Nyt kun lastenhuone on kondiksessa niin mun ja Miikan makkari näyttää tosi kolkolta ja laimealta. Ollaan ajateltu, että sitten kun saadaan tuo pinnasänky pois, niin laitetaan koko huone uusiksi. Mutta saadaankohan me pinnasänkyä tästä huoneesta ikinä pois? Siinä se on nököttänyt nyt kolme vuotta putkeen, aina vaan uutta tulokasta pukkaa, hahah :D Ei vaan, kyllä se olisi tarkoitus tämän nykyisen käyttäjänsä jälkeen laittaa varastoon tai eteenpäin. No, mitäpä se siinä nyt toisaalta haittaa, voisi huoneelle joka tapauksessa nyt vihdoinkin yrittää jotakin tehdä. Mulla ei ole tällä kertaa mitään ideaa eikä inspistä. Uudet valaisimet me tarvitaan niin kattoon kuin tuohon nykyisen ”tötterön” paikalle, ehkä molemmille omat yövalot? Maalia seiniin tietysti kans… Joojoo, mutta mistäs mä lähtisin liikkelle? Tila on aika ahdas, siellä on siis nyt kuvassa näkyvät kamat, Ikean jättimäinen Mongstad-peili ja Malm-lipasto. Peilikin saisi ehkä lähteä? Ja lipasto?

 

makkari1 makkari2 makkari3 makkari4

Pidän huoneen valoisuudesta. Huonekaluista, noh… oikeastaan vaan ainoastaan tästä taulusta.

 

Haluan silti pitää huoneen jokseenkin vaaleana. Auttakaa mua vähän? Mitä mä tekisin huoneelle? Jotain ideoita ja inspiraatiota tarvittaisiin? Toisaalta ainakin kalliimpien hankintojen pitäisi olla helposti muunneltavissa erilaisiin tiloihin, sillä muutto saattaa tulla yllättävän piankin ajankohtaiseksi?

Ja hei muistuttelisin vielä, että Suokon alekoodi on voimassa kuun loppuun eli torstaihin asti, jos mielitte silkkinauhaa, neon-juttuja tai muita koruja :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Hanna 28.1.2013

  Kivalta kuullostaa:) jos olette laittamassa ikean peiliä pois jossain kohti, olisin todella kiinnostunut ostamaan sen mikäli sitä myytte ;-)

  Vastaa
 2. vilppu 28.1.2013

  Me ostettiin juuri oma asunto enkä edelliseen vuokra asuntoon kehtanut juuri panostaa joten pähkäilen samoja asioita tällä hetkellä :) itse tykkään myös vaaleasta, mutta yritän mustalla luoda hieman dramatiikkaa sinne, toki ihan mustavalkosta en halua niin pitös vielä keksiä jokin sivuväri sinne, ehkä innostun jopa maalaaman yhden seinän :) teillä on kyllä silmää sisustamisessa, teidän olkkari ön upea :)

  Vastaa
 3. Ihanan valoisan näköinen huone. Mun mielestä kehystetyillä valokuvilla saa tosi paljon aina uutta ilmettä aikaan, vaikka mixaamalla erilaisia, samanvärisiä kehyksiä ja naulaamalla ne kollaasiksi seinälle tai vaan ripotellen ikkunalaudalle tms. Mutta mä oonkin valokuvahullu, se ei ehkä oo kaikkien juttu ;-)

  Vastaa
 4. sannnij 28.1.2013

  Jos olisin sinä, lähtisin liikkeelle nimenomaan tuosta taulusta. Esimerkiksi, taulun taustaväristä saisi seinään värin, koska se on suhteellisen luonnollinen, ja jos ei juuri tuo väri iske niin tsekkaa saman värin eri sävyt, tai juuri tuon sävyistä, mutta erivärissä (esim. jos tuo on hyvin vaalea okra, niin olisi joku hyvin vaalea taivaansininen), koska tuo sävy ei ainakaan hyppisi silmille.

  Pilvessä olevaa vaaleanpunaista voisi olla jossain ihan minimaalisesti, tai taulun taloissa on ainakin aivan mahtavia kuoseja, joita käyttää esim jonkun tuolin päällyksessä, päiväpeitteessä, tyynyissä. Sillä runsaista kuoseista tulee mielenkiintoinen huone ja kun värit pitävät harmonisina pysyy muukin huone tasapainossa.

  Muista myös, että lempivärin rinnalle sen vastaväri toimii aina.

  Ja nämä mielipiteet pohjautuvat tammerkosken lukion kuvataidelinjan opetukseen:D

  Vastaa
 5. sofia 28.1.2013

  valoisuus huoneessa on kiva, ylivalottuneet valokuvat jälleen ei.

  ei saa selvää.

  Vastaa
 6. elisa 28.1.2013

  Ehdottaisin jotain tummaa sekaan. Vaikka edes tyynyissä tai pienissä yksityiskohdissa, kuten valaisimissa. Tuo kivasti kontrastia, ei vie valoisuutta pois ja tuo valkoista esille kauniisti :)

  Vastaa
 7. Jopperi 29.1.2013

  Tämä ei suoranaisesti liity makuuhuoneen sisustukseen, mutta mitä kuuluu Tepolle? Sitä ei ole näkynyt pitkään aikaan. Huhuu!

  Vastaa
 8. maire 29.1.2013

  Itse nappailin ideoita täältä: http://www.sisustusblogi.fi/aihe/makuuhuone/

  Vastaa
 9. Meri 29.1.2013

  Tyhmä kommentti, Sofia. Miks jotku on noin negatiivisia? Ei kaiken tarvii olla täydellistä.

  Mutta asiaan…mä ehdottaisin teille sängynpäädyn hommaamista. Niitä raa käytettynä melko halvalla, jos sattuu löytyy mieleinen. Jostain syystä kuvien perusteella teijän asuntoa miettiessä tuli musta nahkanen sängynpääty mieleen..semmonen jossa ois upotetut napit semmoseen sohvatyyliin. Ja joku näyttävä tapetti yhelle seinälle? Tai esim harmaat seinät ja iso tyylikäs taulu ja romanttiset verhot. Kuulostaako kauheilta ideoilta? :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *