Tämä  juttu alkakoon heti varoituksen sanalla… Päiväni on ollut lievästi sanottuna tosi sekava, joten tältä postaukseltakaan ei voi paljoa odottaa :D Juujuu, arkipäivä-juttujahan taidettiin eniten toivoa vai olikos se niin? Jokatapauksessa arjen ja juhlan menojani merkkailen tänä vuonna suloisilta More To Love!-blogin Mimmiltä ja Pepiltä saamaani kalenteriin. Lähiviikoille onkin kertynyt paljon menoja, kuten verhojen asennusta, helsinginreissua, kamun synttärit, treenitapaamisia ja treffejä. Mun on ihan pakko merkitä pienimmätkin jutut kalenteriin kun olen nykyään niin pehmopää, ihan hirvittää. Saatan kysellä samaa asiaa tunnin aikana kolme kertaa tyyliin ”Monelta sulla oli tänään treenit?” jne… Tärkeätkin asiat menee välillä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ihan tahtomattani.

 

ka1

Mimmin ja Pepin kalenterin ja kassin voi tilata täältä.

 

ka2

Kalenterissa on kivoja kohtia, yksi lemppareistani on kuukauden summaus, johon voi merkitä lempiviestin, lempihetken jne… Ehkä niitä on kiva sitten lueskella joskus myöhemmin. Tässä kuvassa on kohta ”Miten näet itsesi”. Taiteilin siihen piirrustuksen, miten näen itseni juuri tällä hetkellä.

 

ka3

Unelmia. Itse kirjoitin tähän kohtaan pieniä ja isoja asioita, joista haaveilen. Useimpiin listaamiini asioihin en silti välttämättä voi itse vaikuttaa. Yllättäen monet pienet jutut, joista haaveilen liittyvät kesään. Unelmoin mm. Laukontorin ”pikkumökin” lohitäytteisestä vohvelista, pitkistä keskusteluista viinilasin äärellä, kiireettömistä aamuista, pidemmästä pinnasta, keväisistä juoksulenkeistä, siististä vaatekaapista… Toivon myös, että oppisin tänä vuonna arvostamaan itseäni ja hyväksymään itseni juurikin tämmöisenä kuin olen. Se voisi olla vaikka uudenvuoden ”lupaukseni” siinä samalla, ei mielestäni ihan mikään helppo juttu.

 

ka4

Koko vuosi vielä edessä…

 

ka6

Rebekka ja Sam keksivät kauppaleikin ja keittiönjakkara toimi ilmeisesti kioskin luukkuna. Ei nuo nakerot tarvitse näköjää mitään muovihärdellikeittiöitä tai kioskeja, kun mielikuvitusta riittää vaikka muille jakaa.

 

ka7 ka8 ka9 ka10

”MÄ OTAN MAKSUKONEEN! ja sä ostat.” ”Koska sä oot veli-reipas ja mä paha kuningatar”

 

ka11

En tiedä riittivätkö pikkuveljen rahat pahan kuningattaren kiskurihintoihin :”)

 

ka12

 

Tähän pöytään ja tuoleille kaatui paljon maitoa, tippui puolet ruoka-annoksesta ja tuli yksi oksennus, hyvää ruokahalua kaikille! Myöhemmin tapahtui sata asiaa lisää ja yhden kerran kävin myös hakemassa pienemmän astianpesukoneesta.

– Siinäpä sitten arkea kaikille kerrakseen!

 

Näin kirjoitti Maj.

 

 

 

0 Comments

 1. inkku 10.1.2013

  Kuvissa kaikki näyttää niin IHANALTA!!!!! Jakssele sen sotkunki kanssa,

  kohta se helpottaa:) nimim. kokemusta on

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Mä jakselen. ps. ei ole vaihtoehtoja?

   Vastaa
 2. Niina 10.1.2013

  Oot ihan mielettömän ihana bloggaaja, tiesithän sen :) Suomen parhaimmistoa! Kirjoitat ihanan eläväisesti ja kuvat on niin ihania pikku pirpanoista :) Harvoin kommentoin, tuntuu etten osaa kirjottaa ajatuksiani järkevästi :D

  …Halusin kai sanoa vain, että tykkään blogistasi hirmuisesti!

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Enhän tienny, hahaha, taidat tykätä mun reality-meiningistä :D Kiitos kommentistasi, ihana!

   Vastaa
 3. Tanja 10.1.2013

  Voi kun noi lapset ovat söpöjä :)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Thänks Tanja <3

   Vastaa
 4. -hanna 10.1.2013

  Ai että mä nauroin tätä postausta lukiessani… ja sitten aloin miettimään, että saakohan nauraa?! Säm is the best, niin paras kuva ja teksti :) Tsemppiä arjen keskelle!!

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   No anna mennä vaan!

   Vastaa
 5. kalamuija 10.1.2013

  Mulla toi sama kalenteri ja tykkään.

  Ja paljon muutakin samaa.. kuten pehmeä pää tätä nykyä ja välillä eväät ja yrjöt pöydällä samaan aikaan! Voimia arkeen. Aikansa kutakin vai miten se sanotaan:)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Tuo kalenteri on niin symppis <3 Eväät ja yrjöt sulassa sovussa je, painetaan tukkaputkella eteenpäin :)

   Vastaa
 6. henni 10.1.2013

  kiitos kalenterivinkkauksesta, oli pakko laittaa itsekin tilausta menemään! ihan huippu! :)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Oi, kiva kuulla :)

   Vastaa
 7. mamma16012012 10.1.2013

  ihania kuvia, syökö samuel aina ilman paitaa tai alupaidalla ettei sotkisi, meillä nostan aina hihat ylös muttei sekään aina auta siis vaatteitaan sotkisi :)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Ei, sillä oli vaan jo kastunut paita ja housut tuossa vaiheessa niin pahasti, että otin ne kokonaan pois :P

   Vastaa
 8. Tinkerbell 10.1.2013

  Heh, hauskat leikit:) Meillä ei onneksi enää tapahdu niin paljon ruokapöydän ympärillä mutta muuten joskus ihmettelen että mistä nuo mun tytöt löytääkin ne kaikki kamat jotka kerään sitten illalla kun ovat jo tuutimassa:) Mun kallisarvoiset huivit palvelee niin nukkien peittoina kuin kotileikkien mattoina…Kiva kerätä niitä jostain sohvan alta pölyjen seasta;)

  Mut hei, nauti niin kauan kun pystyt, kohta ne on jo ylästeella:D

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Piilota ne paremmin, vaikka eipä se taida mitään auttaa :D

   Vastaa
 9. Mama D 10.1.2013

  Kaikin puoli niin ihana postaus. Kaoottinen arki on joskus just parhautta – taynna sydamensulattavia hetkia.

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Niin, onhan siinä sekin <3

   Vastaa
 10. ida 10.1.2013

  Älä koskaan lopeta bloggaamista!!! Oot niin ihana ja kaunis ihminen tai siltä ainakin täältä ruudun toiselta puolella vakuttaa:)Sinä jaksat aina postata ja postauksesi saavat minut hyvälle tuulelle:) Vaikka olen vasta luokio ikäinen ja meillä on ihan ihan erillainen elämä on kuitenkin tämä blogi yksi lemppareistani sillä siskoni 4v. ja 1v. tyttöt ovat meidän perheen luona paljon hoidossa ja joskus samaistun sinuun koska tuntuu siltä että minä teen juuri ne sata juttua:siivoan,syötän,leikin,viihdytän,komennan yms. ja äitini ja isäni vain ovat lepsuja isovanhempia vaikka kylläkin tykkään ihan hirmuisesti noista tytsyistä joskus vaan tuntuu ihanalta olla kaikessa rauhassa katsellen telkkua. Ja kaikki sympatiat sulle kun joudut/saat olla lapsien kanssa koko päivän mutta toivon että sinunkin päiviin mahtuu aina jotain mukavaa. Kiitos siis tästä blogista! keep calm and keep blogging!:D

  Vastaa
 11. Nipsu 10.1.2013

  Ihana postaus, tutun kuuloista…sotkut ja pehmeä pää. Mullakin on kaikki kalenterissa ylhäällä ettei pääse unohtumaan! :)

  Vastaa
 12. Veera 10.1.2013

  Kiitos taas tästä! Täällä myös yksi kahden lapsen äiti ja voin niin samaistua tuohon unohteluun ja kaikkeen muuhunkin. Ihanaa vertaistukea oli tämä teksti. Tsemppiä sinne :)

  Vastaa
 13. Kerttu 10.1.2013

  Heippa Maj! Mahtavaa arkea. erityisesti Samppa on tosi hauska näissä kuvissa <3

  Sinulle olisi haaste blogissani http://modernistikodikas.blogspot.fi :)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Thänks, kävin kurkkaamassa, pitääpä koittaa ottaa haaste vastaan!

   Vastaa
 14. Mimmi 10.1.2013

  Niin tutun kuuloista.. Raivostuttavan kyllästyttävän suloisen turvallista arkea. Meillä lapset 3.5v,2.1v ja 7kk joten ruokailut on enemmän ja vähemmän miellyttäviä. :) Jatka samaan malliin tätä bloggausta. On todella hienoa kun kerrot rehellisesti sotkuista ja lasten kanssa kommeltamisesta. Se antaa niin paljon enemmän kun siloittelu ja vieraskoreus! :)

  Vastaa
 15. Heluna 10.1.2013

  Pakko nyt kommentoida kans vaikka olen siinä yleensä niin huono. Oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa kun jostain ihme kautta googlen kuvahausta tänne kerran eksyin kun näin tutun näköisen naaman siellä. Itsekin siis Ykasta kotoisin :)

  Ja siis siksi oli pakko kommentoida kun olet myös mun mielestä tosi ihana bloggaaja. Itselläkin on kohta 4v tyttö ja 1v2kk poika joten niin tutun oloista tuo kaikki arkihässäkkä. Täältä saa myös kivoja vinkkejä. Tänään kokeilin kajaalia eri tyylillä kun inspiroiduin siitä edellisestä meikkipostauksesta. Kylläpäs olikin kivaa vaihtelua. Ja nyt kävin heti tilaamassa tuon kalenterin kun vaikutti niin mukavalta :)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Ihana, kiitos paljon :) Ihan mahtavaa jos olet saanut ideoita täältä! Jätäthän jatkossakin viestiä/kuulumisia kommenttiboksiin :)

   Vastaa
 16. Marmai 11.1.2013

  Tuo teidän poika näyttää vain ihan Voldemortilta. Varsinkin tuossa ekassa kuvassa, jossa on ruokalappu.

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Iiiks, varo vaan, ettei ”You-Know-Who” lue sun juttuja täältä!

   Vastaa
 17. sisi 11.1.2013

  tää oli mun suosikki postaus sulta ikinä!! oot ihana<3

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Haha, totuudet tiskiin vaa, eiks nii :P

   Vastaa
 18. Saara 13.1.2013

  sun blogi on ihan eri tyylinen kun muut seuraamani, mutta tykkään tästä ihan älyttömästi! oot ihana, jatka samaan malliin :-)

  Vastaa
  • Maj 13.1.2013

   Kiva kuulla, saanko udella, että olenko ainoa seuraamasi ns. perheellinen bloggaaja? :) Siksi ehkä erityylinen?

   Vastaa
 19. Sarahoo 3.10.2013

  Mistä on tuo ihana ruokalappu? Meillä on neidille haussa kivoja ruokalappuja nyt kun kiinteitä juuri aloitellaan!

  Vastaa
  • Maj 3.10.2013

   Moikka! Se on Marimekolta :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *