Otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä, vaan kirjoitin lentokone, kuten Rebekka sen sanoo. Mulla on niin reipas pieni tyttö, että unohdan itsekin välillä, että hän on vasta 2-vuotias. Matkustaminen hänen kanssaan on toisaalta jo niin leppoisaa, niin junassa, autossa, kuin lentskarillakin. Samppakin oli ihan kelpo matkaaja, mutta vauvahan nyt on aina vauva. Puolivuotias valvoi mennessä klo. 16-23, sinnillä. Silmät punaisena, vähän kitisytti(?) ja samalla toisaalta nauratti, aikamoinen epeli. Etenkin vanhemmille naisille irtoaa aina hymy, vaikka mikä olisi :D

Alimmaisessa kuvassa ollaan just saavuttu Ivaloon. Voin kertoa, että siellä oli pimeää. Ja ihan älyttömän hiljaista, se vähän pysäytti. Nyt ollaan kuitenkin jo kotona, kaikki meni tosi hyvin, mutta matkustaminen väsyttää aina, ehkä vielä vähän enemmän lasten kanssa… Kauniita unia siis.

-Maj

0 Comments

 1. Liinu 24.9.2012

  Meidän poika sanoi kun oli pieni, ”kato, tuolla on kennokone”! = lentokone :)

  Vastaa
 2. Henna 24.9.2012

  Pakko kysyä, että miten päädyitte lähtemään saariselälle? : ))

  Vastaa
 3. Paukkuliini 25.9.2012

  Oijoi, tämä antaa inspistä haaveilla reissusta puolivuotiaan kanssa. Kauheasti teksi mieli käydä jossain, mutta mietityttää miten vauva antais myöten.

  Vastaa
 4. Maija 25.9.2012

  Haha hassua, luin otsikon ”lentokone” erilaisesta kirjoitusulkoasusta (:D) huolimatta. Oli muuten ihania ne kuvat viime postauksessa mitkä valokuvaaja oli ottanut susta ja lapsista :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *