kohta1

Vastahan se tuli meille, pikkuraukkatomppeli eli Samppa. Ensimmäisessä kuvassa tuskailen tosissani jättimäisen mahan kanssa. Se pieni tuhiseva nyytti on muuten nykyään aikamoinen pojan viikari. Konttailee tavarat suussa menemään ja kiipeää joka paikkaan. Köpötteleekin varovaisesti kärryn avustuksella. Olen napsinut säännöllisesti kuvia Photo Boothilla ja tässä niitä nyt sitten on kollaasiin kasattuna. Kovin on isänsä näköinen poika, mutta yhtä eläväinen tapaus kuin minä.

Ihmisen ensimmäisenä elinvuotena, (jota myös vauvavuodeksi kutsutaan) tapahtuu niin paljon kaikenlaista. Toisaalta jotkut vaikeammat ajanjaksot tuntuvat pitkiltä, mutta jälkeenpäin kaikki onkin mennyt niin nopeasti. Aina kaikki sanoo tuota samaa, eikö totta? Sampalla on jäljellä vajaa kaksi (vauva)kuukautta synttäreihin <3 Taidan järjestää 1+ 3 kekkerit!

-Maj

 

ps. Kiitoksia runsaasta osallistumisesta edellisen postauksen Polarn O. Pyret-arvontaan ja juttuvinkkinne ovat kullanarvoisia, vielä ehtii helposti osallistumaan. Lueskelin toiveitanne ja ajattelin, että ensi viikon teemana täällä blogissa voisi olla pukeutuminen ja vaatteet. Olisko teidän mielestänne kivaa lukea yhden viikon ajan vain vaate/tyyli-aiheisia juttuja?

 

-Maj

0 Comments

 1. Zara 8.1.2013

  Vau, kuinka nätti oletkaan tuossa kuvassa jossa siniset silmät ovat päässeet esille :)

  Vastaa
 2. Newbie 8.1.2013

  Ihania kuvia! Musta olis kiva lukea sekalaisia juttuja pitkin viikkoa :) Kiitti kivasta blogista!

  Vastaa
 3. Eve 8.1.2013

  Ihanasti sinusta kyllä paistaa äidin ylpeys ja rakkaus :D

  Vastaa
 4. Josefiina 8.1.2013

  Kannatan tyyli viikkoa! :) valtavan suloinen kuvakollaasi

  Vastaa
 5. Nipsu 8.1.2013

  Idea kuulostaa kivalta! Meillä juhlitaan tytön 1v.synttäreitä lauantaina ja isoveljen 4v.kemut oli vuoden vaihteessa. Huh! Kevät meneekin rauhallisemmissa merkeissä. :) Ensimmäinen vuosi on tosiaan hujahtanut nopeasti ja vauhtia riittää meilläkin, tuntuu että tyttö on vielä nopeampi liikkeissään kuin poika aikoinaan, ehtii ihan jokapaikkaan ja tänään vielä oppi kiipeämään tuolille ja siitä pöydälle…kiva kolistella vitriinikaapin ovilla! :/

  Vastaa
 6. Bmbi 8.1.2013

  Mahtava idea tuo Photo Boothin käyttö. Täytyy heti tehdä samoin oman nyytin kanssa, kiitokset vinkistä :).

  Vastaa
 7. Ella 8.1.2013

  Hyvältä kuulostaa vaate/tyyli-aiheinen viikko! :)

  Vastaa
 8. Henssi 8.1.2013

  Ihania kuvia teistä! :) Hitsi kun aika menee nopeasti, tuntuu, kuin olisin vasta alkanut lukemaan tätä blogia, mutta paljastuikin, että oon lukenu tätä varmaan 1½ vuotta jo! Samppakin on jo niin iso:)

  Vastaa
 9. Taika 8.1.2013

  Kyllä mä ainakin lukisin viikon vaate-aiheisia postauksia, jos niissä olis myös lastenvaatteita :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *