasenluut että kipuja ei voi kuvailla ja sitä ärsytytystä kun ei voinu ostaa sellasia kenkiä mistä tykkäs kun vaivasenluu oli tiellä : )) en haluais kenellekään sitä kokemusta, niin kysäisin vaan : ) mutta jos tuosta ei ole mitään haittaa niin ei kai siinä :) ei tarvitse hei vetää hernettä nenään jos vaan ihmettelee, ei aina tarvii elää sellasessa ”jei kaikki on täydellistä vaaleenpunasia ykssarvisia jei jei mikään ei oo ikinä huonosti en tee ikinä virheitä jei olen täydellinen” maailmassa : )) toivottavasti teilläkin siis joskus siihen aukeaa silmät : )

    Vastaa
 9. Christel 4.8.2012

  Tuo oli niin hyvä kommentti et ei helpota yhtään kuulla et” kyllä se joskus nukkuu”…Meillä 2-vuotias touhukas poika, joka kärsinyt korvakierteen, keuhkokuumeen (sairaalassa sisällä 4 päivää) ja vesirokon…uniongelmia ollut kokoajan…Täällä myös mustat silmän aluset, mutta poikaa en vaihtais mihinkään, niin ihana on…Mukavaa tulevaa syksyä teiden perheelle…:)

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Voi, kuulostaa kyllä aika raskaalta, voimia sinne :)

   Vastaa
 10. Maarit 4.8.2012

  Yhdyn täysin tän postin viimeiseen kappaleeseen!!! Sillä erotuksella, että meillä kärsittiin maitoallergian sijasta refluksista, kurjia molemmat. Nyt meidänkin neiti kaksi vuotias ja odotamme uutta tulokasta, ja nautin jokaisesta hyvin nukutusta yöstä! ;) Kiitti kivasta blogista :)

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Kiva kuulla, että siellä on kohtalontovereita :) Kivaa syksyä ja onnea odotukseen :)

   Vastaa
 11. Elena 5.8.2012

  Ihana suloinen Rebekka ja söpö asu! :)

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Rebe kiittää :)

   Vastaa
 12. Maryann 5.8.2012

  Vitsit mää nauran täälä noille jalallisille laukuille:DDDD Kiitos nauruista!!!

  Vastaa
 13. Sed 5.8.2012

  Ihana teksti :) Tekstit ei häiritse ja jalalliset laukut hymyilytti (kirjoitin ensin laukulliset jalat).

  Vastaa
 14. jensba 5.8.2012

  Heippa Maj !

  Mitä kuuluu?

  Hei siis tulit niin mieleen tästä ihanasta biisistä -> http://www.youtube.com/watch?v=8fuUzu_8vYA

  Tai siis, oot ihan ku tuo tyttö joka tossa tanssii! Piti oikein kaks kertaa kattoo :) .. (enkä vieläkään ole varma :D)

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Hyväähän tänne kuuluu, lomat on lomailtu, huomenna paluu normaaliin arkeen… ps. Ei, se videon tyttö ei vois olla minä, kun en osaa yhtään tanssii :P

   Vastaa
 15. Myy 5.8.2012

  Älä välitä tuollaisten annareettojen höpinöistä Maj :)

  Itseäni kiinnostaa myös tuo Rebecan maitoallergia, koska minulla on kaksi vuotias tyttö jolla ollut nyt vuoden ajan suolisto-oireinen maitoallergia ja olemme alkamassa myös testailemaan josko maito alkaisi jo sopimaan. Lähipiirissä saman ikäisellä tytöllä samoihin aikoihin alkanut allergia meni jo ohi. Tänään tein makaroonilaatikon tavalliseen maitoon, saa nähdä miten reagoi.

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Niin, no se meni ohi ja nyt tyttö juo ihan normaalisti maitoa :)

   Vastaa
 16. No joo... 5.8.2012

  Mistä molemmat lapset ovat perineet tuon ruman nenän? Itsehän muistutat hevosta, mutta sinulla on kuitenkin suora haistin

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Mua vähän hävettää kyllä sun puolesta.

   Vastaa
   • niina 5.8.2012

    oon niin järkyttynyt kuinka joku voi arvostella lasta noin! eikö mitään muuta ole ollut sanottavana kuin haukkua lapsen nenää.. voi toista, ei taida olla suurempia ongelmia elämässä kuin millainen lapsen nenä on! mua kans kyllä hävettää ton kirjottajan puolesta, en ikipäivänä kehtais ääneen sanoa kestään ihmisestä noin.. mutta onneks me kaikki ollaan erilaisia eikä samasta pakasta vedettyjä.

    Vastaa
  • ... 5.8.2012

   Hyi, melkein tuli oksennus noin rumasta kommentista. Ihana kuitenkin tietää, että siellä ruudun toisella puolella on joku onneton elämänhalunsa menettänyt kakkanaama jolla ei muuta tekemistä ole, hihhih.

   Vastaa
  • Marya 7.8.2012

   No huhhuh mikä kommentti… no, itte jouduin käyttämään elämästäni noin 2 minuuttia tähän: kommentin lukemiseen, siitä tyrmistymiseen ja tämän vastineen kirjoittamiseen. Kommentin kirjoittaja sensijaan joutuu elämään itsensä kanssa koko elämänsä (ei taida olla hirveen hyvä tyyppi.) Me jouduttiin kärsimään hänestä vain tää lyhyt hetki. Ajatellaan sitä näin.

   Maj, olet kaunis ja lapsesi suloisia. Vaikka sen varmasti jo tiesitkin :)

   Vastaa
 17. Minä vaan 5.8.2012

  Rebekka on kyllä ihan mielettömän kaunis pieni tyttö! Isällä varmasti riittää hommaa poikien karkottamisessa parin vuoden päästä, ellei jo nyt. :) Sinulta saa todella hyviä pukeutumisvinkkejä lapsille, olen hankkimassa tässä syys- ja talvivaatteita tyttärelleni ja tulen aina tänne kurkkimaan samalla kun seilainen nettikauppoja. Kiitos kovasti vinkeistä Maj!

  Vastaa
  • Maj 5.8.2012

   Rebkka on ihana pieni tyttö kyllä :) Just ajattelin, että voisin laittaa huutikseen kasan lastenvaatteita, kun saisin vain aikaiseksi. mm. viime talven toppapuvut jne..

   Vastaa
 18. Tanja 5.8.2012

  Nätit asut molemmilla tytöillä, Rebekan housut on ihanat!:)

  Vastaa
 19. Sipe 5.8.2012

  Mietiskelinkin tässä, että joko teillä on univaikeudet helpottaneet, kun ei ole vähään aikaan kuulunut siitä aiheesta mitään juttua. Hieno homma, että isompi nukkuu jo hyvin, kun on tuo pienempi nahkavekkari jo sekoittamassa pakkaa :D

  Vastaa
 20. Kalypso 5.8.2012

  Tekstit ovat ilmeisen onnistuneet, koska itse en edes huomannut niitä, ennen kuin mainitsit niistä. :D

  Vastaa
 21. Sanni 5.8.2012

  Hirmu kivat vaatteet Rebekalla ja sulla myös ;) Ihanaa lukea tekstejäsi, kirjoitat niin kivalla, aidolla tyylillä. Ja kuinka ihanaa olikaan lukea viimeinen kappale tekstistäsi! Meidän neiti on vasta reilun kuukauden ja jokailtainen huuto alkaa jo vähän verottamaan… Noo, ehkäpä tämä tästä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *