Muistatteko kun tässä postauksessa pyysin teitä arvailemaan, että mitä asustani puuttui? Magicpoksin Facebook-kamut tiesivät tietysti jo vastauksen ennakkoon. Eli asustahan puuttui myöhemmin samana päivänä Ideaparkin Spirit Storesta bongaamani Statment-koru! Mitä muuten pidätte tuosta korustani? Statment-korut ovat vilahtaneet varmaan jokaisessa vähänkään muotia sivuavassa blogissa, joten kaikesta päätellen ne ovat nyt tosi in! ;)

 

IP:n Spirit Storessa on sellaiset superhauskat pojat töissä ja me päätettiin extempore, että järjestetäänpä teille ihanille lukijoille kilpailu, jonka voittajalle lähtee palkinnoksi vapaavalintainen Spirit Items -koru! Palkintokorun voi sitten noutaa sinua lähimmästä Spirit Storen myymälästä (Helsinki, Vantaa, Lahti, Oulu, Tampere, Lempäälä, Turku, Jyväskylä, Hyvinkää)

Halutessasi mukaan kisaan sinun tarvitsee vastata kommenttiboksissa lyhyesti (ja ytimekkäästi) kysymykseen, että millainen on mielestäsi täydellinen Statment-koru? Tällä kertaa voittajaa ei arvota, vaan Ideaparkin Spiritin supertiimi eli Esa ja Teemu valitsevat parhaan perustelun! Osallistumiset viim. 23.9.2012!

Pistäkää Esa ja Teemu ahtaalle, onnea siis kisaan ;) <3

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Laura 21.9.2012

  APUA! täydellinen on tuo sinun kaulassa oleva, hypistelin sitä liikkeessä mutta jätin ostamatta kun en jaksanut kokeilla sitä kaulaan mutta eiiiiii olis pitäny ostaa se, ehkä onni nappaa :P

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. Tawunen 21.9.2012

  Täydellisessä statement-korussa on sopivasti bling blingiä jotta se ei ole liian arkinen ja ”perus”, eli siinä täytyy olla se jokin!! :)

  Vastaa
 3. suvi 21.9.2012

  Täydellinen statement koru on mielestäni tarpeeksi maltillinen, mutta toisaalta tarpeeksi ”sitä jtn”, esimerkiksi värejä sisältävä :) Minulla se täydellinen statement koru on vielä hakusessa!

  Vastaa
 4. Marya 21.9.2012

  Täydellinen statement on näyttävä, mutta päällä mukavantuntuinen koru, joka on tehty sen verran laadukkaista materiaaleista että se kestää aikaa ja katsetta. Täytyykin käydä tsekkaamassa spiritin osasto, en ookkaan siellä teinivuosien jälkeen pistäytynyt :)

  Vastaa
 5. Jellu 21.9.2012

  Täydellinen statment koru mulle olisi samaan aikaan näyttävä ja simppeli, värikäs mutta myös tyylikäs ja sopisi luonteeseeni ja tottakai jokaiseen asuun ;)

  Vastaa
 6. Ida 21.9.2012

  Täydellinen statment-koru on sellainen, joka tekee vähän tylsästä ja tavallisestakin asusta spessun. Mun korutelineestä löytyy yksi LÄHES täydellinen statment-koru joka sopii melkeen kaiken kanssa, mutta vieläkin täydellisempi olis vielä hakusessa! Majn kaulasta löytyvä ihanuus (tai joku muu Spiritin valikoiman koru) vois olla juuri se mitä kaipailen :)

  Vastaa
 7. emski 21.9.2012

  Ihmiset väittävät että mikään ei ole täydellistä, mutta minun monikin asia on täydellisiä ! Jos nyt täydellistä statement-korua lähdetään miettimään, niin sen pitäisi olla näyttävä ja suuri, mutta kevyt :) Jos on edessä pitkä päivä, niin ei todellakaan jaksa ripustaa kaulaansa mitään kettinkiä, kun väsynyt pää painaa jo tarpeeksi.

  Eli koru olisi kevyt, mutta näyttävä. Minulla on tosi vaalea iho, eli rusketuksesta ei ole tietoakaan. Voisin siis kuvitella hopeisen värisen korun sopivan itselleni paremmin, minulla on muutkin korut pääasiassa hopean värisiä.

  Korussa saisi olla joko hopea-musta, tai supervärikäs ! Ehdottomasti mielummin jälkimmäistä tosin :) Koru saisi kuitenkin olla vielä jotenkuten edes kestävä, ei siis rungoltaan semmoinen ”nauha”. Minun kääpiömäyräkoirani nimittäin söi yhden korun, sillä eriväriset nauhat ilmeisestikkin kiinnostivat häntä. Vika oli kuitenkin omani, sillä jätin korun sohvalle lojumaan, sillä se oli niin painava etten sitä jaksanut kotona pitää…. Mutta tosiaan, semmoisen mukavan kevyen mutta nätin korun kun onnistuisin itselleni voittamaan, niin kyllä olisin iloinen ! :) Ihanaa syksyä <3: emski

  Vastaa
 8. Meri 21.9.2012

  Täydellinen statement-koru olis Kiehtovan naisellinen!

  Vastaa
 9. Tarja 21.9.2012

  Mielestäni täydellnen statement-koru on jo nimensä mukaisesti se, joka tekee ”statementin”. Se on koru, jonka voi laittaa kaulaan, kun vaatepuolella on inspis hukassa ja pukee päälleen yksinkertaisista yksinkertaisimman asun ja silti huolimatta asu näyttää, korun ansiosta, kiinnostavalta. Koru voi siis periaatteessa olla millainen vain, kunhan se kiinnittää huomiota ja tekee kantajastaan kiinnostavamman. itse olen tylsistä tylsin pukeutuja, jonka vaatekaappi on mustan-harmaa, mutta koru- ja huivilaatikkoni pursuilevat – niillä voi sitten fiilistellä päivän tunnelmia ja tuunata asuista (ainakin omasta mielestä) muodikkaampia :) Kaulakoruja rakastan eniten! Spiritissä en ole kyllä edes hoksannut käydä koruja ihastelemassa. Ehkäpä pitää käydä hetimiten, sillä hakusessa on ollut joku iso, kirkkaan monivärinen koru ja kuvista päätellen Spirit saattaisi asiassa auttaa.

  Vastaa
 10. A 21.9.2012

  Mun mielestä täydellinen statement-koru on hopeanvärinen, koska se on se ”mun väri”. Vaikka oikeestaan se koru voi olla minkänäkönen vaan kunhan siitä tulee se VAU-fiilis. Sehän se taitaa olla koko korun ideakin;) Tarvisin kovasti yhden statement-korun, pitäisi työnhaussa tehdä myös pukeutumisella vaikutus ja mikäs sen parempaa vaikutusta tekiskään!

  Vastaa
 11. Amalia 21.9.2012

  Kahdella sanalla; BLING, BLING! Mitään muuta ei tarvita täydelliseen statementiin ;)

  Vastaa
 12. Karolina 21.9.2012

  Täydellinen sopisi tietysti mahdollisimman moneen erilaiseen asukokonaisuuteen. Minulle täydellinen muistuttaisi myös jostain kivasta asiasta tai muistosta. Ominta minun täydellisessä statment-korussani olisi kuitenkin jonkinlainen rusetti. Eli jossain kohti korua pitäisi olla rusetti. :) Muuten se saisi olla isohko ja kimalteleva.

  Statment + rusetti = iloinen Karolina! <3

  Vastaa
 13. Elpsii 21.9.2012

  Massiivinen, värikäs ja paljon ihania yksityiskohtia :)

  Vastaa
 14. TH 21.9.2012

  Täydellinen Statament -koru on näyttävä ja värikäs, silti sellainen jossa viihtyy ja jonka tuntee omakseen. Täydellinen Statement -koru myös kokoaa asun yhteen ja kohottaa yksinkertaisenkin asun uudelle tasolle.

  Vastaa
 15. hmm 21.9.2012

  täydellinen statement on suuri,kimaltava ja kaikkea sitä,mikä asusta jää puuttumaan. nopeasti päälle laitettu tylsä asu pelastuu tällä. arjen ja juhlan helpottaja sekä nopeuttaja.

  Vastaa
 16. pampula 21.9.2012

  Huomiota herättävä, joka toisi asuun kuin asuun ryhtiä ja naisellisuutta! Tiedän löytäneeni täydellisen steament-korun, kun miehet rintojeni sijaan huomaisivat ensimmäiseksi värikkään, mutta kuitenkin kauniin hillityn steament-korun! Eikö sen silloin ole pakko olla täydellinen ;)

  Vastaa
 17. Elli 21.9.2012

  Täydellinen statement-koru on sellainen, joka sopii sekä arkeen että juhlaan! Ja sellainen, että se sopii mahdollisimman monen eri asun kanssa :)

  Vastaa
 18. Sellis 21.9.2012

  Täydellinen statement-koru tekee vaikutuksen vastaantulijaan, vaatii viipyilevän katseen ja siitä nostetun respect-tuijotuksen sen kantajan kasvoihin. Täydellinen statement-koru on asun kruunu peittämättä persoonaa.

  Vastaa
 19. NiinaP 21.9.2012

  parhain statement koru on iso ja kullan värinen, mikä kävisi jokaiseen juhlavampaan asukokonaisuuteen:)

  Vastaa
 20. Niinainen 21.9.2012

  Täydellinen Statement-koru osoittaa näyttävyydellään olevan selvä kannanotto värittömään arkipukeutumiseen. Se haluaa tehdä arjesta juhlaa! Se saa arkisen neuleen, kauluspaidan tai vaikka villatakin näyttämään Oscar-gaalan juhla-asulta. Täydellinen Statement-koru on massiivinen, mutta yksinkertainen koostuen muutamista väreistä. Se on helppo yhdistää erilaisiin ja erivärisiin vaatteisiin tekemättä asukokonaisuudesta raskasta.

  Vastaa
  • Niinainen 23.9.2012

   Korjaan STATMENT, ei STATEMENT :D

   Vastaa
 21. janni 21.9.2012

  Tykkään aika simppeleistä koruista joissa mielellään jotain kimallusta tai sit aina tyylikkäitä helmiä. Korussa ei saa olla liikaa kaikkea mutta näyttävyys on aina hyvästä. Sun korus on tosi hieno ja tuo asukokonaisuuteen sen viimeisen silauksen! :)

  Vastaa
 22. Elina 21.9.2012

  Täydellinen statement-koru on ehdottomasti kantajansa näköinen: joko värikäs, vähän rokihtavampi, klassinen, supertrendikäs.. Statement-koru on ehdottomasti sellainen, jota tulee kantaa itsevarmasti ja sen tulee imarrella muuta asukokonaisuutta :) Itselleni täydellinen statement-koru olisi sellainen, jossa olisi erilaisia tummansävyisiä hopeisia ketjuja niin, mutta joukossa olisi myös erityylisiä ”helmi”ketjujakin. Ei siis varsinaisesti helmiä olisi, vaan esimerkiksi pääkallonmuotisia helmiä, yms. Arvokkuutta, ajattomuutta sekoitettuna särmään ja rokahtavuuteen siis tuossa oli se mitä ajoin takaa! :)

  Vastaa
 23. Tipitii 21.9.2012

  Korussa pitää EHDOTTOMASTI olla blingblingiä, väriä ja naisellisuutta!

  Vastaa
 24. Maiju 21.9.2012

  Täydellinen statement -koru on näyttävä ja joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. :)

  Vastaa
 25. Kaisa K. 21.9.2012

  Heips!

  Täydellinen statement koru on mielestäni koru yksinkertaisella pohjalla, missä on jokin juttu. Eli koru on melko simppeli, mutta siinä on jokin pieni yksityiskohta (väri, pituus, koko, kuvio, asetelma yms.). Mielellään vielä niin että jokainen koru hiukan vielä eroaa toisistaan.

  Vastaa
 26. Siiri 21.9.2012

  Siitä et silmiäsi irti saa.

  Vastaa
 27. Leija 21.9.2012

  Täydellinen statement koru olisi kuin minä, naisellinen, rohkea ja sädehtivä!

  Vastaa
 28. tsasse 21.9.2012

  Mielestäni statement-korun tulee olla samaan aikaan näyttävä mutta silti yksinkertainen. Sellainen joka ei kurista ja tee oksennusrefleksiä :D Yksinkertainen, hopeinen ja moneensopiva. Minun näköiseni.

  Vastaa
 29. Sunnan na 21.9.2012

  Se on iso, näyttävä, klassinen ja tyylikäs – helppo yhdistelmä siis ;)

  En omista yhtään, sillä olen hyvin maltillinen korujen käyttäjä. Olisipa siis hauskaa löytää täydellinen statement- kaulakoru!

  Vastaa
 30. Rossa 21.9.2012

  Täydellinen statment koru olisi sellainen joka tuntuu päällä niin luontevalta osalta arjen asua, että sitä voisi tälläinen koruja normaalisti kaihtava myös käyttää!

  Vastaa
 31. aana 21.9.2012

  Överi. Ja vielä vähän enemmän överi. Mulla on pari statment-kaulakorua, neonkeltainen ja toinen hillittympi musta-valkoinen. Simppelit vaatteet voi asustaa pelkästään upealla korulla. Harmaa collari ja neonkeltainen statment kaulaan ja ávot! Tykkään leikkiä pukeutumisella ja asustamisella ja siihen statment-kaulakorut ovat juuri tehty. Haaveilen nyt jostain ihanan näyttävästä korusta yhdistettäväksi vaikka ihan vaan mustan trikoopaidan kera. Hmm…viininpunaiset farkut, musta trikoopaita, mustat korot ja siihen…överi ”kultakääty”? Rokahtava nahkakoru? Hempeät ylisuuret helmet?

  Vastaa
 32. rrrous 21.9.2012

  Paras statement-koru on se, mikä saa tylsätkin vaatteet tai huonon hiuspäivän näyttämään hyvältä!

  Vastaa
 33. Bozanna 21.9.2012

  Täydellinen Statement-koru on sellainen, joka saa rumanki näyttämään kauniilta. ;)

  Vastaa
 34. Ladybug 21.9.2012

  Silloin, kun katsoja kiinnittää huomionsa ensimmäisenä koruun ja sitten vasta minuun, on statement- koru täydellinen.

  Vastaa
 35. Samira 21.9.2012

  Kiva arvonta :) Ei mikään räjähdysoksennus, jossa on kaikkea mahdollista helmistä nauhoihin ja strasseista niitteihin (semmoisiakin hirveyksiä olen nähnyt). Kokoa saa taki olla, mutta tyylikkäästi. Kun kämppä on jo ammuttu täyteen törkyä, niin ei oikein mielellään jatkaisi samaa teemaa oman vartensa verhoamisessa ;)

  Vastaa
 36. Heidi 21.9.2012

  Täydellinen statement-koru antaa anteeksi suurperheen äidin unohtuneet vaateostokset.

  Vastaa
 37. Piijuli 21.9.2012

  Täydellinen koru on sellainen, joka kiinnittää huomion, hyvällä tavalla ja joka sopii kantajalleen :)

  Vastaa
 38. Iina 21.9.2012

  Mulle täydellinen koru ei ole liian silmiinpistävä ja ulkoasultaan hillityn tyylikäs

  Vastaa
 39. Heidi A. 21.9.2012

  Mun näkemys statement-korusta on vahvoja värejä kuten musta, syvä punainen, tumma vihreä, poltettu keltainen tai indigon sininen. Oli väri mikä tahansa, oikea tapa mun mielestä on käyttää sitä maltillisesti. Ei sateenkaarta povella, eikä hempeitä pastelli sävyjä. Itselläni mielelläni näen mustaa, selkeitä muotoja kuten ympärää ja neliötä sekä runsaasti ketjua. Yksinkertainen mutta runsas. Sitä sanotaan, että yksinkertainen on kaunista. Yksinkertainen voi olla myös statement ;)

  Vastaa
 40. Pirkko 21.9.2012

  Katseiden kiintopiste !

  Vastaa
 41. saapas 21.9.2012

  Statement -korun täydellisyyden määrittelee se kuinka hyvältä ja itsevarmalta sen kantajasta tuntuu:) Olisi surullista jos käsite ”statement” kuvaisi vain korun ulkonäköä ja sopivuutta muuhun asustukseen. Todellinen statement syntyy kun koru saa kantajansa säteilemään itsevarmuutta! Koru yksinään on vain sielutonta materiaa, jonka vuoksi olisikin aina tärkeää kokea koru omakseen eikä mennä massan mukana:)

  Vastaa
 42. minkkis 21.9.2012

  Omanlainen. :) Sellainen jonka mahdollisimman moni voisi kokea itselleen sopivaksi (eihän sitä muuten ole järkeä tuottaa) mutta joka olisi kuitenkin jokaiselle kantajalleen jotenkin henkilökohtainen.. Joko värityksen, muodon tai muun jutun ansiosta.

  Vastaa
 43. Sini 22.9.2012

  Mielenkiintoinen ja räjäyttävä – tyyliin ”I’m me – deal with it!

  Vastaa
 44. -Jenn 22.9.2012

  Täydellinen koru olisi aika hillitty (koska korun paikka itsessään on jo niin näkyvä ja näyttävä). =) Väreinä suosisin yksinkertaista kuten kultaa, mustaa tai viininpunaista. OiOI!

  Vastaa
 45. -Ninka- 22.9.2012

  Yksinkertainen ja kaksivärinen.

  Vastaa
 46. milli 22.9.2012

  Statement korun pitää olla se piste iin päälle, viimeinen niitti ja asialle allekirjoitus. Etsinnässä on ja sen oikean tunnistan siitä, että sen kanssa mun yksinkertaisen ihmisen;) yksinkertaiset vaatteet muuttuvat tylsästä juuri oikeaksi taustaksi korulle, joka pysyy, vaikka vaatteet vaihtuvatkin. Sen oikean kanssa ulkoasu päivittyy tähän päivään – olisi jo aikakin!

  Vastaa
 47. girl 22.9.2012

  persoonallinen, johon rakastuu heti ensi silmäyksellä!

  Vastaa
 48. reetta 22.9.2012

  Täydellinen koru herättää huomiota mutta positivisella tavalla. Se ei räjähdä silmille mutta se kuitenkin huomataan. Nättejä murrettuja värejä,ei mitään neon värejä. Tuo Majn kaulassa oleva on hyvä esimerkki,se huomataan ja se on statement korun tarkoituskin,ja saa jopa minutkin haluamaan tuommoisen,ekan statemet korun:))

  Vastaa
 49. Johanna 22.9.2012

  Voi kumpa löytäisin sen täydellisen statementkorun kaulalleni! Sellainen olisi helmiä sisältävä, söpö, useiden vaatteiden kanssa sopiva ja nuorekas.

  Vastaa
 50. Elina 22.9.2012

  Täydellinen koru tekee kantajastaan ihaNAISEN – erityisesti niinä päivinä kun siltä vähiten tuntuu!

  Vastaa
 51. kaijas 22.9.2012

  Lyhyesti sanoen:

  Näyttävä, erilainen ja korostaa kantajansa persoonallisuutta!

  Vastaa
 52. M 22.9.2012

  Mielestäni täydellisen korun muotoilu, värit ja muodot kertovat tarinoita, joista saa rohkeutta korua käyttäessään. Itsenäni koruissa kiehtoo ”muinaiset” muodot ja kirkkaat yksityiskohdat. Pisimpään käytössäni olleet korut sisältävät tarinan ja henkilökohtaisen muiston, jonka vuoksi korusta ei voi luopua. – M

  hallanvaara1@luukku.com

  Vastaa
 53. jenni 22.9.2012

  Näin lyhyesti ja ytimekkäästi,

  Korun pitää olla näyttävä, naisellinen sekä että se näyttää hyvältä käyttäjän kaulassa!

  Vastaa
 54. Annika 22.9.2012

  Se kääntää päät!

  Vastaa
 55. Maija 22.9.2012

  Täydellinen koru on mielestäni yksinkertainen, mutta tylikäs. Koru näyttää kantajaltaan, ja siinä on jokin henkilölle sopiva oma juju!:)

  Vastaa
 56. areeV 22.9.2012

  Paras statement-koru on semmoinen, joka hymyilyttää, naurattaa ja vähän myös kummaksuttaa muita, ja pitää tietysti omistajansakin tyytyväisenä! Kannettava hymypommi!

  Vastaa
 57. Abe 22.9.2012

  Värikäs (niin ja nikkelitön:)

  Vastaa
 58. tuhatjuttua 22.9.2012

  Minusta täydellisen statement-korun kuvaavin sana olisi: yhdisteltävyys. Koru olisi näyttävä, siinä olisi jokin hauska juju (erikoisia ”jalokiviä”, hauska malli/muotoilu, erikoiset materiaalit tai värit), mutta yhdisteltävyys olisi kaikkein tärkein. Statement-koru on täydellisin kun sen voi yhdistää hyvin yksinkertaiseen arkityyliin, olematta kuitenkaan yliampuva, saaden siihen yksinkertaiseen arkityyliin jotain jujua, ilmettä, henkeä. Ja arkityylin jälkeen sen saman statement-korun voisi laittaa iltajuhliin tekemään samat taiat juhlapukeutumiselle. Yksinkertaiset juhlamekotkin saa räjähtämään aivan uusiin svääreihin kun on iso statement-koru, jossa se juju piilee. Korua voi vain vaihdella mekosta ja asusta toiseen.

  Ja se harhaluulo tulisi ehdottomasti kumota että noita isoja koruja voisi käyttää vain juhlissa. Kun juurikin osaa yhdistellä, niin se arkityyli voi olla vaikka miten hurjan ilahduttavan värikäs ja mielenkiintoinen, kun esimerkiksi piristää perinteistä valkoinen kauluspaita + siniset farkut yhdistelmää silmään pistävän mielenkiintoisella statement-korulla. Olkaimettomaan mekkoon kun yhdistää statement-korun, niin näyttää kuin mekossa olisi värikäs ja erikoinen kaulus/niskalenkki. Yhdistely ja ideointi. Kaksi avain sanaa.

  Kun siis osaa kaupassa valikoida itselleen ja omaan tyyliinsä juuri sopivan, niin ei välttämättä tarvi kuin juuri sen yhden täydellisen statement-korun ja se täyttää tehtävänsä jokaisessa asussa ja yhdistelmässä. Kulutushysteriaa ja ”pakko saada monta” mentaliteettia ei siis tarvitse käyttää, yhdelläkin saa jo niin paljon aikaan, kun osaa valita oikein. :-)

  Vastaa
 59. Lotta 22.9.2012

  ÖVERI!! mikään ei ole liikaa! ;)

  Vastaa
 60. annina' 22.9.2012

  Tietenkin täyttävä,naisellinen,tyylikäs,jota kaikki vastaantulijat himoitsee!:)

  Vastaa
 61. Niitty 22.9.2012

  Täydellinen statement-koru on sellainen joka saa vastaantulijan katseen vangittua ja sisällä kuuluu ääni vau.

  Kantajan pitää pitää yllä vaatetta, joka korostaa antaa korulle kaiken huomion, esim musta polo on loistava.

  Korussa pitää olla joko samanlaista näyttävyyttä mitä sinulla, eli kaarevaa, eri värejä tai sitten ihan toiseen ääripäähän, mielettömästi bling-bligiä, niin paljon että joulukuusi jää kakkoseksi.

  Innolla odotan tulevia pikkujouluja. Helsingissä osataan käyttää näitä statement-koruja jo kiitettävästi.

  Niitä on ihana käyttää mutta myös ihana ihailla.

  Vastaa
 62. sonjam 22.9.2012

  Ei liian iso/massiivinen, mutta silti huomiota herättävä. Itse tykkään koruissa värinä eniten ihan hopeasta, mutta voishan siinä olla jotain kivoja yksityiskohtia mukana taikka jotain muuta väriä.

  Vastaa
 63. iduska 22.9.2012

  Täydellinen statement koru on sellainen, että vaikka päällä on vanhin gollage, tukka on takkunutturalla, poikaystävä on jättänyt ja meikkiin käytetty aika on ollut vähissä, niin se koru kertoo kuitenkin että minä olen täällä alla ja minä olen kaunis ja rohkea.

  Vastaa
 64. Maija 22.9.2012

  Statement-koru ei vain sovi kyseiseen asukokonaisuuteen johon se on yhdistetty, vaan myös kiinnittää ihmisten huomion, on yllättävä ja vielä kaiken lisäksi kuvastaa kantajansa tyyliä. Statement-korut eivät vain ole lisänä asukokonaisuudessa vaan tekevät itse asun! Itse tykkään hopeista ja yksinkertaisista koruista, joten kai joku hieno, minimalistinen kaulakoru olis mulle se täydellinen statement :)

  Vastaa
 65. Sini 22.9.2012

  Yksinkertaisen tyylikäs ja omistajansa näköinen!

  Vastaa
 66. Essi 22.9.2012

  Iso ja näyttävä! Korun tulee olla kantajalleen mieluinen, jolloin se nimenomaan korostaa ja täydentää kokonaisuuden :)

  Vastaa
 67. Piasi 23.9.2012

  Runsas, näyttävä, rohkea, itsetuntoa nostattava, katseenvangitsija eli joka naisen kruununjalokivet :D

  Vastaa
 68. Tintsa 23.9.2012

  Persoonallinen ja kaunis,

  kantajalleen juuri sopiva.

  Kelvollisempi kuin taskunauris,

  se roikkukoon aina kaulassa.

  Hurmaava kuin tämä loru,

  kultainen jalokivikoru.

  Vastaa
 69. Mia_S 23.9.2012

  Täydellinen statement-koru

  – Sopii monen asun kanssa

  – Tuo hehkua kantajansa kasvoille

  – Pitää ryhdin hyvänä – antaa itsevarmuutta

  – Uniikki – ei mikään jokatytön koru

  Vastaa
 70. lapanen 23.9.2012

  Korun pitää olla persoonallinen,

  erilainen ja värikäs!!!! :)

  Vastaa
 71. Henna 23.9.2012

  Itse omistan useammankin statment korun, mutta sitä täydellistä en ole vielä löytänyt. Korun tulisi olla sopivan kookas, mutta ei viedä kaikkea huomiota kasvoista. Korun tulisi olla mieluiten kultainen, jota olisi täydennetty sopivasti voimakkailla väreillä. Lyhyesti sanottuna siis tyylikäs, näyttävä ja kantajan parhaita puolia korostava. Helppo nakki siis!

  Vastaa
 72. mario 23.9.2012

  sain juuri viikonloppuna poikaystävältäni lahjaksi kaulakorun. se ei oikeastaan ole ihan statement-koru, mutta jos olisi, niin se olisi täydellinen. eli siis yritän sanoa, että täydellinen statement-koru olisi sellainen jolla olisi hyvien ulkoisten ominaisuuksiensa lisäksi jonkinlaista tunnearvoa. ehkä vähän nössykkä-vastaus mutta hih :)

  Vastaa
 73. Saila 23.9.2012

  Erilainen kuin muut korut siis joka erottuu ”massasta”. Siinä voisi olla joku juju, joka saa asiakkaan valitsemaan juuri sen korun :)

  Vastaa
 74. Elina 23.9.2012

  Kaunis.

  Vastaa
 75. elämisenilo 23.9.2012

  Sellainen, josta ei olisi valmis luopumaan mistään hinnasta. Tunnearvo menisi rahallisen arvon edelle. -s-

  Vastaa
 76. ninnna 23.9.2012

  iso ja värikäs=)

  Vastaa
 77. Mira 23.9.2012

  Näyttävä katseenvangitsija, jota ei unohda! (Mulla tulee mielikuva mustasta timantista…) :)

  Vastaa
 78. P 23.9.2012

  Täydellinen statement -koru on blingiä ja neonväriä :D semmonen mitä myytii henkkamaukalla kesällä, mutta en kerenny sitä itselleni ostaan !

  Vastaa
 79. Miima 23.9.2012

  Semmoinen , että miehet tuijottaa sitä tissien sijaan :)

  Vastaa
 80. Helene 27.9.2012

  Näyttävä ja upea! :)

  Vastaa
 81. Miimu 28.9.2012

  Mielestäni paras statement-koru on kantajansa näköinen: jo pelkkä pelkistetty hopeaketju saattaa olla jonkun kaulassa hyvinkin näyttävä ja huomiotaherättävä. Mielestäni aina ei vaadita räikeitä värejä, isoja korukiviä ja välkkyviä yksityiskohtia jos sellainen ei sovi omaan tyyliin millään. Esimerkiksi oma tyylini on hyvin hillitty, joten tuntisin oloni hyvin epämukavaksi jos iskisin kaulaan jonkin neonvärejä kirkuvan blingbling-härpäkkeen. Sen sijaan omistan yhden mustavalkoisen, nauhoilla solmittavan kaulusmaisen korun, joka tuo eloa asuun kuin asuun. Kukin tyylillään :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *