Polarn O. Pyretin myymälä on muuttanut Koskikeskuksesta ihan uusiin tiloihin Ideaparkkiin (sopii hyvin meille, kun Ideaparkkiin on niin kätsä mennä ja tykätään käydä siellä enemmän). Me lähdetiiin tyttöjen kanssa katsastamaan syksyn uutuuksia ja tietysti samalla sitä upouutta myymälää!

Siiisskoni mun!

 

Sitten mentiin! Myymälä on tosi hyvällä paikalla heti siinä keskusaukiolla, lähellä ruokapaikkoja :P

 

Vähän jänskättää!

 

Kaikki syksyn jutut ovat saapuneet myymälään ja suurin osa toppavaatteistakin. Kannattaa ehkä olla jo nyt hereillä toppavaatteiden suhteen, jos mielii jotain tiettyä itselleen tai siis lapselleen.

 

Kuiks!

 

Polarn O. Pyretille rantautui tänä syksynä koululaisille oma School-syyskokoelma, vaatteiden koot ovat 122-152 cm, eli kokohaitarista löytyy juuri Viiville sopivia vaatteita. School-kokoelma on saanut inspiraationsa mm. sisäoppilaitoksesta ja mielestäni vaatteet ovat juuri sopivia käyttäjilleen, ei liian lapsellisia.

 

Soviteltiin ja ihasteltiin…

 

MUST HAVE! Tuo trikoopipo <3 Pakkohan mun on sen verran paljastaa, että Rebekka sai tuollaisen.

 

Rebekan mielestä parasta oli tuo leikkipiste, luonnollisesti.

 

Toppaa, tsekatkaa nuo viininpunaiset tupsupipot!

 

Typykkä suostui silti tosi kiltisti sovittelemaan kaikenlaista. Meitä palvellut myyjä osasi kertoa näppäriä käytännön vinkkejä vaatteista ja auttoi sovittelemaan. Otteista huomasi, että hän oli tainnut pukea lapsia ”useamman” kerran, sen verran hyvin se sujahti :D

 

Ihanan rauhalliset kaverit mulla, vai mitä? Viivi onneksi ehti napata Repsun paidanhelmasta kiinni, kun tyttö rynnisti sinne tänne ja välillä ulos myymälästäkin.

 

 

Koululaismallistosta löytyi paljon kivoja juttuja ja pidin kovasti myös pienten syys- ja talvivaatteista. Olen hulluna myös POP:in pipoihin, ne on aivan super ihania!

 

Meillä oli tosi mukava reissu, tytöt olivat ihan innossaan <3  Ja kyllä tulen aivan varmasti kertomaan, että mitä ihanuuksia meidän mukaamme lähti, kunhan maltatte hetken vielä.

 

-Maj

 

ps. Oletteko te jo ehtineet shoppailemaan tuonne Ideaparkin myymälään? Entä oletteko funtsineet tuota talvivaate-asiaa jo vai onko syyskamppeetkin vielä hankkimatta?

 

 

 

 

0 Comments

 1. Merja 23.8.2012

  Oi, pääsisipä ajan kanssa PO.Pin vaatteita ihastelemaan! Meillä ei ole toistaiseksi YHTÄÄN PO.Pin vaatetta, taidan olla outolintu täällä blogistaniassa. ;) Myymälöitä nyt vaan ei oikein ole meidän kulmilla… Minulla olisi suunnitteilla reissu siskon kanssa Kuopion Ikeaan ja bongasin, että siellä on PO.Pin myymälä. Josko sinne pääsisin! Uudessa mallistossa on iiiiihanaa sienikuosia! :)

  Vastaa
  • Merja 23.8.2012

   Hups! Meninpä joutessani googlettamaan PO.Pin myymälät ja ilokseni huomasin, että löytyyhän sellainen naapurikaupungistakin! :D Pitääpä joku päivä lähteä katsastamaan! :)

   Vastaa
   • Merja 23.8.2012

    Hih! Minä täällä itsekseni keskustelen… Menee jo vähän nolon puolelle… ;) Tulin vain vielä huikkaamaan, että Lappeenrannan myymälä on avattu TÄNÄÄN, joten en ihan niin ”pihaHlla” ollutkaan. :)

    Nyt mää lopetan nää sepustukset! ;D

    Vastaa
    • Maj 23.8.2012

     HAHA, Itsekseen keskustelu on ihan ok! Lappeenrantaan on tosiaan juuri avattu uusi myymälä :)

     Vastaa
 2. riiri 23.8.2012

  Myyjän silmään paikka näyttää superilta työpaikalta! Jostain syystä lastenvaatteiden parissa työskentely kiehtoo suuresti, vaikkei omia lapsia ole (eikä tule vielä moneen moneen vuoteen). T. kakskymppinen ps. ihanat tytöt Viivi ja Repsu:)

  Vastaa
  • Maj 23.8.2012

   No sit vaan hakemusta sisään? :)

   Vastaa
 3. Himmi 23.8.2012

  Minä hurahdin tänä syksynä ihan totaalisesti PO.Pin vaatteisiin. Toisen lapsen kohdalla olen alkanut kallistumaan siihen, että on parmepi panostaa laatuun, kuin määrään. Kaikki PO.Pin vaatteet joita on ollut vanhemmalla, ovat edelleen kuin uusia, kun taas henkkamaukan yms. vaatteeilla voisi jo luututa lattioita. Oulussa ei PO.Pin myymälä ole, lähin löytyy Kempeleen Zeppelinistä ja sinne aika harvoin pääsee käymään. Alennusmyyntien aikaan kuitenkin eksyin ja mukaan tarttui pienemmälle haalari (normaalihintainen), joka menee paitsi nyt syksyllä, mutta myös talvella! Lisäksi haalari on täysin vedenpitävä, joten kurahousutkin voi jättää narikkaan. Perhepäivähoitaja kiitteli, kun on neljä puettavaa, niin siinä haalarissa säästyy useamman kerroksen pukemiselta. Samaan sarjaan otin myös pipon ja hanskat (myös vedenpitävät, jtoen kurahanskoja ei tarvi välttämättä). Alennuksesta ostin silti myös kurahousut ja lakin, olivat niin halvalla ja niin söpöt, menevät näillä toistaiseksi lämpimillä keleillä haalaria paremmin. Isommalle löytyi alennusrekistä talveksi toppahousut ja heti kun uudet toppavaatteet tulivat, hain siihen kaveriksi toppatakin ja hanskat. Hieman tunsin oloni pöllöksi, kun kotona katselin vaatteita ja niitä soviteltiin ja tajusin että on vasta elokuu! Ilmeisesti PO.Pin kaikki vaatteet on niin kysyttyä tavaraa, että näin ajoissa on oltava liikkeellä. Voi olla varmaa, että kun joulun alet alkaa, niin olen siellä kärppänä ensimmäisenä ovella! :D Heja Polarn O. Pyret!

  Vastaa
  • Maj 23.8.2012

   Jeps, lastenvaatteiden kanssa pitää tosiaankin olla ajoissa liikenteessä! Nykyään kai myös naisten toppatakeissa on vähän sama juttu, paitsi jos on tosi pitkään lämmintä tms.. :)

   Vastaa
 4. -S 23.8.2012

  Ideaparkin myymälä näyttää todella suurelta!

  Tänään kävin Po.pin myymälässä ja löysin pojulle talveksi takin.

  Ihastuin punaiseen parkatakkiin ja se oli saatava, antaa kivasti väriä mustille housuille.

  Olen ollut Po.pin vaatteiden laatuun erittäin tyytyväinen ja siksi luotin tänäkin talvena heidän vaatteisiin.

  Jään odottelemaan mitä teidän mukaan tarttui. :)

  Vastaa
  • Maj 23.8.2012

   Myymälä oli selkeä ja sopivan kokoinen :) Laadusta olen samaa mieltä!

   Vastaa
 5. Emy 23.8.2012

  Taitaa teidän Rebekka olla pieni huomionhaluinen tyttö?;) Omalla vastaanotollani käy paljon lapsia potilaina ja välillä vanhemmilla on mukana yksi tai useampikin sisarus. Joskus he kiipeilevät tyyliin kattolamppuun ja painavat joka ikistä nappulaa ja nippulaa minkä löytävät ja juoksevat ympäriinsä ja riehuvat hikisinä ja vanhemmat vain nakottavat vieressä mitään sanomatta..se on oikeesti tosi ärsyttävää :D Tuo pukeminen on muutes taitolaji, itse puin 1,5v ikäisiä kaksoskummityttöjäni ja olin ihan hikipäissäni, jalat hihoissa ja nii edelleen :D vaikka molemmat on sellaisia rauhallisia tytskyjä, jotka osaa olla kiltisti ilman kiukutteluja..heidän äidiltä se käy niin näppärästi, höh:/ :D

  Vastaa
  • Maj 23.8.2012

   Noo, välillä enemmän ja toisinaan vähemmän. Harjoitus tekee mestarin, pukemisessakin ;)

   Vastaa
 6. lattenainen 23.8.2012

  Noi pop:n vaatteet on sitten ihania!!! Itse käyvin viime viikolla ostamassa pojalle sieltä (ei siis ideaparkista) välikausiasun ja ihanan toppamaiharin. Ja tais sitä mukaan tarttua muutakin!!!

  Vastaa
  • Maj 23.8.2012

   Niinhän siinä usein pääsee käymään :D

   Vastaa
 7. kalamuija 23.8.2012

  I love POP:) Ja kiitos vinkista liittyen tohon koululaismallistoon. ps. ostin kevaalla vauvalle taksi talveksi popin talvivaatteet. Alyttøman isoa kokoa.. vauva hukkuu 80 cm toppapukuun vaikka siinæ lukee etta 9-12kk.

  Vastaa
  • Maj 23.8.2012

   Jotkut vaatteista ovat oikeasti tooosi reilua kokoa, mutta se vaihtelee, riippuen mallista yms.

   Vastaa
 8. MaG 23.8.2012

  Ihanan värikkäitä kuvia ja muutenkin (jälleen) tällainen hyvän mielen postaus :) Itse en ole popin vaatteisiin yhtään tutustunut (kun lapsia ei minulla vielä ole :D), mutta täällä blogimaailmassa on tuota merkkiä sen verran hehkutettu, että varmastikin joskus tulen sitten tuolta hamstraamaan vaikka mitä!

  Vastaa
 9. sanna 24.8.2012

  mä ja aika moni kavereistani ovat pettyneet kun ns. koulumallisto lanseerattiin, nyt esim. 122 kokoa käyttävä poika ei saa enää kivoja printtipaitoja vaan ainoastaan tasaraitaa. Murr. Muuten olen tykännyt laadusta, toppahaalariin on toivonmukaan tullut muutosta, ainakin pari talvea sitten vetskarin leikkaus oli niin susi, että takki piti pitää suunnilleen kainaloon asti auki, ettei kuristunut ja hiharesori on hanurista, kiristää rannettetta ja vesi menee läpi. Tässä muutama purnaus, kun saat niitä ilmaistuotteita, niin toivottavasti popin väki lukee tätä palstaa mitä ko. vaatteista kirjoitellaan.

  t. Sanna

  Vastaa
  • T 24.8.2012

   Teit varmaan reklamaation toppahaalarista lähimpään myymälääsi?

   Vastaa
 10. Elena 24.8.2012

  Ihana tuo ensimmäinen kuva <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *