Se fiilis, kun kävelee ulos kampaajalta onnistuneen operaation jälkeen. Oi, hyvältä tuoksuvat, kiiltävät ja kauniit hiukset. Tekisi mieli melkein lähteä siltä istumalta jonnekin, ihan vaan siksi, kun hiukset on niin kivasti . Olenko ainoa näiden fiiliksieni kanssa? Kävin tänään jälleen ystäväni Sinin ”operoitavana” Hair Artissa, Kuninkaankadulla (siinä Anttilaa vastapäätä, kävelykadulla).

 

Violetit Vanssit

Sinin tossut <3

 

Brio-lastenrattaat violetti

Oltiin toisen ystävän kanssa liikenteessä, ”lainasin” häneltä vaunuja ja tietty siellä nukuvaa suloista pientä pakkausta kuviin. Luumua ja marjapuuroa, niistä väreistä on verkkaritytön päivän asu tehty. Ennen en juurikaan pitänyt mistään violettiin päin vivahtavasta, mutta nyt olen sitten näköjään kääntänyt kelkkani ihan täysin. Saisin taas muuten pienen ”rikesakon”, kun olen laittanut verkkarit kaupungille, heheh.

 

Tällä kertaa värjättiin vaan tyvikasvu piiloon ja Sini taikoi mulle tuollaiset huolettomat laineet. Höpöteltiin kaikenlaista kuitenkin niin kauan, että ulkonakin oli jo ehtinyt tulla pimeää.

 

Ihanaa, tyvikasvu poissa, heti paljon raikkaampi fiilis. Mulla on lähtenyt hiuksia ihan mieletön määrä ja ohimoilla kasvaa vain sellaista ”babyhairia”… Kävin myös edellisen raskauden jälkeen tämän saman hiusrumban, mutta se ei tee siitä yhtään sen vähemmän ahdistavaa. Tuntuu ettei mitään jää jäljelle kun kylppärin lattia on vähän väliä täynnä mun hiuksia :/

 

 

Sini lupasi, että Ghd:llä tehdyt laineet ovat tallessa vielä huomennakin. Lempparikampaukseni on juuri tämmöinen, huolettomat laineet ja mukaan voisi yhdistää vaikka jotain pientä letityskikkaa tms. Ei liian laitettua.

 

Kerastase Stimuliste

Mukaan lähti muutama tuotekin. Kérastasen hiusten lähtöä ehkäisevä ja energiaa antava hoito. Mulla on ollut aikaisemminkin Kérastasen tuotteita ja olen ollut niihin kyllä tyytyväinen. Tätä tuotetta tulisi käyttää päivittäin 6 viikon ajan ja se levitettään hiuspohjaan jakaus jakaukselta. Ajattelin aloittaa heti huomenna!

 

Tangle Teezer matkaharja leopardikuviolla

Pinkin Tangle Teezerin kamuksi lähti tämä leopardikuvioinen matkaversio. Mulla kulkee aina harja laukussa, joten tämä on hyvä keksintö (ja aika söpökin vielä) :

)

Fudge Head Shine -kiiltosuihke

Tätä suhuteltiin tänään mun hiuksiin ja ihastuin heti ihan täysin tuotteeseen. Kyseessä on siis Fudgen Head Shine kiiltosuihke, joka tuoksuu tosi hyvälle ja tekee hiukset superkiiltäviksi.

 

Sellaiset setit tänään! Pääsin kiharapilveni kanssa niinkin eksoottiseen paikkaan kuin ruokakauppaan. Hitsi vie ;) Sini lupasi antaa teille kaikille Magicpoksin lukijoille normaalihintaisista kampaamopalveluista -15% ja tuotteista -10%! Jos luottokampaaja on hakusessa, niin suosittelen lämpimästi Siniä & Hair Artia, paikassa on leppoinen tunnelma ja asiantuntevaa palvelua! Yksi elämäni ihanimmista kampauksista on tehty Hair Artissa, tsekatkaapa tämä.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. tiina 4.10.2012

  Se on kyllä ihana tunne! Itse käyn ihan liian harvoin kampaajalla.. :0 Pakko ruveta käymään useammin, jo sen tunteen takia! :)

  Mistä tuo huivi on? Ihana!

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Niin, kyllähän se aina piristää :) Huivi on Biancosta :)

   Vastaa
 2. kalamuija 4.10.2012

  Joo on ihan hirveeta jos kampaaja on onnistunut ja sitten pitaa menna kotiin tekemaan arkisia askareita:( Hyvalta nayttaa sun alku vaatteidensuunnittelija uralla;) ps. yks mun asiakas olisi halunnut ostaa tyttarelleen (2,5v) haamupaidan ja kysyi asianomaisen mielipidetta niin tyttø oli kommentoinut etta ”pelattava” :) Ei siis edes pelottava vaan pelattava:) Jai siis tilaamatta. Mutta omalleni tilasin sen.. kun ei osaa viela itse kertoa onko pelottava vai ei;) Mutta siis tolla hyvalla tarkoitin sita, etta yritin tilata kummipojalle jumpsuitia joululahjaksi niin ainakin se koko oli loppu varastosta (toistaiseksi).

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Niin, kyllä vattihaiset (=hattivatit) melkein on pelottavampia :)

   Vastaa
 3. Samjuska 4.10.2012

  Aivan ihanat hiukset ja kauniin väriset :)! Tänään olen itsekkin menossa kampaajalle, mutta harmikseni minulla ei ole noin upeaa tukkaa niin kaipa se on pätkästävä jonkin sortin polkka.

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   No mullakin on tässä lisäkarvoja, joten älä harmittele :)

   Vastaa
 4. siirisofia 4.10.2012

  Missä vaiheessa sulla helpotti tuo hiustenlähtö ensimmäisen lapsen kohdalla? Minä olen myös ihan suruissani kun tukkaa tippuu lattioille niin kauheita määriä (poika 4,5 kk) ja hiuslaatu on myös ihmeellisen pörröinen, takkuinen ja vaikeasti hallittava. Täysimetän poitsua ja tämä hiustenlähtö alkoi reilut kaksi kuukautta sitten.

  Ei kyllä huomaa, että sinulla olisi ohentunut tukka, niin paksun ja upean näköinen! Mutta ei kai minustakaan sitä muut huomaa, oma fiilis vain on surkea kun hiuksia tippuu tuppoina pois.

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Mulla on pidennyksiä omien hiusten seassa, siksi et huomaa mitään. Muistaakseni hiukset tytön ollessa 8-9 kktta hiuksia ei enää lähtenyt, vaan ne alkoi kasvaa kohisten takaisin :)

   Vastaa
 5. Sanna 4.10.2012

  Ihanat hiukset! Mulla myös raskauden jälkeen semmosia katkenneita vauvahiuksia ohimolla jotka nousee todella kauniisti pystyyn koko ajan… Aaarg

  Pystyykö pitää päivisin hiuksia auki kun mä en pysty, vauvat repii mun hiuksia sylissä ollessaan ja etenkin jos saavat kii tuolta niskahiuksista nii ai ai.. Onks sul joku kukka vai eikö Samu vauva vaan kisko sun hiuksia :)

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   I feel you :) Mullakin on usein hiukset kotosalla sipaistu nutturalle tai jotain sellaista!

   Vastaa
 6. A-M 4.10.2012

  Hair Art oli minun kampaamo myös silloin, kun asuin Tampereella. Tykkäsin käydä siellä. On muuten yksi iso muutos sekin kun vaihtaa asuinpaikkakuntaa, että löytää itselleen uuden luottokampaajan.

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Totta turiset :)

   Vastaa
 7. Nipsu 4.10.2012

  Tuttua tuo hiustenlähtö…minä imetin nuorimmaista 6kk ikäiseksi, hiuksia lähti paljon, nyt aikaa lopetuksesta on mennyt n. reilu 2kk ja selvästi vähemmän lähtee enää hiusta pois. Ja ihanat babyhairit kasvaa pituutta, nyt ne sojottaa koko ajan pystyssä tuossa ohimolla…eikä varmasti pysy vaikka lakkaa laittais kuinka! :( Ostin minäkin sellaisen tangle teezerin ja tuntuu, että toimii! :) Mulla on nyt kans ärsyttävä tyvikasvu, vaaleassa hiuksessa vielä näkyy niin selvästi, olenkin ajatellut siirtyä hiljalleen lähemmäksi omaa väriä, jos tekis ensi kerralla paljon raitoja… :) Sulla on niin ihanan kuohkeat hiukset, ihan kade! :))

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Niin, oon kans miettinyt, että voisin raidoitella hiuksista vielä luonnollisemmat, mutta taas toisaalta pidän liukuvärjäyksestä… Hmmm…

   Vastaa
 8. Maria 4.10.2012

  Todella kauniina olet saanut pidettyä hiuksesi niiden lähdöstä huolimatta. Oli aikamoinen kriisi kun tyttäreni ollessa nelikuinen paksu pitkä tukkani lähti ihan tukottain. Sitten päädyin leikkaamaan polkkatukan, joka alkoi puolen vuoden kuluttua uudelleen tuuhenemaan. Viime syksynä kuitenkin halusin kokeilla lyhyttä tukkaa pitkästä aikaa, ja nyt taas kasvatan pitkää. Nyt lyhyen tukan kanssa en ole juuri hiusten lähtöä huomannut, paitsi tosiaan pientä tukkaa pukkaa hiusrajassa :D

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Niin, se hiusraja on niin hassun näkönen about 5 kk:n päästä :D

   Vastaa
 9. Milla 4.10.2012

  Ihanat hiukset, niin paksun ja terveen näköiset!! Kampaajalla tulee käytyä ihan liian harvoin, pitäis joskus vaan mennä johonkin ihanaan hiusten ”hoitopesuun” ja hiusten laittoon, niinku ulkomaillakin naiset ruukaa käydä :D

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   PITÄIS! Ja kampaukseen!

   Vastaa
 10. PikkuMy 4.10.2012

  Hiusten lähtö niin tuttujuttu… Onneks on mistä ottaa kun ei vaan kaikki lähde ;)

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Ei ne lähde. Vaikka järki sanoo, että tämä on ohi menevää niin samaan aikaan hoen ihan kauhuissani, että ”musta tulee kalju, musta tulee kalju”…. Pelkästään sen hiusmäärän näkeminen lattialla on ahdistava kokemus.

   Vastaa
 11. Pikkuäiti 4.10.2012

  Kaunis äiti vaikka verkkareissa:) Oulussa pukkaa niin paljon vettä, että tuulihousuilla ja kuoritakilla mennään koiran kans:)

  Mulla ei lähteny tukkaa juurikaan. Täysimetin 4 kk ja imettämisen poika päätti jättää 6 kk ikään tultaessa.

  Mun kampaaja (oma täti) kertoi ja huolehti, että kun lapsi 4 kk, alkaa hiukset tippua. (Suositteli koko raskauden ajan Sinkkiä monivitaaminin lisäksi mutta en ottanut.) Onneksi hiukset kuitenkin pysyivät.

  Voiskohan sinkin syönti nyt imettämisen jälkeen auttaa sinullakin hiuksia uudistumaan?

  Sulla on siltikin tosi terveen näköinen hiuspehko:)

  <3

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Vois varmasti. Ruokavaliosta pitäis muutenkin huolehtia, edes vähäsen… Tosin mun tilanteeseen on pian tulossa muutosta!

   Vastaa
 12. elppi 4.10.2012

  Hei kivat kollarit/verkkarit! Mistä ne on?

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Niket ne on, Sportiasta :)

   Vastaa
 13. jena 4.10.2012

  Ei se tukka oikeasti ”irtoa” raskauden jälkeen, vaan kun monilta lähtee raskausaikana paljon vähemän hiuksia kuin normaalisti, niin se tilanne tasoittuu raskauden jälkeen ja tuntuu että tukka lähtee valtavasti kun sitä lähtee 9kk:n edestä.. ja se ei tosiaan johdu imetyksestä, niiltäkin lähtee tukkaa, jotka eivät imetä. Tosin sitten jos tukka ei ole ”kukoistanut” paksuudellaan raskausaikana, ei sitä myöskään lähde runsaasti (imetti tai ei) raskauden jälkeen. Itsellä oli raskausaikana paksumpi tukka, jota piti pestäkin ehkä pari kertaa viikossa, mutta nyt on taas ohentunut entiselleen ja on pestävä päivittäin:/

  Ja eikös Majn ihana paksu tukka ole PIDENNYS? Siinä ei tosiaankaan kauheasti näy ulospäin raskauden jälkeen irtoavat hiukset, vaikka sen itse huomaisitkin;)

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Well, sanoivatpa oppaat mitä hyvänsä, niin ei mulla koskaan muulloin ole ollut ”kaljut” ohimot, kun imetyksen lopettamisen jälkeen, kunnes hiukset ovat jälleen kasvaneet takaisin.

   Vastaa
 14. huh! 4.10.2012

  No eihän tuo linkin pehko edes ole mikään kampaus! :O

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Ai, kiitos, tuohan oli kivasti sanottu!

   Vastaa
 15. Elina 4.10.2012

  Todella hieno tukka! Kivat nuo laineet, olen ajatellut itsekin kokeilla sellaisia… joskus sitten. Mullakin tällä hetkellä uudet hiukset ovat ruvenneet kasvamaan raskauden jäljiltä… ”nätisti” törröttää lyhyet hiukset otsalla :) Ja hassua, ensimmäisen lapsen jäljiltä olivat juuri ehtineet kasvaa normipituisiksi ja nyt sitten taas aloitetaan alusta :)

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Ihan sama meininki täällä, vähän turhauttavaa, vaikkakin pieni asia :)

   Vastaa
 16. Juulinen 4.10.2012

  Moiks!

  Hyvännäköiset on hiukset, oli niissä lisuketta tai ei. Näkee että oot kuitenkin hoitanut niitä suht huolella :) Ja tosiaan naisella raskauden aikaiset muutokset saa aikaan sen että kroppa käyttää energian mieluummin lapseen ja näin hormonit sitten hidastavat hiustenkasvua, eli hius jää tavallaan lepotilaan.

  Kun raskaus sitten päätyy synnytykseen, alkaa hormonitoiminta taas muuttumaan ja suuri osa lepovaiheen hiuksista putoaa pois. Määrä vaikuttaa pelottavalta, mutta se kuuluu asiaan ja on täysin normaalia. Tällöin olisi hyvä pitää huoli ravinnosta, nesteestä, ulkoilusta sekä siitä että saa levättyä tarpeeksi, jolloin uusi hius jaksaa sitten lähteä paremmin kasvamaan ja paikoilleen jääneet saavat tarpeeksi ravinteita.

  Eli kun kroppa voi hyvin, jaksaa päänahkakin taas ”huoltaa” hiusten kasvua :) Ja tosiaan syy miksi imetys vedetään tähän mukaan on siinä hormoneiden määrässä. Eli imetyksen ylläpitäminen voi pitää menkat poissa, jolloin lepotilakin voi jatkua pidempään, mutta valitettavasti hormonimuutoksen tullessa hiuksia alkaa lähtemään jokatapauksessa. Ja moni lopetteleekin imetystä nykyisin jo siinä 4-6kk iässä, minkä takia sitten puhutaan siitä että imetys veisi hiuksia vaikkei se pelkästään imetyksestä johdu, vaan tosiaan koko raskausajasta.

  Viisi kertaa itsekin tämän läpi käyneenä voin sanoa että hiukset kyllä alkavat taas kasvaa, vahvistuvat pikkuhiljaa ja monella voivat paremmin kuin aikaisemmin. Ja vinkiksi voisin sanoa odottaville äideille, että hiusten leikkaaminen viimeisten viikkojen aikana voi olla vikatikki, koska silloin hiukset näyttävät tuuheammilta jne. Mutta kun raskauskilot, hormonit ja muut villiintyvät synnytyksen jälkeen, voi tulos olla melko… mielenkiintoinen :D Eli harkiten tekemään muutoksia, jottei vauva-aika mene sitten pipo päässä kulkiessa.

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   ”Tällöin olisi hyvä pitää huoli ravinnosta, nesteestä, ulkoilusta sekä siitä että saa levättyä tarpeeksi, jolloin uusi hius jaksaa sitten lähteä paremmin kasvamaan ja paikoilleen jääneet saavat tarpeeksi ravinteita.” – totta! En juo tarpeeksi, syön aivan uskomattoman huonosti, nukun aivan liian vähän… Ulkoilen kyllä ehkä säännöllisesti, mutta en voi sanoa harrastavani säännöllisesti liikuntaa. Tähän kyllä on tulossa muutos pian! :)

   Vastaa
 17. Juulinen 4.10.2012

  Ja juu, uusi kasvuvaihe alkaa näkyä juurikin esim. ohimoilla sellaisena hentona ja uutena hiuksena, mikä tarkoittaa sitä että pahin sulkasato on jo yleensä ohi :) Joten kyllä se siitä pikkuhiljaa, milli milliltä kasvaa taas takaisin.

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Sulkakato, se mulla on! :)

   Vastaa
 18. emmusa 4.10.2012

  Heips,

  Onkos tuo Hair Artin tarjous voimassa kuinka pitkään? Itellä uusi parturi hakusessa ja olis aika loistava tilaisuus nyt testata tuo suosittelemasi paikka :)

  Vastaa
  • Maj 4.10.2012

   Apua, ei muuten ollut puhetta, veikkaisin kyllä, että lokakuuun ajan. Selvitän ja päivitän sitten postaukseenkin :) Hyvä kun kysyit!

   Vastaa
 19. Leisku 4.10.2012

  Heippa! Täytyy kyllä sanoa, että piti kyllä täysin paikkaansa, mitä ”väititkin” tuosta Hair artista. Sain aikoinaan täältä vinkin tuonne kampaamoon ja varasin n. viikko sitten ajan sinne, kuinka ollakaan juuri tänään vinkkasit vielä alennuksestakin ja tänään tosiaan illalla oli aika. Mukavaa ja asiantuntevaa palvelua, ihanat tuotteet (hiukset tuoksuvat ihan kookokselle ;) ) ja aika edullinen hintakin! Ja tietenkin tärkeimpänä kiva tukka! Ei voi siis kun kehua! Upea tukka sullakin :)

  Vastaa
  • Maj 5.10.2012

   Niin, mä olen tykännyt kyllä kovasti itse ja siksi uskallan muillekin täällä suositella :)

   Vastaa
 20. me 4.10.2012

  paljon toi hoitojuttu maksaa?

  Vastaa
  • Maj 5.10.2012

   46 eurooo!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *