Oishan sieltä löytynyt vaikka mitä muutakin kivaa. Onneks meillä ei mahdu yhtään uutta huonekalua(en kestä, että tällä hetkellä kaikki kaapit ja nurkat on täynnä tavaraa). Jatkakaamme siis haaveilua valaisimien lisäksi myös isommasta asunnosta… Voisinkohan mä muuten ostaa tuon pöytävalaisimen itselleni tähän työvaloksi palkintona hmm… jostain? Hyvästä asenteesta? Pitää ehkäpä tinkiä jostain arjen ym. turhuuksista, niin saadaan uusi lamppu!

ps. Mitä mieltä olette noista kahdesta valaisimesta?

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. a. 29.8.2012

  Oi vitsit tuo lattiavalaisin on kyllä aivan huippu (: Sopisi tosi hyvin tällaiseen vähän modernimpaan sisustukseen, jossa kuitenkin vähän vanhojakin elementtejä. Pitääkin pistää korvan taakse tuo ;)

  Vastaa
 2. LAURA 29.8.2012

  toi pöytävalaisin on tosi söpö! :)

  Vastaa
 3. MAMI GO GO 29.8.2012

  TYKKÄÄN! Etenkin toi keltainen on ihana.Kävis hyvin meillekkin. Hyvästä asenteesta ehdottomasti voisit palkita itsesi! :)))

  Vastaa
 4. Sofia 29.8.2012

  Ihania lamppuja! Ja oot taas niin nättinä. :)

  Listasin lemppari blogeja, pääsit joukkoon. :)

  http://moment2.blogspot.fi/

  Vastaa
 5. Iisa 29.8.2012

  Meillä on tuo Woody ja tykkään siitä paljon!

  Vastaa
 6. elämisenilo 29.8.2012

  Molemmat ovat todella kauniita muodoltaan. Eli toisinsanottuna tarpeeksi yksinkertaisia minun makuun :) Tuota pöytävalaisinta miettisin hiukan ennen kuin ostaisin, tai lähinnä sen väriä. Itse olen päätynyt ostamaan kaikki hiukan hinnakkaammat sisustustavarat valkoisina. Lisään halutessani väriä sitten muilla keinoin, esim. tyynyt, verhot, kasvit yms. mitkä on helppo ja nopea vaihtaa, jos niihin kyllästyy. -s-

  Vastaa
 7. Satu 29.8.2012

  Wrench on ihana! Itsellä meni juuri ostoslistalle :)

  Vastaa
 8. E 29.8.2012

  Molemmat hienoja. Keltaista en ehkä ostaisi, koska valaisin on kallis niin haluaisin mielummin ostaa ajattoman ja sen vuoksi myös ajattoman värisen. Tylsää ehkä mutta klassikoiden suhteen olen huomannut tälläisen käytännön toimivan.

  Vastaa
 9. Laura 29.8.2012

  Toi keltainen lamppu sopis teidän kodin sisustukseen kyllä tosi hyvin! ainakin mitä näin kuvien perusteella on teidän tyyliä nähnyt.. (:

  Vastaa
 10. milla 29.8.2012

  Ihania lamppuja molemmat, voisin kyllä ”kotiuttaa” kumman vaan :D

  Vastaa
 11. Julia 30.8.2012

  Hei Maj! Aikaisempaan postaukseen liittyen, kyselisin vain, että tiedätkö koska ”sinun” saappaasi tulevat myyntiin? Muistelisin kevään kuvauspostauksesta, että loppukesä/syksy taidettiin mainita, mutta onko tarkempaa tietoa? Ne kuvauksien toiset saappaat, ne violetit todella kutkuttavat mieltä :) ps. upea se olivian mainoskuva!

  Vastaa
 12. Laura 1.9.2012

  Vau. Tuo pöytälamppu varsinkin sopisi meille kuin nakutettu!

  Vastaa
 13. jensba 1.10.2012

  hihih, jos lamput kiinnostaa niin ota yhteyttä ;)

  nimin. nykyinen vepsäläisen myyjä :D

  Vastaa
  • Maj 1.10.2012

   Me ostettiinkin jo lamppu, mutta kiitos kuiteskin :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *