No niin, nyt on aika kartoittaa tilanne! Käsi ylös jos omistat perhospaidan? Käsi ylös jos omistat jonkin Missonin Lindexille suunnittelmista vaatteista? Jep, samiksia ollaan, mutta eipä se mitään, sillä onhan ne nyt niiiin ihania.

 

Canonin kamerani on edelleen rikki, joten kuvat on otettu photo boothilla. Mutta asiaan, itse paritin perhospaitani vaaleiden pöksyjen ja hopeisten korujen kanssa. Oikeastaan tuo paita toimii aika monenlaisten yhdistelmien kanssa. Omista alaosistani lähtisin testaamaan viininpunaisia sekä mustia farkkuja ja miksikäs ei vaikka mustaa perushamettakin. Lindexin mainoskuvissahan on yhdistetty printtipöksyt tämän paidan kanssa, mutta toistaiseksi se olisi liian villiä itselleni, en sitten tiedä mitä mieltä olen viikon päästä :D

 

Jep, ihanaa, kun mulla on tässä kerrankin rauhallinen hetki ja kerkesin ottamaan nämä kuvat. Extraa kivaa on, että olen saanut itseni jo jotenkuten ihmisen näköiseksikin. Hyvä minä! Tekaisin innostuksissani jopa pienen videotervehdyksen teille.

 

Terkkuja sille kaverille, joka väitti persukseni suurentuneen. EI SE OLE LEVINNYT, se on vaan vähän löystynyt :D

 

Niin ja niinku, ööh, oota mä luen tästä, tota ja ehkä. Kiitos.

Tuotteet olivat:

Tigi S-Factor -sarjan Body Booster Plumping Spray

Kevin Murphyn FULL.AGAIN

Four Reasons  hair powder -spray

Biotherm Blue Therapy

Loreal Color Riche Quads-luomiväripaletti, sävy E2

Lancôme Hypnôse Star-ripsiväri

Make Up For Ever Sens’Eyes-silmämeikinpoistoaine (poistaa vedenkestävänkin ripsivärin ja sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille)

 

 

-Maj

0 Comments

 1. Krista 26.9.2012

  Toi paita on kyllä ihana! Haluaisin sen omaan vaatekaappiini piristämään mustia ja valkoisia vaatteita.. Mahtaakohan niitä löytyä vielä tuosta Koskarin Lindexiltä?

  Mä niin repesin tolle kommentille, joka väitti sun persuksen suurentuneen ja erityisesti tolle sun vastaukselle :D sun blogi on päivän piristys ja erityisesti tykkään sun huipusta tyylistä kirjottaa! :)

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   En tiedä, käy kurkkaamassa?

   Vastaa
 2. LauRa 26.9.2012

  Siis mikä ton vaaleenpunasen neliönmallisen tukkatuotteen nimi oli ja kenen se on? Kuullosti sun kuvailujen mukaan ihan täydelliseltä :)

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Moi Laura! Laitan illalla postaukseen vielä tuotteiden tarkemmat tiedot, jooko? :)

   Vastaa
 3. Lotta 26.9.2012

  Ite ihastuin Missonin violetti näyttävään koruun, joka oli pakko ostaa. Tämä perhospaita jäi kummittelee mieleen. Harmi, että Ykassa ei oo Lindexiä. Toivottavasti pääsen pian jonnekki, missä Lindex on, ennen ku nuo ihanuudet loppuu! :D p.s sulla on kiva blogi! :)

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   No mutta, onneksi siellä on silti KappAhl ja Kärkkäinen. Niin ja King Meal. :)

   Vastaa
 4. Noora N 26.9.2012

  Voihan perhonen! ♥

  Paidan värimaailma on kyllä mitä hurmaavin! :)

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Paita on kyl ihan Nam!!

   Vastaa
 5. j 26.9.2012

  Puhut niiiin hiljaa tossa videolla ettei meinaa kuulla mitään, vaikka äänet täysillä :(

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Puhun kyllä ihan normaalisti, mutta olen liian kaukana tietskarista, siksi tämä. En voinu vetää tota litanjaa uudestaa… :D

   Vastaa
 6. serafiinas 26.9.2012

  taidettiin nähdä sut eilen tampereella kun juoksit koskarin linkosuon ohi, juuri sattumalta kun puhuttiin kuinka ihana blogi sulla on! :)

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Mää se varmasti olin, viuh!

   Vastaa
 7. Maria 26.9.2012

  En ole vielä nähnyt yhtäkään kuvaa naisesta, jota tuo perhospaita ei pukisi :)! En löytänyt itselleni mitään, koska koot ehtivät loppua. Sen sijaan poikavauvalleni ostin Missoni-trikoota :). http://sulassasovussa.wordpress.com/2012/09/25/pikkumies-missoneissa/

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Itseasiassa en mäkään :D Ne lastenvaatteet <3

   Vastaa
 8. JEkatri 26.9.2012

  Ihan kiva videopostaus mutta tosi huonosti kuului vaikka äänet oli täysillä…. :(

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Voivoi :/

   Vastaa
 9. minna 26.9.2012

  Kaunis Maj <3

  Kiva video, enemmät videopostauksia, vaikka lapsistakin ?

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Haha, mä en ole kovin hyvä näissä :D Videopostauksissa kuulostaa helposti jotenkin niin teennäiseltä, että ihan ärsyttää :D

   Vastaa
 10. millamainen 26.9.2012

  Toi paita sopii sulle ihan täydellisesti. Oot stailannutkin sen tosi taitavasti! TYKKÄÄN!

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   <3 Kiitos Milla-nainen :))

   Vastaa
 11. Nipsu 26.9.2012

  Mun oli pakko ostaa se vaaleasävyinen perhospaita, se on ihana! :)

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Se on……. … .. .!

   Vastaa
 12. Sanni 26.9.2012

  Tää Lindex-homma(kin) saattaisi herättää kiinnostusta, _ellei_ se olisi jokaisessa blogissa! Sama homma Nellyn, Yves Rocherin ym. kanssa.. Niitä tulee joka tuutista, joka blogissa, ettei niihin enää kiinnitä edes huomioita/jaksa lukea jokaista samankaltaista hehkutusta.

  Joo, ei ole pakko lukea. Mutta hyppäävät silmille.

  Tuntuu että kokoajan on vaan mainos,mainos,mainos.. No, onneksi on niitä ´kivojakin´postauksia, siksihän tätä luenkin!

  Vastaa
  • Maj 26.9.2012

   Mutta kun tää ei ollut mainos…

   Vastaa
 13. milli 27.9.2012

  Lucky you! Ihana paita! Pakko kylläki avautua, sillä mulla nousee savu korvista, kun joka paikassa hehkutetaan nyt noita vaatteita. Eipä sillä, oisin minäki halunnut… Mies oli vauvanvahtivuorossa, että mä pääsin heti vip-ostoksille klo 19. Jatkoin ostamisen yrittämistä vauva sylissä, kun mies kyllästyi, klo 01.30 asti ilman tulosta. Mun viidestä tuotteesta sain nolla.Tuohonpa yhtälöön ei enää sovi aamuherätys shoppailemaan. Ärsyttää ihan sikana koko Lindex!!

  Vastaa
  • milli 27.9.2012

   Hei, mä en muuten tarkoittanut kohdistaa tätä mitenkään suhun. En edes tarkoittanut rivien välissä viitata mihinkään semmoiseen, että kivoja vaatteitaan ei sais hehkuttaa tai pukea tms. vain siksi, että mä en saanut omaani. Sori jos kuulosti siltä! Oli näin jälkikäteen luettuna aika huonosti muotoiltu, näköjään vois vaikka yrittää viikonloppuna saada vähän univelkoja vauvavalvomisilta kursittua pienemmiksi. Mua niin harmittaa, että edes kirjoitin tuon kommentin, sinne Lindexillehän kun pitäis purnata, kun heidän hommansa tökki, eikä toisen blogiin, joka ei todellakaan töki. Niin että kiitos ja anteeksi! Mä lupaan kommentoida seuraavan kerran vasta ajatuksen kanssa. Eli, öö, noin vuoden päästä, i hope.. ;)

   Vastaa
   • Maj 28.9.2012

    Voi apua, en mä tästä mieltäni pahoittanut :D Epähuomiossa pomppasin näihin vastaillessani sun kommentin ohi. Kaikki kato vaan halusivat epätoivoisesti palasen Missonia edullisesti itselleen eli mainoksen uhrit klikkailivat kilpaa siellä sivulla. Siksi se jumitti. No tiedän keneen ottaa yhteyttä, kun haluan luopua omasta perhospaidastani? :P

    Vastaa
    • Maj 28.9.2012

     ja tokaks toivottavasti kommentoit uudelleen, aikaisemmin kuin vuoden päästä ja kolmanneks, eiks sun pitäis olla nukkumassa, kuten munkin?

     Vastaa
 14. Piia 27.9.2012

  Vieläkin kyselen että mistä se vihreä takki on? :)

  Vastaa
  • Maj 27.9.2012

   Cubuksesta!

   Vastaa
 15. Anna-Maija 27.9.2012

  Kaunis paita! Tuohon paitaan kiinnitin ensimmäisenä huomion kun tuota mallistoa katselin.

  Vastaa
  • Maj 27.9.2012

   Niin teki vissiin aika moni muukin :P

   Vastaa
 16. Noora 27.9.2012

  Mua nauratti ihan hirvesti tuo luolamiehen pyllynleviämiskommentti. :D Okei, ei siinä ollut mitään hauskaa, mutta ajatus jostain karvaisesta sovinistisiasta lukemassa innoissaan sun blogia ja tsoomailmassa pyllyä saa mut hiukan tirskumaan. Ei välttämättä ihan blogin kohderyhmää, mutta eikös ole kiva kun sulla on kaikenlaisia lukijoita!

  Vastaa
  • Maj 27.9.2012

   No hmm. onhan se :S

   Vastaa
 17. Elmeri 27.9.2012

  Moi Maj!

  Jännää, jotenkin heti ekassa kuvassa pisti silmään, ettei paita ehkä ole ihan sun ominta tyyliä. Ja silti, se tekee susta mielettömän naisellisen ja kauniin näköisen ja sopii erittäin hyvin :) Oonkohan ihan väärässä, kun oon muodostanut blogin kautta (ihan ulkoisista asioista)kuvan, että olet todella naisellinen ulkomuodoltasi, mutta sun pukeutuminen ei ole kovin naisellista. Jännää… :D

  Vastaa
  • Maj 27.9.2012

   No mun pukeutuminen olisi kai naisellisempaa, jos olosuhteet antaisivat myöten. Lasten kanssa touhutessa kuitenkin näyttäisin typerältä kynähameessa ja koroissa, jos tiedä mitä tarkoitan? Useimmat kuvat minusta on otettu jostain sellaisesta tilanteesta, että me ollaan ulkoilemassa tms. Mutta en ole varma kyllä… voi olla, että naisellinen pukeutuminen merkitsee meille kahdelle eri asioita? Omistan aika jonkin verran mekkoja ja kivoja jakkuja, mutta harvoin pääsen käyttämään niitä :)

   Vastaa
 18. Maria 28.9.2012

  Ei ole helppoa blogata vipeltävän ja tarvitsevan vauvan sekä leikki-ikäisen hoidon lomassa. Kuten sanoit, nyt teidänkin perheessä on aika haastava ikäkausi menossa. Kyllä se ajan mittaan helpottaa :)! Itse joskus julkean tehdä postauksen lastenkin leikkien lomassa, vaikka samalla varsinkin vanhempi lapsista protestoisi äidin omaa hetkeä vastaan. Lasten nukkuessa olisi tarjolla kodinhuoltoa ja ruuanlaittoa sekä omaa tietokonevapaata aikaa yksin. Iltaisin taas voisi viettää aikaa miehen ja ystävien kanssa. Missä välissä siis blogata? Itse olen jättänyt muotiin liittyvät postaukset vallan väliin, kun en millään löydä hetkeä toteuttaa niitä. Yleensä kun lähden laittautuneena johonkin kotoa, en osaa vielä ajatella, että kamerakin pitäisi kaivaa ja saada itsensä tallennettua. Ajattelen, että bloggaaminen on luova ja inspiraatiotakin tarvitseva laji. Jotta arjen kerrostumia jaksaa tallentaa ja runosuonella on tilaa virrata, tarvitaan aimo annos innostusta ja energiaa sekä lukijoiden eteenpäinvievää kannustusta…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *