Täydellisen morsiuspuvun metsästys saattaa tuntua joko unelmien täyttymykseltä tai sitten painajaiselta, loputtomalta suolta. Ihmettelen, kun ihmiset kertovat ettei sopivaa pukua oikein löydy mistään. Mielestäni pukuja taas löytyy ihan liiaksikin ja saattaa jopa tulla valinnan vaikeus. Itse en ole varsinaisesti mikään ”häähullu”, en koskaan ole erityisemmin haaveillut häistä tai suunnittelut mielessäni millaiset häät tai puvun haluaisin. Tokin nyt kun se on ajankohtaista niin halusin löytää itselleni mahdollisimman kauniin ja ennen kaikkea oman näköisen puvun. Löysin oman pukuni Morsiusgalleriasta, jossa kävin pari kertaa sovittelemassa morsiuspukuja. Loppujen lopuksi valitsin sen puvun, mitä kokeilin ihan ensimmäisenä. Fiilis puvusta vaan varmistui, kun kokeilin toisenlaisiakin ja keskenään hyvin erityylisiä pukuja.

 

Morsiusgalleria hääpuku

Morsiusgalleriassa on 400 m2 täynnä pukuja ja asusteita. Mistä sitä oikein sitten aloittaisi? Kannattaa ehkä ottaa puhelin kauniiseen kätöseen ja varata sovitusaika.

 

morsiuspuku6

Parhaiten pääsee alkuun kun rauhassa kiertelee ja katselee. MG:ssä oli kätevä systeemi: mieluisimmat puvut on helppo merkitä pujottamalla ”merkkausrinkulan” pukujen henkareihin. Myyjä käy sitten noutamassa merkkaamasi suosikkipuvut sovitukseen.

morisiuspuku2 morsiusgalleria1

Sovittamalla se parhaiten selviää! Kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja huomaa mikä omalle kropalle käy parhaiten. Saattaa tulla yllätyksiäkin ;)

 

morsiusgalleria2

Useita mekoissa olevia yksityiskohtia voi muokata, siis joko poistaa tai lisätä. Mekkoa ei siis kannata hylätä jonkun epämieluisan blingbling-koristeen takia jos se on muuten tosi hyvä, sillä koristeen voi todennäköisesti irroittaa. Luulisin, että useimmille joudutaan kuitenkin koon (etenkin helman pituuden suhteen) jokatapauksessa tekemään pientä viilausta.

 

Hääpuku

Tässä kreikkalaishenkisessä mekossa oli aivan ihana ”statementkoruhenkinen” kaulus.

 

morsiuspuku11

…and here comes the bride! :D

Magicpoks hääpuku Magicpoks häät

Häämekoissa taitaa olla se juttu nyt vintage-henkiset puvut ja kauniit pitsikoristelut. Olkaimellisiakin pukuja löytyi niiden olkaimettomien seasta.

 

Magicpoks morsiuspuku

Yksityiskohtia löytyy laidasta laitaan. Irrotettavia vöitä kokeilin myös joidenkin mekkojen kanssa…

morsiuspuku8

Morsiusgalleriasta löytyy myös miesten releet joko omaksi tai vuokralle.

 

morsiuspuku9  morsiuspuku12 morsiuspuku13

Tämä kuvan mekko oli kaunis, jotenkin ihanan erilainen. Mutta ei, ei se kuitenkaan ollut se minun mekkoni. 

 

Haluan lämpimästi kiittää Morsiusgallerian ammattitaitoista ja ystävällistä henkilökuntaa. Sain superhyvää palvelua, eikä kukaan kertaakaan huokaillut vaikka sovittelin samoja pukuja oikeasti tosi monta kertaa. Nyt olen löytänyt omani, se odottelee vielä tovin liikkeessä ja siihen tullaan tekemään kavennuksia ja ehkä myös helmaa joudutaan vähän lyhentämään. Millainen muuten on teidän unelmienne morsiuspuku? Kuinka tärkeä teidän mielestä puku on asteikolla 1-10?  Onko puku vielä hakusessa? Tosi mielelläni lukisin teidän vinkkejänne ja kokemuksianne tästä aiheesta.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. SannaM 27.1.2013

  Minäkin valitsin aikanaan häihimme puvukseni sen ensimmäisen kokeilemani mekon :) Tosin sen jälkeen kokeilin monia, mutta mikään ei ollut mieleen. Hauska kuulla, että jollekin muulle käy samoin :) Mukavaa kevään odotusta sekä iso kiitos blogista, jossa näytetään arki sellaisena kuin se on ja sanotaan asiat niin kuin ne ovat :)

  Vastaa
 2. Tiina 27.1.2013

  Sulle kävis Mari tosi hyvin luonnonvalkoinen mekko :)

  Vastaa
  • Lil 28.1.2013

   Samaa mieltä! Tai ehkäpä joku aivan muukin väri kuin valkoinen… itse ajattelen et kun on lapsia jo, niin ”hassua” pukeutua valkoiseen. Hahah, tiedän, tää on vähän outoa :D Minulla ei siis ole mitään uskonnollista vakaumusta eikä mitään sellaista taustalla, ei todellakaan. Mut jotenkin pidän sitä ”prinsessameininkiä” siinä vaiheessa vähän outona, vaikkei mekko mikään kermakakku oliskaan. No juu, taidan itse olla tässä se outo…;) Mut jokainen tavallaan ja uskon et sun valitsema mekko on sulle just ihana! :)

   Vastaa
   • Maj 29.1.2013

    Hmm.. Tarkoitatko, että valkoinen mekko on jotenkin öööh niin neitseellinen, että jos on lapsia niin se ei sovi? Mä haluan ripauksen sitä prinsessameininkiä omaan hääpäivääni, mutta ymmärrän että se ei ole kaikkien juttu :)

    Vastaa
 3. Pikkuäiti 27.1.2013

  Kauniita hääpukuja <3 mutta valitsemaan varmasti ylitse muiden!!

  Meillä h-hetki viikon päästä!! Jännää. Juhlitaan pikku ukkeliksi 1 v synttärit ja samalla meidän häät.

  Itse tein villin vedon ja tilasin pukuni netistä.

  Tuli just mieleinen, sopiva ja yksinkertaisen kaunis.

  Olkaimet tulee käsivarsille ja muuten tosi simppeli mekko.

  Ihania postauksia ollut taas. Aina ei saa aikaiseksi kommentoida vaikka hymy huulilla lukee "kuulumisia". <3

  Vastaa
 4. Sofia 27.1.2013

  Ihana postaus :) Myös minä löysin pukuni Morsiusgalleriasta, tosin jo viime kesänä. Kävin kesällä sovittamassa puvun ja tiesin heti, että se on THE dress. Mutta hinta oli sen verran korkea, että odotin aleja edeltävään päivään, jolloin soitin liikkeeseen, että onkohan se puku vielä siellä – ja sehän oli. Niinpä kävin hakemassa kaunottaren itselleni aleaamuna:) Kyseessä on unelmapukuni, myöskin Sweetheart-malliston ivoryn värinen tea-length puku, yläosa kimallusta, korukivia, helmiä ja kirjailuja vyötärölle asti. Niiden wau-kenkien metsästys on vielä menossa. Onneksi on vielä puoli vuotta aikaa…Mulle puku on tärkeydessä 8, mutta kengät on 10, koska niihin käytän melkein yhtä paljon rahaa kuin pukuun. Ja niille tulee varmasti useampia käyttökertoja kuin mekolle!

  Vastaa
 5. Hennu 27.1.2013

  Minä kävin kahdessa eri liikkeessä sovittelemassa. Ensimmäisessä liikkeessä löysin ”oman tyylini” eli hoksasin sen, minkälainen mulle passaa. Löysin sieltä myös yhden sellaisen, josta otin tiedot ylös ja jätin sen vaihtoehdoksi takaraivoon. Halusin kuitenkin käydä vielä toisessa liikkeessä (jonka tiesin edullisemmaksi sijaintinsa vuoksi) ja siellä toisessa sitten kokeilin monia, joista yksikään ei ollut täydellinen. Kunnes myyjä näytti mekon, josta tiesin, että jos tämä vain on minulle koon puolesta sopiva, niin tämä se on! Ja mekkohan oli sopiva ja täydellinen ilman mitään korjauksia tai ompeluita :) Sain siis tämän ostamani mekon monta sataa euroa halvemmalla kuin olisin siitä ekasta liikkeestä saanut, vaikka toki kyseessä olikin eri mekot, mutta hyvin samantyyliset. Hyvä myyjä on kyllä kullanarvoinen hääpukua ostaessa! Suosittelen kaikille asioimista morsiuspukuliikkeessä :)

  Vastaa
 6. Eeka 27.1.2013

  Todella kauniita mekkoja! Mielestäni mekolla on väliä, ja sen pitää tuntua juuri oikealta. Itsekin varmasti sovittelisin miljoona kertaa samoja mekkoja varmistaakseni oikean valinnan! En ole vielä menossa naimisiin (enkä kihloissa, mutta pitkäaikaisessa parisuhteessa kylläkin), mutta uskon tietäväni, minkä mekon päälleni laitan jos/kun se päivä koittaa. Äitini on nimittäin säästänyt oman mekkonsa, joka on mielettömän kaunis ja ajaton. Ei siis mikään prinsessamekko, vaan siinä on kauniit hihat, v-kaula-aukko, se on tiukka vyötärön kohdalta ja laskeutuu kauniisti alas. Todella kaunis, ja tietysti tunnearvoa löytyy. Täydellisin mekko minulle :)

  Vastaa
 7. Amal 27.1.2013

  Kauniita pukuja olet sovitellut:) Itselleni kävi niin, etten löytänyt liikkeistä mitään mieleistä, joten päädyin pari vuotta sitten teettämään pukuni. Puku on mielestäni siinä mielessä tärkeä, että morsiammen tulee itse olla tyytyväinen siihen, mitä päällensä laittaa, jotta voi tuntea itsensä kauniiksi ja nauttia päivästä!

  Vastaa
 8. Emmi L. 27.1.2013

  Mun ongelma pukujen kanssa aikanaan oli se, että olisin halunnut puvun jossa ei ole laahusta, mutta en löytänyt yhtäkään mistään kaupasta. Niinpä päädyin tilaamaan puvun netistä, ja se oli onneksi tosi sopiva, mitä nyt vähän käytin räätälöitävänä ompelijalla :) Ja tiesin jo alun alkaen etten halua laittaa valkoista pukua, kun se vie kaiken värin musta, joten päädyin ruskeaan pukuun ja oon edelleen tosi tyytyväinen, että niin tein :)

  Vastaa
 9. Mama D 27.1.2013

  Tulet olemaan kylla kuvankaunis morsian. Ei ole valitettavasti mitaan vinkkeja puvun suhteen. Omat hääni olivat sen verran erikoisemmasta paasta, etta en edes kaynyt sovittamassa edes huvin vuoksi haapukuja. Jouduin pari mekko kuitenkin tilaamaan ja palauttamaan ennen kuin se sopiva loyty ja mekko maksoi noin 70 euron tienoilla ja oli musta satiinityylinen fiftarimekko. Puku ei minulle merkannut ihan hirveana, eika muutenkaan ylellisyys haissa. Enemmankin mukavuus ja rento meininki, johon ei tarvinnut paljon rahaa laittaa.

  Vastaa
 10. Maikki 27.1.2013

  Mä olin aina haaveillut että sitten joskus kun menen naimisiin niin ostan ihan varmasti liehuvan ja keveän sifonki-mekon.

  No, kuinka sitten kävikään.

  Onneksi sovitin pukuja laidasta laitaan, niin niitä tylliunelmia kuin erittäin yksinkertaisiakin pukuja.

  Loppujen lopuksi ostin puvun jota sovitin ensimmäisenä. Pukuni on kapea vanhanajan pitsinen puku ihan pienillä hihoilla. Kaula-aukko on v:n muotoinen niin edestä kuin takaakin.

  Ihanaihana mekko, rakastan sitä vieläkin!

  Enkä suostu sitä myymään vaikka maksettiinkin siitä ihan liikaa….toiveissa olisi että joskus tulevaisuudessa joku sukuni pikkuisista tytöistä haluaisi käyttää sitä hääpukunaan :)

  Vastaa
 11. Elena 27.1.2013

  Minä astelin kolme vuotta sitten unelmieni hääpuvussa, joka oli myös ensimmäinen sovittamani mekko. :D Se oli tosin ostaessa liian pieni, joten tiukka dieetti alkoi heti ja paino putosikin 8kg häihin mennessä. :) Ja mekko oli sitten sopiva <3

  Pukuni oli hopeanhohtoisen valkoinen pitsillä ja helmillä koristeltu klassinen a-linjainen hihaton, mutta onneksi paksuhkoin olkaimin varustettu mekko, jonka valmistaja oli brittiläinen Ellis Bridals. Sain sen -60% alennuksella n. 700 eurolla ja en olisi voinut olla tyytyväisempi. Tunsin tosiaan siinä oloni aivan prinsessaksi. :)

  Vastaa
 12. Marika 27.1.2013

  Valitsematta on vielä. :) Se on totta, että puvun mallin kanssa voi tulla yllätyksiä. Itse olen aina ihastellut muiden merenneitomallisia pukuja, mutta itselle sellainen ei sopinut lainkaan! Yllättäen näytinkin parhaalta siinä vähän muhkeammassa helmassa. Eli sen suuntaista haetaan, kuitenkin hillittynä ja yksinkertaisena, ei kermakakkua kuitenkaan. ;)

  Sovittamassa olen käynty vain kerran. Myyjä oli niin kyllästyneen oloinen, että tapahtuma vei hääinnon pitkäksi aikaa… Tuli vain tympeä olo koko häitä kohtaan. En siis ole erityisen hääintoileva muutenkaan, mutta mekon, jossa tunnen itseni kauniiksi, haluaisin kuitenkin. Tällä hetkellä kerätään siis rohkeutta uuteen sovitukseen.

  Vastaa
 13. sisi 27.1.2013

  oooo miten nätti oot!! valitsitko siis tuon vasemman puoleisen vai minkä? kaikki näyttää kyllä hyvältä sun päällä!!:)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Oi kiitos Sisi, voin paljastaa, että mikään näistä ei ole se mun mekko :)

   Vastaa
 14. Nipsu 27.1.2013

  Minä teetin oman hääpukuni 5vuotta sitten ulkomailla asuessani siellä, sovittelin Suomen lomalla muutamia eri malleja oman tyylini löytämiseksi ja selasin paljon nettikuvia puvuista. Sitten se oma löytyi…teetätin puvun, jonka helma oli polveen (ei siis perinteinen pitkä malli) ja yläosassa paljon kirjailua ja koristekiviä käsin ommeltuna. Todella kaunis ja omannäköiseni puku. <3 Häitä kun sitten tanssittiin Suomessa, niin puku keräsi paljon kehuja ja ihastelua. Maksoihan puvun teettäminen sielläkin, mutta Suomessa se olisi ollut taatusti satoja euroja enemmän. Kengät löytyivät sattumalta hääliikkeestä Helsingistä lomareissulla, oma pieni jalkani on vielä ongelmallinen, kun pieniä kokoja ei juurikaan ole jäljellä…värjäytin sitten ne mustiksi häiden jälkeen niin saivat lisäkäyttöä….

  Vastaa
 15. Hoo 27.1.2013

  Minä selasin monia hääpukuja netistä ja loin itselleni listaa vaatimuksista: pitsiä,tyköistuvaa,ehdottomasti olkaimet (mahdollisesti hihat),luonnonvalkoinen,vintagehenkinen ja joku ”juttu”. Löysin vaatimuksiin sopivan lyhyen ja aidon vintagepuvun Etsystä ja puku sekä postikulut Suomeen maksoi yhteensä 45€!! Jotain kavennuksia pukuun täytyy ompelijalla teettää,mutta tämä oli ensimmäinen ja ainoa hääpuku jota kokeilin ja ensi talvena astelen siinä alttarille :)

  Vastaa
 16. Maira 27.1.2013

  Minäkin otin ensimmäisen sovittamani =) En halunnut perinteistä prinsessamekkoa, joten suunnistimme Koskikeskuksen yläkertaan juhlapukuliikkeeseen. Sieltä ensisovittamalla satasen hintaan mahtava ”kirkkaan”violetti olkaimeton puku, yläosa helmikirjailua :)

  Vastaa
 17. Linni 27.1.2013

  Minäkin päädyin ihan ensimmäiseen morsiuspukuun, mitä ikinä olin sovittanut–enkä sen jälkeenkään sovittanut yhtään. :) Mutta jotta voi olla noinkin varma, olin kyllä päättänyt etukäteen tietyt jutut, joita haluan puvulta.

  Kaunis se oli ja on yhä. Tippaakaan ei kaduta, etten sovittanut muunlaisia.

  Vastaa
 18. Sandy 27.1.2013

  Olisitko halukas raottamaan salaisuuden verhoa häiden suhteen enemmänkin ja tekemään vaikka oman postauksen aiheesta? Kuinka kauan häihin on matkaa, tuleeko isot häät, millä mallilla järjestelyt ovat jne.? Itsellä olisi tarkoitus olla vihitty rouva kesäkuun loppuun mennessä, mutta kun en osaa edes päättää sitä, lompsitaanko vain pikapikaa maistraattiin, vai pitäisikö nyt sitten kuitenkin järjestää jotain isompaa. Kohta vaan päättyy aikakin, mikäli mielii jotain järjestää…

  Vastaa
 19. retromoderni 27.1.2013

  Täällä Maj : D http://retromoderni.blogspot.fi/2011/07/haapaiva.html

  Vastaa
  • Maj 27.1.2013

   Je, no nyt näyttäis vähän oikeammalta! Kyl siinä edellisessäkin linkissä oli jotain valkoista mutta… Sun puku näyttää yksinkertaisen tyylikkäältä, mutta siinä on se juttu! Tosin eihän tuosta kuvasta ihan hirmuisesti näe…

   Vastaa
 20. tiu 27.1.2013

  Ihania mekkoja, ja se mieleisesi on varmasti tosi ihana myös.

  Jos minä joskus pääsisin naimisiin, niin haluaisin jonkun ihanan valkoisen mekon, mutta lyhyellä helmalla. <3

  Tosin tuskin tässä naimisiin ollaan menossa vielä moneen vuoteen.

  Vastaa
 21. Eloise 27.1.2013

  Voin kertoo, että hääpuvun löytämisen ongelma voi liittyä esimerkiksi siihen että ”sulla on kuule ihan eri kokoo noi ylä- ja alaosa”. Näin arvioi eräskin tamperelaisen hääpukuliikkeen myyjä..öö..kohta 7 vuotta sitten, kun itse etsin hääpukua (apua, voiko siitä olla noin kauan?)! Tuo oli yksi syy, miksi päädyin teettämään ihan oman kokoiseni, täydellisen, häämekon.

  Vastaa
 22. Emmi 28.1.2013

  Tuo ”statementpuku” on yksi kauneimmista KOSKAAN näkemistäni puvuista!! Niin massasta erottuva ja sinulla on niin kauniit piirteet, kaikki eivät pystyisi sitä kantamaan! Vautsi :)

  Vastaa
  • MouMou 28.1.2013

   Piti tulla sanomaan samaa! Mieletön mekko, vaikka ei ”se oikea” ollutkaan. :)

   Vastaa
   • Maj 29.1.2013

    Se on tosi kaunis mekko, mutta halusin kuitenkin hiukan klassisemman vaihtoehdon, mutta juurikin tuo mekko olisi täydellinen esim. rentoihin rantahäihin… Hiekkaa ja paljaat varpaat <3

    Vastaa
 23. Fiipi 28.1.2013

  Sinusta tulee kyllä superkaunis morsian!

  En usko että menen välttämättä koskaan naimisiin. Mutta on mulla silti hääkengät jo mielessä, no tottakai kengät pitää olla juhliin kuin juhliin valmiina! Minna Parikan valkoiset kiiltonahka Raquelit <3 Kosintaa odotellessa :D

  Vastaa
 24. Hii 28.1.2013

  Wau! :) Mää illalla jo tätä postausta kävin kattoo ja nyt oli pakko tulla uudestaa :) Ihania pukuja!!! Itselläni on puku vielä löytämättä. Haluasin sellainen ”merenneito” tyylisen, eli joka laskeutuu lanteiden seudulta. Sellainen sinullekkin sopisi ;) Uskon, että pukusi on todella ihana ja kannat sitä kauniisti. Lisää hää juttuja Kiitos :) kutsuista ym.. Itse odottelen kutsuja painosta.. Muutenkin olen tykännyt lukea blokiasi.

  Vastaa
 25. Me 28.1.2013

  Puku on tärkeä!

  Minusta valitseminen on todella vaikeaa. Ensin olin sitä mieltä, että että kreikkalaishenkinen laskostettu puku olisi ihana, mutta nyt olen alkanut haaveilla muhkeammasta helmasta..saa nähdä mihin päädyn.

  Toinen ongelma valitsemisessa on se, ettei pukuliikkeissä ole juurikaan isompia kokoja. Vain muutama hassu puku löytyy yli 40 kokoisille :(

  Vastaa
 26. Maian 28.1.2013

  Oij Maj, susta tulee niin järjettömän kaunis morsian!!! <3

  Täälläkin erittäin positiiviset kokemukset Morsiusgalleriasta, josta hankin oman pukuni viime toukokuisiin häihimme. Kokeilin itsekin aika monia pukuja (ehkä yhteensä 10-15 kpl), mutta yksi aiheutti ensin pukukopissa itselle ja sen jälkeen verhon takana odottavalle makutuomaristolle "OOOOOOHHH ihana!!" -reaktion. Kokeilin sen jälkeen vielä muutamia pukuja mutta mikään ei ollut yhtä hyvä kuin SE puku. Eli mun kohdalla ainakin meni niin, että tiesin tasan tarkkaan mikä on se oikea enkä sen jälkeen muita edes katsellut :)

  Hyvä Morsiusgalleriasta saatu vinkki oli vuokrata puvun alle sellanen kapeavanteinen alushame, jonka vanne ei näkynyt päällepäin yhtään mutta helpotti huomattavasti kävelyä, kun kangas oli irti jaloista. Riippuen tietysti puvun mallista (itselläni oli suht leveä helma)…

  Vastaa
 27. lotta 28.1.2013

  itse menin viime kesänä naimisiin ja ensimmäisessä liikkeessä ensimmäistä pukua kokeillessani myyjä juuri sanoi, että yleensä se on se ensimmäinen puku joka tulee valituksi. ..mun kohdalla ei kyllä näin käynnyt, samalla reissulla kyllä löytyi mun pukuni.

  monessa liikkeessä, ainakin täälläpäin niissä missä itse kävin, ei saannut pukuja kuvata. valitsemaasikin pukua sai kuvata vasta, kun puvusta oli ainakin varausmaksu maksettu.

  Vastaa
 28. Laura / Alman napa 28.1.2013

  Voivoi, joudun kyllä olemaan kanssasi eri mieltä. Todella vaikea sitä pukua on löytää, VAIKKA niitä ihania onkin vaikka kuinka paljon. Ehkä olen vain nirso ;) Mutta Morsiusgalleriasta jäi kyllä tosi positiiviset fiilikset! Tilavat sovitustilat ja hyvä palvelu! Luulin jo ”sen oikean” puvun löytyneenkin sieltä, mutta kotona kuvia katsoessani tulin toisiin aatoksiin. Ehkä se oikea sieltä kuitenkin jostain vielä löytyy! Toivottavasti, koska aika käy vähiin! Tsemppiä teille häävalmisteluihin :–)

  Vastaa
 29. Emma 29.1.2013

  Hassua, vaikka häät ja kaikki siihen liittyvä ei ole mulle ajankohtaista vielä ainakaanviiteen vuoteen se jaksaa aina liikuttaa! Innolla luen kaikkialta kaiken mahdollisen häihin tai edes kihlaukseen liittyvät jutut ja eläm varsinkin blogeissa aina ihan mukana. Se vaan on niin ihanaa, rakkaus on ihanaa <3

  Vastaa
 30. Katjamaria 29.1.2013

  Hääpuku oli itselleni tärkeä ja huolellinen valinta. Halusin sen näyttävän minulta, tuntuvan hyvältä ja olevan jotain uniikkia. Kummallisesti sitten vaan pöyhkeät tyllimekot tulivatkin muotiin, vaikka luulin olevani spessu sen valitessani :D Löysin oman pukuni Glamour-liikkeestä Lahdesta, jossa oli kyllä ainakin Lahden parhaimmat pukuvalikoimat(itse olen Joensuusta, mutta täältä ei löydä puvun pukua). Puvun sovitustilanteen miellyttävyyteen vaikutti hyvin paljon ympäristö ja myyjien asennoituminen. Glamourin myyjä kertoi rohkeasti millaisiin häihin erilaiset puvut sopivat etiketin puolesta ja palveli muutenkin tosi asiallisesti. Ekasta sovituspaikasta halusin livetä mahd. pian kun myyjä mutisi jotain ”eikö sulle mikään kelpaa” kun olin kokeillut kahta pukua. Harmillista oli, kun olin aika nuori morsian ja näytin vieläkin nuoremmalta, niin oli vaikea saada kunnon palvelua mistään. Glamour hoiti homman loistavasti, vaikken ollut varaillut aikaa tai mitään :)

  Vastaa
 31. HelenaK 29.1.2013

  Hei Maj, ihanaa päästä blogisi kautta fiilistelemään hääjuttuja, kun itsellä ne ovat jo takanapäin :) Suunnitellessamme häitä 2 v sitten joku kokeneempi ohjeisti, että tärkeitä juttuja ovat sormukset ja valokuvat, koska niitä kuitenkin tulee juhlapäivän jälkeen eniten katseltua. Eli hääpuvun tärkeys olisi ehkä seiskan paikkeilla 1-10 asteikolla. Nauti häähumusta!

  Vastaa
 32. Tiitu 29.1.2013

  Voi, onpa kauniita mekkoja kaikki!

  Omista häistä tulee kuluneeksi toukokuussa 6 vuotta, joten hieman on morsiuspukumuoti muuttunut, mielestäni tosin parempaan suuntaan! Muistan kun silloin kovasti etsin pitsimekkoa ja oli kyllä vähän tarjontaa silloin! Nyt olisi varmasti eri tilanne. Myös kivan hunnun löytäminen oli hankalaa, enkä silloin löytänyt haaveilemaani pitsireunahuntua, joita nyt on näkynyt jo parin vuoden ajan.

  Ensimmäinen täydellinen kokopitsinen puku täytyi jättää kauppaan sen korkean hinnan vuoksi, joka olisi opiskelijabudjetille ollut ihan liikaa. Onneksi toinen melkein yhtä kaunis, jopa persoonallisempi puku löytyi melko pian sen jälkeen. Ja ihanat oli häät.

  Sanoisin kans, että sormuksiin ja valokuviin kannattaa panostaa, niihin palaa häiden jälkeenkin eniten.

  Kiitos, kun jaat meille häähumuasi! :)

  Vastaa
 33. Minttu MAMI GO GO 29.1.2013

  Voi Maj!! Ihania pukuja ja häähumua, olet ihan super kaunis!! :))

  Vastaa
  • Maj 2.2.2013

   Kiitos Minttu-muru, olet ihana :)

   Vastaa
 34. Jonna Dee 30.1.2013

  Olet aivan älyttömän kaunis <33

  Vastaa
 35. Maija 30.1.2013

  Olet niin kaunis! Tuut varmasti olemaan upea morsian… Ite tykkään tosta keskimmäisestä mekosta tossa kolmen kuvan sarjassa, ihanan yksinkertanen ja kiva malli :) Oliko tuolla myös muunkin, kuin valkoisen värisiä mekkoja?

  Vastaa
 36. Henna 6.2.2013

  Oma pukuni roikkuu jo hääni juhlittuani käytettynä kaapissa (nyyh). En ole yhtään semmoinen hääihminen tai muutenkaan hössöttäjä joten en ollut ennen viime kesää edes osannut kuvitella minkälainen mekko itselleni parhaiten sopisi. Enkä ees pitänyt koko mekkoa kauhian tärkeänä koko häiden kannalta :) ihan rehellisesti mietin että eikö se oo sama vaikka pistäis jonku hennesin trikoomekon päälle..

  Mutta tosiaan kun oli jo ihan ”pakko” mennä sitä mekkoa kokeilemaan niin täytyy kyllä sanoa että lopputulos oli ihan päinvastainen kuin se idea siitä mekosta millaisen olisin voinut haluta. Mun haaveissa ollut tyyli ei sopinut mulle sitten ollenkaan, näytin lähinnä tasapaksulta kalalta kuivalla maalla.

  Myyjä toi sitten kokeiltavaksi mekon joka oli just semmonen ”mitä en ainakaan ikinä laittas” ja no sehän se sitten oli se mun häämekko :) Näytin omastakin mielestäni varmaan sata kertaa paremmalta siinä mekossa kuin sellaisessa omassa haaveiden mekossa. Eli multa kans vinkkinä tuleville morsiammille että kannattaa kokeilla niitä ”ihan hirveitä” mekkoja kans koska ne saattaakin olla just se oikea niin sanotusti.

  Vastaa
 37. Rimma 8.2.2013

  Täällä ensi elokuussa roiviutuva morsian. Itse en löytänyt hanakoista etsinnöistä huolimatta pukuani valmiina, joten se teetätettiin ihan omien mittojeni mukaan. Kävin lähes valmista pukua juuri viikko sitten sovittamassa ja ai että se oli ihana!

  http://fiilistelijanpilvilinnoja.blogspot.fi/2013/02/minun-morsiuspukuni.html

  Pakko kyllä tosin myöntää, että melkoisen vaikeaa loppujen lopuksi oli suunnitella se oma unelmien puku, kun sai periaatteessa valita siihen ihan mitä vaan! Vaihtoehtoja kun toki on ”joitamia”..

  Vastaa
 38. Johanna 6.3.2013

  Kaunis kiitos kauniista sanoistasi liikkeestämme, myöskin blogiasi lukeneena oli mukava nähdä sinut Morsiusgalleriassa :)Kauniilta näytät!

  Terveisin Johanna Morsiusgalleriasta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *