Proud Mama

Edellinen Proud Mama-arvonnan voittaja ilmoitti, että hän ei ole osallistunut mihinkään kilpailuun. Jep. Nyt sitten suoritin arvonnan uudelleen ja onnellinen voittaja on…. tättärätäää… Pirre! Tässä hänen kommenttinsa vielähttp://www.rokkibeibi.com/proud-mama-korut/710-proud-mama-3-poikaa-3-tytarta.html kolmen tyttären äitinä ehdottomasti tämä!”

Pirre, laitathan minulle ihan mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen magicpoks@gmail.com!

 

-Maj

 

ps. Toivotaan, että nyt saadaan oikea tyyppi kiinni! :)

 

 

0 Comments

  1. Pirre 17.9.2012

    Voihan waude!! Pistän hetimiten postia!! :)

    Vastaa
  2. Katy 18.9.2012

    Jäi inha kutina, että tyhmä tietokoneeni teki ikävän tempun ja valitsi oman sähköpostiosoitteeni sijaan jonkun muun osoitteen, joka tätä on käyttänyt :D Ennen päivitystä kaikki muut osoitteet jäivät muistiin. Jotenkin se vastaus vain silloin kuulosti niin omaltani :D Huoh. Täytyypä kysellä kavereilta, onko jollekkin tullut sitä viestiä jossa on sanonut, ettei ole osallistunut kisaan :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *