Virheellisesti sanoin aikaisemmassa postauksessa, että Spirit Storen korukilpailun voittaja arvottaisiin. Voittajaa ei arvottu, vaan valittiin Ideaparkin Spirit Store-myymälän toimesta. Vaikea oli kuulemma valinta, sillä teiltä tuli niin paljon hyviä kommentteja. Tuomaristomme kuitenkin kuvaili areeVin lähettämää kommenttia ”Piristäväksi, iloiseksi ja ei niin itsestäänselväksi kirjoitukseksi”.  Eli areeV kirjoitti näin:  ”Paras statement-koru on semmoinen, joka hymyilyttää, naurattaa ja vähän myös kummaksuttaa muita, ja pitää tietysti omistajansakin tyytyväisenä! Kannettava hymypommi!

Voittajalle lähtee palkinnoksi vapaavalintainen Spirit Items -koru! areeV otatko minuun mahdollisimman pian yhteyttä (magicpoks@gmail.com) niin kerron miten voit lunastaa palkintosi!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *