Ehtinyt vaikka mitä. Olen mm. nähnyt ystävää, käynyt torilla ostoksilla, syönyt jätskiä, katsellut puiden huojumista, ottanut päikkärit, käynyt kävelemässä rannalla, testannut ulkoilma-kuntosalia, kaverit ovat vierailleet meillä ja me ollaan vierailtu kavereilla, syönyt vadelmia, ottanut valokuvia, kaatanut puurot laukkuun, imuroinut, kirjoitellut maileja,viestejä, facebook-päivityksiä ja nyt istun tässä kirjoittamassa turhaa höpinää blogiin. Lisäksi olen pyyhkinyt, pukenut, pessyt, siivonnut, sotkenut, hyssyttänyt, syöttänyt ja juottanut. OLEN TEHNYT MILJOONA ASIAA. Oletteko tekin? Ihan puhki? Joo, niin mäkin, oisko aika mennä sänkyyn, että jaksais jatkaa huomenna siitä mihin tänään jäätiin?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. carita 15.8.2012

  Voisitko Maj joskus thedä postauksen siitä mitä kaikkea on hyvä hankkia kun esikoinen on tulossa? Sinulla on kokemusta kahdesta vauvasta niin varmasti osaat sanoa. :)

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Apua, eihän sitä paljoa oikeasti loppujen lopuksi välttämättä tarvitse… Hyvä idea :)

   Vastaa
 2. Merja 15.8.2012

  Touhupäivä teillä! Meillä meni eilinen leppoisasti tyttöporukalla, kun iskä oli vuorokauttaan töissä. Tänään valmistaudutaan lähtemään telttailemaan… Isompi neiti tuskin pysyy tuolla pöksyissään, odottaa niin kovin! Touhupäiviä ja niitä hiljaisempiakin päiviä jään varmasti kaipaamaan, kun parin viikon päästä aloitan työt. Toki vapaapäiviäkin tulee, mutta ei se ole sama asia kuin olla ”ihan kokonaan” kotona. Kivaa viikkoa teille! :)

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Nyt on just aika täydelliset kelit, hauskaa telttailua koko porukalle :)

   Vastaa
 3. Elena 15.8.2012

  Oho, moneltas sä oikeen heräät? :)

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Seiskan ja kasin välissä aika usein :)

   Vastaa
 4. Elina 15.8.2012

  Ihanan elämänmakuinen postaus taas, nämä on ihan parhaita :) Tuo on kyllä niin totta pienten lasten kanssa, päivät ovat täynnä juuri niitä toistuvia pikku tehtäviä, siivoamisineen, syöttämisineen, vaipanvaihtoineen jne. jne… Nyt töissä ollessa niitä ihan kaipaa vaikka kieltämättä aluksi olikin ihanaa saada juoda kahvinsa kaikessa rauhassa ;) Mutta on se aika lasten kanssa kotona äippälomalla vaan niin ainutlaatuista, kaikessa kaaosmaisuudessaankin. Ihania kesäpäiviä sinne teille!

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Näinhän se on :) Todellakin kesäpäiviä!! Mieletön keli <3

   Vastaa
 5. Satu 15.8.2012

  Kyllä, kaksosten äitinä ja yhden touhukkaan 4veen kanssa tulee tehtyä lähes miljoona asiaa päivässä raksailun ja sisustelun ohella ;) Eksyin tänne blogiisi muistaakseni Siirappia ja hunajaa -blogista ja pitää jatkaa seurailua, ihania kuvia ARJESTA!

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Kiitos Satu ja kiva kun ”eksyit” tänne :) ps. Ihmettelen aina miten kaksosten äidit yleensäkään ehtii yhtään mitään… hatun nosto!

   Vastaa
 6. Nipsu 15.8.2012

  Voiei! Miten sinä puurot sait laukkuun kaatumaan? :D No näitähän sattuu.

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Näitähän sattuu ja mä olen sitäpaitsi aika taitava!

   Vastaa
 7. anselica 15.8.2012

  voi kauhea tuota teidän pikkupojan jalkaan! ei saisi olla noin tiukkoja sukkia tms. joista ihan jää jälki/painaumia jalkaan. liekköhän veri edes kiertänyt?

  Vastaa
  • Maj 15.8.2012

   Tuskin on edes veri kiertänyt, apua, se ei selviä tästä!! Pitäisköhän soittaa varmuuden vuoksi neuvolaan? :D

   Vastaa
   • tweet 15.8.2012

    Hahah, voi kamala kun onkin tiukat sukat :D Soita ihmeessä Maj neuvolaan :D

    Vastaa
  • PikkuMy 15.8.2012

   Sano nyt hyvä anselica että tää sun kommentti oli vitsi!

   Vastaa
   • anselica 15.8.2012

    niin olikin, kokeilin vaan että miten ihmiset suhtautuu näin säälittävään kommenttiin :D:D:D: sorry! ! ! hahahha naurattaa.

    Vastaa
    • PikkuMy 16.8.2012

     Mä vähän jo ajattelin että onks tää nyt ihan totta :D :D Meinasin eka kirjoittaa tuohon että ”tää täytyy olla vitsi, vitsi haittaaks se” mutta ajattelin sit et jos oletkin tosissas niin saattaa vaan yllyttää :))))

     Vastaa
 8. Mama D 15.8.2012

  Kyllapa taytyi itsekki hymyilla leveasti tuosta viimeisesta kuvasta. Ihana.

  Vastaa
 9. kalamuija 15.8.2012

  Ootpas ehtinyt:) Tanaan taalla ei ole ollut noin riehakasta. Aika løysaa, mutta kohta zumbaan. Valilla on noita hurjia ja kivoja touhupaivia. Niista saa energiaa ja hyvat yøunet:)

  Vastaa
 10. PikkuMy 15.8.2012

  Hurjaltahan tuo kuulostaa kuin noin luettelee ;D Mutta tuohan on vaan ns perus arkipäivä ;) Rupesin just miettimään että olen ehtinyt melkein samat; postin & kauppareissun, puistokäynnin, treffata kahta ystävää, kävästä agilityssä, tehä töitä ja hoitaa noita lapsia. Pyykki vuori vielä odottaa mut sit saa riittää :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *