Aamulla katselin tuulessa tai oikeastaan melkein myrskyssä riutuvia puita ja ajattelin, että tänään me pysytellään vaan kotona neljän seinän sisällä. Toisin kävi, ennen yhtätoista oltiin jo kaupungilla lasten kanssa ja kotiin tultiin vasta nukkumaanmenoaikaan. Kyllä hyvien ystävien seura pelastaa sateisenkin päivän. vanha kunnon Koskari on muutes saanut raikkaamman ilmeen remontin myötä. Me käytiin syömässä ja shoppailtiin kaikenlaista pientä tarpeellista (ööö… skeittilauta? Stadiumin pussukka?). Lapsosetkin nukahtivat tuonne rattaisiin <3  Iltapäivä jatkui ystävien luona, keitettiin upouudella moccaamasterilla sumpit. Chillattiin, sen verran mitä vauvahoidolta ja Rebekan kälätykseltä pystyttiin. Jees, luulen, että tästä on hyvä aloittaa viikonloppu.

-Maj

0 Comments

  1. Mirkku 5.10.2012

    Yess!

    Vastaa
  2. Roxy=) 6.10.2012

    Onpas jotenkin hassua, että ollaan käymässä Tampereella ja tänään oltiin just Koskarissa ja siellä tuli mieleen, että sitähän saattais täällä Tampereella törmätä sattumalta teihinkin. Oltiin sitte oikeassa paikassa mutta päivän myöhässä. =D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *