Nythän sitä voi jo pikkuhiljaa alkaa päivittämään meikkipussukaankin kevättä, vai mitä? Mun varpaankynsissä on ehkä puoli milliä vanhaa akkaa jäljellä… Tuli shoppailtua pari kynsilakkaa ja muutaman sain kuvausten kauttakin. Tekee mieli päästä testaileen uusia lakkoja, oisko siinä tarpeeksi porkkanaa, että saisin putsattua ne vanhat jämälakat pois ja loihdittua uudet tilalle? Uskoisin, että kyllä! Muutama muukin ihana tuote on löytänyt tiensä mun meikkipussiin kaupasta ja omista (romuvaraston) kätköistä.

 

kauneus1

3 x Nam! Etenkin tuo vaaleanpunainen. Tahdon pehmiskynnet? Tarvitseeko mun kirjoittaa tähän, että lakat on essien? Ei varmastikaan :D

kauneus2

Ihan uusi merkki mulle, testiin vaan!

 

kauneus8 kauneus3

Nudeen huulimeikkiin löytyi kiva huulipuna/700 nude delight, rajauskynä/046 natural & huulikiilto combo Rimmeliltä. Eikä kauheasti rastita edes lompakkoa.

 

kauneus4

Pohjustus ja kiillot Richer, Lusher & Pink Lemonade/MAC

 

kauneus5

Lumenen Natural Codesta löytyy herkullisen persikkaiset kiillot super-edullisesti! Olen omistanut aika monta kappaletta näitä molempia kiiltoja, ei niin hirmuisesti harmita, jos sattuu kadottamaan jonnekin…

 

kauneus6

Isadoran aurinkopuuteri/sävy 45 ja Lumenen aurinko- ja korostushohde. Olen ehtinyt testaamaan näitä vasta pari kertaa, mutta hyvältä vaikuttaa.

 

kauneus7

Yksi lemppareistani on Lumenen heleyttävä meikinpohjustusvoide, jota voi käyttää sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai siihen sekoitettuna.

 

kauneus9

Käytän ympäri vuoden poskille persikkaisen sävyistä poskipunaa, mutta se näyttää niin erityisen kauniilta kun saa vähän päivetystä kaveriksi. Poskipunat Make Up Store, sävyt coral lace ja must have(!). Kuvassa takana oleva tuote on MACin (Marine life) high-light puuteri.

 

Ja tänään ne kynsilakat ja jalkahoito! Mun on pakko saada sen verran irti itsestäni. Onko teistä kenelläkään ajankohtaista tuo meikkipussin päivitys vai eksyykö sinne liikaakin uutuuksia? Toivottavasti saitte inspistä näistä ja innostutte vaikka kokeilemaankin :) Kevättä kohti mennään koko ajan, kivaa maanantaita kaikille :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Anni 21.1.2013

  Juuri viikonloppuna sain vihdoin laitettua varpaankynnet, vanha lakka oli muistaakseni lokakuulta! mutta ehkä se ei näin talvella ole mikään katastrofi :) onko muuten tuo lumenen meikinpohjustusvoide punertavaa vai beigeä? tekisi mieli kokeilla..

  Vastaa
  • Maj 22.1.2013

   No pääasiahan on, että ne on nyt laitettu!! :D Se heleyttäjä on hmm…kullanhohtoista ja jokseenkin neutraalia, en osaa siis vastata!

   Vastaa
 2. Kaisa K. 21.1.2013

  Mun meikkipussi kaipaa niin kevätuudistuksia.. Juuri tommosta persikan väristä poskipunaa oon miettinyt ja sit uus nude huulipuna tarvis saada kun mun luotto huulipuna, huulipuna mitä käytän arkenakin sillon tällön, Lumenen Nature code (väri nude beige), hajos kun lipsu käsistä lattialle.. siinä ei oo enää kun tynkä jäljellä :( Kiitos Maj vinkeistä, oisko sulla hyvä puuterivinkkiä? Kannattaako irtopuuteri vai normipuuteri? Mulla on itellä nyt irtopuuteri, mut en oo ihan vakuuttunut siitä :)

  -Kaisa-

  Vastaa
  • Maj 22.1.2013

   No meikivoiteen kiinnittämiseen suosittelisin irtopuuteria, tosin kivipuuterinkin voi levittää kevyesti isolla sudilla ja se kulkee mukana kätevästi. Jos pidät Lumenesta, niin testaappas heidän väritön irtopuuteri?

   Vastaa
 3. emma 21.1.2013

  Tahdon kans essien lakkoja mutta ne on liian kalliita :/

  Vastaa
 4. Pauliina 21.1.2013

  Ihania keväisiä meikkejä! Pakko itsekin raikastaa meikkipussin sisältö :) Saisiko toivoa ”kevätmeikki” -videopostausta? ;)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2013

   Saat toivoa :) Katsotaan, ainakin pari videoo on tulossa!

   Vastaa
 5. Sylvia 21.1.2013

  Heippis! Kiitos vinkauksista, mutta olisko mahdollista saada vielä ripsarisuosikistasi tietoa? Päivitys todellakin tarttis tehdä ja aloittaisin jostain hyvästä kohtuuhintaisesta ripsarista. :) Kiitos!

  Vastaa
  • Maj 22.1.2013

   Max Factorilta löytyy mielestäni hinta/laatu-suhteeltaan superhyvät ripsarit!

   Vastaa
 6. Sarita 21.1.2013

  Hei mistä ostit noi Star Gazer kynsilakat? Ostin kyseisen merkin lakan pari vuotta sitten Lontoosta ja oli ihan paras.

  Vastaa
 7. Katja 22.1.2013

  Kiinnostuin noista Essien lakoista sen verran, että olisiko sinun mahdollista laittaa tähän vielä nuo sävyjen nimet, ainakin tuo kuvassa keskellä ja oikealla oleva vaaleanpunainen näyttävät kivan sävyisiltä!

  Vastaa
  • Maj 22.1.2013

   Sävyt vasemmalta oikealle: 62 laquered up, 17 muchi, muchi ja 20 lovie dovie.

   Vastaa
 8. Anu 22.1.2013

  Ihana tuo Essien vaaleanpunainen lakka. Onko muuten minkä niminen sävy?

  Vastaa
  • Maj 22.1.2013

   Sävy on ”lovie dovie” :)

   Vastaa
 9. jatta 22.1.2013

  Mun meikkipussiin tuntuu eksyvän vähän liiankin usein uutukaisia ja siksi ne ei enää meikkipussiin mahdukaan :D Ärsyttää kun ei oikein tiedä miten niitä kannattaisi säilyttää.

  Vastaa
 10. VSL 23.1.2013

  Ostin joskus tollasta neon-pinkkiä Star Gazer lakkaa ja huomasin baarissa, että se hohtaa uv-valossa sinisenä! :D

  Vastaa
 11. imlacking 30.1.2013

  Mä kuulin ensimmäisen kerran Star Gazerista joskus 2,5-3 vuotta sitten. Oon ostellut Star Gazerin luomivärejä ja pinkin kajaalin Jyväskylän Kinnuselta ja Jämsässä Vehkalassa on ollut Star Gazerin kynsilakkoja. Mulla on vihreä, oranssi ja musta lakka. Netistähän noita sais paljon halvemmalla, muttei oo netistä tullut tilattua.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *