KidsBrandStoren paketti saapui ja mitä sieltä paljastuikaan? Rebekalle ensi talveksi aika kähee Molo Kidsin toppatakki. Olen saanut traumoja omasta mustasta haalaristani, jota äiti piti tosi mageena 80-luvulla ja vannoin joskus, että ei mitään mustaa sitten mun tytölle. Johtuu varmaan siitä, että mua luultiin sen haalarin värin perusteella pojaks, tosi kamalaa kolmen vanhana :D Kuinkas sitten kävikään, hups.

 

No voitteks väittää, että tää ei oo cool? Tähtiheijastimet ja neon yksityiskohdat. Tyttö itsekin tykkäsi kovasti. Koko 98 cm on vielä nyt hiukan reilu, mutta eiköhän se sitten talvella ole jo ihan passeli. Takkia pääset tutkailemaan tarkemmin klikkaamalla tästä.

 

Tuff! Takki näyttää tosi laadukkaalta ja hyvin viimeistellyltä mielestäni. Käytössähän se sitten selviää, onko se yhtä hyvä, miltä se vaikuttaa. Onko teillä kokemuksia Molo Kidsin ulkovaatteista? Oletteko olleet tyytyväisiä?

 

Hi there, where is my jacket…?

 

Niin voipi käydä, että Sampalla jää takki vielä tälle talvelle saamatta, mutta eiköhän haalari kuitenkin järjesty :P Oletteko te hankkineet muuten jo välikausi- tai talvikamppeita itsellenne tai lapsillenne? Vai mahtuuko vielä viimevuotiset päälle? Heh, mulle itselleni voi olla jopa ne viime vuotiset talvikamat vähän isoja ;)

 

-Maj

 

 

ps. KBS:llä jatkuu tuo koulun aloitus tarjous…

 

0 Comments

 1. MAMI GO GO 13.8.2012

  MAKEEE ! Mulle samanlainen kiitos!

  Meillä on Molon haalari ollut, sekin oli makee ja tykkäsin kovasti!

  Mä en pysty ajattelemaan talvi tai edes syysvaatteita ikinä ennen kun on pakko. Ajatuskin ahistaa.

  Vastaa
 2. Irina 14.8.2012

  Hieno! Näyttää lämpimältä ja laadukkaalta. Onko Molon vaatteet reilua kokoa? Itsellä ei ole kokemusta kyseisestä merkistä. Olen huomannut että lasten talvikamppeet kannattaa hankkia ajoissa. Ne saapuvat kauppoihin melko ajoissa ja kootkin saattavat huveta nopeasti. Varsinkin jos haluaa jotakin tiettyä. :)

  Vastaa
 3. Katri 14.8.2012

  Ihana takki! Näyttää hurjan lämpimältä.

  Poikaselle ostin jo välikausihaalarin, kun lämpötilat oli tässä eräänä päivänä alle kymmenen. Hyrrr.

  Kevään alesta ostin Reiman toppahaalarin -50%, Reiman kai pitäisi olla ihan hyvää kampetta, lastenvaate noviisina en oikein tiedä.

  Itselle pitäisi vielä jossain välissä uusi välikausitakki hommata, mutta kahtellaan kahtellaan :)

  Vastaa
 4. Eve 14.8.2012

  Kaunis toi takki, ei aina niin vaaleanpunaista ja punaista:) ja onhan noi neon yksityiskohdat makeet!

  Olispa munkin takit liian isoja, luultavasti pieniä.. :( Mutta saampahan syyn ostaa takin, tai sit täytyy vaan urheilla entistä enemmän, että vanha mahtuu :D

  Vastaa
  • Maj 14.8.2012

   Eve, mä oli raskaana viime talvena ja plus 20 kg… … … ;D

   Vastaa
 5. MiaMatleena 14.8.2012

  Onpas makea takki! :D

  Vastaa
 6. Nipsu 14.8.2012

  Tosi kivannäköinen takki! Eikä aina tartte olla pinkkiä… Meillä on pojalle ja tytölle talvi ja välikausivaatteet hommattuna (huh huh…), pojalle vk-kengät puuttuu mut saa nähdä mikä on jalan koko kun niitä tarttee. Ostin eka kertaa Molon ihanan ruskean talvihaalarin, meillä on siitä koko 104cm (ehkä 110cm olis mennyt). Poika tyttää 4v. vuoden lopussa, on hoikka. Ostin alesta sellaisen softshell-takin, jonka koko on 116cm, myyjän mukaan niukkaa mitoitusta, tiedä siitä, hihat on reilut, mutta saa tarralla hyvin kiristettyä ettei haittaa touhuja. :) Tytölle on suloinen Ticketin haalari talveksi kaapissa… :) Pakko vielä tähän sanoa, että olen kesäihminen viimeiseen saakka, mut viime syksynä ärsytti, kun elokuun lopussa oli jo mieleisistä TALVIhaalareista täällä Kuopiossa koot loppu! Nyt ei tänä vuonna sitten ole… :D

  Maj, kaipailen vielä sun ratas/vaunupostausta… :D

  Vastaa
 7. Elena 14.8.2012

  Ihana takki Rebekalla, hän näyttää jo niin isolta tytöltä :)

  Vastaa
 8. Hanna 14.8.2012

  Ihana takki!

  Vastaa
 9. Lissu 14.8.2012

  Meillä oli viime vuonna lapsilla Molo Kidsin haalarit, kirkkaan pinkki ja vihreä. Värit ihanat, samoin mallit, valitettavasti saimme maanantaikappaleet ja toisesta vetoketju rikki muutaman käytön jälkeen, toisesta ratkesi ompeleet. Lisäksi sain heiltä todella huonoa asiakaspalvelua joten ei Moloja enää meille. Tickettiin olen luottanut ennenkin ja myös tänä talvena. Meillä on Ticketin välikausivaatteet ja toppahaalarit kestäneet kovaa kulutusta vuodesta toiseen joten vannon Ticketin nimeen :)

  Vastaa
  • Maria 14.8.2012

   Kiinnostavaa luettavaa! Mulla on ollut jo hiiri tilauspainikkeella muutamaan otteeseen, kun olen eräässä nettioutletissa katsellut mustaa välikausiasua Molo Kidsiltä syksyksi.

   Vastaa
 10. Marya 14.8.2012

  meillä on syksympää odottelemassa molon haalari, jonka kolmas käyttäjä me jo ollaan. Eli tosi kestäviä, kun on kyse 3-4v pojan käytöstä :)

  Vastaa
 11. K 14.8.2012

  Muistatko muuten tarkemmin, että mistä liikkeestä ostit tämän avaimenperän?:http://magicpoks.indiedays.com/2012/03/22/avaimenpera/

  Vastaa
 12. minna 14.8.2012

  Ihana toppis ja ihana blogi.

  Saako esittää postaustoiveita ? Keittiö sekä olkkari postauksia olisi mukava lukea. Tosin kaikki käy ja kelpaa <3

  Jatka samaan ihanaan malliin, mukavaa syksynjatkoa !!

  T. Minna

  Vastaa
 13. emma 14.8.2012

  voi repsu! mä oon ihan rakastunut teidän neitiin, niin söpöliini :) ja samppa tietty kans!

  Vastaa
 14. Laura 14.8.2012

  Oliskohan mahdollista saada muutama kuva ihan vaan sun hiuksista? Vapaana ja suorina? Ne on I-H-A-N-A-T ja haluaisin kiikuttaa loppuviikosta kampaajalle kuvan ”Tällaiset mullekin kiitos!” :) Tai kuinkahan tuota väriä ja värjäystyyliä osais kampaajalle selittää?

  Aurinkoista syksyä koko poppoolle :)

  Vastaa
 15. iidu 14.8.2012

  Upea takki! :) Voisitko auttaa minua hädässä ja kertoa mikä on IN Rebekan mielestä tällä hetkellä?? Pitäisi keksiä syndelahja 2vuotiaalle tytölle?? :o

  Kiitos kivasta blogista :)

  Vastaa
 16. Mää taas 14.8.2012

  Heippa! Rebekalla oli/on ne Crocsin pinkit kosmobootsit, kyselisin niistä että mitä kokoa ovat? Ja minkä kokoiseen jalkaan mahtavat nämä kengät mennä..? Löysin vaan tuolta Crocsin sivuilta noi kyseiset kengät ja olen himoinnut niitä tyttärelleni, harmikseni siellä pienin koko on 23 ja veikkaan että ovat lian isot tollaiseen 12.5cm jalkaan… Tosi söpö takki muuten, naurattaa tuo ”tuff” kuva, suloinen pikku iron man.. :D

  Vastaa
 17. sini 15.8.2012

  Ihana! mutta miksi isoin koko on 128, olisin nimittäin harkinnut vakavasti itselleni tilaamista :-D Mulla on esimerkiksi tuulipuku lastenpuolelta kokoa 164, ei mielestäni eronnut koosta 34 juurikaan, mutta hintaa oli 60 euroa vähemmän.. Edes jotakin hyötyä olla pieni! :-)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *