Sain tamperelaiselta kultasepänliikkeeltä, Suokolta, vinkin käydä tutustumassa heidän uudehkon verkkokaupan tarjontaan ja vähän valikoimassa lempparituotteitani sieltä. Löysin verkkokaupasta mm. paljon upeita kelloja ja samalla bongasin itselleni uusia merkkejäkin. Taidan olla jo hiukan kesäfiiliksillä, kun himoitsin erityisesti neonkeltaista Thomas Sabon Charm Club-ranneketta. Veikkaan, että ensi keväänä ja kesänä nähdään jälleen etenkin koruissa ja asusteissa paljon neon-värejä.

suokko1

1. Thomas Sabo Charm Club -rannekeet neonkeltaisena ja oranssina (19 euroa) 2. Thomas Sabo Charm Club – silkkinauhat voi kiinnittää hiuksiin, kaulaan tai ranteeseen (7,90 euroa) 3. Thomas Sabo Charm Club -riipukset Peeptoe/Pump (34 euroa)Best Mom (29 euroa) ja kirjainhelat (alk. 24 euroa). Riipuksia löytyy vaikka millä mitalla, muita suosikkejani olivat suloiset Soft Ice, Tennari, Sandal, Babyshoe ja Sunglasses. 4. Thomas Sabo Charm Club – logorengas on tarkoitettu käytettäväksi silkkinauhojen kanssa.

suokko2

Haluaisin itselleni klassisen ja hyvännäköisen peruskellon, joka toimisi hyvin sekä hopeisten ja kultaisten korujen kanssa. Miesten Tissot Automatic Chronograph -kellossa yhdistyy tyylikkyys ja sporttisuus, Miika varmasti pitäisi tästä. Tuo kello pitää vettä mm 200 metriin saakka, se on ruostumatonta terästä ja kellon lasi on safiiria. 5. Tissot Classic Dream Lady – naisten rannekello (210 euroa). 6. Tissot PRC 200 Automatic Chronograph – miesten rannekello (670 euroa).

 

suokko3

 

Selailin vielä kaikkia tuoteryhmiä ja bongasin muutamia kauniita koruja arkeen ja juhlaan, sellaisia, mitkä itse mielelläni kotiuttaisin. Kohdan 8. korvikset ovat kauniit ja simppelit, soveltuisivat loistavasti päivittäiseen käyttöön. 7. Thomas Sabo Sterling Silver Classic – kaulakoru (98 euroa), 8. Thomas Sabo Sterling Silver Seasonal – korvakorut (69 euroa), 9. Kalevala Koru Pore – hopearannekoru (alk. 116 euroa), 10. Pandora – hopeasormus (alk. 39 euroa).

 

Suokolta luvattiin teille Magicpoksin lukijoille myös vähän alennusta eli koodilla MAGICPOKS saatte 10% alennusta ostoksistanne 31.1.2013 saakka. Kaikki yli 50 euron hintaiset tilaukset saa ilman toimituskuluja. Käykäähän kurkkaamassa ja kertoilkaa ihmeessä, että mitä piditte näistä minun valitsemistani jutuista?  Onko meillä sama maku vai ei? Mä taidan jokatapauksessa kotiuttaa vähän neonia, mutta senhän te arvasittekin jo!

 

-Maj

 

ps. Mä oon tällä hetkellä junassa menossa Helsinkiin päin tai ehkäpä jo perillä!

0 Comments

 1. Mama D 16.1.2013

  Vaikka en neonvareihin yleensa ihastu, niin tuo sun valitsemat rannekkeet (1.) on aika kivan nakoisia.

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   No niiin on, ihan herkkuja!

   Vastaa
 2. inkku 16.1.2013

  9 on mun lemppari, mutta pitääpä illalla kurkkilla takemmin.

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   Je, se on kaunis!

   Vastaa
 3. Ruut 16.1.2013

  3 on sellanen mitä itse ”tarvitsisin” rannekoru jo löytyykin kyseiseltä merkiltä, mutta yhtään mitään siinä ei vielä roiku.. itse toki ottaisin vaikka R-kirjaimen :) ja noi neonvärit ei ainakaan vielä itseäni huokuta, saa nähdä joskus ;)

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   Osta se ”pehmis” kun se on vaan niiiiin söpö!

   Vastaa
 4. Sandy 16.1.2013

  Mitenkään juuri tähän postaukseen liittymättä, halusin vain tiedottaa, että sinulle on tunnustus blogissani. :)

  Vastaa
 5. Sandy 16.1.2013

  jaa niin, ja se osoitehan oli siis http://ladolcevitadisandy.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   Jaahas, selkkis!

   Vastaa
 6. Hanne 16.1.2013

  Olen aina luullut, että Suokolla on vain hirveen kalliita koruja ja timanttisormuksia. En ole tällaisena taviksena edes uskaltanut mennä liikkeeseen sisään, vaan olen tehnyt ostokseni muualla.

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   No ihan varmasti voit mennä liikkeeseen piipahtamaan tai ostoksethan voi helposti tehdä netissäkin :)

   Vastaa
 7. mirqable 16.1.2013

  ooh, toi 7 on ihana! muut ei kyl ihan kolahtanu mun makuun, mut omnomnomnom.. :D

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   Tuo numero seiska on tosiaan vähän erilainen kuin nuo muut korut :)

   Vastaa
 8. riina 16.1.2013

  Sullahan on jo yks klassinen ja hyvännäköinen kello siis se musta! ;) ei oo kyllä piiiiitkää aikaa näkyny sitä täällä blogissa? :o

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   On se musta CK:n kello aina välillä mulla käytössä, ei vaan ole silloin tullut napattua mitään kuvia :)

   Vastaa
 9. Sanna 17.1.2013

  9 on kiva! :)

  http://singwithstyle.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   Ysi tuntui olevan useamman mieleen, se on kyllä kaunis ja ajaton koru :)

   Vastaa
 10. suez 17.1.2013

  1. 8. ja 9. iskee ja kovvaa! :) asiasta viidenteen; ootko sukua Iholla-Sannille? Teidän kasvonpiirteissä ja silmissä on meikämamman mielestä paljon samaa! :D

  Vastaa
  • Maj 20.1.2013

   En ole mitään sukua Sannille, mutta Sanni on mun mielestä tosi kaunis :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *