Tänään ”heitin” koko porukan pihalle ja siivosin. Se jos joku oli vapauttavaa ja puhdastakin tuli. Haluaisin myös päästä eroon isosta kasasta tavaraa eroon. mm. olkkarin jalkalampusta ja parista kassillisesta mun ja lasten vaatteita. Energiat eivät vaan oikein riitä kuvailemaan niitä kaikkia ja laittamaan niitä nettiin myytäväksi.

Kaikenlaiset pikkuiset ukkelit ja eläimet ovat nyt 2-vuotiaan tyttäreni lempparileluja. Petshopit ja Moshi monsterit, mitä näitä nyt on. Niitä löytyy vähän jokapuolelta kämppää ja ollaan kovasti harjoiteltu, että pieniä leluja ei saa antaa vauvalle. Koska muuten, kuten tyttö itse sanoo ”voi tulla lääkärireissu”.

 

Viivi ja Rebekka järjestelivät näille kamuille synttärijuhlat. Viivi lupasi julkaista heidän keksimänsä hienon tarinan pikkuisista kamuista ja aiheeseen liittyvät kuvat täällä blogissa. Iltasaduks teille vaikka huomenna ;)

 

Suunnittelen tuohon ”työpisteeni” viereen kollaasia valokuvista. Ei saada aikaiseksi varmasti hetkeen, joten teippasin pari kuvaa ja korttia muistutukseksi. Kuinka kiva oliskaani saada siihen oikeita, kehystettyjä kuvia.

 

Ehkä mañana, ehkä ei.

 

<3 Maj

0 Comments

 1. Maria 11.9.2012

  Pirkkalan MLL järjestää syyskuun viimeisenä viikonloppuna kirppiksen Veskassa. Pöytäpaikka-arvontaan voi osallistua 19.9. Myyntika on tehokkaat 3 h / päivä, eli varsin sopiva pienten lasten äidillekin. Lauantaina myydään lastentarvikkeita ja sunnuntaina mitä vaan. Ilmoittauduhan mukaan; suosittu tapahtuma on varsin vaivaton tapa päästä kamastansa eroon! Ks. linkki: http://pirkkala.mll.fi/toiminta/kirpputori/

  Vastaa
 2. Lotte 11.9.2012

  Mll Pirkkala järjestää Veskassa syyskuun viimeisenä viikonloppuna kirppistapahtuman, jonne pääsee myymään ylimääräisiä tavaroitaan. Lauantain kirppispäivä on varattu ainoastaan lastenvaatteille/-tarvikkeille, sunnuntain kirppiksellä saa myydä kaikkea mahdollista! Sinne kannattaa mennä myymään, pääsee helposti ja nopeasti eroon tavaroistaan. Mukavaa päivää! :)

  Vastaa
 3. Satutäti 11.9.2012

  Moikka Maj! Jos tarkoitat olohuoneneen lattiavalaisemella sitä kaarivalaisinta, niin olisin siitä ihan super kiinnostunut. Voisin ostaa sen vaikka samontein ;) vink vink

  Vastaa
  • Maj 11.9.2012

   Laita mulle maililla tarjous siitä!

   Vastaa
 4. Katja 12.9.2012

  Hei Maj!

  Kiinnostuin Mac-ihmisenä kuinka näytölle saadaan tuo digitaalinen kellon kuva, on meinaan tosi mageen näkönen. Pystyisitkö neuvomaan asiassa? Suurkiitos

  Vastaa
  • Rebekka 24.9.2012

   Myös mä haluisin samaan vastauksen! ;D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *