Me järjestettiin lasten kanssa oikein kuvaukset Polarn O. Pyretin yhteistyön tiimoilta täällä kotona. Viivi touhuili innokkaana, keksi ideoita sekä keräsi täältä kotoa vähän kuvausrekvisiittaa. Reipas koululainen hyppäsi opettajan rooliin ja piti musiikkituntia pienille koululaisille. Hauskaa oli ja oppilaat olivat kilttejä :)

 

Viivi valitsi itsellensä Polarn O. Pyretin koululaismallistosta tuon sinisen svetarin ja punaiset pöksyt.  Sininen ”jakku” on ihanan pehmoista collegekangasta, mutta silti ryhdikäs ja raikkaan näköinen. Housut ovat slim-fitit, matalalla vyötäröllä ja kapeahkolla lahkeella. Plussaa tulee myös säädettävästä vyötäröstä, koska hoikalle ja pitkäjalkaiselle tytölle on vähän haastavaa löytää sopivan kokoisia housuja.

 

Rohkeasti vaan triangelia kokeilemaan!

 

”Isona minusta tulee…”

 

”Mä näytän mallia sulle, kato näin…”

 

Pienin koululainen tyytyi seuraamaan uteliaana vähän kauempaa.

 

”No niin Samppa, sun vuoro, voit vaikka laulaa vapaalla tyylillä…”

 

Huh, välkkärin paikka! Mitäs ens kerralla opiskellaan?

Kivaa ja vähän erilaista yhdessä puuhailua. Samana iltana tehtiin myös valokuvin tarina nukkekodin synttäreistä <3  Tarinaa tähdittivät Pet Shop Petsit ja Moshi Monsterit, mutta se onkin jo uuden postauksen paikka, jonka Viivi voi vaikka itse kirjoittaa :D

 

-Maj

0 Comments

 1. m 28.8.2012

  Harmi että kaupallisuus on lisääntynyt blogissasi kovasti.Kaipaan vanhaa Maj:n tyyliä…

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Mä en selittää juurta jaksain taas tätä asiaa, joten totean vaan, et voi harmi, jos tällä blogilla ei ole enää mitään annettavaa sinulle.

   Vastaa
   • papu 29.8.2012

    Maj, sanottakoon ensiksi, että tykkään blogistasi ja vaikutat minusta tosi symppikseltä ihmiseltä. Ja mielestäni on ihan oma asiasi, miten paljon yhteistyöjuttuja haluat blogissasi esitellä. Pienenä (toivottavasti rakentavana!) kritiikkinä esittäisin kuitenkin toivomusken, että merkitsisit yhteistyöjutut vähän selkeämmin… Esimerkkinä tämä postaus. Varmaan 99% postauksen lukeneista ymmärsi, että vaatteet ovat saatuja, vaikka asiaa ei suoraan sanottukaan (”Viivi valitsi mallistosta” ). Mutta kenties on se prosentti, joka saa sellaisen kuvan, että esittelette tässä vaatteita, jotka olet itse ostanut (tämä taas johtaa alitajuisesti ajattelemaan, että nämä vaatteet ovat läpäisseet sinun ”seulasi” ja vakuuttaneet sinut niin, että olet laittanut niihin omaa rahaasi).

    Peace out!

    Vastaa
    • Maj 29.8.2012

     Totta, ei sun olisi tarvinut edes sanoa, että tykkäät blogistani :D Lisäsin tuohon alkuun tummennetulla tekstin, että kyseessä on yhteistyö. Pitääkin kehitellä joku systeemin, millä merkkailen kaikki yhteistyö-jutut. Itseasiassa Polarn. O. Pyretin vaatteet ovat läpäisseet seulani ja vakuuttaneet minut niin hyvin, että olen käyttänyt omia rahojani heidän vaatteisiin, saatujen lisäksi :) En tekisi yhteistyötä sellaisten brändien, tuotteide, verkkokauppojen tms. kanssa joihin en olisi valmis itse sijoittamaan rahojani.

     Vastaa
     • nina 29.8.2012

      Minua ehkä myös harmittaa että todella paljon nykyään näitä mainos postauksia. mutta ymmärrän kyllä että ilmaiseksi saadut jutut houkuttaa. kyllä varmasti minullekin kelpaisi :) mutta sinun blogi ja sinähän ainostaan päätät mistä kirjoitat.


 2. Niina 28.8.2012

  Tuli aivan elävästi mieleen näitä eläväisiä ja leikkisiä kuvia katsoessa oma lapsuusajan suosikki leikki, jossa serkkujen kanssa leikimme koulua. Joku oli aina opettaja ja muut oppilaita. Tietysti piti olla omat ”pulpetit” (keittiön tuoleja käytettiin pöytinä kun istuimme itse lattialla, istuintaso toimi näppärästi pöytänä) ja reput sekä muut rekvisiitat aina mukana sekä koulukirjat, vihot, läksyt ja totta kai ne tärkeimmät, väli- ja ruokatunnit! :D

  Oi niitä aikoja…ihania muistoja pulppusi kuvista, kiitos siis ihanasta postauksesta ja erityisesti kunnia Viiville, hän on niin söpö nuori neito poseerayksineen ja hyvin sopivine vaatteineen! :)

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Niina, ihana, jos tästä oli iloa! Kaikki kunnia Viiville <3

   Vastaa
 3. reetta 28.8.2012

  Mun mielestä Repsu alkaa koko ajan muistuttaan enemmän ja enemmän kasvoista Peppeä! Tosi samanlaiset piirteet :)

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Ai! Sä oot liikaa fiilistellyt Pepen kasvonpiireteitä, ehkä?:D

   Vastaa
 4. inkku 28.8.2012

  Ihanat koululaiset. Pirteät värit lasten vaatteissa, syksy tulee niin värit piristää.

  Vastaa
 5. nuori ope 28.8.2012

  Minäkin leikin opettajaa pienenä… Kaikista parhainta oli, kun sai merkata punasella virheet. Kuulemma sanoin siskolleni, että ”voi etttä, kun sulla ei ole virheitä ollenkaan”.

  … ja minusta tuli opettaja. Enää en tykkää niin paljoa virheistä. :)

  Viivi on kyllä tyylikäs ja pirtsakka opettaja. Ja Rebekka näyttää ahkeralta koululaiselta.

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Voi eiii, nään tuon punakynällä merkkailun! Nuoret opet oli aina muutes suosittuja ja huippuja!

   Vastaa
 6. Tinski 28.8.2012

  Hei! Huomioni kiinnittyi Viivin laseihin, mistä ne mahtavat olla peräisin? Kiva malli!

  Taas ihanan raikkaat värit kuvissasi. Näitä on ilo katsella.

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Ne on tosi vanhat, muistaakseni Miika on ostanut ne joskus jostain alesta Vero Modasta!

   Vastaa
 7. saara 29.8.2012

  samaa harmittelen minäkin. moni niin ihana vanha ”kotikutonien” bloggaaja mm. indiedaysin valtavirtaan menneet ilmaisten lahjojenkiilto silmässä eivät sykähdytä ollenkaan kun raukat mainostavat (ja myyjä käärii voiton) ja esittelevät noiden svedujen vaatteita ihan innoissaan. äh kun ärsyttää, samoin, että viattomia lapsia käytetään ”malleina”. mitäköhän ovat isona mieltä. bloggaajat ovat wannabejulkkiksia, ihan oikeesti.

  Koskakohan mainostetaan seiskaa?

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Ehkä ensi viikolla, stay tuned!

   Vastaa
   • Merja 29.8.2012

    No johan nyt. Pakkohan näitä blogeja on lukea? Jos tympii, älä lue. Äh, minua rupesi moinen ärsyttämään -ja ihan suotta. Kommentoinpa kuitenkin.

    Kiva postaus minusta, vaikken itse PO.Pin vaatteisiin järin ihastunutkaan (pääsin vihdoin livenä hypistelemään).Raitakuosi on ihanan pirteä kyllä, muut eivät tosiaan juurikaan napanneet.

    Nämä koululaismalliston vaatteet sopivat kyllä ”mallille” kivasti! :) Kivoja kuvia!

    Vastaa
 8. minna 29.8.2012

  Ihanan värikkäitä kuvia. Ja reipaan näköinen ope sekä oppilaat ;)

  Maj, millä kameralla kuvaat ? =)

  Vastaa
  • Maj 29.8.2012

   Nämä (ja suurin osa muistakin kuvista) on otettu Canonin G12:sta. Mulla on myös järkkäri, mut se on vähemmän käytössä :)

   Vastaa
 9. Hennis 29.8.2012

  Jotenkin huvittaa tää Popin uusi lanseeraus ”koululais”malliston nimellä… Meidän neljävee käyttää ihan täysin kokoa 122, voisin ajatella ostavani seuraavaksi jo kokoa 128, ei ole vielä kouluasiat käyneet mielessäkään. Sais kyllä koot mennä vielä isompaankin. Ja vähän harmitti kun Popilla käydessä piti vaatteet tsekata tästä ”koululais”mallistosta, haluaisin vielä pukea sen ihan pikkusten vaatteisiin enkä mihinkään koululaisten…

  Vastaa
  • Tiuku 29.8.2012

   no pituuskäyrällä kai keskiarvo menee 7-vuotiailla kaiketi siinä 122-128 hujakoilla.

   Vastaa
  • Minttu 30.8.2012

   Hei!

   Ihan samaa mieitin, oma 3-vuotiaani on nyt koon 110/116 käyttäjä ja viimeistä kokoa siis viedään lasten mallistosta. Eikä on mikään poikkeuksellisen suuri jättiläinen ole. Mutta niinpä se on, että jos liikkeessä ei ole tarjontaa, asiakas äänestää jaloillaan – tappio on siis nähdäkseni myös Po.p:n.

   Vastaa
 10. Jenni 29.8.2012

  Tulin kurkkaan sun blogin ennen huomisten oppituntien suunnittelua.. Ja kyllä, olipa taas ihana hyvän mielen postaus! Kiitos :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *