Sain arvottua vihdoinkin Crocsit! Voittajaksi selviytyi Suppo.

Hän kommentoi näin ”Mukana arvonnassa. Kieltämättä pirteät ja hyvännäköiset saappaat piristäisivät ulkoiluhetkiä lasten kanssa.”

Voittaja saa palkinnokseen vapaavalintaiset Crocsin sadesaappaat :)

Suppo, laitatko minulle mahdollisimman pian sähköpostia (magicpoks@gmail.com)!

Ps.

Ps. Arvontoja on kiva järjestää ja olen käsittänyt, että tekin pidätte näistä(?) Toivoisin kuitenkin jatkoa ajatellen sellaista, että jokainen osallistuisi arvontaan vain yhden kerran ja omalla (toimivalla) sähköposti osoitteellaan. Älä siis osallistu kenenkään puolesta! Proud Mama-arvonnan ”voittaja” ilmoitti, että hän ei ole osallistunut mihinkään arvontaan, joten arvon korun uudelleen.  Ajattelin ottaa sellaisen käytännön, että  pyydän voittajaa ottamaan minuun yhteyttä ja jos hänestä ei parin viikon sisällä kuulu mitään, arvon uuden voittajan, kuulostaisiko tämä teidän mielestä reilulta?

Toivon tietysti aina, että palkinto menee oikeaan osoitteeseen eli yhdelle Magicpoksin lukijoista!

0 Comments

 1. Marya 5.9.2012

  Kuulostaa reilulta! :)

  Vastaa
 2. anni 5.9.2012

  Hyvältä kuulostaa idea odottaa voittajan yhteydenottoa ensin. Ja joo, osallistun tähän arvontaan :)

  Vastaa
 3. iipa 5.9.2012

  Mistä niitä saappaita saa jotka sulla on siinä mainoksessa? olen laittanut jo pari kommenttia ja laitoin viestiä myös crocsille mutta kukaan ei vastaa eikä nettisivuilla ole niitä kenkiä :/

  Vastaa
 4. Jeanette 5.9.2012

  Kuullostaa hyvälle ja reilulle pelille, niin oikea voittaja ottaa yhteyttä itse. Ps. taannoinen vaunupostaus oli hyvä, meillekin tulee pian ajankohtaiseksi hankkia menopelit pienokaiselle. Esikoisen kärräilyajoista on jo viitisen vuotta niin hyvä vähän tsekkailla mitä kaikkea uutuuksia on tullut =)

  Vastaa
 5. Terhi 5.9.2012

  Heippa, ei liity mitenkään aiheeseen, mutta löysin jostain netinsyöväreistä tälläiset, oletko sinä mahdollisesti kyseessä? :)

  Vastaa
 6. ida 5.9.2012

  Hyvältä kuulostaa! Eli jee vielä mahdollisuus voittaa se IHANA KORU <3 http://www.rokkibeibi.com/proud-mama-korut/708-proud-mama-yksi-poika-yksi-tytar.html <— toi vaaleansinisenä ois ihana :) mulla on siis yksi pieni ihana poika täällä <3

  Vastaa
 7. sannak 6.9.2012

  Minulla meni tuo arvonta ohi ja sekös harmitti, koru on niin ihana! :) Jos voi vielä osallistua niin olisin onnellinen jos kaulaani koristaisi tämä koru http://www.rokkibeibi.com/proud-mama-korut/708-proud-mama-yksi-poika-yksi-tytar.html sinisellä helmellä. T: Ylpeä ihanan pojan äiti <3

  Vastaa
 8. hannamanna 6.9.2012

  Niinhän sen mennä pitääkin. Nyt voi siis tuuri sattua minullekkin, olen oikein mukavan ja fiksun nuoren miehen äiti. Poikani on jo 16, mutta tunnen itteni vain pari vuotta häntä vanhemmaksi. =)

  Vastaa
 9. Piasi 7.9.2012

  Sopii :) korua odotellessa :D

  Vastaa
 10. Anni 13.9.2012

  Minusta se ei ole reilua. Luen blogeja silloin tällöin, vähän kuten naistenlehtiäkin: sopivan tilanteen sattuessa. Jos blogissa on arvonta, saatan osallistua. En silti välttämättä kahteen seuraavaan viikkoon lue samaa blogia, ja voiton osuessa kohdalleni se menisi siten minulta ohi. Tykkään lukea niin, että kerralla luen enemmän päivityksiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *