”Tosi ihana, ihan sun tyylinen” oletteko joskus ehkä sanoneet niin vaikkapa kaverillenne? Jotkut vaatteet ovat tosiaan kauniita, mutta eivät yhtään ”oman tyylisiä”. Joskus saattaa jopa erehtyä ostamaan jonkun ihanuuden, joka ei sitten olekaan ”yhtään mun tyylinen”. Itselläni tulee tehtyä nykyään ehkä vähemmän ns. virheostoksia. Mun tyyli on tosi simppeli, käytän aina melkein samoja koruja ja enkä omista esimerkiksi kovinkaan montaa laukkua. Musta ja valkoinen toimivat aina. En myöskään käytä aikaa pukeutumiseen tai oikeastaan en hirveästi mieti tai suunnittele, että mitä päälleni laitan, paitsi nyt ehkä juhliin tms. Heh, sen kyllä huomaa välillä :P En lue muotilehtiä, enkä seuraa katumuotisivustoja. Ostan vaatteita ihan spontaanisti, tosin vähän enemmän, kuin tarpeen olisi. Oikeasti, kuinka moni meistä omistaa vaatteita vain tarpeeseen? Tyylilyyli tai ei, tässä kuitenkin niitä asukuvia, vaikka ihan vaan huvin vuoksi.

 

Paita&laukku/Zara, housut/Pull and Bear ja  kengät/H&M

 

Isosta laukusta löytyy myös pikkulaukku, joka on saatu Glitteristä.

 

Hui miten paljon kuvia MINUSTA. Koittakaa kestää.

 

Miika & mun valitseman pöksyt <3

 

Heipparallaaa…

 

Näissä vaatteissa olimme ystäviemme luona rennossa kesäjuhlassa. Hiekkalaatikolle laitan sitten huomenna verkkarit taas. Mitäs piditte? Toimiko asu vai ei?

 

-Maj

0 Comments

 1. Adriana 5.8.2012

  Jotenkin ihana tää postaus…olisin voinut kirjottaa ihan samoin jos jotakin kirjottelisin (blogia siis) =) Mä taidan olla samanlainen pukeutuja kun säkin, simppeliä ja muutamat samat korut (näin ”vanhemmiten” nekin alkaa olla jotain parempaa materiaalia kuin rihkamaa). Kuule, tarkottaako tää sitä että se oma tyyli alkaa löytymään? Ettei enää tarvitse lukea muotilehtiä ja stressata siitä näyttääkö tarpeeksi trendikkäältä?

  Sun kesäjuhla-asu toimi! Mä haluan nähä ne huomiset verkkarit myös!

  Vastaa
 2. Reetta 5.8.2012

  Aika kadehdittavaa jos pystyt luomaan kivoja kokonaisuuksia sen kummemin miettimättä. Epäreilua :D Toivottavasti joskus itse pystyisin samaan :)

  Tämäkin asu on tyylikäs ja samalla niin kivan rento.

  Vastaa
 3. Henna 5.8.2012

  Katselin Zarassa ohi mennen tuota laukkua ja hetken jo mietin sen ostamista kun se näyttää sulla niin hyvältä. Mutta en ostanut just siks, kun se ei olisi ollut sittenkään mun tyylinen.. :)

  Vastaa
 4. Maria 6.8.2012

  Miten pystyt käyttämään noita Pull&Bearin farkkuja? Mä oon niin monesti sovittanut niitä (eri sesongeista, eli ongelma vaikuttaa pysyvältä) ja aina ne, jotka olisi vyötäröltä sopivat, ovat lahkeista ja reisistä liian isot ja ne jotka olisi taas lahkeista sopivat, ovat aivan liian pienet vyötäröltä (edes vetoketju ei mene kiinni). En oo minkään muun merkin kanssa kokenu näin mahotonta ongelmaa ja oonkin aina miettinyt, että kuka niitä pystyy käyttämään ja siksi yllätyin, kun näin ne sulla :D

  Vastaa
 5. IidaM 6.8.2012

  Sun asut näyttää ainakin mun vieraisiin silmiin tosi tarkkaan harkituilta, hyvällä. Siis silleen, että asusteet sopii yhteen ja näyttääkin vielä hyvältä yhdessä :) Tosi kiva postaus ja ihana asu!

  – iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

  Vastaa
 6. Riinuli 8.8.2012

  Ihania asuja sulla kyllä on :) Ja mä oon niin kade kun pääsette lähtemään usein iltaa viettämään :P Meillä onnistuu suurinpiirtein kerran kahdessa vuodessa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *