Viikonlopun aikana ehdin käydä vähän kaappeja läpi, kun täällä oli apukäsiä (mummu) paikalla. Omaassa vaatekaapissani oli todella paha kaaos. Miksi mulla on 20 erilaista henkari-mallia? Miksi en osaa ostaa vieläkään itselleni sopivia vaatteita? Tai no siihen taidankin tietää syyn. Edellisen kerran ole käynyt vaatekaappiani läpi varmaan silloin kun oli raskaana. Käytin luonnollisesti vähän isompia vaatteita, myös synnytyksen jälkeen hankin vähän kaikenlaista, vaikka olisi kannattanut malttaa hetki. Nyt monet vaatteista on minulle liian isoja tai eivät muuten vain istu. Pari sinistä Ikean säkillistä vaatteita karsiutui pois kaapistani ja silti tilanne ei ole kovin hyvä. Kaappi on täynnä, mutta silti siellä on nihkeästi päälle pantavaa. Muutamia laitoin huuto.nettiin, mutta olisi ollut aivan liian iso homma kuvata kaikki kamat, joten loput lähtevät sitten kirpputorille.

 

 

Itselläni on vaatetanko (plus korit) ja yksi kaappi käytössä omille vaatteilleni. Lisäksi eteisessä on tilaa takeille ja jakuille. Täytyy varmaan karsia vielä ainakin kolmasosa tuolta tangolta. Tuo ihana Monkin neulekin(alimmaisessa kuvassa) on  liianiso ja aika uusi, mutta en tahtoisi luopua siitä, toisaalta… Olen toivoton :D Ja tarvitsen ison kasan samanlaisia ohuita ja hyviä henkareita? Onks mitään vinkkejä?

 

-M

 

0 Comments

 1. MiaMatleena 9.10.2012

  Tätä postausta katsoessa tuli mieleen, että pitäisi itsekin siivota vaatekaappi, kun se on kuin pommin jäljiltä…

  Ikean lasten ohuet henkarit (sellaiset värikäät) on ainakin hyvi, mutta ”oikeista” ,kapeista, muovisista henkareista en osaa sanoa. Ainakin ne olisi halpoja :) Itselläni on niitä ikean puisia ja ne on kyllä hyviä.

  http://miamatleena.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. karo 9.10.2012

  hei jos olet oikeasti valmiina luopumaan tuosta monkin neuleesta niin ostan sen mielelläni ! Olen himoinnut sitä jo vaikka kuinka kauan,mutta koska asun jyväskylässä , neuleen saaminen on jäänyt vain haaveilun tasolle. Netistäkään ei pysty tilaamaan kun ei ole luottokorttia :/

  Vastaa
  • Maj 9.10.2012

   no laita mulle mailia vaikka :)

   Vastaa
   • Minttu MAMI GO GO 9.10.2012

    Voi, olin jo kommenoimassa että neuleen kohtalo voisi olla tosi sotkuinen vaatehuone Alppilassa :-)

    Vastaa
    • Maj 11.10.2012

     No Minttu!! Sitä ei ole kukaan vielä ostanut, se vois muuttaa yhtä hyvin sunkin luo, jos oot sitä muutenkin harkinnut?!

     Vastaa
     • Minttu MAMI GO GO 12.4.2013

      Mä goglettelin henkareita ja päädyin heti tänne :D :D

      Mutta siis voiiiii, arvaatkos miten sydäntäni raastaa nyt kun näin tämän. Olen ollut tähän saakka siinä uskossa että vilatakki meni edelliselle kommentoijalle!


 3. Tiina 9.10.2012

  Tällainen vaatehuone olisi ihana. Kuvissa olevia henkareita sai ainakin jokin aika sitten Stokkalta. :)

  http://fotballfrue.no/?p=13251

  Vastaa
 4. Lyyli 9.10.2012

  vin vink Suosittelen lämpimästi myymään ison kasan vaatteita huutopakettina huutiksessa. Lisääminen on paljon nopeampaa kuin yksittäin myytävien. Kuvaan voi laittaa usemman vaatteen ja näin saa vaatteet helposti seuraavalle käyttäjälle. Kirpparille roidaamisessa ja pöydän siistimisessäkin on oma hommansa. Yleensä käy vielä niin että puolet saa kantaa sitten takaisin. Huutispaketti on vielä loistavan helpppo ja edullinenkin postitukseen.

  Vastaa
 5. Leisku 9.10.2012

  Heippa! Jos olet viemässä noita ihania vaatteitasi kirpparille, olisiko sun mahdollista ilmoittaa täällä kun olet vienyt ne ja tietty että mille kirpparille :) Mulla ihme kyllä olis vielä vähän tilaa vaatekaapissa!

  Vastaa
 6. SM 9.10.2012

  Olispa mullakin noin paljon tilaa omille vaatteille! Osa pyörii aina tuolinnojilla yms. kun ei mahdu enää kaappiin–

  Mutta hei, henkareista: ainakin jos käytetyt kelpaa, olen itse kysellyt Ideaparkin Marimekosta turhia. Joskus niitä siellä jaettiin, nyt ei ole ollut, mutta mielellään antavat niitä takahuoneesta vaikka kassillisen – uskoisin :-)

  Vastaa
 7. satu 9.10.2012

  Mielestäni Palaset-hengarit on parhaita. Myydään ainakin K-ryhmän isommissa kaupoissa. Löytyy mustina ja valkoisina (ja vissiin muissakin väreissä) ja samaan hengariin saa sekä housut että paidat, ei tarvi erikseen ostaa housuhengareita. Eivät ole vääntyileviä rimpuloita.

  Vastaa
  • Jenni 10.10.2012

   Samaa mieltä, palaset-henkarit ovat parhaita! Raskaampiinkaan vaatteisiin ei tule venymiä pyöristettyjen reunojen ansiosta, ja niissä voi huoletta kuivatakin vaatteet kun eivät värjää(kuten tummat puiset saattavat) tai jätä painaumia. Tämän lisäksi henkarit ovat tukevia ja kovin kestäviä. Suosittelen lämpimästi :)

   Ai niin, ja myös S-ryhmän kaupoissa muistan nähneeni, eli varmasti löydät omasi jos näihin päädyt! :)

   Vastaa
 8. Tiinanen 9.10.2012

  Mulla on täällä sama tilanne ja vaatekaappien tyhjennys on käynnissä. Oikeen harmittaa, kun synnytyksen jälkeen jämähdin muutamaksi kuukaudeksi kymmenen kilon ylimääräiseen painoon, mikä ei tuntunut lähtevän millään. No nyt ne suli parissa kuukaudessa pois! Ja kaappi täynnä aivan liian isoja vaatteita! Toisaalta taas jalka ei ole asettunut entiseen kokoonsa ja kaapissa oli useita pareja kenkiä, jotka eivät enää mene jalkaan.

  Sitten löytyy myös vaatteita entisen elämän ajoilta, kun ”tarvitsin” biletykseen mekkoja, kenkiä, koruja ja laukkuja. En tee kymmenillä bilemekoilla enää mitään, muutama riittää kattamaan tän hetkiset menot :)

  Mutta mulla on nyt tuon hävityksen suhteen hyvä flow päällä ja 2/3 kamoista on huutiksessa ja kirpparille menossa. Oli tullut säilöttyä kaapeissa sellaistakin, johon ei ollut mahtunut enää ennen raskauttakaan, mutta ei raaskinut luopua, kun oli maksanut niistä kolminumeroisia summia. Hölmöähän sellanen on :)

  Vastaa
 9. myy 9.10.2012

  Puhutaanko siis tuosta ihanasta musta valkoisesta neuleesta?

  Vastaa
 10. karita 9.10.2012

  Ikean puuhenkarit on ainakin omasta mielestä tosi kivannäköisiä ja ovat toistaiseksi pysyneet kasassakin ihan hyvin, en sitten tiedä luokitellaanko niitä kovin kapeiksi henkareiksi ! Hinta on ainakin ikean tapaan kohtuullinen :)

  Vastaa
 11. Hannele 9.10.2012

  Pesuloista saa usein niitä erittäin kapeita metallihenkareita. Omani hain SOLista huokeaan hintaan 25 snt/kpl, eikä vie juuri mitään tilaa kaapissa. Ainoa huono puoli noissa on, että ne saattaa repäistä herkkiin vaatteisiin reiän, jos tempaisee vaatteen kaapista vauhdilla…

  Vastaa
 12. Madde 9.10.2012

  Ihanan paljon sulla on kaappitilaa! Itsellä pysyy vaatekaappi ja lipasto siistinä, koska ei voi ostaa liikaa vaatteita kun ne eivät sitten oikeasti mahdu minnekään :D Siltikin aina kun käy vaatteita läpi tulee sieltä vastaan sellaisia joita ei ole käyttänyt pitkään aikaan ja joita sitten myyn huutonetissä :) Tavoitteena se, että joskus vielä kaappi olisi täynnä ainoastaan niitä wau-vaatteita, joita pystyisi yhdistelemään kaiken kanssa eli toisin sanoen toimiva vaatekaappi! Tsemppiä sulle vaatekaapin tyhjennykseen/siivoukseen :)

  Vastaa
 13. aniiri 9.10.2012

  Mä ostan sen! :-)

  Tarvitsisin kasvavan vauvamahan peitoksi isoja paitoja, neuleitakin näin talvea kohden.

  Vastaa
  • Maj 11.10.2012

   Laita mailia!?

   Vastaa
 14. Karoliina 9.10.2012

  jyskissä on hyviä ohuita muovihenkareita! itselläni on niitä paljon. http://www.jysk.fi/210/346/352/3973701/a/catalog

  Vastaa
 15. Jenni 9.10.2012

  Moi!

  Ikeasta saa tosi kapeita valkoisia henkareita, joissa sopivan loivasti pyöristetyt päät. Kerran löysin yhtä kapeita metallihenkareita Tarjoustalosta, ja niissä oli sellainen hyvä grippi, ettei topit tai suurikaula-aukkoiset paidat päässeet luiskahtamaan pois. Noh, niitä ei ole kyllä sen koommin löytynyt ja kyllä harmittaa.

  Vastaa
 16. Emmi 9.10.2012

  Mulla oli ennen puiset henkarit mutta kun kerran hätäpäissäni ostin muutaman ohuen samettipäällysteisen henkarin niin lähti puiset todella vikkelään suoraan kierrätykseen. Ensinnäkin tila tuplaantu kun henkarit on niin ohuet, mutta vielä parempi muutos on että ykskään vaate, neule tai liukkaat mekot tms, ei enää koskaan luisu alas henkareilta.

  Voi rauhassa repiä ne kaikki ärsyttävät narutkin pois koska ei tarvii enää roikottaa rytkyjä niitten varassa.

  Suosittelen varauksetta!

  Vastaa
 17. Juuli 10.10.2012

  Paljastatko mihin kirpparille ja milloin viet vaatteet? Ois kiva käyä kattoon, ku varmasti hyvää tavaraa myyt.

  Vastaa
  • Maj 11.10.2012

   En usko :)

   Vastaa
 18. I have to say that for the past couple of hours i have been hooked by the amazing posts on this website. Keep up the great work.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *