Kuvat: http://ffffound.com ja http://weheartit.com/

”Tää on tavallinen talo viiskytluvulta 

Jossa ruoka tuoksuu kotiovelta 

Eteisessä kengät kolmen kokoiset

Mutta rakkaus ei asu täällä enää

Toinen valitsi hyvän levyn soittimeen

Toinen tapetin olohuoneeseen

Illallinen kahdelle kynttilöiden valossa

Silti rakkaus ei asu täällä enää

Silti rakkaus ei asu täällä enää

Käykää yhtä aikaa nukkumaan

Sanokaa ne kolme pientä sanaa

Jos on ovi raollaan 

Se pääsee palaamaan

Kolme pientä sanaa

Päivällä yhdessä perheenä kolmistaan

Illalla kaksi omissa nurkissaan

Kalpea ruudun valo kummankin kasvoilla

Koska rakkaus ei asu täällä enää…”

Anna Puu/Kolme Pientä Sanaa 

Kuulostaako tutulta? Pitäisköhän laittaa koneet/telkkari kiinni välillä? Istua kynttilän valossa? Ihmetellä yhdessä päivän tapahtumia? Unohtaa hetkeksi huoltotiimin arkinen aherrus? Halata silloin, kun hän sitä vähiten odottaa? Ostaa jokin pieni ylläri? Laittaa yhdessä hyvää ruokaa? Kuunnella toista ja olla oikeasti innostunut hänen omista jutuistaan? Keksiä jotain yhteistä tekemistä? Muistella miksi tässä nyt ollaan? Jättää jokin post-it lappunen, johon kirjoittaisi ne kolme pientä sanaa, jos niiden ääneen sanominen teettää hankaluuksia?

Kannattaa varmaan, ennen kuin se on liian myöhäistä <3

-Maj

0 Comments

 1. PikkuMy 15.10.2012

  Juuri näin se on <3 ihana teksti! Hyvä muistutus

  Vastaa
  • Maj 20.10.2012

   :) Sun kommentit ovat niin virkistäviä, ihana, että jaksat kiireen keskellä aina vierailla täälläkin :)

   Vastaa
 2. Milla 15.10.2012

  Pitäisi <3 <3 <3

  Vastaa
 3. Hansu 15.10.2012

  Hiljaa vedet kihoaa silmiin, kerääntyy kyyneleiksi… Osui ja upposi! <3

  Vastaa
 4. Miia 15.10.2012

  Olen kuunnellut tätä viime aikoina TODELLA paljon ja itkenyt…koska tämä nimenomaan osuu ja uppoaa. Ja kyllä, jotain pitäisi tehdä <3

  Vastaa
 5. Olmu 16.10.2012

  Pitää muuten paikkansa, todella osuvaa, huh.

  Mikäs muuten mahtaa olla tuo sinun tuolla Onnenovi postauksessa esiintyvä takki? Näyttää kovasti vahapintaiselta. Valehtelevatko silmäni vai onko se? :D Itse olen vahapintaista vettähylkivää nättiä takkia etsinyt jo vuoden päivät, ja jos tuo on sellanen niin olisi oikein mukava tietää, mistä noin hyvännäköisiä yksilöitä saa:) hihiih<3

  Vastaa
  • Maj 20.10.2012

   On se, ei sun silmät valehtele ;) Ostin tuon takin viime syksynä Zarasta :)

   Vastaa
 6. Oona 16.10.2012

  Pitäisi meidän kaikkien <3

  ennen jaksoin puunata runoja ja värssyjä miehelle. Nykyisin tulee vähemmän tehtyä yllätyksiä, mutta niitäkin silln tällöin :) telkkari on nykyisina aina iltaisin kiinni, takkatulen ääressä luetaan iltasatuja lapselle <3

  Vastaa
 7. Tintti 16.10.2012

  Pitäisi! Etenkin pienten lasten vanhempien pitäisi välillä muistaa olla vain kahdestaan, olla lähellä ja jutella. Kun keskittyy perheen pyörittämiseen ja olemaan äiti ja isi niin välillä unohtaa olla vaimo ja mies. Meillä tätä ainakin opetellaan koko ajan.

  Vastaa
 8. Tanja 16.10.2012

  Pitäisi ehdottomasti. Monesti illalla molemmat väsyneitä, mies töissä ja minä lasten kanssa päivät. Sitten illalla molemmat istahtaa koneelle, kunnes väsyttää ja on pakko mennä nukkumaan. Lisäks mies nukuu yleensä sohvalla, kun vauva heräilee öisin.. Kyllä tämä tästä, onneks isänpäivä on kohta, viimeistään sillon pitää keksiä vielä jotain ” erikoisempaa” kiitosta.

  Vastaa
 9. Silja 16.10.2012

  Mun mies oli järjestänyt mulle eilen aivan ihanan yllätys illan! Pojalle tuli hoitaja yön yli ja me suunnattiin kahdestaan mökille! Siellä odotti saunassa kaksi erilaista jalkakylpyä, hartiahieronta ja terassilla lasi kylmää roséa! Sisällä mökillä oli vielä ruokaa ja iltateet! :) Aamulla mies lähti töihin ja minä sain nukkua pitkään! Nyt taas jaksaa uudella energialla hoitaa pikkuista <3 ja kaikista jalkakylvyistä ja ruoista huolimatta, se toisen läsnäolo oli ehdottomasti parasta!

  Vastaa
  • Maj 16.10.2012

   Aivan tosi huikeeta <3 Ihana mies sulla!

   Vastaa
 10. Mama D 16.10.2012

  Kyllahan se miehena ja vaimona oleminen meinaa unohtua kun ollaan vaan aiti ja isa. Vaikka se suomalaiseen mieleen ja korvaan kuulostaakin small talk sanahelinalta, niin englantilainen ”I love youn” usein ja monta kertaa paivassa sanominen ja kuuleminen on ihanaa. Minusta se ei tee rakkaudentunnustuksesta sen vahemman merkityksellista, vaikka sen sanookin useimmin kun kerran vuodessa (taa on nyt ihan aarimaisyyteen vedetta suomalaisen miehen stereotypia. Tokkopa ne kaikki on semmosia). Hellitaan ja halitaan lahimmaisia ja paljon :)

  Vastaa
 11. kalamuija 16.10.2012

  Totta! Me taalla elettiin juuri viikko ilman konetta ja heti oli paljon parempi boogie. Tanaan hankittiin uusi kone ja huomasin heti etta toi koko ajan jaloissa haaraava vauvakin alkoi arsyttamaan kun olisi pitanyt saada pitkasta aikaa blogata jne. PItaisi heittaa koko kone metsaan;(

  ps. katso mun blogi… posti toi ihanan pehmean paketin viikonloppuna. taalla on pieni haamutytto:) Toi paita on oikeesti ihana:) Ja sopii hyvin niihin ruotsalaisten suunnittelemien sukkapoksyjen kanssa:)

  Vastaa
  • Maj 20.10.2012

   Kurkistin heti blogiisi luettuani kommenttisi, mutta tämä vastailu on jäänyt :( MUTTA IHANA pieni haamu siellä!!!

   Vastaa
 12. helia 16.10.2012

  Oi nämä kuvat on ihania! varsinkin tuo missä on nuo jalat ♥ jotenkin niin romanttinen. :) voih, mä ootan että mies tulee kotiin työmatkalta nii voin vähän helliä häntä ja sanoa ne kolme pientä sanaa vaikka tuhat kertaa♥ !

  Vastaa
 13. retromoderni 16.10.2012

  me otamme aina välillä irtioton kaksisteen, usein siihen liittyy Helsinki, hotelli, hyvää ruokaa ja mikä parasta vain me kaksi. Joka ilta kyllä olemme sohvalla röhnöttämässä, minä edessä, mies takana ja saman viltin alla, on sekin vaan jotain :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *