Käväsin taas Hair Artissa Sinin luona värjäyttämässä tyvikasvun piiloon. About kuukausi, ehkä vähän reilu on mulle sopiva värjäysväli, koska en vaan kestä sitä harmaata raitaa jakauksessani. Sitäpaitsi vaaleampi tyvikasvu saa hiukset näyttämään ohuemmilta, mielestäni se on paljon pahempi efekti mitä vaalennetun hiuksen tumma tyvikasvu. Sini hoiteli näppärästi tyvikasvut piiloon kun minä rönötin penkillä syöden maitorahkaani ja selaillen lehtiä. Ihanaa luksusta keskellä viikkoa.

 

ha1

Intona kuuntelen Siniltä infoa kaikista uusista tuotteista ja huomioni kiinnittyi joulukuussa markkinoille tulleisiin Kérastasen kultaisiin purnukoihin. ”Kaikkein arvokkaimmat öljyt korkeissa pitoisuuksissa luovat ainutlaatuisen ja hemmottelevan elämyksen kampaamossa ja kotona. Uusi 24 karaatin rituaali, joka on yhtä ylellinen kuin kulta puhtaimmillaan.”  Shampookylpy ja öljynaamio eivät ole tarkoitettu ihan päivittäiseen käyttöön vaan esim. kerran viikossa tehtävään luksuskäsittelyyn. Näyttää ja kuulostaa aika houkuttelevalta, sattuisiko kenellekään teistä olemaan näistä tuotteista mitään kokemuksia? Itselläni on useampi tuote Kérastaselta ja olen ollut niihin todella tyytyväinen.

 

ha2 ha3

Tangle Teezeriltä on myös tullut Aqua Splash-harja, joka on tarkoitettu erityisesti suihkussa käytettäväksi ja märille hiuksille. Itselläni on se tavallinen Tangle Teezer ja laukussani matkustaa myös leopardi-kuvioinen Compact Styler. En myöskään ollut aikaisemmin törmännyt missään Tigin Recharge ja Elasticate-sarjoihin. Testiin lähti Recharge-sarjan shampoo & hoitoaine, mutta epäilen vähän, että tuo shampoo saattaisi olla liian jämerää kamaa pidennyksille, se selvinnee piakoin…

 

-Maj

 

0 Comments

 1. M 11.1.2013

  Ihan pakko nyt kysyä, ku tuossa luki että toi uus tangle teezer aqua splash on tarkotettu märille hiuksille. Niin eikö se tavallinen sitte oo tarkotettu? :o

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Kyllähän sitä tavallistakin TT:tä voi käyttää suihkussa, tsekkaa alemmat kommentit!

   Vastaa
 2. Kissis 11.1.2013

  Noi Kerastaset on olleet mulla jemmassa jo pidemmän aikaa, pitäisi testailla. Tigejä olen käyttänyt ahkerasti joulukuusta asti, hyviä ovat molemmat. :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Kerropas sitten, että mitäs tykkäsit tuosta naamiosta!

   Vastaa
 3. Lasten matkassa 11.1.2013

  Tuo Tangle Teaser on kyllä minun hiusteni pelastus! Mutta mietin kanssa tuota, että eikö sitä ”normaalia” harjaa voi käyttää märille hiuksille?

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   EI mikään estä käyttämästä sitä tavallista harjaa suihkussa, sitä Aqua Splashia luonnehditaan näin ”Tangle Teezer Aqua Splash tarjoaa yksinoikeudella luistamatonta muotoilua ja ainutlaatuisen ”kuivaus jalat” hygieenian. Ontto rakenne mahdollistaa veden kulkeutumisen harjan lävitse. Erityisesti kehitetty käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä, Tangle Teezer Aqua Splas -harjoista on saatavana erilaisia ​​meren inspiroivia sävyjä, jotka sopivat jokaiseen mielentilaan”

   Vastaa
 4. Heippa kollega! :)

  Täytyy tunnustaa, että luin blogistasi joskus ajat sitten ensimmäisen kerran noista TT:stä ja ajattelin, että ei vain voi toimia, turhaa hypetystä. Meidän pikkuneidillä alkoi kuitenkin joulun alla olla kuontalo jo melkoisessa takussa, eikä pitkähköjä hiuksia enää erkkikään selvittänyt sillä pehmeällä vauvaharjalla.. Ostin tuo TT:n ja niin se vaan tehoaa! Päivittäin on kyllä edelleen tukka takussa, mutta tuolla sen sentään saa selville melko vähällä kiukulla. Vielä kun keksisi millä saisi yhden sietämään sitä, että tukka voisi välillä olla kiinnikin. Onko teillä Rebellä jotain erityisiä solkia tai ponnareita vai ihan tavallisia?

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Zaukki! Ole ovela ja osta my little pony-ponnareita eli poniponnareita :D Reben mielestä parasta hiusten laittamisessa (tai sen tekee siedettäväksi) on se, kun hän saa itse hakea harjan ja valita ponnarin, tosi siinä voi kestää aikaa, meillä on ehkä 50 ponnaria kulhossa! Niin, siis pelkkiä ponnareita meillä vain on käytössä.

   Vastaa
 5. . 13.1.2013

  Mitä eroa siinä nimenomaan suihkussa käytettävässä on? Olen ihan onnistuneesti käyttänyt sitä normaalia versiota suihkussa hoitoaineen kampaamiseen hiuksiin.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Mä en ole testannut sitä itse ollenkaan, mutta näin siitä kerrotaan ”Tangle Teezer Aqua Splash tarjoaa yksinoikeudella luistamatonta muotoilua ja ainutlaatuisen ”kuivaus jalat” hygieenian. Ontto rakenne mahdollistaa veden kulkeutumisen harjan lävitse. Erityisesti kehitetty käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä, Tangle Teezer Aqua Splas -harjoista on saatavana erilaisia ​​meren inspiroivia sävyjä, jotka sopivat jokaiseen mielentilaan.”

   Vastaa
 6. imlacking 30.1.2013

  Itselläni on tosiaan myös tuo is harja ja tykkään siitä tosi paljon ja sen lisäksi pinkki/musta matkaharja. Oon nähnyt noita Aqua splash -harjoja mm. Beautybayssa ja Asosilla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *