lindexp lindext

Tarkastelin Lindexin verkkokaupan lastenvaatevalikoimaa ja ihastelin etenkin tyttöjen vaatteiden ihanan raikkaita värejä. Pienille pojillekin oli ihan kivoja juttuja, harmaat collegehousut ovat meillä aina tarpeellisia.  Ainakin tähän asti Lindexiltä ostetuissa lastenvaatteissa on mielestäni hinta ja laatu kohdanneet. Basic-bodeja olen ostellut Samuelille muutamia ja tietysti niitä pehmoisia pöksyjä. Nyt taidan klikata ostoskoriini ainakin nuo herkullisen väriset samistelu-legginsit, nam! Outletista löytyi Missoni for Lindex malliston tyttöjen pipo hintaan 2,95, Rebsullakin on sellainen ja sitä on pidetty kovasti. Miellyttääkö muuten kollaasiin keräämieni vaatteiden värimaailma teikäläisten silmää?

ps. Koitan vastailla mahdollisimman pian edellisten juttujen kommentteihin, kiitos niistä :)

-Maj

 

0 Comments

 1. Mama D 1.2.2013

  Lindex on ehdoton suosikkikauppa lastenvaatteiden ostoon. Suomenlomilla on aina pakko sinne paasta ja oon tilannut jopa kerran Englantiinkin nettikaupasta. HYvin loysi perille.

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   Hyvähyvä!

   Vastaa
 2. mira 1.2.2013

  Moi! Oon jo pidemmän aikaa blogiasi lukenut mutten kommentoinut, mutta nyt vihdoin ajattelin :) Kivoja vaatteita oot koonnnut kollaasiin, meillekin lähti lapsille tilaukseen nuo samistelulegginsit, tosi ihanat <3 Meillä tyttö 2v3kk ja poika 2kk :) Oon täältä ennenkin saanut tosi kivoja lasten pukeutumiseen, kiitoksia vaan. Aurinkoista päivää sulle Maj, tää blogi on kyllä monesti päivän piristys, samoja tunteita on itelläkin monesti lapsiperheen arjen asioissa.

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   Kiitoksia itsellesi Mira! Mukava kuulla, että olet saanut sepustuksestani inspistä :) Ja huippua, että jaksoit tulla sen tänne kommenttiboksiin kertomaan :)))

   Vastaa
 3. Minttu 7.2.2013

  Hih, Eviksellä on toi TYTTÖJEN kissapaita <3

  Vastaa
  • Maj 7.2.2013

   Elvis onkin maailman ihanin pieni kähäräpää, joka voi loistavasti käyttää tyttöjen kissapaitoja :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *