Joskus viime talvena ostin uuden hienon avaimenperän, jostan kirjoitinkin tänne . Joku siellä kertoikin omistaneensa samanlaisen avaimenperän, mutta se oli pudonnut lattialle ja hajonnut. No, aika huonossa jamassa munkin ”bambi” nykyään on. Ei yhtään jalkaa jäljellä ja jopa korvat katki.

 

Bambi avaimenperä

Aika surullinen näky :( Me Rebekan kanssa ollaan metsästetty uutta, mahdollisesti vähän kestävämpää avaimenperää. Kerrankin tärppäsi ja bongasimme tarpeeksi söpön kaverin tuuraamaan bambia.

 

Accessorize

Tältä puputilta ei varmaankaan tassut katkea ihan niin helposti, luulisin? Pupu löytyy muhkeutensa ansiosta helposti laukusta ja hei, onhan se aika ihana <3 Mulla on muutaman vuoden aikana ollut oikeasti varmaan miljoona eri avaimenperää, ne ovat yksi toisensa jälkeen hajonneet. Olisinpa vaan kuvannut ne kaikki, muutamat killuttimet ovat ystäväni tuoneet ulkomaan reissuiltakin. Kaksi tosi tärkeää avaimenperääni on myös toisissa avaimissa. Toisen niistä on tehnyt Viivi ja toisen olen saanut Kuono-kamultani.

 

Accessorize-pöllölaukku

Ihastusta herättänyt pöllölaukku löytyi samalta reissulta kuin pupu. Rebekan oli vaan pakko saada se (oikeesti olin aika helposti taivuteltavissa, hih). Söpöstykset ostimme Accessorizelta :) Halinallepaita tästä nyt vielä puuttuis tai jotain. No saahan tytöt joskus hiukan söpöstellä. Ihan aikuiset naisetkin vai mitä? Tiedän yhden tyypin joka viettää välillä hyvin pitkiä aikoja My Little Poniensa kanssa ja hän on jo hetki sitten päässyt yläasteelta… :)

 

-Maj

 

ps. Onko avaimenperä asuste?

 

0 Comments

 1. ..inmotion 16.9.2012

  Onpa ihanan söpöjä! En kyllä tiedä pitäisinkö avaimenperiä ihan asusteina, kun mielestäni asusteen funktio on olla näkyvä osa asua ja kukapa nyt avaimet kourassa ympäriinsä kipittelee.

  Tervetuloa muuten vierailemaan munkin blogissa jos (enimmäkseen) liikuntateemaiset jutut kiinnostaa :) linkki on tuossa nickissä tietysti.

  Vastaa
 2. Siw 16.9.2012

  Ooi kun söppänä perä! Ja on todellakin asuste! :D Itse kulutin just reilu 40 euroa Ladureen avaimenperään missä killuu mm. macaronseja :P Sitä voisi pitää kyllä sellaisena laukkukorunakin! Kaikki ei ihan ymmärtäneet tätä mun sijoitusta, mutta kun tarpeeks kauan hokee että kiva avaimenperä on tärkeä niin kyllä siitä järkiostoksen saa! :D

  Vastaa
 3. Elena 16.9.2012

  Oooij, Ihana tuo pöllö! <3

  Vastaa
 4. milipili 16.9.2012

  Pupuuu! Aivan valloittava! Rrrrakastan söpöjä avaimenperiä, varsinkin pehmoisia eläinjuttuja, terveisin 33 v.

  Vastaa
 5. Helen 16.9.2012

  Ha! Totta kai avaimenperä on asuste. Omani on ihana huovutettu kettu JuliArtilta, ei ole mennyt miksikään vaikka on pyörinyt laukussa jos toisessakin. Kannattaa käydä vilkuilemassa yrityksen nettisivuja, jos söpöt eläinaiheiset tuotteet kiinnostavat. http://www.juliart.fi/

  Vastaa
 6. Muruska 16.9.2012

  Avaimenperä on asuste, koriste, sisuste: ihan riippuu avaimenperästä. Mulle avaimenperä on ensimmäiseksi turva ja havainnointiväline, jolla löydän avainteni luokse paremmin ja muistutus ottaa avaimet mukaan! Mielettömän söpö pöllö! Taidan hommata ihan ittelleni ku menee muuten liian kauan aikaa, jotta mahdollisesti tulevalle omalle muksulle saisi ostettua. Saanen kuitenkin anteeksi söpöjen asioiden ostamisesen sillä, että olen lastenhoitaja.

  Vastaa
 7. Jonna 16.9.2012

  Haaste sulle mun blogissa! :)

  http://odotusta-jonna.blogspot.fi/2012/09/tunnustus-lempibloggareille.html

  Vastaa
 8. Saara 16.9.2012

  Jaa mitkä My Little Ponyt…. Oon kade avaimenperästä, mulla on edelleen toi hajonnut Radio Rock -nauha ja nyt hajonnut Elisa -nauha.. HUOH.

  Vastaa
 9. Mimosa 17.9.2012

  Suloisia ostoksia! Accessorize on kyllä ihana kauppa :-) Tosiaan, tuntuu että avaimenperät eivät ole kovin kestäviä.. otsin kesällä accesorizesta kauniin norsu-avaimenperän ja se on mennyt jo rikki. Kreikasta tuodut avaimenperät ovat myös hajonneet kaikki vuoronperään.. höh! Kannattaa olla varovainen tuon lenksun kanssa missä metallirinkula on kiinni – se menee noista pehmoisista yleensä ensimmäisenä rikki. Toivottavasti pupu kestää kuitenkin vähän pidempään kuin mun pehmonorsuni :-)

  Vastaa
 10. Laura 18.9.2012

  Voi eiiiiiiiii toi pupu!!! Meille tuli pupu vähän aikaa sit ja oon ihan fanaattinen tollaseen söpöyteen hih :) avaimenperät on parhaita :–D ei niistä voi kasvaa pois!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *