Jos mä suunnittelen tekeväni jotain ”ihan rauhassa” niin se ei varmasti tule onnistumaan. Aina kun vauva menee nukkumaan sinkoilen ympäri asuntoa tehden tuhatta asiaa samanaikaisesti. Vastaan sähköpostiin, siivoan astioita tiskikoneeseen, pesen hampaitani, julkaisen teidän kommenttejanne, ripustan pyykkejä ja juon kahvia… Mitään hommaa en saa vietyä kunnolla loppuun :D Yksi mun kaveri, tuore äiti kertoi, että hän on niiin tottunut jo syömään aina ruokansa kylmänä. Siksipäs se salaatti onkin aika hyvä vaihtoehto… Kuulostaako muuten tutulta? Tänään ajattelin kuvata teille asuni ja sainkin yhden kuvan otettua, ennen kuin makkarista kuului BYÄÄ!! MUTTA hähää, sainpas silti sen kuvan!

 

TADAA, tässä se on! (Koko helahoito Zarasta, paita ostettu kesällä Tallinnan reissulta)

 

Otin silti nyytin heräämisen jälkeen vielä muutaman kuvan. Samuel on vähän hämmentyneenä kamerasta ^^

 

Pehmoinen pikkuisen asu. Zaran colleget, Polarn O. Pyretin hiaton body ja Lindexin ”vaarin paita”.

 

Siinä se nököttää, suloinen pikkukaveri. Tunnistatko mikä eläin on kyseessä? Pörröhiuksinen, sulkava karhunpoika, ehkäpä? Rebekka varmasti tietäisi paremmin.

 

 

Multa taannoin kysyttiin, että mitä mieltä mä olen blogini lukijoista, eli teistä. Millaisia te olette? Vastasin, että yhdelläkään blogilla ei varmasti ole niin kivoja lukijoita, kun mun blogilla. Fiksuja, sydämmellisiä, kannustavia ja upeita. Erilaisia sekä hyvin eri-ikäisiä naisia, tyttöjä ja äitejä. Ja todistettavasti ainakin yksi upea mieskin mahtuu joukkoon, Rolle ;) Kiitos teille, kun jaksatte aina ilahduttaa kommenteillanne ja tsempata jatkamaan bloggailua.

-Maj

 

ps. Mitä teidän mielestä tuosta mun asusta ”puuttuu”? Vihje a) en tarkoita kenkiä ja b) vihjekuva löytyy Magicpoksin Facebook-sivuilta ;)

 

9 Comments

 1. ann 4.9.2012

  Varmaankin Statement-koru :) Mun kahviin menee paljon maitoa. Lämminkin kahvi jo polttaa suuta, kun oon tottunut jo neljä vuotta juomaan sen kylmänä :D

  Vastaa
 2. johanna 4.9.2012

  Sehän on muurahaiskarhu :)

  Vastaa
 3. kalamuija 5.9.2012

  Tutulta kuulostaa paivasi:)

  Minun piti olla 35v ja saada 3. lapsi ennen kuin tajusin, ettei minun tarvikaan saada syøda silloin kun haluan.

  Taas tulee se aika kun saan. Ymmarsin mita tarkoittaa ”lapsen ehdoilla”. Ei sita etta kun kerran vuodessa mennaan etelaan niin valitaan kohteeksi joku Bambsehotelli:)

  Sorry toi kaveri ei ole mulle tuttu. Tunnen paremmin poikien lelut:) Mutta odotan innolla, etta vauva kasvaa ja saan tutustua kaikkiin tyttøjen juttuihin:)

  Vastaa
 4. Elle 5.9.2012

  Heippa,

  Mie katoin Bloglovinin pikkukuvasta, että paidassa olis ollut kultasia niittejä olkapäissä ja olin kyllä niiin pettynyt, kun niitä ei ollutkaan. En tiedä mitä asusta oikeasti puuttuu, mutta minusta puuttuu ne niitit. Ne oli tosi hyvännäköiset luuloissani ;)

  Miun täytyy myöntää, että meillä ei tytön kanssa koskan ole ollut aikaa, kun ei olis voinut lämmintä ruokaa syödä ym. Musta on aina ollut helpompi ottaa likka joka juttuun mukaan, että käydään suihkussa yhdessä, ruokaillaan yhdessä (no köhköh, neiti ”ruokaili” sitterissä siinä hollilla kun oli kovin pieni vielä), siivotaan yhdessä ymym. :) Nyt 1,5v tuo auttelee arjen askareissa varsin mallikkaasti :)

  Ihanaa päivän jatkoa sulle!

  Vastaa
 5. Minna 5.9.2012

  Heippa, kysyisin tuosta teidän mustasta sohvasta. Onko ikeasta? Muistatko nimeä ? Tykkätkö ?

  Hankintalistalla olisi näin lapsiperheeseen sopiva sohva ja nahka miellyttäisi. =) Kokemuksia kuulisin mielelläni !

  Vastaa
 6. Elena 5.9.2012

  Mun mielestä sun asusta ei puutu mitään! :)

  Vastaa
 7. caje 5.9.2012

  Asu ei tarvitse mitään lisää. Ihanan raikas ja pirteä kokonaisuus ! :)

  Vastaa
 8. Niina 5.9.2012

  Häkellyn vain edelleen kerta toisensa jälkeen sinun kauneudesta, mutta näistä kuvistasi se suorastaan ryöppysi tännekin puolelle ruutua. Huhhuh, ihana sinä! :) <3 Ja aivan ihania sanoja sinulta meistä lukijoista, tuollaisen lukeminen lämmittää syräntäin :)

  Vastaa
 9. Kelly 5.9.2012

  Oot kyllä aivan upea nainen ja ai että kuinka ihana blogi sulla on. Ja voi ku söppänä vaavi! IIhana :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *