samppa2

Hän näyttää jo muka niin isolta pojalta, vaikka onkin ihan pieni natiainen! Poikien sininen, öljykangastakin fiilistä jäljittelevä, takki on bongattu Zaran alen loppurysäyksestä hyvään hintaan. Takissa on vain kevyt vuori, joten se on tarkoitettu vähän keväisemmille keleille. Samasta putiikista on löytynyt myös lempparipipo, joka Sampalla on ollut pienemmässäkin koossa. Parin kuukauden päästä täytyy varmaan lähteä ostamaan takin kaveriksi sopivat  kengät.

 

Zara lastenvaatteet

Zara lastenvaatteet Zara children clothes

Pikku herra itse on varmasti sitä mieltä, että hänellä itsellään on koko Magicpoksin asuviikon cooleimmat releet. Viininpunainen hipsteri-pipokin häneltä löytyy ;) Ok, ei nuo kamppeet ihan ne maailman käytännöllisimmät ole, mutta aika suloiset silti. Mitä mieltä te olette lasten ns. ”kaupunkivaatteista”? Löytyykö teiltä erikseen kengät ja siistimmät takit ym? Vai riittääkö yksi takki joka paikkaan?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. -hanna 18.1.2013

  Onpas coolin näköinen kundi ;) Itsellänihän ei lapsia vielä ole, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että lapset tulisi pukea eri tavoin kaupungille kuin ”puistoon mentäessä”. Mielestäni on ihana katsella hyvin puettuja söpöläisiä kaupungilla ja ehkä toppahaalari ei ole kaupungilla niin käteväkään, jos ravataan kaupasta toiseen. Voinhan toki olla väärässä, kun omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kaupunkivaatteet saa ainakin minulta kannatusta!

  Vastaa
  • Maj 18.1.2013

   Thänks Hanna! Sehän on ihan totta :)

   Vastaa
 2. Kerttu 18.1.2013

  Ihanat vaatteet suloisella pojalla. Meidän kolmevuotiaalla on kaupunki- ja kyläilyvaatteet erikseen, enhän itsekään mene samoissa vaatteissa mäkeälaskemaan ja kaupungille :)Esim. täältä voi kurkistaa meidän pikkuneidin kaupunkilookia: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/pikkuneidin-kaupunkiasu.html

  Mukavaa päivää Maj!

  Vastaa
  • Maj 18.1.2013

   Näinhän se on toki, mutta kyllä tuollaiset pienet toki pärjäisivät talven yhdellä toppapuvulla helposti. En usko, että he yhtään siitä kärsisivät vaikka kaapista ei kaupunkireleitä löytyisikään, tiedätkö?

   Vastaa
   • Kerttu 18.1.2013

    Pärjää vallan mainioisti :) Tietysti takki on helpompi riisua ja pukea, haalarissa voi tulla herkemmin kuuma. Mutta ”hienostelumielessä” ei kyllä ole mitenkään välttämätöntä :)

    Vastaa
 3. Emilia 18.1.2013

  Oi mikä pikku hurmuri!!

  Vastaa
  • Maj 18.1.2013

   Hähä, saapa nähdä, että mikä meininki on 15 vuoden päästä! :P

   Vastaa
 4. Fiipi 18.1.2013

  Hymyilen kyllä koko päivän kun täällä moikkailee tuollainen poika :)

  Vastaa
  • Maj 18.1.2013

   Ihana ^^

   Vastaa
 5. inkku 18.1.2013

  Voi miten Ihana! Onhan se ihana kun on kaupunkitakki erikseen:)

  Vastaa
 6. Mimmi 18.1.2013

  Olen aivan samaa mieltä ettei pieni lapsi tarvi oikeasti monenlaisia vetimiä. molemmissa vaatteissa (ns.paremmissa ja taviksissa on hyvät puolensa) mutta kolmen lapsen kokemuksella täytyy sanoa että niitä cooleja pipoja ja takkeja on vähä kertynyt enemmän kuin niiden käyttökertoja. :) Itselleni helpointa on kiskaista se toppahaalari päälle liikkelle lähdettäessä ja kauppaan mennessä riisua se. Mielipiteitä on monia mutta.. :) OOn vaan liian heikko lankeamaan niihin kivoihin asusteisiin ym.. mutta nyt yritän olla tiukempi itselleni kun vaatteet vaan odottelee aina sitä ”tärkeämpää” hetkeä… :DDD nytkin vauvalla on 4 popin pipoa ja kolme zaran (eli yht. 7!!!), ja keskimmäisellä kaksi zaran takkia ja toista vaan käytetään.. murrr mun ostohinkua. :/ :D

  Vastaa
 7. Fox Lady 18.1.2013

  Ehdottomasti pitää olla kaupunkivaatteet sanoo tämä äiti. :) sulla on kiva blogi, kiitos. <3 tule kurkkaamaan mun blogiin, juttua lapsista ja lastenvaatteista. :) willafox.blogspot.com

  Vastaa
 8. Pauliina 18.1.2013

  Täälläkin erikseen ns.kaupunkivaatteet… Meidän pikkumiehellä palaa hessu kuumuuteen jos lähdetään kaupoille toppahaalarissa… :)

  Vastaa
 9. jossu 18.1.2013

  Koska arvot p.o.p in voittajat

  Vastaa
 10. Nipsu 18.1.2013

  Ihana Samppa! :) Oikea hurmuri! Meillä on lapsille kyläilyvaatteet erikseen, minusta on kiva niin. Farkkujakin on lasten kaapissa riittämiin…. :D Kiitos äidin ostelun… Kotona on kuitenkin collarit ja t-paita pojalla suosikkiasu ja tytöllä leggarit ja mekko tms.

  Vastaa
 11. Amal 18.1.2013

  Meillä ei kyllä talvella ole 1v tytöllä ollut päällysvaatteina muuta kuin Molon violetti haalari. Puistossa tai kaupungilla. Onhan ne takit ja housut söpöjä, mutta en vaan usko että kovilla pakkasilla mitkään housut (ellei kunnon topatut housut) ole tarpeeksi lämpimät edes siirtymiä varten. Ehkä olisi eri asia jos kulkisi vaan autolla jonnekin kauppakeskukseen.

  En myöskään itse jaksa sitä pukemisrumbaa, haalari nyt vaan on helppo. Ja olen ehkä myös vähän sitä koulukuntaa, että vauvat ja pienet lapset saa näyttää lapsilta. Mielestäni esim. tuo Molon haalari on niin siisti kivan pipon kanssa, että en näe mitään syytä miksi en siinä veisi tytärtäni kauppaan.

  Keväällä ja syksyllä siistimmät takit ja housut on kyllä kivoja ja varmasti tulee käytettyä enemmän kun tyttö vähän tuosta kasvaa.

  Vastaa
 12. Eva 18.1.2013

  Puet kyllä Sampan niin paljon tyylikkäämmin kuin Rebekan. Ihanan näköinen poika!

  Vastaa
  • Lorelei 18.1.2013

   Mitähän sinä eva tällä kommentilla haet?

   Vastaa
   • miijamarya 19.1.2013

    pojat on helppo pukea tyylikkäästi , tytöt taas söpösti. mutta silti hyvin kummallinen kommentti Evalta!?

    Vastaa
 13. Essi 18.1.2013

  Ihana Samppa!

  Vastaa
 14. Juliette 18.1.2013

  Tää sun samppa on niin syötävän sulonen- haluan itellekki tommosen hellyyttävän velmuilijan ;)

  Vastaa
 15. Henna 18.1.2013

  Viime keväänä poika oli niin pieni(4-5kk), etten hänelle hankkinut mitään erillisiä vaatteita kaupungille, kun taas tänä keväänä suunnitelmissa on nimenomaan joku makee takki ostaa ”kaupungille” :) Joku Mini Rodinin houkuttais aijai! Mutta ihana pieni Samuel voi että <3

  Vastaa
 16. Janika 18.1.2013

  Meillä on takit parempiin menoihin ja haalarit ulkoiluun ym. Samat kengät menee molemmissa.

  Lähti vähän lapasesta rsskausaikana noitten ulkoilukamppeiden hankinta :D

  http://milonmenossa.blogspot.fi/

  Vastaa
 17. pupu 18.1.2013

  aww, samppa on niin söpö! ja ihan ultracoolit releet on kyllä :))

  Vastaa
 18. Mamma80 18.1.2013

  http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/11/vaarallisia-kemikaaleja-zaran-vaatteissa/

  Tämän jälkeen jäi zaran vaatteiden osto…

  Vastaa
 19. Mamma80 18.1.2013

  Nyt ehtii paremmin jatkaa :) eli zaran vaatteiden ostaminen on jäänyt todellakin tuon edellisen kommentin linkin lukemisen ja asiaan perehtymisen jälkeen. Vaikka ei niitä muutenkaan tullut hankittua vaan lempilastenvaatemerkki on PoP :) meillä on kans ns. ”Kaupunkivaatteet” ja pihavaatteet erikseen. Kaupunkivaatteet tosiaan käsittävät yhden huutonetistä hankitun hienon Reiman toppatakin ja kaverilta saadut nahkakengät jotka ei ole ihan käytännölliset pihalla :) eihän niitä käyttökertoja nyt niin paljon tule kun asutaan maalla mutta toisaalta shoppailut hoidetaan usein lähikunnan isossa ostoskeskuksessa ja siellä takki on kätevämpi kuin haalari ja alaosana on näin talvisin sukkahousut ja farkut :)

  Vaatteita hankin lapselle paljon kirppareilta ja huutonetistä. Sieltä saa ihania, ekologisia ja yhä todella hyväkuntoisia lastenvaatteita edullisesti :)

  Vastaa
 20. Maija 18.1.2013

  Suomessa tuntuu lapsilla olevan vaan yksi asu niin ulkoiluun kun kaupungille: kurapuku (ok ei nyt ihan :D). Et ihan kiva että jotkut pukee lapsensa tarpeen tullen siistimminkin :) Kunhan vaatteet on hyvät päällä ja kohtuu käytännölliset, niin mikäs siinä!

  Vastaa
 21. Hepa 18.1.2013

  Voi! Ompa suloinen veijari hienoissa vaatteissaan. Kengistä mainitsit, niin ajattelin myös mainita että ideaparkin Kookengästä löytyy erittäin kattava ensiaskel valikoima, superfittiä ja Eccoa,kannattaa käydä tutustumassa.

  Vastaa
 22. Paulis 18.1.2013

  Tosi kiva asu! :) Mun mielestä kyläily/kaupunkivaatteet erikseen on kiva olla olemassa, mutta pienimmät tenavat pärjää loistavasti palkällä toppahaalarillakin. Tämä meidän kaupunki on niin pieni, että lähi-Prismaan kehtaa ihan hyvin mennä siinä haalarissa. Meidän 1-vee ei vielä kävele, joten rattaissa istuminen on pitänyt edustavassa kunnossa. Eri asia olisi, jos toppavermeet päällä remuttaisiin päivät pitkät päiväkodin pihalla. Silloin kaupunkireissuille vaihdettaisiin siistimpää ylle.

  Vastaa
 23. Tuulia 18.1.2013

  Eipä välttämättä pienellä lapsella tarttee olla. Sit vähän isompana on kiva, et jos vaikka lähdetään kaupungille ja pistetään farkut jalkaan, ni takkina vois olla joku muu kuin CCM:n urheilutoppis;)

  Vastaa
 24. Emma 19.1.2013

  Voi mikä ihana hurmuri! Vaatteetki on kyllä justiin eikä melekeen! :-)

  Vastaa
 25. Laura 19.1.2013

  Mun pienokaiseni täyttää kohta vuoden. Viime keväänä hamstrasin kaikkia ihania kaupunkikenkiä, söpöjä mekkoja ja sellaisia, kunnes syksyllä tajusin, ettei niitä ole käytännöllisyyssyistä käytetty lainkaan. Nyt kun tyttö on jo vähän isompi, olen miettinyt ostaisinko kevääksi jonkun kaupunkitakin (talvella olis ollut epäkäytännöllinen, kun takin kanssa olis joka tapauksessa pitänyt olla toppahousut ja näin ajateltuna haalari olikin paljon helpompi ja järkevämpi ratkaisu) ja kengät. Uskon, että niille olisi kevätkeleillä paljon enemmän käyttöä, kun ei tartte pukea niin paljon päälle muutenkaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *