Magicpoksin asuviikko lähtee käyntiin milläpä muullakaan kuin naperoiden asuilla. Puen Rebekan ja Samuelin arkena yleensä kotoisasti trikooseen ja collegeen, ihan kuten itsenikin, heh. Vaatteiden pitää olla ehdottoman mukavat päällä, ne ei saa kiristää tai puristaa mistään. Tokihan sitä tietysti koittaa aina valita valtavasta tarjonnasta ne eniten omaa silmää miellyttävät kamppeet. Joku siellä myös toivoi, että esittelisin myös edullisempien ketjujen lastenvaatteita ja nyt niitäkin sitten tulee. mm. Sampan päällyspaita kustansi 3 euroa ja se löytyi alennusmyynneistä, Ylivieskan Seppälästä ;)

 

nakerot1 nakerot2 nakerot3

Sisko ja sen veli vauhdissa heti aamusta!

 

nakerot4 nakerot5 nakerot6

Aikamoista peuhaamista ja vääntöä. Pehmeissä tamineissa on kiva telmiä!

 

 

nakerot7

Asut vielä myöhemmin leikeissä.

 

Samuel

Hiaton body – Lindex

Paita – Seppälä

Housut ja sukat – Lindex

Rebekka

Paita – Lego Wear

Housut – Bloggers collection/Cecilia Blankens for me&i

Sukat – KappAhl

Pienillä kaikki vaateet näyttää jotenkin noh.. paljon suloisemmilta :) Toivottavasti saan kuitenkin muutamia omiakin asuja postattua tällä viikolla, yritys on ainakin tosi kova. Kai se täytyy sitten nöyrtyä taas niihin ”peilikuviin”, jos en muuta keksi.

-Maj

 

0 Comments

 1. inkku 14.1.2013

  Aivan IHANIA kuvia!!!!

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Iso kiitos, niin minustakin <3

   Vastaa
 2. Mama D 14.1.2013

  Ihania kuvia. Samaa mielta, etta pikkusten vaatteet on niin sulosia – herkullisisa vareja ja kuoseja. Englannissa on vaikea loytaa edullisisa just semmosia mukavia paalla olevia ja joustavia lasten ”rymyamis” vaatteita. Farkut paalle heti syntymasta asti – tyylia enemmankin. Siksi Suomen lomilla tulee aina tehtya paljo vaateostoksia pojalle.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Oikeesti? Tuntuis, että sieltä nyt löytäis ihan kaikkea?

   Vastaa
 3. Janina 14.1.2013

  Ihanan raikasta! :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Kiitos Janina <3

   Vastaa
 4. vinkkivitonen 14.1.2013

  Miksi kukaan bloggaaja ei ole tajunnut, että peilin kautta pystyy ottamaan valokuvan silleenkin että se ei näytä peilin kautta otetulta… Kun menee peilin ääreen ja kääntää puhelimen toisinpäin eli itseensä päin.. suosittelen testaamaan, koska ne kuvat missä puhelin killottaa kuvassa mukana on. niin teiniä ;)

  Vastaa
  • Maj 14.1.2013

   No koitapas ottaa kokovartalokuvan siten?

   Vastaa
  • ssatu 14.1.2013

   yleensä bloggaajilla on nykyaikaiset (ei siis keskiaikaiset) puhelimet, joissa on kamera molemmilla puolilla eli miksi joku kääntäisi sen puhelimen? ootkohan sinä sitten joku eläkeläinen? ;)

   Vastaa
   • Maj 15.1.2013

    Hahah, mä en ota blogikuvia muuten puhelimella! :S

    Vastaa
 5. sinna-riikka 14.1.2013

  Nää kuvat sai hymyn huulille! :))

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Ihana :)

   Vastaa
 6. Veera ja muruja 14.1.2013

  Hitsi vie..mun Karhunpoika on puettuna just samoihin pöksyihin tänään.. piti oikein tehdä postaus tästä yhteensattumasta (tai kaipa noita noihin puettuja pöksyjä on muillakin poikasilla Suomenmaassa tänään jalassa, mutta nauratti silti kun Karhusen aamu-unien aikaan tulin blogiasi kurkkaamaan ja olin just vetänyt poissulle samat pökät)..

  Vastaa
  • Maj 14.1.2013

   Juu nuo kivan raikkaat pöksyt, Samuel sai ne kummien joulupaketista :)

   Vastaa
 7. Madde 14.1.2013

  Rebekka ja Samppa näyttävät noissa kuvissa niin ihanilta ja onnellisilta etten kestä :D Ja vaatteet näyttävät myös hyviltä, tosi raikkailta :) Voi kun muakin oltais pienenä puettu noin tyylikkäästi..

  Vastaa
  • Maj 14.1.2013

   Haha, toisinaan ne näyttävät vähemmän onnellisilta yhdessä :P Mutta onneks sain tallennettua kuviin tän niiden hyvän hetken!

   Vastaa
 8. Ella 14.1.2013

  Voi söps! Harvoin kommentoin mihinkään omia mietteitäni, mutta nyt on pakko aukaista suuni. Olen aina näet ajatellut haluavani tulevaisuudessa vain yhden lapsen. Kuitenkin kaikki nämä ihanat ja onnelliset kuvat teidän lapsukaisista on saaneet pääni käännettyä aivan toiseen suuntaan. Ennen ajattelin että minulle riittää yksi lapsi josta olla onnellinen, mutta kyllä se vain on niin että onnellisimmaksi vanhemman tekee kun näkee lapsensa onnellisina toisiensa vuoksi. Lapsiasiat eivät kyllä ole vielä moneen vuoteen ajankohtaisia itselläni, mutta olenkin ikuinen tulevaisuudesta huolehtija ja haaveilija.

  Valloittavia teidän naperot ovat! :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Jos mulla olis yhtään paremmat hermot ja pidempi pinna niin haluaisin lapsia vaikka viis. Mutku mulla ei ole. Sisarukset ovat lahja, omani ovat maailman rakkaimmat, toivottavasti nuo meidänkin nakerot ovat aikuisena yhtä paljon tekemisissä kuin itse olen siskoni ja veljeni kanssa <3

   Vastaa
 9. Ulpu 14.1.2013

  Ihania kuvia, halikuva varsinkin! :)

  Mä tykkään väreistä lasten vaatteissa, tosin ruskeakin on mieleen (vauvalla tällä hetkellä tummanruskeat sukkikset ja Seppälän ruskea, vihreä, puna- keltakuvioinen body). Isosisko painelee kans yleensä sukkahousuissa ja trikoopaidassa kotona ollessa. Nyt on pinkkiä yllä. :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Mä valitsen ruskeasta, harmaasta ja mustasta AINA kaksi jälkimmäistä, en vaan osaa käyttää ruskeaa väriä, en itse taida omistaa edes yhtään ruskeaa vaatetta :)

   Vastaa
 10. Silja_ 14.1.2013

  Voi miten ihania lapsia :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Välillä, osaa ne olla aika kauhukakaroitakin, mutta eiköhän ne kaikki ;)

   Vastaa
 11. ida365 14.1.2013

  Oi että miten kauniita kuvia <3

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Tulukee kahaville! T.Rebe ja Sam

   Vastaa
 12. Mia 14.1.2013

  Arvaappas mikä meille tupsahti postissa pikkumiehelle viime viikolla? Ihanaakin ihanampi Me&I haamuhaalari!!!!!!! Olin kuolannut sitä pitkään ja kun se oli alessa… Pakkohan se oli saada;) Olisi kiva nähdä teidän muksut haamiksissa! Se on vaan niin makee!

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Hihii, hauska kuulla! Toivottavasti se täyttää odotukset :)

   Vastaa
 13. heka 15.1.2013

  Heij Maj! Ihana blogisi ja onnea jo tulevista häistä! kerroppas msitä olet tuon ihanan oloisen miehen itsellesi napannut? miten olette tavanneet?:)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Vai onkohan hän napannut minut? Tapasimme ihan vaan ravintolassa :)

   Vastaa
 14. Miumiu 15.1.2013

  Olen aivan ihastunut blogiisi ja lueskellut sitä pidemmälle taaksepäin. Siellä törmäsinkin tekstiin missä ekrroit muuttaneesi tampereelle miehen perässä. Missä asuit ennen tätä? Miltä muutto uudelle paikkakunnalle tuntui? tunsitko etukäteen ihmisiä, miten tutustuit parhaiten, miten kotiuduit? miten tapasit miehesi joka käsittääkseni on tamperelainen? Itse suunnittelen toisella paikkakunnalle muuttoa ja olisi mukava lukea muiden kokemuksista.

  Lisäksi haluisin kysyä mikä on upean ihosi salaisuus ennen kaikkea sen värin? Käytätkö itseruskettavaa/suihkurusketusta?

  Hyvää kevättä sinulle ja kirjoitus intoa:) täällä luetaan:)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Huh, miten paljon kysymyksiä! Ennen Tampereelle muuttoa asuin Ylivieskassa vanhempieni kanssa. Tampereelle muutto tuntui jännittävältä, juuri siksi, että en tuntenut juuri ketään täältä. Ja onhan Tampere paljonpaljon isompi kaupunki kuin Ylivieska. Tutustuin ihmisiin silloisen poikaystäväni ja työpaikan kautta ja muutamiin tyyppeihin tutustuin myös harrastusten parissa. Kotiuduin alkukankeuden jälkeen niin hyvin, että asun täällä edelleen :) Miikan tapasin vasta monia vuosia myöhemmin.

   Vastaa
 15. NoNNu 15.1.2013

  Ihania kuvia! Mistä on nuo koristetyynyt, mitkä kuvissa näkyy? :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Kiitos, koristetyynyt ovat ostettu eri paikoista. Marimekosta, Ikeasta, H&Mltä.

   Vastaa
 16. Juuli 15.1.2013

  Hei, mistähän päin Tamperetta nämä kuvat on: http://magicpoks.indiedays.com/2012/04/09/aamukavelylla/ Ois tarkotuksena lähtä huomenna jonnekki ulkoileen. Tuo näyttää oikeen kivalta paikalta jossa vois vaikka kaakaota ja pullaa maistella :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2013

   Suosittelen lenkkeilyä Kaupin metsissä tai perinteisesti Pyynikillä ;)

   Vastaa
 17. Nelli 16.1.2013

  oiii ihanat asut! oispa noita rebekan housuja munki kokosena :)

  Vastaa
 18. Niina 16.1.2013

  Nääääääää kuvat, voi jumpe kuinka pienet ihmiset voikaan olla ihania, kauniita, söpöjä, suloisia ja täynnä elämäniloa <3

  Vastaa
 19. Nanna 18.1.2013

  Voi eikä! Hassua kun joskus (näköjään ajat sitten) luin sun blogia ja sillon muistan, että sait just niihin aikoihin vauvan. Nyt löysin uudestaan sun blogiin ja luulin ensin tuota pienempää lasta siksi vauvaksi, mutta siellähän onkin jo kaksi muksua :D Ja vauva on iso tyttö.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *