Olimme anopin kanssa tänä aamuna nauttimassa rauhallisesta kahvihetkestä Laukontorin kupeessa sellaisessa paikassa kuin Cafe & Salad Bar Sanna’sissa. Olen poikennut siellä silloin tällöin ja voin suositella muillekin, rattaiden kanssa mahtuu hyvin sisään ja salaatit ovat maistuvia. Tampereella on loppujen lopuksi tosi paljon kivoja kahviloita ym. ”paikkoja”, ne vaan täytyy ns. löytää. Vaikka ei tuo Sanna’s kovin piilossa ole, vaan ihan siinä Radio Kirppiksen vieressä.

Tällä kertaa nappasin ihan perinteisen ruisleivän, joka kävi parillan kautta. Kahvi tietty kermalla, nam.

 

Hyväntuulinen minä. Iloinen olen mm. siksi että sain juoda kahvini rauhassa <3

 

Siinä sitä olla möksötellään syksyisenä. Housut ja paitis on H&M:ltä, itseasiassa paitis on jo muutaman vuoden vanha, kuten moni muukin mun vaate, mikä on oikeastaan aika kiva huomata. Neule on Selectediltä.

 

 

Eipä muuta tällä kertaa, me jätettiin lasten kanssa videoterkut Magicpoksin Facebook-sivulle. Palaan taas pian sen eilisen tapaamisen tiimoilta + huomasin, että Spirit Storen arvonnan voittaja on edelleen julkaisematta…

 

-M

0 Comments

 1. Kata 13.10.2012

  Moi! Miten sun blogin löytää Naamakirjasta, ku hakukenttään laittamalla se ei syystä tai toisesta löydy? Tekniikka ei taida olla mun vahvin laji :)

  Vastaa
 2. Milia 13.10.2012

  Jotenkin ihana tunnelma näissä kuvissa. Ehkä syksyn ja anopin yhdistelmä on vain niin vastustamaton. :) Ja kahvilavinkki pitänee poimia heti käyttöön, kun ens viikon syyslomaa täällä Tampereella saa viettää.

  Vastaa
  • Maj 14.10.2012

   Heh, ehkäpä niin :) Samalla voit käydä tuolla Radio kirppiksellä ja sitten poiketa kahvilla Sanna’sissa :)

   Vastaa
 3. Kupunkasvattaja 13.10.2012

  Sulla on kyllä kiva blogi! Tuohon kenkäpstaukseen vielä palatakseni, minkä kokoiset Kids’ Crocband™ Gust Boot- saappaat Rebekalle hankit? Onko nuo ihan kunnon toppakengät?

  Itselläni myös kaksivuotias, hieman nuorempi kuin Rebekka, mutta en halua ostaa hänelle ”koppuraisi coretexejä” vaan jotkut miellyttävämmät talvikengät. Kuomat toki löytyy, mutta ne kun ei oikein vettä pidä ollenkaan. Yksi jalkaasiantuntia sanoi, että liian usein vanhemmat pukevat lapsilleen liian pieniä tai/ja jäykkiä kenkiä.

  Vastaa
  • Maj 14.10.2012

   No on ne ihan lämpimät, mutta ei kai ne ihan paukkupakkasille kuiteskaaan ole tarkoitettu? Rebekalla on C 8-koko, tilaa jää paksullekin villasukalle!

   Vastaa
 4. inkku 14.10.2012

  Voi miten ihana kahvio, olispa meilläkin!

  Vastaa
  • Maj 14.10.2012

   Niin, no tervetuloa vaan Tampereelle :)

   Vastaa
 5. Maija 15.10.2012

  I-HA-NA asu! Ihanat värit ja ihanan syksynen :)

  Vastaa
  • Maj 15.10.2012

   Voii, kiva kuulla tuollaista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *