Meidän lastenhuone kaipaa jotain pientä piristystä. Suosikki piirrettyni Totoron kanssa ollaan yhdessä mietiskelty, että mitä se olisi. Punainen väri kyllästyttää, joten ajattelin teettää uuden maton tuon punaharmaaraidallisen tilalle, siihen tulisi ainakin mintunvihreää, keltaista, harmaata ja valkoista. Myös pieni pöytä samoissa sävyissä tuoleineen olisi ihana, mutta minne ihmeeseen me sellainen mahdutettaisiin?  Lipastot ovat täynnä Samuelin ja Rebekan vaatteita ja lisäksi  Viivin kamat.  ja vähän muutakin sälää. Sänky on välttämätön, siinä mahtuu nukkumaan helposti kaikki kolme lasta, vaikka toistaiseksi pienin onkin meidän makkarissa… Meitä vaivaa selkeästi tilan puute (edelleen). Lokerikon tilalle haluaisin sellaiset seinää kiinnitetyt hyllyt, joissa olisi ovet. Niitä voisi olla ihan kattoon saakka. Päätetty kumminkin on, että punainen väri pois ja jotain muuta sitten tilalle, se nyt on ainakin varmaa.

 

-M

 

ps. Olkaa kuulolla, koska ajattelin palata vielä tänään, kivan arvonnan merkeissä ;)

 

0 Comments

 1. Nuska 10.10.2012

  Voi ihana mikä ponihäntä pikkutytöllä :)

  Vastaa
  • Maj 10.10.2012

   Niin, ihan tuommonen pieni töpsökkä!

   Vastaa
 2. Mari 10.10.2012

  Mun on pakko antaa sulle vähän toisenlaista näkökulmaa, mun ystävä asuu miehen ja 1v pojan kanssa noin 30 neliön yksiössä :). Ja aikovat sua vielä jokusen vuoden. Nää on niin asennekysymyksiä :).

  Vastaa
  • Maj 10.10.2012

   No meillä on 2+2 +1 ja koira… Joten oltaisko tasoissa? :D Ei ehkä ihan silti, mut melekei!

   Vastaa
  • Silja 13.10.2012

   Meitä on kans kaksi aikuista ja seitsenkuinen 36,5 neliön yksiössä, ja hyvin mahdutaan. Mutta ei se estä haaveilemasta lisätilasta. Aika moni ratkaisu tässä asunnossa on kompromissi: kyllä mä mielelläni ottaisin isomman ruokapöydän, lastenhuoneen ja vaikka meille aikuisillekin oman makkarin. Maltan myös odottaa hetkeä, jolloin ne saa, ja toivon saavani pitää muut edut, kuten Helsingin kantakaupungissa asumisen… Me ei todellakaan jäädä tähän ikuisiksi ajoiksi, mutta tässä tilanteessa tämä on meidän likipitäen ainoa vaihtoehto. Nää on asennekysymyksiä todellakin ;)

   Vastaa
 3. Mama D 10.10.2012

  Kattelin, etta on just ihanan varinen tuo lastenhuone ja niin tyylilla sisustettu, mutta just kuitenkin lapsille sopivaksi huoneeksi.

  Vastaa
  • Maj 10.10.2012

   Voi kiitos, mua jo vähän kyllästyttää, joten pientä muutosta on saatava aikaiseksi!

   Vastaa
 4. Katri 10.10.2012

  Nakkaat vaan Totoron köllöttelemään huoneeseen.. tosin tää ei ehkä ole pieni piristys :D

  https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/401562_364994026915043_1795538429_n.jpg

  Vastaa
  • Maj 10.10.2012

   ISO piristys, kiitti! Aika mahtava <3

   Vastaa
 5. retromoderni 10.10.2012

  Matto kuullostaa ihanalta. Mä kaipaisin kanssa jotain piristystä likan huoneeseen, musta-valkoraitainen tapetti ois raikasta tuon lila-vaaleanpunaisen tilalle ja pojalle haluisin kertotaulutapetin.

  Vastaa
  • Maj 10.10.2012

   no sit vaan tapetoimaan?

   Vastaa
   • retromoderni 10.10.2012

    ei tuo ukko oo järin innostunut ajatuksesta, ihme juttu ;)

    Vastaa
 6. ella 10.10.2012

  hei jos tarviit vinkkiä missä saisit teetettyä tosi edullisesti maton, niin voin kertoo, hervannassa pelipuiston seurakuntatalon tekstiilipaja tekee tilaustöitä!:)

  Vastaa
  • Maj 10.10.2012

   Kiitos :) Mä tiedänkin jo missä teetän sen maton, mutta ens kerralla ehkä!

   Vastaa
 7. vauhtipanda 11.10.2012

  Totoro on munkin suosikki! Ja joo, tiedän ton kyllästymisen tunteen. Järkeilin sen johtuvan siitä, kun äitiyslomalla on niin paljon kotona :) Oma äippälomani päättyi juuri, ja olen vaihdellut sen aikana verhoja, kunnostanut olkkarin pöydän ja seiniäkin on maalattu… Mattoidea kuulostaa hyvältä. Mites olis myös uusi verho? Joku laskossysteemi ja vaikka raikasta keltasta ja valkosta raitaa? Semmosta simppeliä teidän kotiin sopivaa tyyliä?

  Vastaa
  • Maj 11.10.2012

   joo, siitähän se johtuu. Töissä käydessä ei ehdi pohdiskelemaan mattoja tai verhoja, kunhan porskuttaa vain menemään. Ei sillä, että kotiäidit ehtisivät kauheasti lepäilemään ja rentoutumaan, mutta kuitenkin… Kotona tulee tosiaan oltua niin paljon, että alkaa kiinnittää kaikkeen huomiota :) Hyvä idea toi verho… Hankin ekaks sen maton ja katson, että miltä näyttää! :)

   Vastaa
 8. karkkii 11.10.2012

  Moikka! Oliko sun ammatti kosmetologi? Ootko suorittanut jotain muita tutkintoja? Olen itse miettinyt että opiskelisin kyseisen ammatin mutta mietin elääkö sillä/ voiko sillä elättää perheen? :) Olisi kiva jos voisit tehdä myös jonkinlaisen postauksen ammatista/työstäsi. :)

  Vastaa
 9. Emppu 11.10.2012

  Kurkkaappa tämä (tekaistu?) profiili, ei taida olla lupaa kuviesi julkaisuun.. :(

  http://www.facebook.com/people/Karoliina-Väärälä/100004163293825

  Vastaa
 10. Henna 11.10.2012

  Heippa!

  Oon käynyt blogiasi lukemassa kesästä asti kun oman esikoisen sain ja Tampereella asustelen.. :) kiitos mahtavasta blogista!

  Ajattelin ensimmäistä kertaa nyt kirjoittaa sillä Facebookissa kiertää joku juttu jostain tyypistä joka lisäillyt kuvia muiden lapsista ja väittää näitä omikseen. Kiinnostuneena kävin sivun katsomassa ja huomasin että sielä oli mm sinusta kuvia, joita tämä ihminen pitää ominaan/esiintyy kasvoillasi. Asiasta järkyttyneenä päätin tänne sinulle asian tuoda ilmi!

  T.henna a.

  Tässä linkki sivulle: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004163293825

  Vastaa
 11. anna 11.10.2012

  samaa olin tulossa kertomaan kun tuo ylläoleva…

  Vastaa
 12. Maria 13.10.2012

  Kvikin Mano-keittiökaapeista (vetimettomät valkoiset matat) saa ladottua vaikka koko seinän. Meillä on Manoa keittiössä ja myös olkkarin puolella rivi. Olen joskus bongannut sisutuslehdestä lastenhuoneen, jossa oli tosiaan 60×60 Manoa koko seinän edestä. Ja voihan oviin laittaa vaikka tarroja, jos valkoisuus alkaa tuntua liian kliiniseltä lastenhuoneessa.

  Oletko koskaan käynyt Taiteilijaseuran taidelanaamossa? Sieltä voisi löytyä joku kiva uusiin väreihin sopiva taulu lastenhuoneeseen :). Taulufriikkinä huomasin, että ”sänkyseinällä” olisi tyhjä pläntti :). Kuukausivuokrat ovat edullisia ja taulun voi myös lunastaa itselleen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *